atob 22.01.03, 22:46 I co Wy na to ??? Czas sie napic razem ....soku pomaranczowego :) oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atob Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 22.01.03, 22:48 ...zasadniczo chyba tylko ja ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 22.01.03, 22:53 atob napisał: > ...zasadniczo chyba tylko ja ...:) taaak? to opowiadaj! sluchamy! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 22.01.03, 22:49 Misiek co Ty, z Niechem takie paskudztwo chcesz pić, on pewnie czegoś tak bezprocentowego do ust nie bierze. No chyba, że z wkładką. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 22.01.03, 22:55 Wiesz Zarlaczko :) do Niecha pisze mi sie inaczej .... Widzialem Go kilka razy :) i piszac posty do Niego widze Jego ... a nie nick ... Nie twierdze ze kazdy oszukuje :) ...ale po spotkaniu pisze sie inaczej ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 22.01.03, 23:00 To myślisz, że my wszystkie to oszusty? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 22.01.03, 23:08 Nie skad bywajac na spotkaniach "pod mostem " :) okazalo sie ze oszustow nie bylo . No moze na pierwszym organizowanym przez Niecha ...:) [dwaj panowie z czatu wyborczej :)]Ale prawda jest taka ze jednak INACZEJ mi sie pisze do ludzi ZNANYCH OSOBISCIE ...:)Moge zatanczyc :) [pozdr dla Anki i Zdzini :)] Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 22.01.03, 23:08 atob napisał: > Wiesz Zarlaczko :) do Niecha pisze mi sie inaczej .... Widzialem Go kilka > razy :) i piszac posty do Niego widze Jego ... a nie nick ... Nie twierdze ze > kazdy oszukuje :) ...ale po spotkaniu pisze sie inaczej ..:) Wiec masz porównanie: Niech przed waszym spotkaniem i po. I jak, nadal masz ubaw czytajac jego posty, wiedzac jednoczesnie jaki jest w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 22.01.03, 23:14 Bylo troche inaczej :) Ale czy to wazne? . Ja wiem jedno pisze do pewnej osoby.Wiem ze ta osoba istnieje . A nawet znam ulubiony sklep Tej osoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 22.01.03, 23:15 nie podpuszczaj, bo zapytam który to sklep masz na mysli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 22.01.03, 23:14 Właśnie. Myślę, że po spotkaniu to już nie byłoby to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 22.01.03, 23:19 zarlaczka napisała: > Właśnie. Myślę, że po spotkaniu to już nie byłoby to samo. PO spotkaniu juz nic nie jest takie same ...Aczkolwiek z pewnymi forumowiczkami moge sie spotkac ZAWSZE I WSZEDZIE ...[Ech te szesc godzin :)] Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: a ja wam cos wyznam 22.01.03, 23:22 mam ochote zobaczyc Pn Pndzelka, ale tylko zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: a ja wam cos wyznam 22.01.03, 23:30 Hehhe ja na spokaniu spotkalem forumowicza z ktorym "k..rwy" sobie rzucalismy . I skonczylo sie bez rozlewu krwi ... a wrecz przeciwnie bo nie jedno piwko w siebie wtloczylismy ;)Bluzgi byly raczej jak na dzisiejsze standarty na forum Warszawy tekstami z przedszkola :) Ale jak sie dowiedzialem kto siedzi naprzeciwko to ....:) ALE SPRAWA WYJASNIONA ...zostala . Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: wazne pytanie 22.01.03, 23:35 jak to jest z tymi spotkaniami Atob? Ale serio, bez sciemniania. Skad wiecie gdzie, jak i co? W innych miastach robione sa specjalne listy obecnosci. Jak jest z Wawa? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: wazne pytanie 23.01.03, 00:10 buggi napisała: > jak to jest z tymi spotkaniami Atob? Fajnie ...najlepiej pierwszym razem ...:) >Ale serio, bez sciemniania. Byli "goscie" z wschodu ,byla i "interwencja" policji ...:) > Skad wiecie gdzie, jak i co? Chyba telepatia ...:) >W innych miastach robione sa specjalne listy > obecnosci. Byly osoby co napisaly z 10 postow pojawily sie na spotkaniu i ...zniknely :) >Jak jest z Wawa? Oj teraz to juz taka ekipa sie nie zjawi ...:( Linki : www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=292&w=2537098&a=2537098&v=2&strona=0 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=2537119&v=2&a=2553381&strona=0 Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 22.01.03, 23:23 Co do tego, nie mamy żadnych wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 22.01.03, 23:31 a do czego Zarlaczko ? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 22.01.03, 23:34 Już Ty doskonale wiesz do czego. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 22.01.03, 23:37 zarlaczka napisała: > Już Ty doskonale wiesz do czego. Pojecia nie mam ...Alez ja glupi jestem ...nie? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Atob 22.01.03, 23:42 ja prosze o odpowiedz, inaczej uznam, ze sie wykrecasz. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Buggi chcialas to masz ...:) 23.01.03, 00:19 Buggi a tu klasyk z spotkan : Autor: d.z.@NOSPAM.gazeta.pl Data: 05-08-2002 11:54 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Piątkowe spotkanie Forumowiczów pod mostem upłynęło w pokojowej atmosferze. Do stanowczego schłodzenia emocji przyczynił się padający deszcz, który jednocześnie (w sensie dosłownym) zmuszał do zacieśniania kontaktów (miejsca suchego pod parasolem było mało i trzeba było się ścisnąć). Pierwszy raz w historii spotkań "forumowych" odbyła się wizyta gościa zagranicznego (chyba Rosja), który po odtańczeniu w deszczu tańca pokoju postanowił (pod parasolem) zacieśnić "kontakty" z Forumowiczami (płci pięknej) co jednak nie przypadło do gustu przedstawicielom płci brzydszej i w związku z tym pierwszą próbę "internacjonalizacji" spotkań można uznać za nieudaną. Na zakończenie bardzo uprzejmy, pieszy, nocny patrol policji zwrócił uwagę na niestosowność zachowania polegającego na "spożywaniu" nie przy stolikach (zapewne chodziło o fakt, iż spożywanie na stojąco nie najlepiej wpływa na przemianę materii). Ot tak to było i dobrze było! ;-))) Link do calosci : www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=2581136&v=2&a=2606679&strona=0 Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Atobie dziekuje 23.01.03, 00:54 chyba sie nie skusze,ale dzieki za trud Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Atobie dziekuje 23.01.03, 00:57 a czemu sie nie skusisz przeciez to nie wielka sprawa..? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Atobie dziekuje 23.01.03, 00:59 przeczytaj swój post (nizej) Tradi. Sama odpowiedzialas na swoje pytanie,a ja moge sie pod tym tylko podpisac. Troche szkoda, bo ciekawosc mnie zzera. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ATOB COS TY ZROBIL??? 23.01.03, 01:09 po otworzeniu linków, które wkleiles mój komputer zaczal szales!!!!! Pootwieraly sie wszystkie mozliwe okna, kursor wsiakl gdzies, nie moglam nad tym zapanowac. Walka trwala piec minut, zdobylam sie na ostatecznosc, wylaczylam dziada. Co to bylo Atobie? Wirusy mi podrzucasz? Zamorduje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 23.01.03, 00:41 Przez net poznalam sporo ludzi,nikogo z forum... Choc z Warszawy jedna... Spotkalismy sie kilka razy i tak kiedys siedzac w jakiejs knajpce doszlam do wniosku ze ja nigdy bym sie z tymi ludzmi nie zaprzyjaznila i to tylko dlatego ze nie mielibysmy okazji sie poznac w real. Kazdy pochodzil z innej beczki towarzyskiej,wiekowej..itp Z chwila gdy nie bylo juz tej nutki tajemniczosci nasze kontakty oslably umarlo to smiercia naturalna....nawet nie zaluje.... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 23.01.03, 00:57 Ladna pointa Tradi. Wszystko mówi samo przez sie. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 23.01.03, 01:14 Buggi....na nic nie ma reguly.Kazdy czlowiek jest inny. Z pewnoscia nickom nadalas twarze(normalne ja tez). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.01.03, 11:43 Rozumiem Twój punkt widzenia, wiem o co Ci chodzi. Ale to nie znaczy,że sie z Tobą zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 23.01.03, 11:53 A z czym się nie zgadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.01.03, 12:01 Z Tradycją Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 23.01.03, 12:03 Ale ja się pytałam z czym, a nie z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.01.03, 12:21 Prawie ze wszystkim,jedyne z czym mogę sie zgodzić,to to ,że są to ludzie z różnych środowisk.Czytając posty forumowiczów można sobie wyrobić zdanie na temat ich inteligencji ,czy poczucia humoru-w realu dodajesz tylko fizyczny wygląd .Jeśli ktoś komuś nie odpowiada tylko z tego względu,że ma np.trzy nogi i kwadratowy łeb(lub chrapy),a przedtem podobała mu sie jego osobowośc,to ja tego nie rozumiem.Oczywiście znika tzw.tajemniczość postaci,ale ja osobiście nie mam nic do ukrycia,jestem jaki jestem.Zakładanie na wstępie,że sie tylko rozczaruję jest niepoważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? IP: 217.197.165.* 23.01.03, 12:27 Dobrze prawisz. Ja tez nie mam zadnych dodatkowych oczekiwan, a co za tym idzie - nie bede rozczarowany. A poza tym wiem, ze Zarlaczka przyniesie rower, a Bugi jest mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Czy tylko ja z Niechem znam sie 'osobiscie' ? 23.01.03, 12:45 Ja co do spotkań mam uczucia dwojakie. Zgadzam się z Tobą, że można wyrobić sobie zdanie na czyjś temat po tym co piszą (aczkolwiek obraz może być co nieco przekłamany, gdy ktoś się kreuje na jakąś postać}. Nieważny jest również dla mnie wygląd. Tak samo nie mam nic do ukrycia. Ale, z drugiej strony, zniknie, wg mnie, pewna nutka tajemniczości. Będzie można już do siebie dzwonić, spotykać się, właściwie wymiana postów przestanie być potrzebna. Tradycja nie będzie już Tradycją tylko Agatą, Kaska Markiem czy Franiem, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k pokazcie dowody osobiste 23.01.03, 12:47 No a ja? Ja oczywiscie mam męża. Ale że Niech ma narzeczona, to osobiście mnie dotknęło. Myślałam, że ma tylko kochanki. Oczywiście same blondynki (co druga platynowy blond). Nigdy ich zatem osobiscie nie poznamy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Czy kwadratowy łeb.... 23.01.03, 12:49 ....to znaczy łeb szesc na dziewiec? Bo taki, jak mi sie zdje, własnie łeb ma Niech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Kaska Markiem? IP: 217.197.165.* 23.01.03, 12:57 O wypraszam sobie. Ja jestem Markiem. A nie zadna Kaska. Bez obrazy. PS. Karolina ty masz okres czy juz menopauze? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Czy Niech jest lekarzem? 23.01.03, 13:00 Mam dużą pauzę Jak tam humorek? Nie wyspałes się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czy Niech jest dekarzem? IP: 217.197.165.* 23.01.03, 13:03 Duza pauza? Jak dla mnie za duza. Humorku starczy. Chyba ze sie postarasz. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Czy Niech jest dekarzem? 23.01.03, 13:08 Ani lekarzem, ani dekarzem tylko łgarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Co ci psuje humor? 23.01.03, 13:08 Albo inaczej, co mogłoby ci poprawic humor? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Co ci psuje humor? 23.01.03, 13:13 Co to to nie, twoje zniknięcie Zarłoczko! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Co ci psuje humor? 23.01.03, 13:19 Jak ja bym zniknęła to on by się zapłakał. A poza tym Karolcia wymyśl coś nowego, a nie powtarzaj po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Powtórka 23.01.03, 13:25 Powtórka to jeden ze sposobów na opanowanie wiedzy. ps. jak bym zniknęła moj maz tez by sie popłakał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech jest tapeciarzem IP: 217.197.165.* 23.01.03, 13:13 Humor? Niewiele mi trzeba. Wyjsc z pracy i wychylic z piec browarow, zeby juz ten piekielny kac sie skonczyl. A tu roboty mam az do wieczora. Spotkanie z Karolem niewiele by mi dalo, bo Karol juz zadeklarowal ze jest kiepski. No i jeszcze ten klimax. Moglbym pojezdzic z Zarlaczem na rowerze, ale on musi kierowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech PS IP: 217.197.165.* 23.01.03, 13:15 A o co chodzi z tym lganiem? Jam prawdomowny jak malo kto. A na pewno jak nikt na tym forum lgarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: PS 23.01.03, 13:17 Łgałeś w żywe oczy żeś nie Kura. Kierować to ja bym chętnie Tobą pokierowała, tylko obawiam się, że zawsze robił byś odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: PS IP: 217.197.165.* 23.01.03, 13:19 Nie jestem kura. Zartowalem sobie wczoraj, wieczorkami tez lacze sie przez tepse. Nie uzywam innych nickow - a jesli to sporadycznie, na specjalne okazje. Na przyklad karolina-k. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Niech jest efekciarzem 23.01.03, 13:21 Nie ekscytuj się tak, bo dostaniesz wrzodów! Poza tym kto powiedzial, ze my (z moim mężem i Zarłoczka) chcemy się z toba spotykać? No dobra, bardzo chcemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech jest defekciarzem IP: 217.197.165.* 23.01.03, 13:23 Chcesz sie spotkac ze swoim mezem? Ale czy on tego chce? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Wbrew pozorom Niech nie ma defektu mózgu 23.01.03, 13:34 Zróbmy tak - ty się spotkasz z moim mężem, a ja pogadam z twoja narzeczona. Albo - mój małżonek spotka się z twoja dziewczyną. A w tym czasie my ... O rety, żeby Niechowi nie posuj się tylko humor. ps. jakby co to był tylko kipski zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wbrew pozorom Niech nie ma defektu mózgu IP: 217.197.165.* 23.01.03, 13:36 Zrobmy tak. Ty zrobisz cos (mniejsza o to, co, co mnie to obchodzi) ze swoim mezem, a ja napije sie piwa. Z nastolatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Wbrew pozorom Niech nie ma defektu mózgu 23.01.03, 13:43 Gość portalu: Niech napisał(a): > Zrobmy tak. Ty zrobisz cos (mniejsza o to, co, co mnie to obchodzi) ze swoim > mezem, a ja napije sie piwa. Z nastolatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Zróbcie cos 23.01.03, 13:49 Co by tu zrobic z moim mężem? Coś się wymyśli. Niech, dlaczego nie chcesz nic, za nic w swiecie, powiedziec nam o swojej narzeczonej. Wstydzisz sie, że ma 11 lat? A może "twoja miłość największa nie wie nic ze jest twoja"? Przepraszam! To nie jest w porządku. Co nas to obchodzi (oj wiele, wiele). Co nam do tego (faktycznie nic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Zróbcie cos IP: 217.197.165.* 23.01.03, 13:53 Karol, zbastuj, bo dostaniesz pryszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Zóbcie cos np. zbastujcie! 23.01.03, 14:03 Dobrze, Niechu. Bastuję. Chwytam teraz w lot, szybciej niż tatarski (arabski) grot. ps. Mówię wam on ma żone, przez moment nawet myślałam ze to mój mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Zóbcie cos np. zbastujcie! 23.01.03, 14:34 Niczym mnie nie zaskoczylas....jak masz tak dobre info to dorzuc cos wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Jestem zaskoczona, ze Tradycja sie odezwała 23.01.03, 14:56 A to zdziwienie to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Zóbcie cos np. zbastujcie! IP: 217.197.165.* 23.01.03, 14:51 Ta, tak, dorzuc, dorzuc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Rzuć to, rzuć 23.01.03, 14:58 Dobranoc moi mili, a Niech? Niech koga swoja żonę do samej mogiły Odpowiedz Link Zgłoś