Dodaj do ulubionych

Konkurs "Złap piłkę"

19.05.08, 20:07
Jak Wam podobają się dotychczasowe wyniki konkusu? Coś tak
powątpiewam w bezstronność i przypadek. Mam nadzieję, że wygra ktoś
spoza Warszawy.

A abstrahując od wyników, to chleba nie ma (podwyżki), ale są
igrzyska.
Obserwuj wątek
    • zpzzwop Re: Konkurs "Złap piłkę" 19.05.08, 20:57
      A kto ma czas na łapanie piłki w pracy??!!!! żenujące. Dziś nawet nie miałam
      czasu na śniadanie.......
      • teneo0 Re: Konkurs "Złap piłkę" 19.05.08, 21:15
        Nie jest to żadna tajemnica, bo podano w intranecie że m.in. Dyrektor MCK Warszawa
    • bool123 Re: Konkurs "Złap piłkę" 19.05.08, 22:03
      Już chyba lepiej by było gdyby sami podzielili te bilety między sobą. Po co robić z nas debili i dawać nadzieję, że może choć raz będzie coś dla zwykłych roboli:

1 piłka - Pani KW - Dyrektor Mazowieckiego Centrum Korporacyjnego ( wiedziała na ilu stadionach będzie Euro...)

2 piłka - Pan SB - z Pionu Informatyki (znał wynik meczu z 1975 -Polska-Włochy...)

Jeżeli nie było przekrętu to i tak widocznie mają dużo czasu na grzebanie w intranecie i szukanie odpowiedzi w internecie (bo mają oczywiscie dostęp). Jeżeli obsługiwaliby klientów na pewno mieliby duuuuużo czasu...

Gratuluje i życzę udanego wyjazdu - pojadą sami znajomi z Grzybowskiej i Giełdowej...

...no właścwie zabiorą pewnie jednego szaraka dla picu
      • bankier9a Re: Konkurs "Złap piłkę" 20.05.08, 07:47
        o której godzinie pojawiło się drugie pytanie?
        • kasjeromat Re: Konkurs "Złap piłkę" 20.05.08, 16:38
          to są zwykłe JAJA! Już widzę kasjera jak jedną ręką liczy kasę,drugą wypełnia
          alert-system i w tym samym czasie łapie piłkę chyba paszczą.
          Ale wiadomo nie dla psa kiełbasa,gdyby sprzedał dwie karty to by dostał smycz,ha ha
    • yumbojet Re: Konkurs "Złap piłkę" 20.05.08, 22:13
      konkurs w sam raz dla Pionu HR
      a konkurs pewnie sponsorowany z ZFŚS - mamy igrzyska
      • kracusek Re: Konkurs "Złap piłkę" 21.05.08, 00:28
        HR to akurat nie stac na zrobienie takiego konkursu, oni to sie wola pobawic na
        Mazurach, a Maserak im tam macha tylkiem
        • pogromczyni_goopkoof pośmiechujki sobie z nas robią??? 21.05.08, 17:31
          kto ma czas przetrzepywać w ciągu dnia intranet w poszukiwaniu jakiejś #@%!%#
          piłki?!?!?!?! Nie mam czasu żeby do toalety wyskoczyć bo kolejka przy kasie
          jakby chleb rzucili a tu "konkursik"... chyba dla tych co nie mają co robić w
          ciągu dnia tylko skakać ze stronki na stronkę. Teraz wyjdzie kto naprawdę ma
          analny stosunek do pracy. Za prawdę powiadam wam: kolejny yntelygentny konkursik
          dla ubogich rozumkiem. Żeby osoby z taką samą zaciekłością wyszukiwały nowe
          kontakty na peksy i kredyty jak szukały piłkę to byłoby naprawdę nieźle.
          Pogratulować
          • pogromca_frustratoof Re: pośmiechujki sobie z nas robią??? 21.05.08, 19:37
            narzekacie jak stare grzyby..... a co moze lepiej zeby te bilety
            przeznaczyli dla kolejnych władcow piercienia ktorzy sa ponad nami???

ja tam sie ciesze ze w ogole jakis konkurs jest nei siedze caly
            dzien przed kompem tylko czekam na komunikat na poczcie kiedy bedzie
            pilka.....z reszta pilak nie jest rzucana o stałych wyznaczonych
            godzinach, wiec nie do konca sie z tym zgodze...nigdy wszystkim i
            tak sie nie dogodzi

pozdrawiam frustratoof
            • pogromczyni_goopkoof Re: pośmiechujki sobie z nas robią??? 22.05.08, 10:46
              w takim razie zobacz kto do tej pory znalazł piłki. Jakoś nie widzę tam ani
              dysponentów ani kasjerów ani pracowników zaplecza. Nie twierdzę, że konkursy nie
              są potrzebne, tylko akurat forma w jakiej to wymyślono jest "ociupinkę"
              nietrafiona. Pofantazjujmy że jestem fanatyczną fanką piłki nożnej, jak mam
              siedząc na kasie i obsługując idących ciurkiem do mnie klientów, bawić się w
              szukanie piłki? Wiem smile) Powieszę kartkę: "Przerwa na szukanie piłki" smile))
              Konkurs jest tak zrobiony że jest kolejną formą zabawy dla siedzących ponad
              szarymi pracownikami, albo dla tych którzy pracują tak jak im płacą - czyli mają
              dużo wolnego czasu wink
              Drogi współpogromco, jeśli przy ostatecznym rozwiązaniu konkursu pojawi się choć
              jedna osoba z wymienionych powyżej będę się biła moim starczym zgrzybiałym
              czołem w Twoją pierś w przepraszających pokłonach wink)
              • pogromca_frustratoof Re: 27.05.08, 21:33
                Z tego co wiem to konkurs sie zakonczył i jednak wygrało kilka osob spoza
                Warszawy,...... ale prosze nie bij swoim zgrzybiałym czołem w moje piersi tylko
                odejdz na emeryture albo zmień..... poprostu prace
                • wizzzjoooner Re: 27.05.08, 22:32
                  tylko uważaj! bo od tego bicia czołem, żeby ci cała grzywka nie wypadła jak temu
                  zgrzybiałemu łysoczaskowcu, który w(y)pisuje na tym forum kilka fajnych teorii.
                • pogromczyni_goopkoof Re: bicie głową... 28.05.08, 17:57
                  Ależ nie mam zamiaru. Z tego co widzę masz trudności czytania ze zrozumieniem
                  tekstu. Wskaż miejsce gdzie pisałam cokolwiek o Warszawie. Bardzo...... bardzo
                  Cię proszę, gdzie to napisałam? bo może moja siwa głowa nie pamięta że pisała, a
                  starcze oczka przykryte zgrzybiałym czołem niedowidzą?
    • ni-x Re: Konkurs "Złap piłkę" 22.05.08, 11:31
      Te palanty w centrali to chyba z nudów nie mają co robic!
      Denerwują mnie te konkursy nadąsanych cwaniaczków.
      Ludzie ciężko pracują na kasach nie mają się kiedy wyszczec,a ta kiepy zabawy
      sobie urządzają!!
      Jak nie mają co robic to może by ich zwolnic wniosek z tego,że jast przerost
      zatrudnienia.
      • bankier9a Re: Konkurs "Złap piłkę" 25.05.08, 20:35
        Nie ma szans aby ktoś z sieci sięgnął po piłkę - przy prędkościach
        liczonych w bajtach na sekundę smile (a nie kb\sek) można spokojnie
        przelew klepnąć i rzucić okiem czy stronka się załadowała.

Dla mnie mistrzostwem świata jest pierwsza odpowiedź na pierwsze
        pytanie. Z tego co pisze na stronce konkursu to odpowiedź wpłynęła o
        tej samej godzinie o której pytanie zostało zamieszczone smile
        gratuluję refleksu!
        • elkatuz Re: Konkurs "Złap piłkę" 26.05.08, 23:57
          Robią z ludzi jaja w biały dzień!!!!!!
          • blattan Re: Konkurs "Złap piłkę" 27.05.08, 03:01
            tak? a niby jak?
          • pogromca_frustratoof Re: Konkurs "Złap piłkę" 27.05.08, 21:06
            a moze rozwiniesz swoja niebywale rozwinietą myśl???

poziom tego forum jest poprostu porazający, mam wrażenie ze te posty pisze ta
            sama osoba i sama sobie odpowieada wiec czekamy
            • mmmmacr Re: Konkurs "Złap piłkę" 27.05.08, 23:15
              Piszę na tym forum po raz pierwszy ale nie wytrzymałem gdy czytam
              wypociny pogromcy frustratów. Człowiek ewidentnie jest jakimś menago
              z HR i próbuje prawdę zamienić w farse. Myślicielu - uwierz ! jesli
              potrafisz, że normalny pracownik tego zasranego banku nie ma żadnej
              szansy na wygraną. Cała reszta to tylko śmiech wink Ale ty siedzisz w
              Centrali więc musisz być PRO
              • aokep Re: Konkurs "Złap piłkę" 28.05.08, 01:54
                Robią z ludzi jaja w biały dzień!!!!!! - jak, że odważnie postawiona została
                teza. Ale jednak bez argumentów i niesłusznie.

Może czasem warto trzymać język za zębami i nie dać sie ponieść emocjom. Ale jak
                tu nie mówić gdy kliku osobom zachciało tworzyć nowy obraz rzeczywistości.
                Zwykli naganiacze. Oby jakiś myśliwy przez przypadek ich nie odstrzelił tych
                chłopczyków. Dziwne, że do tej pory nigdy wcześniej nie pojawiło sie takie
                forum. Dopiero po dołączeniu do banku garstki niezadowolonych z życia osób
                powstał taki pomysł kreowania rzeczywistości?? - praktyka z BPH? Ale do ich
                wiadomości, bo mimo upływu czasu nie dotarło chyba to jeszcze - tutaj obowiązują
                inne zasady gry... Przykre, ale albo jest się w stanie z tym ktoś pogodzić albo
                droga wolna...

Szkoda, że nie wszyscy potrafią dostrzegać to co ważne i muszą nauczyć sie
                doceniać te rzeczy, które mogą nam sprawiać radość. Ciągle chcemy jeszcze więcej
                i więcej... a jeżeli czegoś nie mamy to obrażamy sie na cały świat i stajemy sie
                nieszczęśliwi. A jeśli ktoś wygra los na loterii - głupi bilet - ale nie my to
                co wtedy??

Dawali bilety, trzeba było brać. A forma jak najbardziej trafiona. Pytania były
                skierowane do fanów footballu pracujących w banku - na tyle tyś. ludzi jest ich
                trochę. W ciągu mojej dotychczasowej pracy w banku, w końcu pojawiła sie jakaś
                ciekawa forma konkursu skierowana do pracowników, w której nie liczyły sie
                wyniki sprzedażowe a tak naprawdę trochę szczęścia. Wygrana to prawdziwa
                loteria, najlepiej chyba może świadczyć o tym fakt, iż na liście nagrodzonych
                pojawiły się kobiety. A może sie mylę i są to prawdziwe fanki footballu? Jeżeli
                tylko startowały w tej grze, żeby oddać IMIENNY bilet na EURO komuś innemu...to
                chciałbym zobaczyć ich minę w momencie otrzymania nagrody.
                Niestety mi nie udało sie wygrać ale czekam na kolejne tego typu inicjatywy -
                może kiedyś i do mnie uśmiechnie sie los.
                • bankier9a Re: Konkurs "Złap piłkę" 28.05.08, 09:16
                  Z imiennymi wejściami na wielkie imprezy to lipa... Byłem dwa lata
                  temu w Niemczech kombinując aby oficjalnie zmienić dane na bilecie
                  via Biruo Organizatora (opłaty, przesyłki i inne kłody przez które
                  trzeba było przeskoczyć). A tu niespodzianka na stadionie w Gelsen -
                  wkładasz bilet do automatu, przechodzisz przez kołowrotek i nikt nie
                  sprawdza danych z paszportu/dowodu z biletem. I mniemam, że na ME
                  będzie podobnie.

Trochę rozmył się temat - choć faktycznie, pierwszy raz konkurs nie
                  dotyczyl spprzedaży. I to jest duży plus...
                • kasjeromat Re: Konkurs "Złap piłkę" 28.05.08, 21:19
                  Panie Mądraliński,skoro konkurs taki trafiony i forma ciekawa to proszę
                  wytłumacz mi w jaki sposób mieli brać udział w tym konkursie kasjerzy lub
                  dysponenci,czy mieli postawić na okienku tabliczkę" nieczynne bo łapię piłkę"
                  czy mieli ją łapać w czasie przerwy śniadaniowej,której nie mają,czy poprostu
                  zwykłym robolom nic się nie mależy.
                  Dawali bilety,trzeba było brać-dobre sobie.
                  Pozdrawiam wszystkich łapiących.
                • mmmmacr Re: Konkurs "Złap piłkę" 28.05.08, 22:58
                  Piękny tekst pana 'aokep' jest jak najbardziej nie na temat i
                  bardzo przypomina wywody trenerów naszego banku: "... choć jest może
                  niezbyt dobrze to powinnismy się cieszyć bo pracujemy w największym
                  Banku...". Mnie i innym chodzi o to, że jeśli nawet idea była
                  słuszna to wykonanie do d... Normalni pracownicy, którzy obsługują
                  klientów i są FANAMI piłki noznej nie maja żadnej szansy na
                  wygraną !!! I dlatego są to normalne JAJA. A jeśli chodzi o ludzi z
                  BPH to są po prostu mniej zastraszeni i tyle. I mają rację, że chcą
                  walczyć o swoje bo niezadowolonych jest pewnie z 95 % pracowników
                  sieci panie 'aokep' a nie garstka. Od razu widać, że nie masz
                  kontaktu z szarą rzeczywistością sad
                • elkatuz Re: Konkurs "Złap piłkę" 29.05.08, 22:28
                  aokep napisał(a)- "Oby jakiś myśliwy przez przypadek ich nie
                  odstrzelił tych chłopczyków". Straszenie, wprowadzanie zamordyzmu -
                  to też są jaja. Zastanawiam się, skąd się biorą tacy ludzie. A tak
                  przy okazji - doszlifuj gramatykę. Może trapi Cię ostatnio modna
                  choroba - dysleksja?
            • pogromczyni_goopkoof Re: Konkurs "Złap piłkę" 28.05.08, 17:59
              zaproponuję to samo co Ty mi: może zmienisz forum skoro jego poziom odbiega od
              Twojego światłego umysłu i niebywale rozwiniętego zmysłu przynależności do
              największego Banku?
    • teodozja_pko Re: Konkurs "Złap piłkę" 29.05.08, 08:37
      A co z wygranymi piłkami polarami plecakami z konkursu Euro mastercard ? Dostał
      ktoś czy zamierzają nam dać po mistrzostwach odpady które się nie sprzedały ?
      • germina Re: Konkurs "Złap piłkę" 29.05.08, 18:41
        teodozjo: tak zapewne bedzie. ew. dadza te uzywane, w ktorych
        notable z centrali sie wypocą na ME. nie licz na wiecej. pracujesz w
        instytucji finansowej i musisz pamietac o jednym: UMIESZ LICZYC ?
        LICZ NA SIEBIE smile))

p.s. czy to sprawdzone, ze w konkursie "zlap pilke" ponad 3/4
        wygranych zdobyli prominenci z centrali ? wyglada to na ustawkę.
        • niktka Re: Konkurs "Złap piłkę" 29.05.08, 19:30
          Kim jest aokep???Z tego bełkotu niewiele mozna zrozumieć.O co chodzi?
          konkurs to udany pomysł? dla kogo????bo nie dla pracowników
          obsługi.Pozdrawiam wszystkich,którzy nie mają czsu,bo pracują i nie
          łapia piłek smile)))))
          • wizzzjoooner Re: Konkurs "Złap piłkę" 29.05.08, 23:34
            niktka napisała:

> Kim jest aokep???

Jest na pewno psychopata! Czyli wszystko się zgadza - jest to Forum psychopatów.
      • readik Re: Konkurs "Złap piłkę" 29.05.08, 21:23
        U nas nikt nie dostał. I tak naprawdę to nikt na to nie
        czeka. "Smyczy" mamy nadmiar na każdym kroku. A i bez czapeczki się
        obejdziemy. Ale o sprzedaży kart nadal pamiętajmy!!!!

Odchodząc od tematu... dzisiaj są imieniny Teodozji. Czy złożyliście
        hołdy swojej regionalnej?
        • desperado30 Re: Konkurs "Złap piłkę" 29.05.08, 22:20
          Latać za piłką ???????? Kto ma czas????? Ja nie mogę wyjśćdo kibelka
          a nie mówiąc o śniadaniu
          • wizzzjoooner Re: Konkurs "Złap piłkę" 29.05.08, 23:15
            masz problem z organizacją swojej pracy? w tym banku nie ma miejsca dla takich...
            • pogromczyni_goopkoof Re: Konkurs "Złap piłkę" 30.05.08, 08:23
              zgadzam się... i dlatego sami odchodzą do banków które szanują ich jako
              pracowników i ludzi a nie szmacą na każdym kroku i traktują jak niewolników.
            • premium.0 Re: Konkurs "Złap piłkę" 30.05.08, 22:52
              wizzzjoooner napisał:

> masz problem z organizacją swojej pracy? w tym banku nie ma
              miejsca dla takich.
              > ..

Oj wizjoner zorganizuj sobie łapanie piłeczki , siedzisz na czterech
              literach i nic konkretnego nie robisz złap piłeczkę i zjeżdzaj na
              mecz może ci dokopią
              • wizzzjoooner Re: Konkurs "Złap piłkę" 31.05.08, 00:16
                premium.0 napisała:

> wizzzjoooner napisał:
                >
                > > masz problem z organizacją swojej pracy? w tym banku nie ma
                > miejsca dla takich.
                > > ..
                >
                > Oj wizjoner zorganizuj sobie łapanie piłeczki , siedzisz na czterech
                > literach i nic konkretnego nie robisz złap piłeczkę i zjeżdzaj na
                > mecz może ci dokopią

widzę.... widzę... kolejnego bambusa do odstrzału...
                • premium.0 Re: Konkurs "Złap piłkę" 31.05.08, 23:46

Kup sobie okulary i popatrzrz się w lustro
                  Mozesz sobie coś przez przypadek odstrzelić
                  • wizzzjoooner Re: Konkurs "Złap piłkę" 01.06.08, 11:50
                    Patrzcie na niego - nie dość, że małpa to jeszcze gey...
                    • germina Re: Konkurs "Złap piłkę" 01.06.08, 14:42
                      wizzz...joner kanalio:
                      skorzystaj z uslug wizzz...air i zmiataj do slonecznej italii
                      lokajowac preziowi. jak zasluzysz to moze da ci teczke nosic
                      • wizzzjoooner Re: Konkurs "Złap piłkę" 01.06.08, 20:29

I jeszcze mamy tu faszystowską świnię. No tego moje oczy jeszcze nie widziały.
                        • lidia036 Re: Konkurs "Złap piłkę" 01.06.08, 20:53
                          ludzie, dajcie sobie spokoj, nie warto prowadzic dyskusji na ten temat,sa wazniejsze sprawy,szkoda czasu
                          • germina Re: Konkurs "Złap piłkę" 01.06.08, 21:04
                            lidziu: ale jedno jest pewne. po tonie i chamskim stylu wypowiedzi,
                            jasne jak slonce jest jedno: wizzzjoooner widzi cos czego inni nie
                            widza. a skoro tak dobrze patrzy w dal, to czemu nie widzi swojego
                            wlasnego siuraka ktory ginie pod opaslym brzuszyskiem nieroba ?
                            chorym na lustrzyce mowimy stanowcze NIE !

/me prowokatorka smile
                        • kubuspuchatek_2 Re: Konkurs "Złap piłkę" 01.06.08, 23:58
                          Faszyzm zrodził się we Włoszech.
                          • nikt_w_pekao faszyści i volksdojcze 02.06.08, 07:06
                            kubuspuchatek_2 napisał:

> Faszyzm zrodził się we Włoszech.

A ci którzy pracują dla faszystów to kto - volksdojcze ???

zamknąc to popaprane forum - to wstyd dla pracowników banku pisac na faszystowskim forum !
                        • v-vorth Re: Konkurs "Złap piłkę" 02.06.08, 00:38
                          Wiz, podkopałeś się, nie jest problemem, rozsyłam twój profil na wszystkie
                          strony w intranecie, nie trzeba było srać we własne gniazdo.
                    • premium.0 Re: Konkurs "Złap piłkę" 01.06.08, 22:16
                      Wizjoner zobacz jak siebie nazywasz co będziesz robił jak ci dadzą
                      makaron czy będziesz go ciągnął czy zawijał na widelec jak świstak w
                      pazłotko
                      • v-vorth Re: Konkurs "Złap piłkę" 02.06.08, 00:39
                        nie będzie zawijał ani ciągnął tylko OBCIąGAł smile
                        • blattan Re: Konkurs "Złap piłkę" 03.06.08, 19:15
                          czy wszyscy co tutaj co piszą mają jakiś "pokurcz" i w związku z tym jakieś
                          kompleksy?
                          • teneo0 Re: Konkurs "Złap piłkę" 03.06.08, 22:58
                            blattan napisał:

> czy wszyscy co tutaj co piszą mają jakiś "pokurcz" i w związku z tym jakieś
                            > kompleksy?
                            Odpowiadam: my zwykli pracownicy oddziałów jesteśmy olewani przez zarząd, ZZ, a ostatnio coraz częściej przez klientów. Więc nie dziw się naszemu rozgoryczeniu. Zostawiam w tym banku kilkanaście lat pracy i trochę żal że nawet nie usłyszę " pocałuj się w d...". W centrali pracuje się oczywiście lepij,e zwłaszcza jeśli ma się wizje i tworzy się misję . Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka