Dodaj do ulubionych

Pewnie juz Kiksie wiesz ...przegralem piwo

15.03.03, 20:06
ale coz ...jeszcze sie odegram :)
Obserwuj wątek
    • atob Jak widze swietujesz :) n\txt 15.03.03, 21:41
      • Gość: kixx Re: Jak widze swietujesz :) n\txt IP: *.acn.waw.pl 15.03.03, 22:29
        Już jestem.
        piwko mniamciu,mniamciu:)
        Ide oglądać dalej jeden z filmów z mojego kanonu:Wielka draka w chinskiej
        dzielnicy:))
        • buggi Re: Jak widze swietujesz :) n\txt 15.03.03, 22:38
          swego czasu bylam na tym az 3 razy w kinie Moskwa, nota bene SP juz
    • atob Teraz Wronki ... 18.03.03, 12:01
      Zakladzik o piwko? Ja 1 :) inaczej nie moze byc .Jezeli ostawisz x 2 to zaklad
      mozna uznac za przyjety. Ale czy jestes takim obtymista?CZekam na odpowiedz ...
      Czas sie odegrac ...:-)))
      • Gość: kixx Re: Teraz Wronki ... IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 13:00
        Czemu nie?
        Zakład stoi.
        proponuję jeszcze jeden.
        Legia-Groclin ja stawiam na 1,a Ty jak chcesz x lub 2:))
        • atob Re: Teraz Wronki ... 19.03.03, 17:37
          No to jeszcze 2,5 godziny i juz bede wiedzial ...
          W profesjonalu juz mi Odra "weszla":)
          To pewniu i tu bede mial szczescie i odegram to piwko za Plock:)
          • Gość: kixx R E M I S :))) IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 17:40
            • atob Re: R E M I S :))) hahahahahahahahaha n\txt:) 19.03.03, 17:42
              • Gość: kixx Re: R E M I S :))) hahahahahahahahaha n\txt:) IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 17:43
                Też już się ciesze,będzie czym opijać sukces.
                • atob Re: R E M I S :))) hahahahahahahahaha n\txt:) 19.03.03, 17:49
                  Ale wiesz Kiksie jak Polonia bedzie grala z Wisla K to bede za Polonia :):):)
                  Wiec chyba sie nie bedziemy zakladac o ten mecz ? A kiedy to bedzie ?pewnie
                  wiesz. A co do piwka to poczekamy ...jeszcze kilka kolejek do spotkania:)
                  • Gość: kixx Re: R E M I S :))) hahahahahahahahaha n\txt:) IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 17:53
                    możemy się niestety założyć.Jeśli chodzi o ten mecz,to jestem pesymistą
                    • Gość: kixx Re: R E M I S :))) hahahahahahahahaha n\txt:) IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 17:55
                      www1.gazeta.pl/sport/0,35505.html
                      Idę oglądać:) mecz.
                      • atob Re: R E M I S :))) hahahahahahahahaha n\txt:) 19.03.03, 17:56
                        To ja tez .Do zobaczenia po meczu...
                        • Gość: kixx Re: R E M I S :))) hahahahahahahahaha n\txt:) IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 18:33
                          TFU tfu tfu
                          Jak na razie nie jest źle
                          tfu tfu tfu
                          • Gość: kixx Re: R E M I S :))) hahahahahahahahaha n\txt:) IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 18:51
                            Gość portalu: kixx napisał(a):

> TFU tfu tfu
                            > Jak na razie nie jest źle
                            > tfu tfu tfu
                            • Gość: kixx Lepiej nic nie pisz;)) IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 19:13
                              • Gość: kixx Możesz pisać:))))))))))))))))))))))))))) IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 19:17
                              • atob Re: Lepiej nic nie pisz Kiksie;)) 19.03.03, 19:22
                                • Gość: kixx Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho:)))))))))))))))))))))) IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 19:30
                                  • atob Przegralec Kiks mial byc remis ... 19.03.03, 19:49
                                    Co sie dzieje?
                                    • atob Jak to sie moglo stac?:):):):):):):):):):):):):):) 19.03.03, 19:50
                                      To bylo niemozliwe
                                    • Gość: kixx 3:1:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 19:50
                                      • atob Re: 3:1 Wiem wiem ... 19.03.03, 19:51
                                        • tradycja1 Re: 3:1 Wiem wiem ... 19.03.03, 19:52
                                          ale ja nie wiem
                                          • Gość: kixx Re: 3:1 Wiem wiem ... IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 20:00
                                            Wczoraj Legia przegrała,a dzisiaj Polonia wygrała.
                                            W dużym skrócie:Polonia rządzi w Wawie:)
                                            • atob Re: 3:1 Wiem wiem ... 19.03.03, 20:16
                                              O rany Kiks ...troszke zes sie zapedzil...ale rozumiem dwie wygrane z rzedu coz
                                              dla Poloni to faktycznie sukces...:-)))
                                              • Gość: kixx Re: 3:1 Wiem wiem ... IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 20:19
                                                szczerze mowiac to ja sie z tych dwoch piw ciesze
                                                • atob Re: 3:1 Wiem wiem ... 19.03.03, 20:22
                                                  A wiesz nie bylo powiedziane jakie i gdzie te piwa .To ja zeby Cie dobic drogi
                                                  Kiksie kupie Ci piwo
                                                  ZYLETA :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  Ale jeszcze kilka meczy jeszce sie odegram :)
                                                  • atob Re: 3:1 Wiem wiem ... 19.03.03, 20:33
                                                    O rany chyba zemdlal jak to przeczytal ...:):):)
                                                    Kiks !!!!!!!!!!!! Zartowalem !!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: kixx Re: 3:1 Wiem wiem ... IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 20:39
                                                    Nie zemdlałem,spoko.
                                                    Ale wiesz tak sobie myślę........

Ty kup całą skrzynkę
                                                  • atob Re: 3:1 Wiem wiem ... 19.03.03, 20:41
                                                    Uff ... hehe spokojnie odegram sie :)
                                                  • Gość: kixx Na razie spadam,mam troche roboty,cześć. IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 20:42
                                        • Gość: kixx mozna powiedziec 2:0 DDDDDDDDDDDDDDD IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 19:52
    • atob Polonia -Widzew ... 21.03.03, 08:42
      Gramy dalej ...?
      Pogon _Legia chyba nie ma co obstawiac choc z Groclinem tez sie tak wydawalo :)
      Daj znak Kiks
      • Gość: kixx Re: Polonia -Widzew ... IP: *.acn.waw.pl 21.03.03, 10:05
        Daję znak.
        Gramy.
        Co obstawiasz?
        • atob Re: Polonia -Widzew ... 21.03.03, 10:19
          Zmieniamy zasady :) kazdy ma tylko jedna mozliwosc 1lub x lub 2
          A teraz mam dylemat bo niby jedynka ...ale nie jak przegrac to przegrac stawiam
          X

Stan rywalizacji atob - kiks 0-2

I mysle ze mozemy obstawiac jedem mecz albo Legii albo Poloni ...A Ty masz
          jakies propozycje ...
          • Gość: kixx Re: Polonia -Widzew ... IP: *.acn.waw.pl 21.03.03, 10:37
            atob napisał:

> Zmieniamy zasady :) kazdy ma tylko jedna mozliwosc 1lub x lub 2
            > A teraz mam dylemat bo niby jedynka ...ale nie jak przegrac to przegrac
            stawiam
            >
            > X
            >
            > Stan rywalizacji atob - kiks 0-2
            >
            >
            > I mysle ze mozemy obstawiac jedem mecz albo Legii albo Poloni ...A Ty masz
            > jakies propozycje ...
            ===============================
            Szczerze mówiąc to też bym sie skłaniał do remisu,ale żeby było o co sie
            zakładać stawiam na Polonię.

I do tego już bardziej dla zabawy ,nie o coś, stawiam na remis Legii z Pogonią
            • atob Re: Polonia -Widzew ... 21.03.03, 10:48

>
              > I do tego już bardziej dla zabawy ,nie o coś, stawiam na remis Legii z Pogonią

Kiks to nie jest forum humorum ....jedyneczka jak malowanie ...:)
              • Gość: kixx Re: Polonia -Widzew ... IP: *.acn.waw.pl 21.03.03, 10:58
                atob napisał:

> Gość portalu: kixx napisał(a):
                >
                > >
                > > I do tego już bardziej dla zabawy ,nie o coś, stawiam na remis Legii z Pog
                > onią
                >
                > Kiks to nie jest forum humorum ....jedyneczka jak malowanie ...:)
                =======================================
                To w Szczecinie grają????
                • atob Re: Polonia -Widzew ... 21.03.03, 11:14
                  tfu tfu.... 2 oczywiscie :) bo graja w Szczecinie...oj zebym nie wykrakal oj
                  zebym nie wykrakal ....
                  • Gość: kixx Re: Polonia -Widzew ... IP: *.acn.waw.pl 21.03.03, 11:20
                    Zobaczymy,jak Ci się udało wykrakać to zostaniesz naszym forumowym wróżem:))
                    • atob Re: Polonia -Widzew ... 21.03.03, 11:23
                      tfu tfu ...mam nadzieje ze nie wykrakam ...
                      Hehe zobacz jak Ci normalsik odpowiedzial na sporcie ...przeciez wy obaj
                      kibicujecie Poloni wiiec ja nic nie rozumiem ...
                      • Gość: kixx Re: Polonia -Widzew ... IP: *.acn.waw.pl 21.03.03, 11:25
                        Ale nie kibicujemy sobie nawzajem.
                        Już lecę.
                        • Gość: Niech Re: Polonia -Widzew ... IP: 217.197.165.* 21.03.03, 11:35
                          70 postow przewagi. Lepszy rydz niz nydz.
                          • Gość: kixx Re: Polonia -Widzew ... IP: *.acn.waw.pl 21.03.03, 11:41
                            Tylko nie myśl o tym.
                            • Gość: Niech Re: Polonia -Widzew ... IP: 217.197.165.* 21.03.03, 11:48
                              Na oslej jest tylko jeden moj post - grzeczniejszy w zyciu nie bylem. Ale
                              wiedzialem ze jest skazany na wyciecie. Duch walki jest jednym wielu duchow
                              straszacych we mnie.
                            • atob Tylko LEGIA 21.03.03, 11:49
                              Ze co?:) to do mnie...jezeli tak to pojecia nie mam o co chodzi
                              • Gość: kixx Re: Tylko LEGIA IP: *.acn.waw.pl 21.03.03, 11:52
                                Za to adresat zrozumiał bezbłędnie.
                                • atob Re: Tylko LEGIA 21.03.03, 11:58
                                  Ja tez ...zaraz po wyslaniu postu;)

Ide spac narazie ...
                                  • Gość: kixx Re: Tylko LEGIA IP: *.acn.waw.pl 21.03.03, 12:11
                                    atob napisał:

>
                                    >
                                    >
                                    > Ide spac narazie ...
                                    ====================
                                    ??????????????????????????/
                                    Odsłoń zasłony,czy co tam masz w oknach.
                                    To nie ta dwunasta.
                                    • Gość: Niech Re: Tylko LEGIA IP: 217.197.165.* 21.03.03, 12:19
                                      Moze okna mu wychodza na ciemna strone slonca?
                                      • Gość: kixx Re: Tylko LEGIA IP: *.acn.waw.pl 21.03.03, 12:22
                                        albo na przyszłość Jego ukochanego klubu?
                                        • atob Re: Tylko LEGIA 21.03.03, 14:02
                                          Chwilunia to taka mala drzemka ...:) A przyszlosc Legiuni jest swietlana i
                                          jasna .....
    • atob Zaczeli ... 22.03.03, 14:04
      ciekawe czy za dwie godziny bede przegrywal trzy piwa...:)
    • Gość: kixx Re: Pewnie juz Kiksie wiesz ...przegralem piwo IP: *.acn.waw.pl 22.03.03, 15:57
      atob napisał:

> ale coz ...jeszcze sie odegram :)
      ======================
      Już niedługo dostaniesz następna szansę:)
      • atob Re: Pewnie juz Kiksie wiesz ...przegralem 3 piwo 22.03.03, 16:06
        :((((((((((
        • Gość: kixx Re: Pewnie juz Kiksie wiesz ...przegralem 3 piwo IP: *.acn.waw.pl 23.03.03, 11:37
          Rozchmurz sie,L.wygrała.I to ile!!!
          A z grugiej strony to nieładnie kopać leżącego przyjaciela,choćby pochodził ze
          Szczecina.
          • atob Re: Pewnie juz Kiksie wiesz ...przegralem 3 piwo 23.03.03, 14:47
            Jeszce sie odegram :) mam taka nadzieje .Fakt cieszy zwycienstwo w Szczecinie
            ale nie wyobrazalem sobie inaczej...Kiks slyszales ze w kosza Legia wygrala:)
            pierwszy raz od nawet nie pamietam ilu kolejek...
            • Gość: kixx Re: Pewnie juz Kiksie wiesz ...przegralem 3 piwo IP: *.acn.waw.pl 23.03.03, 16:01
              Jeszcze zostana w I lidze i dopiero bedzie problem:)
              Ale niech zostana ,co mi tam.
              Który mecz obstawiamy,
              ten:Lech Poznań - Polonia Warszawa - godz. 19:00
              czy ten:Legia Warszawa - Górnik Zabrze - godz. 19:00

Ja myśle ,że jeśli chodzi o drugi to nie ma sie o co zakładać-pewniak jest
              jeden.W przypadku Polonii Ty masz pierwszeństwo w obstawianiu.
              • atob Re: Pewnie juz Kiksie wiesz ...przegralem 3 piwo 24.03.03, 06:06

>Lech Poznań - Polonia Warszawa - godz. 19:00
                > W przypadku Polonii Ty masz pierwszeństwo w obstawianiu.

Hmmm tutaj typowanie nie jest proste ...musze sie zastanowiac:)

• Gość: kixx Może już wiesz. IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 12:53
                  Polonia ma kasę na oświetlenie:))

Jeszcze będziesz przychodził do nas i podziwiał piekny stadion.

Ps.Słyszałem,że Stadion Legii ma być wpisany do rejestru zabytków i w zwiazku z
                  tym nie bedzie mozna wykonywać na nim żadnych modernizacji.
                  • atob Re: Może już wiesz. 28.03.03, 15:39
                    miec kase na owietlenie a miec oswietlenie to rozne sprawy Kiks:)
                • atob Zastanawiam sie caly czas:) 01.04.03, 09:52
                  Tutaj to chyba trzeba zdac sie na szczescie ...ale poczekam jeszcze .Dzien czy
                  dwa przed meczem napisze bo wiele sie moze zmienic do meczu.Jakies
                  oslabienia ,kontuzje... I w koncu chce wygrac...:)
              • atob Lech -Polonia X n\txt 05.04.03, 07:19

• Gość: kixx Re: Lech -Polonia X n\txt IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 16:32
                  Też bym to postawił.
                  Ale żeby było sie o co zakładać stawiam na Polonię.

Ps.O ,słodka naiwności.
                  • Gość: kixx To byłem ja. IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 18:43
                    21. min Kiks serbskiego bramkarza Legii. Mijanović chciał wybić piłkę, ale
                    zablokował go Kompała.
                    • atob Re: To byłem ja. 05.04.03, 22:18
                      Kiks by ogromny to fakt ...az mi krazenie na chwile ustalo :)
                      • atob Nadal 3 ... 06.04.03, 21:55
                        Choc ja wcale nie ciesze sie z zwycienstwa Lecha ...
                        • Gość: kixx Re: Nadal 3 ... IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 22:28
                          Tak czułem,ale nie mogłem tak obstawić-nie wypadało.
                          • atob Re: Nadal 3 ... 06.04.03, 22:41
                            Taka rola kibicow ...:) czasami nie wypada:)
    • atob Kiks ...bawimy sie dalej ? 08.04.03, 13:45
      Polonia-Szczakowianka
      Wisla - Legia

??? pierwszy chyba za latwy a drugi za trudny do przewidzenia ...choc mi nie
      wypada :) myslec inaczej niz 2 w drugim:-)))a Tobie 1 w pierwszym:)
      • Gość: kixx Re: Kiks ...bawimy sie dalej ? IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 13:55
        Remis na druga pozycję

pierwszą sobie odpuścmy.
        • atob Re: Kiks ...bawimy sie dalej ? 08.04.03, 14:08

> Remis na druga pozycję

oczywiscie 2 ...:-)))choc remis jest chyba najbardziej prawdopodobny...

> pierwszą sobie odpuścmy.

No tak tu sprawa prosta ...choc roznie bywa :)
          • Gość: kixx Re: Kiks ...bawimy sie dalej ? IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 16:27
            atob napisał:

>
            > No tak tu sprawa prosta ...choc roznie bywa :)
            >
            =======================
            Nie ma problemu,jak chcesz to zagrajmy-ja stawiam na zwycięstwo Polonii:)
            >
            >
    • atob Gramy o piate piwo? 12.04.03, 08:30
      Legia -Kszo ...typ : 1 :-)))
      • Gość: kixx Re: Gramy o piate piwo? IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 09:16
        To jest za łatwe.Zagrajmy o to jaką różnicą bramek wygra Legia,lub o Polonię
        • atob Re: Gramy o piate piwo? 12.04.03, 09:29
          O roznice bramek mozemy sie zalozyc ...to ciekawe :) Obstawiam ze Legia wygra 3
          bramkami ...

A tak poza konkursem Polonia dzis zaliczy pierwsza porazke ...mam takie
          przeczucie ale zakladac sie nie bede :)
          • Gość: kixx Re: Gramy o piate piwo? IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 09:46
            Ja stawiam na 4 bramki różnicy(3 są bardziej możliwe,ale wtedy nie ma zakładu)

Ruchu też się boję,ale (bez zkładu)optymistycznie stawiam na remis.Ruch od
            dawna Polonii nie leży.
          • Gość: kixx Żadnych zmian IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 11:40
            atob napisał:

> O roznice bramek mozemy sie zalozyc ...to ciekawe :) Obstawiam ze Legia wygra
            3
            >
            > bramkami ...

=======================================
            Re: Legia-KSZO...
            Autor: atob@NOSPAM.gazeta.pl
            Data: 12-04-2003 10:01 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
            No wiesz Mike obrona i obsada bramki Legii na prawie kazdym ostatnim meczu
            przyprawiala mnie o zawal:) ... Myslisz ze przesadzilem ? No dobra zmieniam na
            4-0 :-)))))
            • atob Re: Żadnych zmian 12.04.03, 14:23
              Dobra zadnych zmian : ja 3 a Ty 4 i tak zostaje ...
              • atob Re: Żadnych zmian nadal 4 piwa w plecy mam 12.04.03, 22:15
                6 - 0 :-)))))))))))
                • Gość: kixx Re: Żadnych zmian nadal 4 piwa w plecy mam IP: *.acn.waw.pl 13.04.03, 12:46
                  Ale w pewnym momencie to nie wiedziałleś pewnie komu kibicować:KSZO,żeby te
                  bramkę strzeliło,czy Legii,żeby już nie strzelała:)
                  • atob Re: Żadnych zmian nadal 4 piwa w plecy mam 13.04.03, 18:35
                    Jak bylo 4-0 to modlilem sie o jeszcze jedna bramke :) to fakt
                    Ale nie widzialem bramki na 3-0;-)
                    • atob Re: Żadnych zmian nadal 4 piwa w plecy mam 13.04.03, 18:35
                      Poprawka na 4-0;)
    • atob 16 04 2003 19.04.03, 07:44
      Polonia -Zaglabie
      Odra - Legia
      Co obstawiamy?
      • Gość: kixx Re: 16 04 2003 IP: *.acn.waw.pl 19.04.03, 15:26
        pozno:0
        Ja jesli Polonia to 1,jeśli Legia to X.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się