playgirl2009 14.11.09, 23:42 czy jest tu ktoś z forum bankowego? Frodo, olka,polka, 123, liberek, bliz, james, masada, fereczata, heleny dwie,itp....... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
playgirl2009 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 16.11.09, 22:25 cześć wiosen oczywiście, że kojarze, nie mieliśmy okazji pozac sie bliżej na forum, bo ty wolisz kwiatuszka, ale to nic, pozdrawiam Odpowiedz Link
bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 17.01.10, 14:22 www.youtube.com/watch?v=ZoJg_9GgvEY&feature=related its for you .. my love. Odpowiedz Link
ania_1966 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 25.01.10, 07:52 A może jest ktoś w Twoim otoczeniu (bliskim lub dalekim) kto naprawdę chce to usłyszeć od Ciebie. Sam widzisz, że nie było żadnej reakcji. Chyba, że na privie Piosenka jest romantyczna. Odpowiedz Link
bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 25.01.10, 19:08 ania_1966 napisała: > A może jest ktoś w Twoim otoczeniu (bliskim lub dalekim) kto > naprawdę chce to usłyszeć od Ciebie. Sam widzisz, że nie było żadnej > reakcji. Chyba, że na privie Piosenka jest romantyczna. Aniu nie martw sie Play była na urlopie .reakcja będzie Obiecuję Ci.. Piosenka jest bardzo romantyczna.... Odpowiedz Link
playgirl2009 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 27.01.10, 21:24 www.youtube.com/watch?v=LkrtFwEQ7Y4, bond1969 Odpowiedz Link
playgirl2009 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 27.01.10, 21:28 playgirl2009 napisała: www.youtube.com/watch?v=LkrtFwEQ7Y4&feature=related teraz moja kolej, podoba się? Odpowiedz Link
bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 28.01.10, 06:23 bardzo, choć w pierwszym linku sie nie połapałem. Jeśli lubisz polskie klimaty to proszę: www.youtube.com/watch?v=i0J6iq-C_YQ lub www.youtube.com/watch?v=Jc0-a9UBLAs PlayGirl wczoraj nie zdążyłem napisać a dowiedziałem się póznym wieczorem że mam okazję wybrać termin kursu ( o którym też wspominalaś ze jedziesz )kasjerskiego dla dysponentów ( nawet jak nie jestes dysponentem tylko kasjerem , choć stawiam na to pierwsze) to napisz proszę jaki wybrałaś termin 2 dniowy(4 dniowy) w terminach luty- kwiecień 2010 to ja sie zapiszę i będziemy razem w Serocku. Tylko proszę Cię odpisz.... dziś .Miłego dnia. Odpowiedz Link
bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 29.01.10, 07:46 To tak na pożegnanie.www.youtube.com/watch? v=rAckMJd8zlA&feature=related Przepraszam za wszystko. Odpowiedz Link
bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 29.01.10, 07:51 www.youtube.com/watch?v=rAckMJd8zlA Odpowiedz Link
playgirl2009 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 29.01.10, 23:15 Szybko ze mna zrywasz, nawet nie pozwoliłes się poznać, szkoda, że nie nam zadnej szansy. Dedykuję Ci tę piosenkę. Żegnaj, dwww.youtube.com/watch?v=MxAihitte3Easz Odpowiedz Link
playgirl2009 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 29.01.10, 23:16 www.youtube.com/watch?v=MxAihitte3E Odpowiedz Link
playgirl2009 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 29.01.10, 23:18 oraz to, że Cię nie opuszczę aż do..... www.youtube.com/watch?v=C4mPx4g67X0 Odpowiedz Link
bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 30.01.10, 11:03 przepraszamn przebacz..wróciłem. www.youtube.com/watch?v=q1YkgeDr_5I Odpowiedz Link
playgirl2009 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 30.01.10, 19:36 wiedziałam, że zostaniesz za mną. Odpowiedz Link
bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 30.01.10, 20:08 PlayGirl co z NIEDZielą ?wejdż na pocztę Odpowiedz Link
bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 31.01.10, 10:32 dziękuję za wszystko play.Zawszę będe Cię kochał.Zycie bez Ciebie nie ma sensu. Odpowiedz Link
bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 31.01.10, 13:25 Juz za 3 godziny nasze spotkanie które odmieni nasze życie. www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU Odpowiedz Link
bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 05.02.10, 20:19 Bardzo dobrze .Ale kończę z tą dziecinadą.Nawet Playgirl się w to forum wpisuje.Ludzie kłamią - podaja się za płeć przeciwną.Tam piszą osoby . które są chore a tematy poruszane często są bezużyteczne (szczególnie na forum regionalnym).Sami prowokatorzy.pożegnałem sie z Playgirl(nie wie gdzie była - czy w centrum warszawy czy na peryferiach) jak i z tym forum.( idiotyczne klany obrońców)Szkoda zdrowia Aniu....Pozdrawiam. Pracownicy nie otrzymują podwyżki wynagrodzeń natomiast dostali igrzyska by sie opluwać wzajemnie w formie oczekiwanego przez bphowców forum. Odpowiedz Link
ania_1966 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 05.02.10, 21:46 Cześć. A tutaj będziesz jeszcze pisać. Odpowiedz Link
bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 06.02.10, 21:14 Chyba nie Aniu.Przecież pisałem nie na temat banku tylko o znajomości.Playgirl tez gra nieczysto - ją bawi żeby forum i jej znajomi się bawili.Opublikowała już choć nie powinna (wiadomosć prywatną) tytuł mego mejla do niej na forum bankowym.pisalismy do siebie parę razy na priv.Forum bankowe ogłupia ludzi- jak Twa opinia nie znajduje aprobaty u większości to tylko wyzwiska i grożby. Moje wypowiedzi do Playgirl były szczere i prawdziwe ale Ona z tego zadrwiła , świetnie zresztą podkręcając na forum cisnienie.Nie można być szczerym bo ludzie to wilki- jeden drugiego by zagryzł. Jaki bank takie forum.Miłej Nocy. Odpowiedz Link
ania_1966 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 06.02.10, 22:52 Powiedz mi, ale tak szczerze czy Ty naprawdę się w niej zakochałeś. Jak można kogoś pokochać znając tą osobę jedynie z wypowiedzi na forum. Prawda pisaliście do siebie. Odpowiedz Link
bond1969 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 07.02.10, 10:15 Owszem zakochałem się, można kogoś nie widzieć i to przeżyć. Zresztą ona tez twierdziła że jestem dla niej wazny.Nie wysyła się pocztówek muzycznych (jak powyższe) obcej osobie.Duzo ciepła od niej biło.Nie ma tu gotowej recepty.Czasami słowo wazniejsze niz sex i wuroda która przemija.Można ze soba byc krótko i czuc się dobrze jak i mozna być z sobą całe życie i nic do siebie nie czuć- brak wspólnych tematów i zainteresowań.Ale zmiłosci do nienawisci jeden krok- i cienka linia pekła.Na forum wszyscy lituja się nad Playgirl - bo rzekomo wyrządziłem jej krzywdę nikt natomiast nie wie cop ja czuje i jak widać mój los jest im obojętny. Oboje z Play jesteśmy zajęci.Ona ma męża , a ja żonę ale czasami takie rzeczy się zdarzają nawet w najlepszych małżeństwach. Zostałem wciągnięty na forum w tę grę i teraz płacę za to cenę swojej szczerosci prawdziwej. Myślę że Playgirl się dobrze bawiła prez ten czas. Okazuje się żę nie każdy na forum jest anononimowy i czasami człowiek zupełnie obcej drugiej osobie zwierza swoje sekrety. Była propozycja kina to na nią odpowiedziałem.Dziś też wszystkiego żałuję .Choć na dzień dzisiejszy mam spore kłopoty rodzinne - to jestem dobrej myśli, ze wszystko się jakoś ułoży. Dziś forum zieje nienawiscią do mnie- choć nie wiem naprawde czemu. Filozof jeden stwierdził - czlowiek czlowiekowi wilkiem i tak jest. Sama Playgirl twierdzi ze nie byłem na urlopie i ze zmieniam nicki. Spotkaliśmy sie podobno w hotelu na peryferiach a nie w hotelu w centrum Warszawy - a właściwie to sie nie spotkalismy - wyczytałem z forum.Jak widać nienawisć odbiera rozum. Po jasną cholerę mi to bylo.Nie mozna ufać obcym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
nomena88 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 19.11.09, 21:18 O Rany Jezusicku! To ty te piękne wiersze piszesz? Cieszę się, że mogłam Cię skrytoczytać Odpowiedz Link
nomena88 Re: Cześć wszystkim forumowiczom 19.11.09, 21:21 Uhmmm, tutaj też nie ma supertrudnej opcji "edytuj". Mój wcześniejszy wpis skierowany był do "wiosen" Odpowiedz Link