zarlaczka 12.02.03, 22:46 Po licznych dyskusjach, okazało się, że ja jestem dla Ciebie stworzona i vice versa. Czy dalej myślisz, że Milton i ja, to te same osoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zarlaczka Re: Kanuk nie masz wyboru 13.02.03, 00:19 Kanuk na ucho chcę Ci szepnąć, że ja w realu to zdecydowanie subtelniejsza jestem i romantyczna. Tu do takiego zachowania zmusiły mnie okoliczności. Gdybym nie rozpychała się łokciami, to nawet byś mnie nie zauważył, bo Milton i Tradi za wszelką cenę chciały mnie zasłonić. Więc nie bój się mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Kanuk nie masz wyboru 13.02.03, 00:28 Wiesz co zarlaczko ja Cie chcialam zaslonic..? Ja mam tylko 164cm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kanuk nie masz wyboru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 00:31 Ale Zarlacz 124. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Kanuk nie masz wyboru 13.02.03, 00:33 Zarlacz to nastolatka..stale rosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kanuk nie masz wyboru 13.02.03, 00:34 tradycja1 napisała: > Wiesz co zarlaczko ja Cie chcialam zaslonic..? > Ja mam tylko 164cm. tak tak tak, znamy te kolezenskie przyslugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kanuk nie masz wyboru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 00:35 Zarlacz sie kurczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kanuk nie masz wyboru 13.02.03, 00:36 Gość portalu: Niech napisał(a): > Zarlacz sie kurczy!!! on sie w praniu zbiega. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk nie masz wyboru 13.02.03, 00:37 Ani się nie kurczy, ani się nie zbiega, ani nie rośnie, ani nie jest nastolatką (ale dzięki Tradi) i nią być by nie chciał, za to wzrost ma odpowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kanuk nie masz wyboru 13.02.03, 00:40 zarlaczka napisała: > Ani się nie kurczy, ani się nie zbiega, ani nie rośnie, ani nie jest nastolatką > > (ale dzięki Tradi) i nią być by nie chciał, za to wzrost ma odpowiedni. nastolatki sa okropne; malo ze pryszczate, to jeszcze sie sie glupio smieja.Chichraja powiedzialabym. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk nie masz wyboru 13.02.03, 00:36 Ja mam kilka centymetrów więcej, ale mimo to podskakiwałaś, używałaś niedozwolonych rekwizytów i zasłaniałaś mnie razem z Miltonem całkowicie, ale łokci użyłam i się przepchałam. Tylko teraz Kanuk myśli, że ze mnie jakiś potwór jest, więc chciałam mu wyjaśnić, że pozory mogą mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: jednego nie pojmuje 13.02.03, 00:38 dlaczego tak sie staracie o facetów? Toz to powinno byc odwrotnie. To wlasnie oni Kanuk, Niech i Atob, powinni zabiegac o wasze wzgledy. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: jednego nie pojmuje 13.02.03, 00:39 Nie wiem Buggi, czy Ty tego pytania nie powinnaś głównie zadać, a kto za Niechem lata. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: jednego nie pojmuje 13.02.03, 00:41 zarlaczka napisała: > Nie wiem Buggi, czy Ty tego pytania nie powinnaś głównie zadać, a kto za > Niechem lata. ja??????????????????????? nigdy w zyciu. Niech nie jest w moim typie, tak sadze Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: jednego nie pojmuje 13.02.03, 00:43 Buggi jeżeli to nie było latanie za Niechem, to ja sobie nie wyobrażam jak by wyglądało latanie. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: jednego nie pojmuje 13.02.03, 00:43 zarlaczka napisała: > zjadłam: sobie Smakowalo ? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: jednego nie pojmuje 13.02.03, 00:44 Niespecjalnie, ale zagryzłam ciasteczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: jednego nie pojmuje 13.02.03, 00:45 zarlaczka napisała: > zjadłam: sobie smacznego ,ale ja chce sie dowiedziec, kto twoim zdaniem za Niechem lata. Niby Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: jednego nie pojmuje 13.02.03, 00:48 Buggi, Ty, przecież Ty go nawet własną wątłą piersią na Warszawie przed nieprzyjaciółmi broniłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: jednego nie pojmuje 13.02.03, 00:49 zarlaczka napisała: > Buggi, Ty, przecież Ty go nawet własną wątłą piersią na Warszawie przed > nieprzyjaciółmi broniłaś. moim czym??????? PS objadlam sie dzis wszelkimi mozliwymi slodyczami, wiec juz nie mam niczego watlego. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: jednego nie pojmuje 13.02.03, 00:51 Buggi jak Ty nosisz rozmiar 36, to ta pierś nie może nie być wątłą. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: jednego nie pojmuje 13.02.03, 00:53 zarlaczka napisała: > Buggi jak Ty nosisz rozmiar 36, to ta pierś nie może nie być wątłą. nosze. Ale wez pod uwage fakt, ze co firma, to inny rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: jednego nie pojmuje 13.02.03, 00:54 Czyli tak naprawdę nosisz 46 czy 48? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: jednego nie pojmuje 13.02.03, 00:56 zarlaczka napisała: > Czyli tak naprawdę nosisz 46 czy 48? 52 Zarlaczko, wiec i piersi u mnie ogromne byc musza Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: jednego nie pojmuje 13.02.03, 00:51 buggi napisała: > zarlaczka napisała: > > > Buggi, Ty, przecież Ty go nawet własną wątłą piersią na Warszawie przed > > nieprzyjaciółmi broniłaś. > > > moim czym??????? > > PS objadlam sie dzis wszelkimi mozliwymi slodyczami, wiec juz nie mam niczego > watlego. Naturalnej slodyczy..naturalnej... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Kanuk nie masz wyboru 13.02.03, 00:38 a jakie to sa niedozwolone rekwizyty? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk nie masz wyboru 13.02.03, 00:40 Prześcieradła, stołki, wszystko to co mogłoby utrudnić ujrzenie mnie Kanukowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Ratunku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 00:45 Zarlacz tak sie skurczyl, ze zupelnie znikl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ratunku!!! 13.02.03, 00:48 Gość portalu: Niech napisał(a): > Zarlacz tak sie skurczyl, ze zupelnie znikl!!! wykapales ja w 90 stopniach to teraz masz ! Tak wiec Kanuk ostanie sie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ratunku!!! 13.02.03, 00:48 Widzisz wreszcie się Twoje marzenie spełniło, szczęściarzu. Od dziś dla Ciebie jestem niewidoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ratunku!!! 13.02.03, 00:50 zarlaczka napisała: > Widzisz wreszcie się Twoje marzenie spełniło, szczęściarzu. Od dziś dla Ciebie > jestem niewidoczna. aj tam bredzisz moja droga, on za toba przepada. widzisz juz go nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Ratunku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 00:53 A teraz znowu rosnie!!! Ojej, zaraz peknie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ratunku!!! 13.02.03, 00:55 ... pęknie. Czyli jak by nie patrzeć marzenie Twoje realnym się staje. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ratunku!!! 13.02.03, 00:55 Gość portalu: Niech napisał(a): > A teraz znowu rosnie!!! Ojej, zaraz peknie!!! tja, baloniku nasz malutki, rosnij duzy okraglutki... itd itd PS Niech, co ty tak wskakujesz i wyskakujesz, jak ten mis z okienka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Luuuuudzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 00:57 Bo ja teraz jestem na CafeGazeta i szukam nastolatek! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Luuuuudzie!!! 13.02.03, 00:59 Gość portalu: Niech napisał(a): > Bo ja teraz jestem na CafeGazeta i szukam nastolatek! szukaj sobie, a my sie tu zabawimy Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co ona wam zrobila? 13.02.03, 00:58 atob napisał: > A jak peknie to zniknie ... brutale jedne. Zarlacz jest solidarny, przemily i kolezenski. Zawsze trzymal z wami sztame. A wy chcecie jego znikniecia. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Co ona wam zrobila? 13.02.03, 01:00 Eeeeeee ...... gapa z mnie .....ja nie w "tym sensie" Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Co ona wam zrobila? 13.02.03, 01:02 A ja zawsze Cię tak lubiłam, a i Ty przeciwko mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Co ona wam zrobila? 13.02.03, 01:02 Zycze je tylko znikniecia z kanukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co ona wam zrobila? 13.02.03, 01:03 ja tez juz znikam...ale nie z Kanukiem Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Co ona wam zrobila? 13.02.03, 01:04 buggi napisała: > ja tez juz znikam...ale nie z Kanukiem Buggi to Arabela.... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co ona wam zrobila? 13.02.03, 01:06 tradycja1 napisała: > buggi napisała: > > > ja tez juz znikam...ale nie z Kanukiem > Buggi to Arabela.... tak a Kanuk to Rumburak Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Co ona wam zrobila? 13.02.03, 01:07 Rumburak to byl ten zly Arabela zakochala sie w z naszych czasow ..o ile dobrze pamietam :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co ona wam zrobila? 13.02.03, 01:10 atob napisał: > Rumburak to byl ten zly Arabela zakochala sie w z naszych czasow ..o ile dobrze > > pamietam :) Atobku przeczytaj swoje zdanie jeszcze raz i zdradz, co piles:) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Co ona wam zrobila? 13.02.03, 01:04 Tradi Ty jak zwykle potrafisz się znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Hurrraaa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 01:10 Opublikowalem anons! Nastolatki juz do mnie pisza! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Hurrraaa!!! 13.02.03, 01:13 tradycja1 napisała: > ze zdjeciem? Tradi Tradi, z jakim zdjeciem? Niecha??? On je chce zwabic, a nie wyploszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Hurrraaa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 01:12 Zdjecia nie ma, bo musi zostac zaakceptowane przez admina. A wiec sie nie pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Hurrraaa!!! 13.02.03, 01:16 a jednak mialas racje buggi czlowiek to sie cale zycie uczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buggi Re: Hurrraaa!!! IP: *.ipt.aol.com 13.02.03, 01:19 tradycja1 napisała: > a jednak mialas racje buggi czlowiek to sie cale zycie uczy... w czym mialam racje tradycji? Przypomnij, bo ja chcac isc wreszcie spac, juz sie nawet wylogowalam; to tak jakbym w pizamce siedziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buggi Re: Hurrraaa!!! IP: *.ipt.aol.com 13.02.03, 01:20 mialo byc "Tradycjo" ja juz padam ze zmeczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Hurrraaa!!! 13.02.03, 01:24 Buggi...ze Niech chce je zwabic a nie wyploszyc ..dlatego bez zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buggi Re: Hurrraaa!!! IP: *.ipt.aol.com 13.02.03, 01:26 tradycja1 napisała: > Buggi...ze Niech chce je zwabic a nie wyploszyc ..dlatego bez zdjecia. Yes yes yes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Hurrraaa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 01:28 Nie mam zdjecia. Zaden fotograf nie zgodzil sie zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś