Dodaj do ulubionych

wybór studiów - grafika etc.

18.04.18, 18:12
mój chłopak zastanawia się nad powrotem na studia, chciałabym go wesprzeć, ale zajmujemy się zupełnie innymi dziedzinami (ja prawo, on marketing etc). kiedyś jarał się grafiką, myślicie, że to by szło w parze z pracą w marketingu? w ogóle wykłada się takie kierunki na uczelniach, czy to raczej coś na jakieś kursy? możecie mi coś podpowiedzieć?
Obserwuj wątek
    • Gość: Desi Re: wybór studiów - grafika etc. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.04.18, 20:14
      A dlaczego nie? Na pewno znajdzie się taki kierunek, tylko trzeba poszukać. Powiem Ci, że połączenie marketingu z grafiką jest bardzo na czasie. Pierwszy lepszy przykład - do prowadzenia kanałów social media
    • onlineekspertwsb Re: wybór studiów - grafika etc. 19.04.18, 17:23
      Witam! Ewela_123 w oddziałach Wyższej Szkoły Bankowej można podjąć studia I stopnia na kierunkach: grafika komputerowa w reklamie, multimedia i grafika komputerowa czy grafika cyfrowa. Więcej informacji oraz opis wybranych kierunków znajdziesz na stronie wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia Dodam, że aplikując na studia do 30 kwietnia mozna zaoszczędzić 1000 zł: 600 zł dzięki zniżce w czesnym na pierwszym roku studiów oraz 400 zł dzięki zwolnieniu z opłaty wpisowej. Zapraszam!

Pozdrawiam, Renata Mazur
      Online Ekspert WSB Studia I stopnia
      • ewela_123 Re: wybór studiów - grafika etc. 16.05.18, 19:15
        brzmi jak coś dla niego, a czy można na taką zniżkę załapać jeszcze w maju?:)
    • onlineekspertwsb Re: wybór studiów - grafika etc. 21.05.18, 18:37
      Witam! Ewela_123, promocja została przedłużona do końca maja. Możesz zatem nadal zaoszczędzić 1000 zł: 600 zł dzięki zniżce w czesnym na pierwszym roku studiów oraz 400 zł dzięki zwolnieniu z opłaty wpisowej.

Pozdrawiam, Renata Mazur
      Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka