Dodaj do ulubionych

Zmiana liceum dziennego na zaoczne w ostatniej kl.

16.10.17, 13:59
Witam cieplutko:)
nie bede sie rozpisywać,mam probkem i szukm obiektywnej porady ludzi,którzy byli/są w podobnej sytuacji,albo są w temacie,

za kilka dni konczę 18 lat,jestem w 3 klasie liceum,w weekendy pracuję,jako ,ze nie pochodze z bogatej rodziny,brakuje kasy,praca w tygodniu bardzo by mi pomogla,byłyby z tego dobre pieniadze na utrzymanie siebie,pomoc rodzicom i ogólnie bardzo polepszyłaby sytuację,boje sie jednak ,ze zawalę mature w szkole zaocznej,ale z drugiej strony i tak w szkole malo mnie uczą,jakkolwiek dziwnie to zabrzmi,najwiecej ucze sie w domy z repetytoriów do matury.Myslicie ,ze da rade nauczyc sie samemu z malą pomoca ze strony szkoly weekendowej do matury,pracujac w tygodniu? dodam,ze jestem uparta i jezeli sobie cos postanowię ,to robie wszystko,co w mojej mocy,zeby to osiagnac,
pozdrawiam i czekam z n odpowiedzi:) bardzo mi to pomoze
Obserwuj wątek
    • wachnikpp96 Re: Zmiana liceum dziennego na zaoczne w ostatnie 01.10.20, 17:29
      Pewnie, że można zdać maturę ucząc się zaocznie, zwłaszcza jeżeli potrafi się uczyć systematycznie. Szkoły zaoczne są dostosowane do tego, że słuchacze pracują w tygodniu, za to z samych szkół, zwłaszcza jeżeli dochodzą kwestie finansowe moge polecić Cosinusa ponieważ jest od początku do końca darmowy.
    • tytusek67689 Re: Zmiana liceum dziennego na zaoczne w ostatnie 02.02.21, 13:38
      www.cosinus.pl/koszalin/licea-ogolnoksztalcace
    • ag.miszczynska Re: Zmiana liceum dziennego na zaoczne w ostatnie 09.02.21, 10:24
      Polecm Ci iść do cosinusa. Tam masz szkołę bezpłatną w weekendy, więc będziesz mogła więcej pracować w tygodniu
    • kamilamrozz Re: Zmiana liceum dziennego na zaoczne w ostatnie 19.02.21, 09:39
      Spróbuj w cosinusie.To jest szkoła dla dorosłych, w weekendy, a bezpłatnie. Wtedy możesz w tygodniu pracować. Nauczyciele są bardzo wyrozumiali więc nie ma się czym martwic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka