Dodaj do ulubionych

Studia od października :)

31.05.17, 11:37
Zastanawiam się nad wyborem studiów. Na chwilę obecną nastawiona jestem na Wyższą Szkołę Mazowiecką w Warszawie. O maturę się nie martwię, poszła mi bardzo dobrze. Co sądzicie o takim wyborze?
Obserwuj wątek
    • wszechwiedzacaola Re: Studia od października :) 31.05.17, 13:25
      a co to w ogóle jest za uczelnia? daj spokój... jeżeli poszła Ci dobrze matura to idź na coś co będzie wyglądało jakoś w Twoim CV
    • molik28 Re: Studia od października :) 31.05.17, 15:17
      Jest beznadziejny. Jak masz dobrze zdaną maturę to dlaczego chcesz iść do jakiejś szkoły, o której nikt nie słyszał i która nie ma żadnej renomy.
      • catrine890 Re: Studia od października :) 07.07.17, 17:14
        Mam koleżankę na tej uczelni z mojego miasta. Poza tym mój brat skończył studia humanistyczne po tzw dobrej szkole i właściwie nie licząc dorywczych zajęć od 2 lat szuka pracy. Ja wolę się uczyć na cudzych błędach.
    • Gość: joanna Re: Studia od października :) IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.17, 00:43
      w życiu nie słyszałam o tej uczelni. jak już chcesz na prywatną, to lepiej postaw na renomę i idź na WSB. fajna kadra, spoko stypendia i do tego promka na wpisowe ;)
    • sterka03 Re: Studia od października :) 25.05.18, 08:41
      Wyższa Szkoła Mazowiecka jakiś czas temu zmieniła nazwę i teraz jest to Mazowiecka Uczelnia Medyczna, myślę, że to dość istotne info :) Skończyłam tam fizjoterapię rok temu a teraz zastanawiam się nad studiami podyplomowymi, też na MUM :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka