Dodaj do ulubionych

Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w Warsza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 16:34
Europejska Wyższa Szkoła Informatyczno-Ekonomiczna w Warszawie
Obserwuj wątek
    • Gość: mirek20 Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 09:28
      Najgorsza uczelnia, tylko za kase. Nie warto, dadzą zaliczenie ale nic nie
      nauczą!!!!!!!!!!!
      • Gość: john Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 11:58
        Nie wydaje mi się. Jakby tak było to dlaczego pierwsza poprawka za darmo. A z
        tego co wiem płatne się nie zdarzają.
        • Gość: Kris Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.09.08, 22:21
          Studiuje na tej uczelni uwazam ze jest super, goraco polecam.
          • Gość: kasia30 Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 07:49
            Ja bym odradzała, lepiej iść na uniwesytet lub politechnike, bo nie bedziesz
            mieć szans w z tamtymi studentami
            ps na uniwerku poprawki są niepłatne!
            • Gość: ulubienica_icka Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.aster.pl 11.11.08, 19:19
              taaaa, a przeszperaliscie jakim kosztem ta uczelnia powstala.
              Obecni, jakze sznowani wykladowcy, prawie pogrzebali caly wydzial na innej
              uczelni. Dopiero teraz wychodza machloje jakie odpierniczali na pobliskiej WSM.
              Abstrachujac od tego.... ja szukalabym czegos innego. WSISIZ oferuje duzo
              lepszych wykladowcow, wyzszy poziom za taka sama kase.
              Zastanowcie sie tez nad tym z jaka wiedza rzeczywista wychodzicie z danej
              uczelni. Czasy kiedy sam papierek odgrywal role bezpowrotnie minely. Obawiam
              sie, ze po EWSIE gigantami nie bedziecie, zreszta jak po wielu innych szkolach.
              Poza tym opinie na temat tamtejszych wykladowcow kraza juz takze wsrod pracodawcow.

"EWSIE? a gdzie to jest? aha, a kto Pana uczyl ......AAA! aha, no tak. A ksiazke
              Pan musial kupowac?!?!?!" i tu nastepuje wybuch smiechu.
              • Gość: User Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.10, 13:19
                Jak jesteś taka obeznana w historii, to opisz jak powstał WSM i napisz coś na
                temat tej uczelni.
              • Gość: ja Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.11.13, 23:17
                Z tą książką to było przegięcie....
              • Gość: nik Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.15, 14:10
                skoro tak twierdzisz, to czemu ten pracodawca zapraszał absolwenta ewsie na rozmowę? dlaczego jego cv wybrał spośród tysiaca innych? , to się kupy nie trzyma co piszesz!!!! bzdura , w ewsie nie ma nic bez nauki to brednie!!!!
                • mkw0102 Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W 29.10.16, 18:22
                  na ewsie uczą także wykładowcy z uniwersytetu i politechniki
                • mkw0102 Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W 29.10.16, 18:35
                  w ewsie uczą też wykładowcy z uniwersytetu i politechniki
              • mkw0102 Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W 29.10.16, 18:31
                to ty nie wiesz o tym że teraz książek się nie kupuje tylko wypożycza w bibliotece, poza tym wiele materiałów naukowych jest na moodlach. A co do wykładowców to uczą tez wykładówcy z politechniki i uniwersytetu więc nie jest tak łatwo
        • Gość: Max Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.u.itsa.pl 12.02.09, 12:40
          Dlatego, żeby być konkurencyjnym na rynku. Wiele osób zwraca na to
          uwagę.
      • Gość: Max Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.u.itsa.pl 12.02.09, 12:37
        Muszę się z tym niezgodzić. Wcale tam tak za darmo nie
        przepuszczają, a to dzięki Panu dziekanowi tejże uczelni, który już
        w WSM był znany z tego, że (jak się wyrazili moi koledzy,
        inżynierowie po WSM) "nikomu nie odpuści". Jest sesja egzaminacyjna
        i sesja poprawkowa. Łącznie po przejściu obu tych sesji można mieć
        tylko dwa przedmioty niezaliczone tzw. warunki. W innym przypadku
        zostaje się skreślonym z listy studentów. Mało tego np. na WSM
        zaliczenie z filozofii uzyskuje się przez oddanie pracy pisemnej,
        która jest oceniana, a w EWSIE jest normalny egzamin, który
        przeprowadza ekscentryczna pani doktor z filozofii i raczej nie jest
        ona skłonna kogokolwiek przepuścić "na ładne oczy". Oczywiście inni
        wykładowcy też mają swoje wymagania, także sprawa nie jest taka
        prosta.
        Inną natomiast kwestią jest przygotowanie do egzaminu przez kadrę
        uczelni, które stawiam na poziomie miernym.
    • Gość: taka_jedna Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.aster.pl 19.11.08, 20:16
      Hmm...
      Ja na to patrzę z troszeczkę innej strony. Znam jedną z w/w Uczelni od tzw.
      podszewki.
      Nie ma co się zastanawiać kto zawinił (w przypadku WSM) i po co. Jedno jest
      pewne, Wydział Informatyki wyprowadzono na prostą dzięki obecnemu Dziekanowi.
      Ciężka to była (i nadal jest) praca, biorąc pod uwagę, że budować coś od podstaw
      jest łatwo. Naprawiać czyjeś niedoróby --> piekielnie trudno.
      Wracając jednak do tematu.
      Nie warto się skupiać na wypytaniu o warunki danego kierunku na jednej uczelni.
      Radziłabym też rozejrzeć się po ogłoszeniach o pracę, zobaczyć jakie aplikacje i
      języki programowania są najczęściej pożądane itd.
      Co potem? Sprawdzić program całych studiów (siatki są dostępne w Sekcjach
      Planowania Zajęć a jeżeli nie są to daj sobie spokój z taką uczelnią)a nie
      jedynie zapewnienia dotyczące pierwszego roku, albo np.: "minimum matematyki -
      maksimum informatyki".
      Pamiętaj, że specjalizacje rozpoczynają się na czwartym lub piątym semestrze
      studiów. Zanim do tego "dobijesz" napotkasz wiele ciekawych i dobrze
      prowadzonych przedmiotów lub zwykłych zapchaj dziur prowadzonych dla samego
      prowadzenia.
      I jeszcze jedno, Rodzinna atmosfera na Uczelni to nie wszystko. :)
      Uczelnia Cię potem nie wyżywi. :)

pozdro
      t_j
      • Gość: taki_jeden Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: 67.159.0.* 26.11.08, 19:07
        Zna ktoś może dobre uczelnie informatyczne (mogę być nie publiczne) na których matematyka jest okrojona do niezbędnego minimum jak na EWSIE?
        • Gość: żaku Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 08:52
          Ale Wy pierdoły piszecie!!! Jeszcze NIKT nie skończył informatyki na EWSIE! Ja
          jestem na 3 semestrze i jest to pierwszy semestr który ruszył więc pierwsi
          absolwenci szkoły będą dopiero za 2,5 roku! Więc jak pracodawcy mogą znać poziom
          absolwentów jak ich jeszcze nie było na rynku??? Porażka po prostu jak ktoś tak
          klepie bzdury a z tym kupowaniem książek to już naprawdę ktoś pojechał
          BZDURY!!!!!!! I nie da się napisać opinii o grafice bo jeszcze nikt nie wybierał
          specjalizacji jesteśmy jeszcze "za młodzi" Co do poziomu nauczania to faktycznie
          nie jest zbyt wysoki ale to że nie wszyscy zaliczają bez poprawek świadczy o tym
          że jednak nie jest też banalnie natomiast z tym minimum matematyki to nie jest
          tak słodko na 3 semestrze 3/4 przedmiotów to przedmioty matematyczne
          • Gość: kinia24 Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.aster.pl 30.11.08, 12:45
            Ja studiuje na uniwerku warszawskim informe, przyjdz i zobacz ile jest
            matematyki i ile osób zalicza przedmioty (około tylko 10% za pierwszym razem).
            • Gość: jelcyn777 Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: 62.29.162.* 05.02.09, 00:49
              Wiesz każdy wybiera co chce to że 10% odpada za pierwszym razem to świadczyć może o kilku sprawach
              po 1. jesteście ciency :P
              po 2. wykładowcy są ciency
              po 3. ktoś miał zły humor bo mu żona nie dała

Pracuję jako specjalista do spraw informatyki już dość długo nie jestem programistą nie kręci mnie to w ogóle i przyznam że matematyka przydaję mi się na poziomie działań do 1000 :P nie potrzeba mi całek, ciągów czy macierzy

na tą uczelnie wybrałem się tylko dlatego że mnie wojsko ścigało i coś musiałem robić a że jako już jestem to zostałem

nie jestem w stanie iść na uniwersytet warszawski bo nie mam po prostu na to czasu jako że dużo pracuję i mam naprawdę mało żeby się uczyć

metoda ZZZ to też jakoś do mnie nie pasuję a z matą tak niestety jest

znam kilka osób które tam studiują i przyznam z maty są nieźli :P ale jeśli chodzi o informatykę to współczuję więcej się nauczyłem w liceum

oczywiście są też tacy co mają pojęcie ale oni idąc tam już je mieli

powiem tyle chcesz się nauczyć to się nauczysz nie chcesz to nie ważne czy to będzie PJWSTK, UW czy EWSIE

p.s.
              no i oczywiście wykładowcy tak jak wszędzie z jednego przedmiotu są lepsi a z innego gorsi

w każdej szkole czy uczelni znajdzie się ktoś taki kto się na rzeczy nie zna

• Gość: Madzia19 Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 11:05
                Ja polecam trzy uczelnie z Wawy:
                Politechnika, Uniwersytet i Wyższą Szkołę Japońską
                Reszta szkół z tego co wiem nie warta uwagi!
                • Gość: Znajomy Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: 82.177.17.* 09.03.09, 20:52
                  Prawdziwy informatyk to ten który umie wyjść z każdej opresji obroną rekom, a nie taki co kończy renomowaną uczelnie.Prawdziwy informatyk ma zamiłowanie do tego co robi i nie uczy sie pustych definicji na sucho.Jak to robią uczelnie państwowe w których wbijają amatorom wiedze a oni i tak potem mało potrafią , prawda jest tak że płacą sporą kasę za utrzymywanie starych budynków.Oczywiście na uczelniach państwowych studiują prawdziwi Geniusze ale to niestety nieliczne wyjątki, a co do reszty to czysta amatorka.Podam wam przykład hakerzy czy oni chwalą się jaką uczelnie kończą dla nich najważniejsze jest to co oni potrafią a nie jaką uczelnie skończyli , może dużo zawdzięczają to co umieją danej uczelni ale na pewno więcej zawdzięczają samym sobie.Podsumowując czy uczysz sie na sławnym uniwerku czy na jakieś mało znanej uczelni to bez zamiłowania i chęci samego poznania pozostaniesz zwykłym szarym informatykiem z którym nikt sie nie liczy.
                  • Gość: BZIK@) Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 07:43
                    TY TO CHYBA ŻADNEJ SZKOŁY NIE SKOŃCZYŁEŚ, BO NAWET PISAĆ NIE UMIESZ
                    "OBRONĄ REKOM" - TYLE BYKÓW
                    "OBRONNĄ RĘKĄ"
                    • Gość: Miluś Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.aster.pl 17.04.09, 20:48
                      Albo chodzi do EWSIE, HA HA HA!!!
              • Gość: Iness Prosze o opinie na temat kierunku reklamy w EWSIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 19:59
                Bardzo proszę o informacje dotyczące zarządzania kierunku reklamy i grafiki na
                maila warjatka14@wp.pl bo jestem zainteresowana a po tym co tu czytam nie wiem
                już co mam myśleć!!
            • Gość: pete14 Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: 94.254.220.* 08.05.09, 16:26
              sama matma to nie wszystko.
              trzeba jeszcze po polsku umieć na rozmowie o prace :D
              a nie "około tylko 10%" :P
              sr... na uniwerek polibuda rulez
              • Gość: WIKI21 Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.aster.pl 10.05.09, 19:36
                ...raczej po angielsku. Chyba ze na kasę fiskalną do spożywczaka... ;)
    • Gość: kamil Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 16:24
      Jesli chodzi o konkretne specjalnosci to nie jestem w stanie ci pomoc, ale sam
      kierunek prowadzony jest w dosc rozsadny sposob. Projekty na zaliczenia z
      programowania nie naleza do najlatwiejszych. A jesli chcesz zaliczyc na 3 to nie
      ma z tym na ogol problemu;) Polecam generalnie z jednego waznego powodu: zamiast
      meczyc sie z matmą w najrozniejszej postaci, będziesz mial wiecej czasu, zeby
      zajac sie tym co naprawde lubisz - grafiką.
      • Gość: Kamila Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: 94.75.121.* 09.11.09, 15:58
        Ja tu studiuje ale nie polecam. Projekty fakt trudne, ale po co się wysilać, bo
        na zaliczenie wystarczy po prostu przyjść i 3 dostaje się. Wydaje mi się ze
        uczelnia nie powinna w ten sposób dawać każdemu szansy. Niech się każdy wysili
        nawet na to 3, a nie tylko ważne aby zapłacił czesne i zdaje egzamin. Wątpie czy
        podobnie jest na np. PW na zaocznej informatyce.
        • Gość: michał Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.aster.pl 05.02.10, 11:07
          Polecam te uczelnie pwsbia.edu.pl/
          • Gość: szymek Kto z Was studiuje w EWSIE na Targowej 86? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:01
            Kto z Was studiuje w EWSIE na Targowej 86?
            Zamierzam zacząć studia już teraz od marca.
            Nie jestem geniuszem, ale studiować muszę :)
            Nie interesuje mnie, która szkoła jest lepsza
            od tej, tylko interesują mnie rzetelne opinie
            o tej szkole, o wykładowcach, przedmiotach itp.
            Tak od serca, na luzie ...
            • Gość: ziom-from Re: Kto z Was studiuje w EWSIE na Targowej 86? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 11:55
              Ja tam studiuje. Wykładowcy są różni, ale jeśli chodzi o zaliczenia to są super
              można ściągać, nie trzeba chodzić na zajęcia wystarczy że przyjdziesz na
              zaliczenie.
              • Gość: aaa zaliczenia IP: 195.234.40.* 11.02.10, 13:18
                zacząłem tą szkołę w październiku, byłem na 2 zjazdach, resztę opuściłem z
                powodów osobistych. niby uczę się teraz na sesję, ale szczerze to zwątpiłem w to
                czy w ogóle iść na sesję czy nie zacząć od początku. czy warto iść na sesję
                słabo-nauczonym?
                • Gość: Mila Re: zaliczenia IP: *.aster.pl 13.02.10, 21:28
                  idź, jak nie zdasz teraz to zdasz potem Tu wszyscy zdają, liczy sie tylko kasa
                  przecież płacisz i wymagasz
                  • Gość: szymek Zaczynam I semestr i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 17:40
                    W sobotę zaczynam I semestr i dlatego pytam studentów tej szkoły na wyższych
                    semestrach - czy można się na EWSIE nauczyć czegoś ciekawego (będę studiował
                    informatykę)? Ja wiem, że to szkoła zaoczna i może
                    wymagania są małe, ale chciałbym się czegoś konkretnego nauczyć.

• Gość: piki Re: Zaczynam I semestr i ... IP: *.aster.pl 04.03.10, 17:52
                      jak zaczynasz to zobaczysz czy można się nauczyć...
                      • Gość: kamil Re: Zaczynam I semestr i ... IP: *.chello.pl 13.03.10, 19:49
                        zdecydowanie mozna, ale nie na 1 roku;)

• Gość: carlos Re: Kto z Was studiuje w EWSIE na Targowej 86? IP: *.warszawa.mm.pl 16.05.10, 18:51

Gościu chyba bardzo młody jesteś skoro takie słowa piszesz na publicznym
                forum,abyś się jeszcze nie zdziwił

pozdrowienia dla wszystkich wykładowców i studentów tej szkoły.
                :-)
                • Gość: carlos Re: Kto z Was studiuje w EWSIE na Targowej 86? IP: *.warszawa.mm.pl 16.05.10, 18:55

>
                  > Gościu chyba bardzo młody jesteś skoro takie słowa piszesz na publicznym
                  > forum,abyś się jeszcze nie zdziwił-odnośnie tych co piszą na temat zaliczeń.
                  >
                  > pozdrowienia dla wszystkich wykładowców i studentów tej szkoły.
                  > :-)
                • Gość: carlos zaliczenia IP: *.warszawa.mm.pl 16.05.10, 19:10

Gościu chyba bardzo młody jesteś skoro takie słowa piszesz na publicznym
                  forum,abyś się jeszcze nie zdziwił(odnośnie tych co piszą na temat zaliczeń)

pozdrowienia dla wszystkich wykładowców i studentów tej szkoły.
                  > :-)
                  • Gość: student ewsie Re: zaliczenia IP: *.chello.pl 11.09.10, 13:31
                    Heh, zebyscie sie nie zdziwili panowie i panie krytykanci :]

postaram sie napisac w miare obiektywnie - pare uczelni widzialem, od studium, przez polibude, wsisiz, az do ewsie.

1. faktycznie nie jest trudno zaliczyc
                    2. faktycznie czasami wyglada smiesznie egzamin
                    3. jak chcesz sie nauczyc - mozesz sie nauczyc.
                    4. dopiero na ewsie zrozumialem w jaki dokladnie sposob dziala ruch sieciowy i pamiec ram - wielki uklon dla prof Pawelca i dr Kazimirskiego

z perspektywy wycieczek po szkolach moge powiedziec jedno - jak cie informatyka interesuje i chcesz miec podstawy, zeby samemu szukac odpowiedzi, ewsie jest dla Ciebie.
                    • Gość: mnbvc Re: zaliczenia IP: *.chello.pl 12.09.10, 23:26
                      witam
                      zamierzam przenieść się na ewsie, tylko w tym sęk, czy mnie wezmą na III semestr...
                      obecnie jestem jeszcze na infie też zaocznie, ale nie wyrabiam, mam co prawda zaliczone przedmioty, ale sporo też nie mam, czy można dostać się na III semestr i zaliczyć resztę?
                      jak stoi cena z poprawkami?
                    • Gość: kinia Re: zaliczenia IP: *.aster.pl 23.09.10, 18:35
                      student ewsie po co tyle uczelni oblatałeś?
                      • Gość: EWSIE Re: zaliczenia IP: *.play-internet.pl 11.02.11, 18:10
                        Hej. Ja dopiero zaczynam na EWSIE i widzę, że jak ktoś chce się sam czegoś nauczyć to się nauczy z resztą, wiadomo, że ktoś kto chce zostać grafikiem nie powinien siedzieć 24na dobę przy programowaniu, a ktoś kto chce programować przy grafice, każdy powinien skupić się na czymś dla siebie i moim zdaniem nie ma, co naciskać na to żeby każdy umiał wszystko, bo wtedy nie będzie umiał nic dobrze:) Fenomen studenta polega na samoedukacji :)
                        Pytanie do wyższych semestrów od 2 do 6 jak wyglądają egzaminy i prace na zaliczenie, tzn. czy da radę je zdać, czy jednak może być ciężko?
                        • Gość: qqq Re: zaliczenia IP: *.ruch.com.pl 16.03.11, 14:08
                          Paranoja, są tacy co uważają że uczą na Polibudzie(kazimirski,greniewski,mł isajew), ogólnie syf
                          laboratoria zupełnie nie przygotowane, praca na starych lapkach, bez sieci itp.
                          Przeniosłam sie na Kawęczyńską i jestem szczęśliwa. Poziom do przyjęcia, opłaty podobne a dziekan i rektor podchodzą jak do ludzi, a nie jak to bywało na EWSIE że wszyscy włącznie z rektorem Cię zlewają. ostatecznie czarę goryczy przelewają warunki w tej szkole ,zwłaszcza na Targowej.Same egzaminy to nie wszystko, biegasz póżniej jak głupi o wpisy, a wykładowcy rozrzuceni są w 3 lokalizacjach i biegasz z indeksem oraz kartą!. Myślę że najwyższy czas aby tą pseudoszkołą zajęła się PAKA.
                          • Gość: hihi Re: zaliczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 08:00
                            Chodzi o kasę, przecież na pierwszy semestr przyjmuje się około 500 osób x 1200= 600 tysięcy złotych, a komutery są zaledwie w jednej sali!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nachłapią się pieniędzy i to sie dla nich liczy, a czy student się nauczy czy nie TO CZY TO WAŻNE. Zaliczenie na 3 zawesze dostanie. SZKOŁA PORAZKA>
                            • Gość: Student Re: zaliczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 14:24
                              Polecam. Nie sztuką jest komuś udowodnić, że wie wiecej od ciebie. Sztuką jest nauczyć. Na tej uczelni wykładają ludzie z dużą praktyką i potrafią przekazywać wiedzę w przystępny sposób.
                            • Gość: pmw Re: zaliczenia IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.07.11, 21:51
                              bzdury opowiadasz są studenci co zaliczają i nie zaliczają
                              i to jest normalne.
                              Wykładowcy są profesjonalni głównie Dr. z renomowanych Uczelni .
                              Ostatnio powstała nowa pracownia do Grafiki na applach
                          • Gość: mateusz28 Re: zaliczenia IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.07.11, 21:56
                            Chyba ty jesteś pracownikiem WSM bo na pewno nie studentem hehehe jak tak chętnie piszesz o PKA.
                            Studiuję na 4 semestrze.
                            Rektor podchodzi do studentów pomocnie i nie zlewa jak napisałaś.

• Gość: gościówka Re: zaliczenia IP: *.home.aster.pl 09.09.11, 11:05
                              A ja mam pytanie, ja wyglądają zajecia na specjalizacji gry komputerowe. Wybrał juz ktoś ten kierunek?
                              • Gość: ax Re: zaliczenia IP: *.chomiczowka.waw.pl 12.01.12, 20:04
                                Witam.
                                Czy ktoś z Państwa studiuje może na ewsie zarządzanie?
                                • Gość: mateusz Re: zaliczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 20:50
                                  Witam
                                  ja studiuje......co chcesz wiedzieć?

Mateusz
                                  • Gość: ax Re: zaliczenia IP: *.chomiczowka.waw.pl 16.01.12, 15:14
                                    wiele pytań :)
                                    -który semestr Twoim zdaniem najtrudniejszy ?
                                    -Jakie jest podejście do studentów?
                                    -Czy duża frekwencja na zajęciach?
                                    -Jak wyglądają egzaminy?
                                    -Czy matematyka w końcu się kończy? Czy towarzyszy przez wszystkie semestry. Nie jestem matołkiem matematycznym, ale moim ulubionym przedmiotem też nie jest :)
                                    -Czy da się "przebrnąć" przez te studia, czy trzeba zakuwać ?

pozdrawiam
                                    • Gość: mateusz Re: zaliczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.12, 15:23
                                      Witam
                                      powiem Ci tak jestem na 5 semestrze i jestem zadowolony.
                                      Podejscie do studentów jest przywoite i atmosfera jest dobra.
                                      studentów jest sporo.
                                      Jesli chodzi o egzaminy .to wielu wykładowców robi tzw.egzaminy zerowe i ma się wiekszą szansę żeby zaliczyć przedmiot bez sesji poprawkowej .
                                      Wykładowcy wporządku .Są z SGH ,politechniki i Kulu..
                                      Ja z matmy jestem beznadziejny ale jakoś się udało ...mam zgraną grupę i ludzie sobie pomagają. Na zajęcia trzeba trochę pochodzić żeby się z integrować...

pozdrawiam

jak coś to pisz
                                      Mateusz
                                      • Gość: Mateusz Re: zaliczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.12, 15:29
                                        a co do matmy to spoko :)
                                        bo jest tylko przez dwa smestry :)
                                        • Gość: ax Re: zaliczenia IP: *.chomiczowka.waw.pl 16.01.12, 16:39
                                          dzięki :)
                                          Zajęcia masz na Targowej czy Jagielońskiej?
                                          Czy miałeś jakiś wybór lokalizacji?
                                          • Gość: Mateusz Re: zaliczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.12, 16:51
                                            Zajęcia mam na jagiellońskiej
                                            lokalizacje można wybrac
                                  • Gość: Piotr Re: zaliczenia IP: *.play-internet.pl 29.03.12, 09:23
                                    Witam chciałbym sie dowiedziec cos na temat uczelni na białostockie,jak wyglada czesne ,czy czesto podwyższają,czy ogolnie jest ciezko zaliczać!odpowiedz prosze na mail:piotruniom@o2.pl
    • Gość: gosc_pp Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.12, 18:45
      Nie polecam! Jestem studentem tej uczelni i bardzo żałuję wyrzuconych pieniędzy. Szkoła jest nieprzygotowana do uczenia, brak pracowni, brak materiałów i oczekują że nauczysz się obsługi programów z wersji 30-to dniowych. PORAŻKA!
      • Gość: EWSIE Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.03.12, 19:09
        Uważam ten komunikat jako nieprawdziwy i są to działania konkurencyjne.
        Europejska Wyższa Szkoła Informatyczno-Ekonomiczna w Warszawie posiada profesjonalną pracownię do grafiki komputerowej ,która był unowocześniana pod koniec 2011 roku.
        W pracowni grafiki EWSIE pracuję się na sprzęcie firmy Apple.
        Pozdrawiam i proszę o wiarygodne informację !!!
    • Gość: Jensine Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.03.12, 22:33
      Właśnie dla ostatnich semestrów podwyższyli czesne za semestr o 50%, oczywiście bez uprzedzenia. Przedłużyli nam naukę do siedmiu semestrów (miało być trzy) i do wyboru nam dali całkiem inne specjalności niż gdy się zapisywaliśmy, nie było w czym wybierać. No i teraz nie ma seminariów już drugi zjazd. To dużo mówi o szkole.
      Chociaż na wykładowców nie mogę narzekać, dobrych zatrudniają, przynajmniej na zarządzaniu.
      • Gość: Samorzą Studencki Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.03.12, 00:01
        Proszę nie wporwadzać ludzi w błąd.!
        Niema żadnej podwyżki o 50 %.Wykaz opat dostępny jest na stronie Szkoły.
        Uczelnia ma najniższe czesne w Warszawie!.
        Niema również zwiększonej liczby semestrów i żadne takie działania nie były podejmowane.
        Podsumowująć krytyka konstruktywna mile widziana. Ta jednak jest demagogią i są to nieudolne próby zdyskredytowania.
        Informacje te są sprawdzalne, proszę uważnie czytać stronę Uczelni.

pozdrawiam
        Samorząd Studencki EWSIE

• Gość: karol Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.12, 07:50
          Pozdro dla dziekana zarządzania fajnego geja
          • Gość: Maciek Czy są tu studencki I roku informatyki? IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.13, 10:57
            Witam! Chciałbym dołączyć od drugiego semestru (czyli od marca 2013 r.)
            do grupy studiującej informatykę przy ul. Grójeckiej. Chciałbym nawiązać kontakt.
            Interesuje mnie poziom i wiedza wykładowców. Czyli - czy warto tam studiować?
    • Gość: JAJA Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.14, 18:59
      Ludzie to jest czysty biznes, czy was obchodzą inni, czy to ile kasy zarobisz. Ma przynosić zysk, a czy ważne z czego ważne, że duże pieniądze bulicie, pomnóżcie to przez liczbe osób. Czy nie chcielibyście tyle mieć ?
    • mkw0102 Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W 29.10.16, 18:10
      wykładowcy z uniwersytetu , politechniki uczą w EWSIE
    • mkw0102 Re: Prosze o opinie na temat grafikii w EWSIE w W 29.10.16, 18:14
      w ewsie uczą również wykładowcy z uniwersytetu i politechniki więc chyba nie jest tak źle
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka