Dodaj do ulubionych

SLO 7 im. B. Geremka w Warszawie - wasze opinie

01.01.10, 20:04
Co sądzicie o tym liceum? Jaka atmosfera tam panuje, czy prawdą jest ich
sławetne podmiotowe podejście do uczniów i rewelacyjni nauczyciele będący
pasjonatami swego zawodu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Info Nazwa mówi za siebie;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 20:49
      • molene Re: Nazwa mówi za siebie;-) 01.01.10, 21:09
        To znaczy???
        • Gość: Ja Kto i po co tuż po smierci takiej osoby jej imię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 14:10
          nadaje szkole???Co chce przez to osiągnąć?Przemyśl(!) to te pytania
          i będziesz wiedział;-)
          • Gość: anonim Re: Kto i po co tuż po smierci takiej osoby jej i IP: *.home.aster.pl 18.01.10, 18:26
            Ech, komuchy, komuchy...
            • Gość: MM Re: Kto i po co tuż po smierci takiej osoby jej i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 18:33
              Człowieku chyba nie masz pojęcia o tej szkole.Na przyszłość za nim coś
              napiszesz sprawdź.Jeśli Ci się nie chce tylko chcesz " zabłysnąć"
              wiedzą to sobie daruj i się nie pogrążaj
    • Gość: rly Re: SLO 7 im. B. Geremka w Warszawie - wasze opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 18:44
      Szczerze szkoły nie polecam.Jeśli miał bym wymienic dobrych nauczycieli
      to polonistkę, nauczycielkę angielskiego i chyba tyle.A ogólem z
      normalnych tam ludzi to jeszcze sekretarka.Co do atmosfery -
      nijaka.Jest nudno a przerwy się dłużą.Nauczyciel matematyki to porażka
      pod względem nauczania a historyk... to już lepiej przemilczę.Rok temu
      uczył w slo dobry nauczyciel wosu ale z tego co mi mówili to już
      odszedł.Niski poziom + brak klimatu = nie polecam.Sam nie wiem czemu
      tyle tam wytrzymałem
      • Gość: HABA Re: SLO 7 im. B. Geremka w Warszawie - wasze opin IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.18, 22:08
        CHYBA CI SIE CHCIALO PONARZEKAC, BO WSZYSTKO JEST KLAMSTWEM--CHYBA ZE JESTEŚ JEJ UCZNIEM I SYNKIEM NOWOBOGACKICH I CHCESZ WIEDZĘ ZA DARMO--BEZ WYSIŁKU
    • Gość: A Re: SLO 7 im. B. Geremka w Warszawie - wasze opin IP: *.chopin.edu.pl 02.08.10, 11:39
      Ja kończyłam tą szkołę, ale 10 lat temu - wtedy i poziom nauczania był wysoki, i
      wspaniali, ludzcy nauczyciele, którzy nie byli nauczycielami tylko naszymi
      przyjaciółmi, atmosfera była cudowna, ale 10 lat to kawał czasu i mogło się dużo
      pozmieniać. Kiedyś na pewno bym ją poleciła :)
    • Gość: mik12 Re: SLO 7 im. B. Geremka w Warszawie - wasze opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 08:20
      sądzę że jest ok ma wspaniałą dyrekcję i nauczycieli
    • Gość: wicher45 Re: SLO 7 im. B. Geremka w Warszawie - wasze opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 21:30
      Obserwuję tę szkołe od jakiegoś czasu i widzę jak walczy o byt. Już za to sam plus.
      Społeczna edukacja jest o wiele lepsza. Tu nauczyciel jest przyjacielem i nie odpowie uczniowi: Nie mam czasu. Kończyłem tę szkołe 2 lata temu i jestem zadowolony.
    • Gość: uczeń Re: SLO 7 im. B. Geremka w Warszawie - wasze opin IP: *.centertel.pl 28.11.22, 20:04
      Polecam szkołę z czystym sumieniem wszystkim uczniom, którzy nie mogą odnaleźć się w masowym LO. Wspaniała kadra pedagogiczna z podmiotowym podejściem do każdego ucznia i rozumiejąca potrzeby oraz trudności młodzieży. Materiał jest omawiany przez nauczycieli na lekcjach przez co uczniowie nie są obligowani do realizacji podstawy programowej samodzielnie w domu i nie są zawalani zadaniami domowymi do samodzielnej realizacji w domu. Pomoc psychologiczno - pedagogiczna otwarta na każda pomoc uczniowi. Uczęszczanie do tej placówki to czysta przyjemność i radość z każdego spędzonego w niej dnia.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka