Dodaj do ulubionych

Jaki sprawdzony obóz sportowy dla dziecka 9-14 lat

09.04.15, 16:01
Witajcie,
słonko zaświeciło więc czas na rozglądanie się za ofertami obóz dla syna. Co możecie mi polecić? Ważne żeby był zorganizowany dojazd z Warszawy, żeby obóz był o tematyce sportowej i przede wszystkim żeby oferta obozu była bogata - nie chciałbym dostać telefonu od syna, że sie nudzi i muszę po niego jechać (miało to już miejsce...). Interesują mnie tylko sprawdzone obozy.
Obserwuj wątek
    • darker76 Re: Jaki sprawdzony obóz sportowy dla dziecka 9-1 09.04.15, 21:05
      macrej napisz jakie sporty cie interesują. mam pewne doswiadczenia (syn -obecnie 16lat) i kilka tematów przerobilismy . głównie sporty związane z deska Kitesurfing , snowboarding a od trzech lat deskorolka. Wcześniej był jeszcze na obozie piłkarskim . jesli któryś z tematów cie interesuje to pisz.
    • lilka46 Re: Jaki sprawdzony obóz sportowy dla dziecka 9-1 29.04.15, 11:13
      zdecydowanie moge polecić obóz multisport z firmy radsas sport - wiele sportów na jednym obozie, moja młodsza siostra była w zeszłym roku i była mega zadowolona
      • macrej Re: Jaki sprawdzony obóz sportowy dla dziecka 9-1 21.05.15, 17:43
        Synek zapisany! Zapisaliśmy go na obóz deskorolowy woodcamp. Syn znajomych jeździ tam i sobie chwali, popatrzyliśmy na ich stronie - na fotorelacje i videorelacje. Wgląda super i jest dojazd z Wawy. Jestem dobrej myśli!
        • darker76 Re: Jaki sprawdzony obóz sportowy dla dziecka 9-1 21.05.15, 22:46
          ;) woodcamp to dobry wybór - bedzie Pan zadowolooony ;)
    • jankova17 Re: Jaki sprawdzony obóz sportowy dla dziecka 9-1 26.05.15, 01:49
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą od EHschool, doświadczona kadra, która organizuje zajęcia na których na pewno syn nie będzie się nudził
      www.ehschool.pl/index.php/wyjazdy/obozy.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka