Dodaj do ulubionych

Półkolonie dla dzieci z Warszawy

12.06.13, 20:32
Kochani, moje dzieci chodzą do szkoły matematycznej Matplaneta na Ursynowie. Rozwijają tam analityczne myślenie i uczą się, że matematyka jest fajna i przyjazna. W zeszłym roku zapisałam je (Bartek 8 lat i Zuzia 10) na półkolonie. Czekaliśmy z mężem na urlop,a lato w mieście, no sami wiecie.. W szkole bywa różnie. Bardzo im się podobało. W tym roku mają też robotykę z robotami LEGO. Zapisałam je na drugi turnus, bo na pierwszy już nie było miejsca. Polecam wszystkim. Wklejam link do strony szkoły:
www.e-matplaneta.pl/pl,roboty,31.html
Obserwuj wątek
    • rybcia.rybcia Re: Półkolonie dla dzieci z Warszawy 17.06.13, 14:55
      Ja polecam półkolonie na Bielanach, www.jezykowedomino.pl
      Koszt to 220 PLN na tydzień, codziennie angielski w formie zabaw i gier.
      Moja córka będzie na pierwszym turnusie na który chyba już brak miejsc.
      • maj.uncja Re: Półkolonie dla dzieci z Warszawy 27.06.13, 22:19
        Spaaaam! jak kolonia to lepiej dziecko wysłać na całą a nie na jakieś pół. Już lepiej zapisać je w takim razie na Lato w mieście.
        • czaki79 Re: Półkolonie dla dzieci z Warszawy 04.06.14, 13:37
          Zgadzam się, większość ludzi na forum to sami organizatorzy:) Polecam sprawdzić Simon says, dużo zajęc na świeżym powietrzu, artystycznych. Nie ma komputerów i siedzenia. Moje dziecko chce tam...
          • pozy.tywka Re: Półkolonie dla dzieci z Warszawy 31.07.14, 08:41
            Ja polecam bardzo półkolonie na Bielanach w Klubie Domino. Mój syn chodził tam w zeszłym tygodniu i był zachwycony. Na ten tydzień też go zapisałam. Miał mnóstwo ciekawych tematycznych zajęć, bardzo chwalił miłe panie i pyszne jedzenie. Nie wiem czy jeszcze są miejsca, ale warto sprawdzić www.jezykowedomino.pl bo naprawdę warto!
    • najwspanialsze_wakacje Re: Półkolonie dla dzieci z Warszawy 10.04.16, 18:34
      Serdecznie polecam letnie i zimowe Półkolonie Małego Geniusza www.MalyGeniusz.org :)

- najbogatszy program półkolonii - od eksperymentów chemicznych i fizycznych, fotografii, szachów, tańca, przez języki obce i podstawy ekonomii, po architekturę, planowanie przestrzenne czy trening kreatywnego myślenia pod okiem specjalistów z tych dziedzin
      - forma zajęć dostosowana do dzieci w wieku 6-10 lat, nauka przez zabawę
      - zajęcia od 7:30 do 18:00
      - doświadczona, energiczna i kreatywna kadra pedagogiczna
      - 3 posiłki dziennie, napoje w sali
      - doświadczony organizator - do roku 2016 odbyły się 62 turnusy zajęć
      - atrakcyjna cena, która obejmuje udział we wszystkich zajęciach i wycieczkach, wyżywienie, ubezpieczenie oraz wszelkie materiały do zajęć
      - zajęcia w kilku lokalizacjach w Warszawie, a także w Krakowie, Łodzi, Poznaniu, Wrocławiu, Gdańsku, Lublinie, Bydgoszczy i Szczecinie

zapisy@malygeniusz.org
      tel. 570 113 230

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka