Dodaj do ulubionych

Gdzie zrobię rekaw w Wawie?

IP: *.relay.coldhak.com 23.06.17, 17:58
Mam zamiar zrobić sobie tatuaż, chciałabym się poradzić, jakie studio w Warszawie polecacie? Wzór będzie ornamentowy, pojawi się też motyw florystyczny, tatuaż jest rozbudowany więc tylko tak w skrócie pisze, co docelowo ma znaleźć się na mojej ręce, bo chciałabym zrobić rękaw :) Będę wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Franciszka Re: Gdzie zrobię rekaw w Wawie? IP: *.xz.je 23.06.17, 19:58
      Trudna sprawa, moim zdaniem najlepiej jak przejrzysz sobie prace poszczególnych tatuatorów i na tej podstawie podejmiesz decyzję. Z drugiej strony salonów tatuażu w Wawie jest sporo, warto popytać znajomych, ja w ten sposób podjęłam decyzję o wyborze studia, ale ja robiłam dziarę akurat w katowicach, takze nie pomogę.
    • Gość: halista Re: Gdzie zrobię rekaw w Wawie? IP: *.ip-193-70-39.eu 26.06.17, 23:50
      Zobacz sobie studio przy Wilczej, to róg Marszałkowiskiej w centrum miasta.
    • Gość: Olaf Re: Gdzie zrobię rekaw w Wawie? IP: 162.244.81.* 28.06.17, 22:53
      Mogę polecić Zuzie z Jah Love Tattoo, tworzy świetne dziary, to prawdziwa artystka, potrafi przenieść na papier praktycznie każdy pomysł na tatuaż, dobrze mi się z nią współpracowało. Każdy ma inny styl, także trzeba przeglądać wcześniejsze prace wybranego tatuatora, więcej nie pomogę.
    • Gość: Tadeusz Re: Gdzie zrobię rekaw w Wawie? IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.17, 13:48
      Wybór tatuatorów jest duży, znam dziewczynę, która jeździła na drugi koniec Polski, żeby zrobić tatuaż u ulubionego tatuatora, który już wcześniej ją dziarał. Najważniejsze, żeby mieć podobną wizję/gust także trzeba wcześniej przeglądać prace osoby, która ma dla nas wykonać projekt i przenieść na ciało.
    • rennka.p Re: Gdzie zrobię rekaw w Wawie? 09.07.18, 09:26
      Moze Adolf z Jah Love? Tutaj: www.facebook.com/pg/studio.tatuazu.warszawa.tattoo/photos/?tab=album&album_id=10151263309221226 mozesz podejrzec jego prace. W tym studio sa spore kolejki, ale lepiej troche poczekac i miec fajny efekt na skorze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka