Dodaj do ulubionych

kolonie i obozy dla dzieci K&E nie warto

19.10.13, 12:30
Uwaga na kolonie dla dzieci z firmy K&E. Niby dużo obiecują, a tak naprawdę są bardzo słabo przygotowane. Nie ma żadnej organizacji. Moje dziecko było i zamiast w piękny dzień gdzieś wyjść i zobaczyć okolice lub ciekawe miejsca, to większość czasu przesiedzieli w pokojach. Po śniadaniu i po kolacji odbywały się przerwy ponad pół godzinne. Nie mówiąc już o ciszy po obiedzie, która trwała nawet 2-2,5 godziny. Prowadzący źle zagospodarowali czas.
Zajęcia dodatkowe z samoobrony polegały na wzajemnym przewracaniu się i popychaniu na trampolinie. Nie wiem czy to można zaliczyć do samoobrony...Zastanówcie się zanim wyślecie dziecko na tę kolonię czy też obóz.
Obserwuj wątek
    • 7s4h Re: kolonie i obozy dla dzieci K&E nie warto 15.03.16, 19:35
      Potwierdzam, wszystkie opinie jakie występują w sieci. Brak organizacji to jest mało powiedziane. Odpowiedzialność organizatorów za uczestników jest porażająca, na poziomie zerowym. Wszystko co złe to dzieci. Miła atmosfera jest tylko na początku gdy trzeba zapłacić, natomiast potem szkoda gadać. Syn miał okazję uczestniczyć w zimowisku i mam wiele zastrzeżeń. Mam porównanie do innych organizowanych wyjazdów. Szkoła K&E (kande) szczyci się że od kilkunastu lat organizuje obozy i kolonie, ale zadowolonych jest raczej niewielu. Niektórzy pewnie machną ręką ale warto ostrzec innych. Generalnie BARDZO DUŻE NIE

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka