Dodaj do ulubionych

Mój Londyn Kolonie w Roach?

20.03.18, 12:44
Witam, zamierzam wysłać dzieci do Rowów w te wakacje na jeden z obozów, czy ktoś był już w Rowach i może polecić to miejsce? Chodzi mi o bezpieczeństwo i spokój.
Sabina
Obserwuj wątek
    • dominik1898 Re: Mój Londyn Kolonie w Roach? 20.03.18, 12:51
      Byłam w Rowach jako kolonistka z tym biurem miasteczko troszeczkę nudne ale ale wyjazd był super!
    • mialkowki Re: Mój Londyn Kolonie w Roach? 20.03.18, 13:10
      Samych Rowów osobiście nie znam gdyż dziecko jechało na kolonie PKP z Katowic ale z opowieści dziecka wygląda miejsce na ciekawe a co najważniejsze pobyt był udany i z uśmiechem wróciło do domu.
      • dominikakka Re: Mój Londyn Kolonie w Roach? 21.03.18, 12:40
        Czy chodzi o tą firmę www.kolonie.mojlondyn.pl/2018/rowy.php Chcę dziecko wysłać w fajne miejsce i nie drogo?
        Pozdrawiam Domi
        • mialkowki Re: Mój Londyn Kolonie w Roach? 21.03.18, 13:20
          Tak to oni Widzę że ceny nadal atrakcyjne.
      • franeksgargas Re: Mój Londyn Kolonie w Roach? 27.03.18, 11:56
        Czy to ta oferta tego biura? www.kolonie.mojlondyn.pl/2018/rowy.php
        • mialkowki Re: Mój Londyn Kolonie w Roach? 27.03.18, 12:00
          Tak dokładnie ta oferta
        • krakrad2 Re: Mój Londyn Kolonie w Roach? 29.03.18, 12:21
          Moje pociechy właśnie z nimi mam wysłać do Rowów na taniec oraz piłkę
      • drwersanna Re: Mój Londyn Kolonie w Roach? 02.04.18, 15:18
        Mój dziecko z nimi wypoczywa już 3 sezony w Rowach było w zeszłym roku Darłówko w tym roku Rowy to mała wioska rybacka w sezonie na dzieci czeka dużo atrakcji i piękne plaże polecam w 100%!
    • sudiolo Re: Mój Londyn Kolonie w Roach? 21.03.18, 13:17
      Korzystaliśmy z wyjazdów z tą firmą, wybierają ciche i małe miejscowości na pobyty kolonijne co nam bardzo pasuje. Dzieci były już w Mikoszewie, Darłówku a teraz pad wybór właśnie na Rowy. Taniec teraz to takie popularne :)
    • sabinka87w Re: Mój Londyn Kolonie w Roach? 21.03.18, 18:57
      Rowy to piękne i wyjątkowe miejsce. Polecam je dla dorosłych oraz dzieci. Moja córka jeździ do Rowów od malutkiej . Świetny wybór.
    • drwersanna Re: Mój Londyn Kolonie w Roach? 26.03.18, 15:33
      Miejsce wyjątkowe nad naszym Bałtykiem, ciche, spokojne,z wielką plażą, córcia była w Rowach z Mój Londyn teraz kierunek Darłówko
    • krysiatrans1 Re: Mój Londyn Kolonie w Roach? 28.03.18, 11:34
      Rowy znam, swego czasu bywaliśmy tam z mężem, tym razem zamierzam tam wysłać syna. Znamy tą firmę :) dziecko było z nimi w Mikoszewie i był zadowolony a i ja nic im nie mogę zarzucić.
    • sarenkak Re: Mój Londyn Kolonie w Roach? 05.04.18, 13:41
      Rowów nie znam ale dziecko jedzie z Mój Londyn www.kolonie.mojlondyn.pl/2018/rowy_3.php oferta polecona przez moich znajomych którzy wysyłali dzieci w 2017 r
    • sarenkak Re: Mój Londyn Kolonie w Roach? 05.04.18, 13:42
      Rowów nie znam ale moje dziecko jedzie zn Mój Londyn www.kolonie.mojlondyn.pl/2018/rowy_3.php oferta polecona przez znajomych którzy w zeszłym roku byli z nimi właśnie w Rowach
    • emimaj Re: Mój Londyn Kolonie w Roach? 06.02.19, 12:57
      W zeszłym roku moje dzieci były w Rowach z tejże firmy. Mam mieszane uczucia, czy zdecydowałabym się na jeszcze jeden taki wyjazd. Owszem ceny przystępne, kontakt dobry, młoda kadra wychowawców.. ale ośrodek Trojak - tragedia !!! Wycieczki planowe "okrojone". Cóż dzieci zadowolone, ale jak same mówiły: chcą jeszcze jechać na kolonie, tylko nie do tego gnijącego od środka śmierdzącego ośrodka !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka