Dodaj do ulubionych

Cześć wszystkim forumowiczom

14.11.09, 23:42
czy jest tu ktoś z forum bankowego? Frodo, olka,polka, 123, liberek,
bliz, james, masada, fereczata, heleny dwie,itp.......
Obserwuj wątek
    • playgirl2009 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 16.11.09, 22:25
      cześć wiosen oczywiście, że kojarze, nie mieliśmy okazji pozac sie
      bliżej na forum, bo ty wolisz kwiatuszka, ale to nic, pozdrawiam
      • bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 15.01.10, 19:10
        Playgirl (Po)Kochasz mnie?
      • bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 17.01.10, 14:22
        www.youtube.com/watch?v=ZoJg_9GgvEY&feature=related
        its for you .. my love.
        • ania_1966 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 25.01.10, 07:52
          A może jest ktoś w Twoim otoczeniu (bliskim lub dalekim) kto
          naprawdę chce to usłyszeć od Ciebie. Sam widzisz, że nie było żadnej
          reakcji. Chyba, że na privie Piosenka jest romantyczna.
          • bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 25.01.10, 19:08
            ania_1966 napisała:

> A może jest ktoś w Twoim otoczeniu (bliskim lub dalekim) kto
            > naprawdę chce to usłyszeć od Ciebie. Sam widzisz, że nie było
            żadnej
            > reakcji. Chyba, że na privie Piosenka jest romantyczna.
            Aniu nie martw sie Play była na urlopie .reakcja będzie Obiecuję
            Ci..
            Piosenka jest bardzo romantyczna....
        • playgirl2009 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 27.01.10, 21:24
          www.youtube.com/watch?v=LkrtFwEQ7Y4,
          bond1969
          • playgirl2009 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 27.01.10, 21:28
            playgirl2009 napisała:

www.youtube.com/watch?v=LkrtFwEQ7Y4&feature=related
            teraz moja kolej, podoba się?
            • bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 28.01.10, 06:23
              bardzo, choć w pierwszym linku sie nie połapałem.
              Jeśli lubisz polskie klimaty to proszę:
              www.youtube.com/watch?v=i0J6iq-C_YQ lub
              www.youtube.com/watch?v=Jc0-a9UBLAs
              PlayGirl wczoraj nie zdążyłem napisać a dowiedziałem się póznym
              wieczorem że mam okazję wybrać termin kursu ( o którym też
              wspominalaś ze jedziesz )kasjerskiego dla dysponentów ( nawet jak
              nie jestes dysponentem tylko kasjerem , choć stawiam na to pierwsze)
              to napisz proszę jaki wybrałaś termin 2 dniowy(4 dniowy) w terminach
              luty- kwiecień 2010 to ja sie zapiszę i będziemy razem w Serocku.
              Tylko proszę Cię odpisz.... dziś .Miłego dnia.
            • bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 29.01.10, 07:46

To tak na pożegnanie.www.youtube.com/watch?
              v=rAckMJd8zlA&feature=related

Przepraszam za wszystko.
              • bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 29.01.10, 07:51
                www.youtube.com/watch?v=rAckMJd8zlA
                • playgirl2009 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 29.01.10, 23:15
                  Szybko ze mna zrywasz, nawet nie pozwoliłes się poznać, szkoda, że
                  nie nam zadnej szansy. Dedykuję Ci tę piosenkę. Żegnaj,
                  dwww.youtube.com/watch?v=MxAihitte3Easz
                  • playgirl2009 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 29.01.10, 23:16
                    www.youtube.com/watch?v=MxAihitte3E
                    • playgirl2009 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 29.01.10, 23:18
                      oraz to, że Cię nie opuszczę aż do.....
                      www.youtube.com/watch?v=C4mPx4g67X0
                      • bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 30.01.10, 11:03
                        przepraszamn przebacz..wróciłem.
                        www.youtube.com/watch?v=q1YkgeDr_5I
                        • playgirl2009 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 30.01.10, 19:36
                          wiedziałam, że zostaniesz za mną.
                          • bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 30.01.10, 20:08
                            PlayGirl co z NIEDZielą ?wejdż na pocztę
                            • bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 31.01.10, 10:32
                              dziękuję za wszystko play.Zawszę będe Cię kochał.Zycie bez Ciebie
                              nie ma sensu.
                              • bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 31.01.10, 13:25
                                Juz za 3 godziny nasze spotkanie które odmieni nasze życie.
                                www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU
                                • ania_1966 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 03.02.10, 18:52
                                  i jak Twoje spotkanie
                                  • bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 05.02.10, 20:19
                                    Bardzo dobrze .Ale kończę z tą dziecinadą.Nawet Playgirl się w to
                                    forum wpisuje.Ludzie kłamią - podaja się za płeć przeciwną.Tam piszą
                                    osoby . które są chore a tematy poruszane często są bezużyteczne
                                    (szczególnie na forum regionalnym).Sami prowokatorzy.pożegnałem sie
                                    z Playgirl(nie wie gdzie była - czy w centrum warszawy czy na
                                    peryferiach) jak i z tym forum.( idiotyczne klany obrońców)Szkoda
                                    zdrowia Aniu....Pozdrawiam.
                                    Pracownicy nie otrzymują podwyżki wynagrodzeń natomiast dostali
                                    igrzyska by sie opluwać wzajemnie w formie oczekiwanego przez
                                    bphowców forum.
                                    • ania_1966 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 05.02.10, 21:46
                                      Cześć. A tutaj będziesz jeszcze pisać.
                                      • bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 06.02.10, 21:14
                                        Chyba nie Aniu.Przecież pisałem nie na temat banku tylko o
                                        znajomości.Playgirl tez gra nieczysto - ją bawi żeby forum i jej
                                        znajomi się bawili.Opublikowała już choć nie powinna (wiadomosć
                                        prywatną) tytuł mego mejla do niej na forum bankowym.pisalismy do
                                        siebie parę razy na priv.Forum bankowe ogłupia ludzi- jak Twa opinia
                                        nie znajduje aprobaty u większości to tylko wyzwiska i grożby.
                                        Moje wypowiedzi do Playgirl były szczere i prawdziwe ale Ona z tego
                                        zadrwiła , świetnie zresztą podkręcając na forum cisnienie.Nie można
                                        być szczerym bo ludzie to wilki- jeden drugiego by zagryzł.
                                        Jaki bank takie forum.Miłej Nocy.
                                        • ania_1966 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 06.02.10, 22:52
                                          Powiedz mi, ale tak szczerze czy Ty naprawdę się w niej zakochałeś.
                                          Jak można kogoś pokochać znając tą osobę jedynie z wypowiedzi na
                                          forum. Prawda pisaliście do siebie.
                                          • bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 07.02.10, 10:15
                                            Owszem zakochałem się, można kogoś nie widzieć i to przeżyć.
                                            Zresztą ona tez twierdziła że jestem dla niej wazny.Nie wysyła się
                                            pocztówek muzycznych (jak powyższe) obcej osobie.Duzo ciepła od niej
                                            biło.Nie ma tu gotowej recepty.Czasami słowo wazniejsze niz sex i
                                            wuroda która przemija.Można ze soba byc krótko i czuc się dobrze jak
                                            i mozna być z sobą całe życie i nic do siebie nie czuć- brak
                                            wspólnych tematów i zainteresowań.Ale zmiłosci do nienawisci jeden
                                            krok- i cienka linia pekła.Na forum wszyscy lituja się nad Playgirl -
                                            bo rzekomo wyrządziłem jej krzywdę nikt natomiast nie wie cop ja
                                            czuje i jak widać mój los jest im obojętny.
                                            Oboje z Play jesteśmy zajęci.Ona ma męża , a ja żonę ale czasami
                                            takie rzeczy się zdarzają nawet w najlepszych małżeństwach.
                                            Zostałem wciągnięty na forum w tę grę i teraz płacę za to cenę
                                            swojej szczerosci prawdziwej.
                                            Myślę że Playgirl się dobrze bawiła prez ten czas.
                                            Okazuje się żę nie każdy na forum jest anononimowy i czasami
                                            człowiek zupełnie obcej drugiej osobie zwierza swoje sekrety. Była
                                            propozycja kina to na nią odpowiedziałem.Dziś też wszystkiego
                                            żałuję .Choć na dzień dzisiejszy mam spore kłopoty rodzinne - to
                                            jestem dobrej myśli, ze wszystko się jakoś ułoży.
                                            Dziś forum zieje nienawiscią do mnie- choć nie wiem naprawde czemu.
                                            Filozof jeden stwierdził - czlowiek czlowiekowi wilkiem i tak jest.
                                            Sama Playgirl twierdzi ze nie byłem na urlopie i ze zmieniam nicki.
                                            Spotkaliśmy sie podobno w hotelu na peryferiach a nie w hotelu w
                                            centrum Warszawy - a właściwie to sie nie spotkalismy - wyczytałem z
                                            forum.Jak widać nienawisć odbiera rozum.

Po jasną cholerę mi to bylo.Nie mozna ufać obcym.
                                            Pozdrawiam.
    • nomena88 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 19.11.09, 21:18
      O Rany Jezusicku! To ty te piękne wiersze piszesz? Cieszę się, że mogłam Cię
      skrytoczytać smile

• nomena88 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 19.11.09, 21:21
        Uhmmm, tutaj też nie ma supertrudnej opcji "edytuj". Mój wcześniejszy wpis
        skierowany był do "wiosen"
    • donpedro125 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 01.12.09, 17:24
      helo Pley wink) jesteśmy
      • kierownica285 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 04.12.09, 19:49
        hello Pedrito wink
        • donpedro125 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 12.12.09, 12:56
          helooowink znamy się??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka