Dodaj do ulubionych

Studio tatuazu- Jah Love Tattoo

11.05.16, 23:50
Cześć, zamierzam zrobic sobie swoj pierwszy tatuaz. Zastanawiam sie nad studiem Jah Love, bo podobają mi sie ich prace i wydaja sie byc profesjonalnym salonem :) Jednak chcialabym uzyskac opinie osob,ktore tatuowały sie tam- musze zapisac sie od razu do konkretnego tatuazysty? Czym mam sie sugerowac przy jego wyborze? No i najwazniejsze- czy jestescie zadowoleni z ich uslug? tatuaze wyszly dobrze?
Obserwuj wątek
    • maly.minionek Re: Studio tatuazu- Jah Love Tattoo 12.05.16, 19:34
      wyszly dobrze :D robiłam dwa, z czego jeden calkiem niedawno, bo u Zuzy, ktora dolaczyla chwile temu do ekipy jah love :) kazdy z nich specjalizuje sie w innej technice, nie wiem jaki dokladnie tatuaz masz w planach? zawsze mozesz przejsc sie do nich zagadac, to sa serio spoko mili ludzie, na pewno cos doradza. mi np. duzo podpowiedzieli przy wzorze tatuazu, adolf naniosl troche poprawek i wyszlo cacy :D
    • gitarzysta80 Re: Studio tatuazu- Jah Love Tattoo 12.05.16, 23:01
      Robiłem u Michała, dla mnie sa mega swietni!! Mimo ze jestem facetem to troche balem sie bólu, bo to byl moj pierwszy tatuaz. Ale zdecydowanie bylo warto. Jestem strasznie zadowolony, ze wybralem jah love, bo tatuaz wyszedl po mistrzowsku. Chcialbym w najblizszym czasie zrobic kolejną dziarę i tez wybiore to samo studio ;) zapisz sie z wyprzedzeniem, bo ciezko u nich o wolne termiiny
    • cruella.de.mon Re: Studio tatuazu- Jah Love Tattoo 13.05.16, 16:27
      Jah love to konkret salon, na sto% bedziesz zadowolona :) ja zapisalam sie do Zuzy, ktora od niedawna pracuje w tym studio, ale bardzo mi sie spodobaly jej prace, ktore sa udostepniane na ich fp :)
    • jestemrobaczkiem Re: Studio tatuazu- Jah Love Tattoo 17.05.16, 18:59
      no typowo. nie ma sie co zastanawiac, do adolfa i reszty ekipy sa taakie kolejki, ze to chyba mowi samo za siebie. a ich prace- cud miod i orzeszki. za kazdym razem jak wlaczam fejsa to zaskakują mnie swoimi pomyslami i wykonaniem :)
    • beataandrycz Re: Studio tatuazu- Jah Love Tattoo 07.06.16, 19:27
      są mega profesjonalni i dobrzy
    • mateusz_78 Re: Studio tatuazu- Jah Love Tattoo 24.12.16, 21:54
      Uwielbiam ich i wszystkie 3 tatuaze były robione wlasnie w tym studio. Poczatkowo dziarał mnie Adolf www.facebook.com/pg/studio.tatuazu.warszawa.tattoo/photos/?tab=album&album_id=10151263309221226 ale obecnie, z racji tego, ze są do niego spore kolejki- zapisalem się do kapucha na styczen. Swietna ekipa!
    • marcelaj Re: Studio tatuazu- Jah Love Tattoo 04.01.17, 11:28
      również polecam! mój chłopak robił tam dziare i wyszła naprawdę genialnie. pełna profeska!
    • wronska91 Re: Studio tatuazu- Jah Love Tattoo 19.03.17, 17:05
      Świetny wybór- ekipa z Jah Love to meeega profesjonaliści. Do tej pory dziarałam się tylko u Michała, ale planuję kolejny tatuaż w ich salonie. Słyszałam, że od niedawna zmienili swoją siedzibę i teraz stacjonują na Wilczej, gdzie jest nowy fajny wystrój i ekstra atmosfera, chociaż to u nich norma ;) W ten weekend jestem w Poznaniu i przy okazji wybieram się na Poznań Tattoo Konwent, gdzie będzie można spotkać m.in. Jah Love!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka