catrine890 31.05.17, 11:37 Zastanawiam się nad wyborem studiów. Na chwilę obecną nastawiona jestem na Wyższą Szkołę Mazowiecką w Warszawie. O maturę się nie martwię, poszła mi bardzo dobrze. Co sądzicie o takim wyborze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wszechwiedzacaola Re: Studia od października :) 31.05.17, 13:25 a co to w ogóle jest za uczelnia? daj spokój... jeżeli poszła Ci dobrze matura to idź na coś co będzie wyglądało jakoś w Twoim CV Odpowiedz Link Zgłoś
molik28 Re: Studia od października :) 31.05.17, 15:17 Jest beznadziejny. Jak masz dobrze zdaną maturę to dlaczego chcesz iść do jakiejś szkoły, o której nikt nie słyszał i która nie ma żadnej renomy. Odpowiedz Link Zgłoś
catrine890 Re: Studia od października :) 07.07.17, 17:14 Mam koleżankę na tej uczelni z mojego miasta. Poza tym mój brat skończył studia humanistyczne po tzw dobrej szkole i właściwie nie licząc dorywczych zajęć od 2 lat szuka pracy. Ja wolę się uczyć na cudzych błędach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joanna Re: Studia od października :) IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.17, 00:43 w życiu nie słyszałam o tej uczelni. jak już chcesz na prywatną, to lepiej postaw na renomę i idź na WSB. fajna kadra, spoko stypendia i do tego promka na wpisowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sterka03 Re: Studia od października :) 25.05.18, 08:41 Wyższa Szkoła Mazowiecka jakiś czas temu zmieniła nazwę i teraz jest to Mazowiecka Uczelnia Medyczna, myślę, że to dość istotne info :) Skończyłam tam fizjoterapię rok temu a teraz zastanawiam się nad studiami podyplomowymi, też na MUM :) Odpowiedz Link Zgłoś