Dodaj do ulubionych

Gdzie w Warszawie na botox

IP: *.dynamic.mm.pl 17.04.15, 14:18
Chciałabym się zdecydować na ten zabieg. Czy moglibyscie mi polecić dobry gabinet lekarski, w którym mogę sie na to zapisać?
Obserwuj wątek
    • Gość: perejra Re: Gdzie w Warszawie na botox IP: *.static.internode.on.net 17.04.15, 16:28
      Ja wykonywałam tutaj: diamentowysalon.pl/ . Pamiętam,ze bardzo się bałam jak szłam na pierwszy zabieg ( szczególnie bólu ) ale nie było źle. Dostajesz znieczulenie tak więc odczuwasz jedynie lekkie szczypanie.

Jestem obecnie po drugim zabiegu. Pierwszy botox sprawiał,że nie miałam zmarszczek przez ponad 8 miesięcy .Teraz ma być ponoć dłużej. Podobało mi się to,że wszystko wykonywane jest przez profesjonalnego lekarza. Gabinet nowoczesny, wszystko jest nowe. Warto jest jednak zapisywać się z pewnym wyprzedzeniem ponieważ mają tam sporo klientów.
    • anitaludwik Re: Gdzie w Warszawie na botox 22.06.16, 13:42
      Ja moge polecić gabinet w którym sa zabiegi z botoxem liftingujące - ale nie wstrzykuje sie botoxu
      Moja mamę wysłałam na taki zabieg dermaqest botox- naprawdę efekty sa ! Mama po 60 a wyglada 10 lat mniej. Warto sie zastanowić zanim wybierzecie bo ja długo szukałam. Fajnie bo blisko metra Mlociny
      Cosmetology a stronę maja taka : www.mycosmetology.pl do Pani Oli
      • 1-buc Re: Gdzie w Warszawie na botox 22.06.16, 15:48
        Wszędzie ten sam SPAM
        • tamariscifolia Re: Gdzie w Warszawie na botox 26.06.16, 10:48
          Fakt, ja to jestem naiwna jak dziecko
          Skąd to wiedziec które prawdziwe eh
    • Gość: ewela8456 Re: Gdzie w Warszawie na botox IP: 109.206.212.* 09.08.16, 22:03
      Ja polecam panią doktor w Dental Avenue. Trafiłam zupełnie przypadkiem po jednej z wizyt u stomatologa. Była poprawiona lwia zmarszczka, bo strasznie marszcze brwi jak się nad czymś zastanawiam i usta. Usta wyglądają naprawdę nieźle. Trzeba się spieszyć bo mają niższe ceny do końca sierpnia albo września.
    • zosiatoja Re: Gdzie w Warszawie na botox 07.10.16, 15:58
      To jeszcze zależy co konkretnie chcesz zrobić jeśli chodzi o botox.
      Ale ogólnie to najlepiej żebyś poszła najpierw do dobrego lekarza i potem żeby to lekarz a nie kosmetyczka wykonali taki zabieg. Ale zanim poddasz się botoxowi porozmawiaj z lekarzem który ma doświadczenie bo często zamiast botoxu są inne lepsze rozwiązania.
      Nie napisałaś co konkretnie chcesz zrobić więc tylko to co mogę podpowiedzieć to najpierw konsultacje z doświadczonym lekarzem a potem zabieg, bo różnica w lekarzach a kosmetyczkach jest ogromna.
    • nielubiezusu Re: Gdzie w Warszawie na botox 08.11.16, 17:20
      Tylko angel factory! dr Lew Mirska zrobiła mi botox jakoś w styczniu i do tej pory nie mam zmarszczki na czole. Wcześniej robiłam u innego lekarza w Warszawie, ale niestety miałam powikłania. Tym razem nic! Juz na pewno nigdy nie zaryzykuję innego lekarza! szkoda mojego zdrowia, nerwów i pieniędzy! jak już płacić to płacić za jakość. jestem bardzo zadowolona, a dodatkowo co jakiś czas mają promocje na botox i inne zabiegi. Polecam! Jeśli ktoś ma podobne doświadczenia do moich związanych z angelem, ale może byłbyście u innych lekarzy- to dajcie znać :)
      • ktoscos12 Re: Gdzie w Warszawie na botox 10.11.16, 21:01
        Masz racje, co miesiac maja jakas promocje. Sama z nich korzystam. Ja bylam u dr Lew-Mirskiej i u dr Sidorowicza. Jeden i drugi godny plecenia. Slyszalam, ze w tym angel factory przyjmuje jeszcze jakas inna Pani doktor. Wiesz cos na ten temat?
        • nielubiezusu Re: Gdzie w Warszawie na botox 15.11.16, 09:50
          Przyjmuje jeszcze dr Jola Wypler. Też polecam, moja mama do niej chodzi akurat, ale jest bardzo zdowolona. Doktor to przemiła i serdeczna kobieta. no i oczywiście profesjonalistka i znawca branzy.
    • definicja2 Re: Gdzie w Warszawie na botox 01.03.17, 23:11
      Ja ok dluzszego czasu robie w Indigo SPA na Żelaznej 67, tam robi to lekarz a nie kosmtyczka i nie oszukuja na preparatach a maja najtaniej w Warszawie dlugo sie trzyma. Jak robilam gdzie indziej to mialam jedna brew wyzej niz druga i jeszcze mi wmawiali, ze tak ma byc a do tego zaplacilam wiecej i trzymalo mi sie tylko miesiac na szczescie zreszta bo to masakra byla) a tu u nich w Indigo Fusion zawsze super. A jak sie robi 3 obszary to nawet za 800 mozna sie dogadac :) no przynajmniej jak dla starych klientow czyli dla mnie :-)
    • 8711don Re: Gdzie w Warszawie na botox 01.05.17, 12:45
      Jeśli chodzi o botox Warszawa, to polecam Ci Klinikę Sfera i dra Migałę. Doświadczony lekarz, który potrafi wykonywać takie zabiegi i zna się na swoim fachu jak mało kto.
    • zuzi87 Re: Gdzie w Warszawie na botox 16.08.18, 20:27
      Polecam dr Tomasza Kawenka w dr Osuch Clinic. Bardzo miły lekarz, zawsze wysłucha i odpowie na każde pytanie. Zabieg odbywa się w profesjonalnej klinice, wszystko bezpiecznie. Robię tam kurze łapki, bo mam bardzo bogatą mimikę. Jestem pod wrażeniem efektu.
      • 1-buc Re: Gdzie w Warszawie na botox 25.08.18, 11:43
        Taa... bardzo profesjonalna ta klinika...
    • Gość: auri77 Re: Gdzie w Warszawie na botox IP: *.centertel.pl 31.01.20, 21:37
      Zdecydowanie polecam Klinikę Sfera i dra Migałę, www.klinikasfera.pl/ Bardzo dobry lekarz medycyny estetycznej z doświadczeniem. Można mu zaufać i powierzyć twarz w jego ręce, efekt na pewno będzie taki jak oczekujesz :)
      • 1-buc Re: Gdzie w Warszawie na botox 01.02.20, 13:09
        auri, Alicja78... ile jeszcze masz nickow SPAMERZE?
        Jakiż to zbieg okoliczności, ze wszyscy „polecający” tę samą klinikę zasiadają o tej samej godzinie przed swoimi komputerkami i „polecają” łącząć się przez IP: *.centertel.pl
    • Gość: magdalenaa Re: Gdzie w Warszawie na botox IP: 91.230.98.* 02.04.21, 08:27
      Klinika Sfera, dr Migała, tu masz ich stronę www.klinikasfera.pl/. Możesz się najpierw umówić na bezpłatną konsultację, doktor Ci wszystko wytłumaczy :)
    • kookosanka123 Re: Gdzie w Warszawie na botox 12.05.21, 20:23
      Ja na botoks chodzę do AME Ursynów do doktora Bocheńskiego :) Pan doktor jest kapitalny! Mega przyjemny człowiek, ja się czuję bezpiecznie u niego na fotelu. Do tego ma "oko" czyli nie przesadza ze wstrzykiwaniem, tylko robi to z rozmysłem, dzięki czemu dobrze się wygląda :)
    • bonkowa1 Re: Gdzie w Warszawie na botox 31.05.21, 20:29
      Kaczyńscy Clinic na Aluzyjnej - ich Ci mogę polecić bo sama do niech chodzę na botoks. Regularnie odwiedzam ich już od jakiś 4 lat. Za każdym razem jestem zadowolona z zabiegu, zawsze wszystko równomiernie puszczało i pan doktor nie przesadza z ilościami :)
    • Gość: Lucky Re: Gdzie w Warszawie na botox IP: *.home.aster.pl 03.06.22, 10:25
      Tylko i wyłącznie Klinika Sfera i dr Migała :) Byłam w innych miejscach, ale dr Migała to jednak najlepszy fachowiec :) Polecam gorąco, bo po prostu robi świetną robotę i zna się na tym jak mało kto w tym mieście!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka