Dodaj do ulubionych

Najlepsze lodziarnie?

IP: *.146.2.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.05.18, 23:01
Szukam jakichś miejsc na starówce, ale jak polecicie cos w innych miejscach, to też z przyjemnością sprawdzę. Tak, jak w temacie - fajne lodziarnie, z dużym wyborem smaków, jakieś gofry czy cos będą miłym dodatkiem!! :D
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiap Re: Najlepsze lodziarnie? IP: *.146.2.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.05.18, 23:06
      Z czystym serduszkiem mogę Ci polecić na starówce Cukiernię Warszawską <3
      Szczególnei po tym, że dopisałeś tam, że chciałbyś jeszcze goferki. No to tam są. Baaaardzo dużo smaków lodzików i goferków, dość długo już działają z tego, co się orientują... byłam parę razy, zawsze zjadłam coś innego i ciekawego. Nie zawiedziesz się ;)
      • ali.wyszkowiak Re: Najlepsze lodziarnie? 13.05.18, 22:03
        Totalnie zgadzam się z opinią, lokal daje radę. Nie dość, że już mają sporo doświadczenia w tym co robią, to jeszcze nie dają chemii do swoich wyrobów. Zawsze najwyższa jakość, miałam okazję testować przy różnych okazjach i jeszcze nigdy się nie zawiodłam!
    • Gość: atomek Re: Najlepsze lodziarnie? IP: *.146.2.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.05.18, 23:09
      Spoooko
      jeśli szukasz innej lokalizacji to słodka buda na parku górczewskiego
      ja tam lubię, bo mają bardzo dużą jakość lodów, do tego kawa jak marzenie, gofry właśnie (bez spulchniaczy, ciasto od podstaw robione na miejscu), także tam możesz sprawdzić, ja polecam
    • Gość: józek74 Re: Najlepsze lodziarnie? IP: *.146.2.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.05.18, 23:12
      Jeśli szukasz takiego miejsca, sprawdź koło BCK na Konarskiego. Niedawno się otwarli, ale już zdążyłem ze swoimi malcami wyjść na coś słodkiego. Dzieciakom smakowało bardzo, mi również. W menu widziałem też gofry. Następnym razem spróbuję i dam znać, czy były dobre.
    • Gość: endrju Re: Najlepsze lodziarnie? IP: *.146.106.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.05.18, 11:47
      Ktoś tam miał rację, Cukiernia Warszawska wymiata jeśli chodzi o ilość i o jakość. Taki wybór lodów jest niedostępny w zwykłej budzie z lodami ;) A tutaj tak, plus, jestem fanem posypek, a tych też jest całkiem sporo
    • Gość: malinka Re: Najlepsze lodziarnie? IP: *.146.106.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.05.18, 11:53
      buda koło bck to na pewno miejsce w które chcesz zawitać :P
      mają wszystkie klasyczne smaki oraz kilka *bonusowych* :P
      uwielbiam solony karmel a tam jak najbardziej mogę go dosctać w dużych ilościach
      no i gorfy wytrwane <3
      • blanka72x Re: Najlepsze lodziarnie? 09.07.18, 09:06
        a znacie może dobra lodziarnię z lodami naturalnymi w Częstochowie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka