Dodaj do ulubionych

Co robicie tu tak pozno?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 00:34
Nie lepiej juz pojsc spac?
Obserwuj wątek
    • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:36
      a Ty nie wolisz isc spac?
    • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:36
      A co Ty z policji obyczajowej jesteś?
      • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:38
        Nie pisałem o tym, o czym piszecie, ale dlaczego tak późno. A mi się spać nie
        chce, cały dzień spałem.
        • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:39
          czemu w dzien spisz..nie szkoda dnia?
          • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:41
            Dni są chujowe a noce odlotowe.
            • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:42
              a co jest tym odlotem ?
              • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:43
                Eeee, standard, włoczęga, kobitki, używki. Ale w nocy to robi wrażenie, a przy
                dziennym świetle jest jakieś wyblakłe.
                • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:46
                  Też wolę nocę i lubię nocnych podszywaczy.
                • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:46
                  Upojnej nocy zycze.
                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:48
                    1. Nawzajem.
                    2. Chyba podrywaczy. Ale ja tak wpadłem przypadkiem, nie żeby od razu...
                    • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:50
                      To masz dużo szczęścia w życiu podszywaczu-podrywaczu, że od razu na najlepszy
                      towar w forumowej galaktyce trafiłeś.
                      • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:51
                        A jesteś kobietą?
                        • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:53
                          A jesteś mężczyzną?
                          • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:54
                            No wlasnie jaka my mamy gwarancje ze on jest facetem...
                            • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:54
                              Nie wiem. Potrafię to udowadniać tylko w realu. Na razie.
                              • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:57
                                Żadnych, ale załóżmy, że jest. I załóżmy, że ja z Tradi jesteśmy kobietami.
                                Masz jakieś propozycje?
                                • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:58
                                  bo wiesz my jestesmy po towaroznastwie....
                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:59
                                    Tradi to nawet prymuską była.
                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 00:59
                                    Myślałem że to ja się mam znać na towarach? A czemu piszecie razem? Jesteście
                                    sklejone?
                                    • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:00
                                      My jesteśmy 4 w 1. A co z tymi propozycjami.
                                      • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:00
                                        Cztery co? Alieny?
                                        • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:06
                                          Jak cztery to muszą być Alieny? Ale czy masz w końcu tę propozycję, czy nie.
                                          Prosimy o jasną i klarowną odpowiedź milusi Podszywaczu/Podrywaczu.
                                    • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:05
                                      najs-szajs napisała:

A czemu piszecie razem?
                                      To taka solidarnosc babska
                                      • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:06
                                        Co jeszcze robicie razem?
                                        • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:07
                                          Wiele rzeczy. A chciałbyś się przyłączyć?
                                          • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:08
                                            Zależy. Do Alienów nie. Gryzą.
                                            • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:08
                                              To powiedzmy, że nie jesteśmy Alienami. I ciągle nie odpowiadasz na moje
                                              pytanie.
                                        • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:08
                                          pijemy...
                                          • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:09
                                            Zachowujecie się dziwnie. Jak Alieny. One też piły. Wprost z ludzkich trzewi.
                                            • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:10
                                              My jestsmy pijawki..
                                              • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:12
                                                Wysysamy trochę krwi, a każdy wybraniec, po tym zabiegu, jak nowo narodzony się
                                                czuje.
                                            • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:11
                                              To już drugi taki na tym forum, który nie odpowiada na zasadnicze pytania i się
                                              boi. Jesteś Jego bratem bliźniakiem?
                                              • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:12
                                                Nie mam brata. A jakie było pytanie?
                                                • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:14
                                                  Jakieś pytanie zadawałam?
                                                • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:14
                                                  ej bo Ci nocy braknie i znow wszystko straci blask...
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:15
                                                    Mam jeszcze chyba z pięć godzin. Zdąże.
                                                  • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:16
                                                    na co uzywki jakies?
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:18
                                                    Powtórz pytanie.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:19
                                                    Opowiedz nam coś o sobie. Jesteś zupełnie nieznaną nam osobą. Chyba wypada się
                                                    przedstawić.
                                                  • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:21
                                                    najlepiej zeskanuj nam dowod osobisty
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:23
                                                    Tradi jesteś genialna.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:21
                                                    Nice scheiss. To starczy za wszystko.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:22
                                                    Tajemnicza osoba, płci nieokreślonej, nie chcąca ujawnić nam żadnych danych.
                                                    Tradi kto to jest?
                                                  • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:24
                                                    Niech wiem,przejezdny moze,albo karnie do nas przeniesiony.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:25
                                                    Zimno, zimno.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:26
                                                    Niech ktoś, kto nie może bez nas wytrzymać.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:27
                                                    Są tu tacy? No to gdzie są teraz.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:28
                                                    Są tuż, tuż, bardzo blisko.
                                                  • Gość: najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 01:29
                                                    No to spadam, nie bede przeszkadzać.
                                                  • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:32
                                                    oszolom..w kazdym razie milo bylo:)
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:33
                                                    Nie przeszkadzasz. A miałam taką cichą nadzieję, że nas na ten nocny rajd po
                                                    knajpach zabierzesz, ale zdaje się tam już ktoś na Ciebie czeka. No cóż takie
                                                    życie, taka karma, taki kimset.
                                                  • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:36
                                                    Oszolomil nas i poszedl...
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:38
                                                    Powiedziałabym, że oniechowił nas i poszedł do knajpy na kolację z Karolcią.
                                                  • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:42
                                                    zarlaczka napisała:

> Powiedziałabym, że oniechowił nas i poszedł do knajpy na kolację z Karolcią.
                                                    Na trufle oczywiscie..
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:49
                                                    Na trufle. Tylko nic nie mów o tym Buggi.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:50
                                                    Jeszcze nie śpicie? A gdzie ci, co mieli tu przyjść?
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:54
                                                    Oni, a właściwie on, cały czas tu jest.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:54
                                                    Jakiś cichy.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:57
                                                    Coś dzisiaj nie ma humorku. Na ogół jest gadatliwy.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:58
                                                    A gdzie drugi Alien?
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:59
                                                    Połunówkę ciągnie.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:01
                                                    Nie będę się dopytywał o co chodzi, bo może nie wypada.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:04
                                                    Pytaj. My tu przed nikim nie mamy tajemnic. Sekta otwarta.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:07
                                                    Chyba setka.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:10
                                                    Tu się w setki nikt nie bawi.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:12
                                                    Zacznijmy od (pięć)setki.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:13
                                                    Nie bądźmy małostkowi. Zacznijmy od (siedemipół)setki.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:14
                                                    To mi pasuje, ba ja wolę wino. No to jedno już mamy.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:17
                                                    A od kiedy wolisz wino? Wino to zaczynamy od (piętnasto)setki.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:19
                                                    Wino - odkąd pamiętam. Mocne trunki mnie męczą.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:22
                                                    A te knajpy, kobiety i śpiew, i tylko winno. Coś mi to nie przystoi do nocnego
                                                    balangowicza.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:23
                                                    No przecież kobiety, wino i śpiew. Wszystko się zgadza. Gdzie ja miałbym głowę
                                                    do szaleństw po wódce?
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:25
                                                    No dobra. A co z tymi propozycjami masz jakieś, czy mam iść spać?
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:27
                                                    Propozycje dotyczące czego? Nb. od razu proponowałem sen. Po co czas i oczy
                                                    marnować?
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:29
                                                    W takim razie przyjmuję Twoją pierwotną propozyję. I życzyę, żeby przyśnił Ci
                                                    się nasz forumowy ulubieniec.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:32
                                                    Mężczyzna? Rzadko mi się śnią. Właściwie w ogóle.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:36
                                                    A mnie często.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:37
                                                    Jak mi się jakiś przyśni to ci go oddam.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:40
                                                    Dzięki za wspaniałomyślność, ale ja mam już tłok w snach.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:41
                                                    W snach? Ja mam w realu.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:42
                                                    Ja mam i tu i tu.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:43
                                                    Uwaga, łatwo o pomyłkę.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:44
                                                    A jak się pomylę to co?
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:45
                                                    Będziesz śmiesznie przebierała rączkami w powietrzu.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:48
                                                    A skąd to wiesz? Doświadczyłeś na własnej skórze.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:50
                                                    Nie. Widziałem kogoś w takiej sytuacji.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:50
                                                    Zaryzykuję. Zawsze lubiłam machać rękami.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:51
                                                    Jesteś Ikarzycą?
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:53
                                                    Ty nie chcesz dać się poznać, więc ja też pozostanę tajemnicza.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:56
                                                    Dobrze, pozostańmy niepoznawalni.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:57
                                                    Niech i tak będzie.
                                                  • najs-szajs Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 02:58
                                                    Muszę już wyjść, na razie.
                                                  • zarlaczka Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 03:00
                                                    Cześć!
                                                  • tradycja1 Re: Co robicie tu tak pozno? 29.01.03, 01:30
                                                    szajsowny....czas leci.....

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka