s.karin22 16.09.15, 16:21 Kochani rodzice uważajcie na kolonię -obozy organizowane ze szkoły BELT . Warunki okropne a nauka Angielskiego na bardzo niskim poziomie , jak można tak oszukiwać dzieci i rodziców. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaslawinska12 Re: Uważajcie na kolonię ze szkoły BELT 22.07.18, 14:50 Moja córka była w tym roku na obozie i jesteśmy bardzo zadowoleni, cały był w języku angielskim, obóz był nad morzem, z tego co wiem, to zmienił się organizator na inną szkołę językową z Trójmiasta Odpowiedz Link
jurek_ranczo Re: Uważajcie na kolonię ze szkoły BELT 11.08.18, 13:49 Moją córkę zawiozłem z końcem lipca 2018 na obóz językowy organizowany przez BELT-AMBIT. Na sam początek niemiło przywitali nas zarządzający ośrodkiem URSZULA. Nie są wprawdzie organizatorami ale przydało by się im trochę lekcji szacunku . W pokoje długo nie widziały malarza, ciasne , ponure. Co do prowadzenie zajęć to się nie mogę wypowiedzieć - córka była zadowolona. Czy coś się nauczyła przez ten czas to trudno powiedzieć gdyż obóz zakończył się bez testu. Natomiast dobór dzieci jest w grupach i pokojach jest makabryczny. Dziecko było kopane przez rówieśniczkę , rzeczy z walizek wyrzucane na środek pokoju..... Totalny mobbing między dziećmi. Sprawa została zgłoszona wychowawcą. Nic w tej sprawie nie zrobili. Nie rozdzielili dzieci do innych pokoi. Moje dziecko dzwoniło, żeby przerwać kolonię i ją zabrać do domu.Córka do końca kolonii przeszła gehennę. Przy odbiorze dziecka z obozu pouczyłem grzecznie dziewczynkę robiącą krzywdę mojej córce , że tak się nie robi to po chwili przez wychowawcę zostało to uznane jako atak słowny!!!!!!!!!! Nie polecam. Odpowiedz Link
zuzanna.trojmiasto Re: Uważajcie na kolonię ze szkoły BELT 27.02.19, 14:08 Mój syn również był na obozie. Wrócił zachwycony, w tym roku też się wybiera :) Faktycznie, organizator zmienił się, ale to pewnie tylko na plus Odpowiedz Link