mini-miki
17.07.09, 10:07
Witam:)
Ma pytanie do Pani kasi i co bardziej doświadczonych w temacie koleżanek...
Mniej więcej od połowy ciązy borykam się z niekontrolowanym wypływem moczu (zwłaszcza jesli Dzidziuś troche sie powierci...)
Teraz jestem 4 dni po terminie (ale od jakichś 3 tygodni za pomoca papierków testuję, czy aby nie odchodzą wody...)
Na ostatnim USG p. dr stwierdziła że wód jest 11 (przepraszam, nie znam jednostek) a ponoć do 6 wszystko jest w porzadku...
Do tej pory papierki miały zawsze barwę żółtą. Wczoraj wieczorem i dziś rano na chwilę zabarwiły się na kolor oliwkowy (ale dosłownie w kilku miejscach, takie mini-kropki) ale po chwili znowu przybrały kolor żółty...
W ulotce na tescie od BOBO_SAFE jest napisane, że jeżeli tak się stanie, to świadczy to własnie o wycieku moczu., co w ciązy jest zjawiskiem powszechnym...
Ale przyznam, że mnie to niepokoi... Moja p. dr wraca dopiero w poniedziałek, a IP wolałabym na razie uniknąć, bo nawet jeśli okaże się, że to nie wody, będę musiała zostać - takie u nas zwyczaje)...
P. Kasiu, będę bardzo wdzięczna za odpowiedź... Bo już sama nie wiem, czy to rzeczywiście powód do niepokoju, czy raczej zaczynam świrować z tego przeterminowania... Pozdrawiam:)