witekk79 21.03.14, 12:14 Witam, Szukam dla swojego syna obozu żeglarskiego, ktoś z was zna firmę Camp-Pisz? Co sądzicie o ich obozach www.camp.com.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ul.cia Re: Obozy na Mazurach z Camp-Pisz 15.05.14, 14:22 Nie znam niestety tej firmy, ale moje dzieci jeżdżą z Kompasem z Gdańska. Oni robią w bardzo fajnym miejscu na Mazurach (w Giżycku) obozy żeglarskie. Córka była tam na szkoleniowym, który kończył się patentem i bardzo zadowolona wróciła. Ja więc mogę ich polecić. Odpowiedz Link
waikiki2011 Re: Obozy na Mazurach z Camp-Pisz 15.05.14, 15:07 Kolejny spam ? Więcej o Kompasie znajdziesz: forum.gazeta.pl/forum/w,46,114070174,114070174,BTA_Kompas_z_Gdanska_szczerze_odradzam.html Odpowiedz Link
pfrytka Re: Obozy na Mazurach z Camp-Pisz 22.07.14, 18:54 Witam Mogłabym się dowiedzieć więcej informacji? Wybieram się do Giżycka na szkoleniowy obóz żeglarski na patent.. Jakiego typu są jachty? Jak z zakwaterowaniem? Byłabym wdzięczna za odpowiedź :) Odpowiedz Link
radex_99 Re: Obozy na Mazurach z Camp-Pisz 20.04.15, 16:02 Witam, Byłem dwa lata temu na rejsie po Mazurach z Camp Pisz, wypływaliśmy z Pisza, pływaliśmy na jachtach typu Sasanka 660 i Twister Sport. Spaliśmy po cztery osoby na łódce + sternik. Polecam, mam super wspomnienia po tamtych wakacjach i parę fajny osób się poznało. Pozdrawiam, Radek Odpowiedz Link
bell9 Re: Obozy na Mazurach z Camp-Pisz 02.05.16, 21:00 witam ,podbijam wątek. Może ktoś może napisać coś więcej nt. obozu żeglarskiego dla młodzieży. Zakwaterowanie, wyżywienie, warunki , realizacja programu, kadra wychowawców , wrażenia , odczucia itp. Odpowiedz Link