Dodaj do ulubionych

Obozy dla dzieci lato 2019

13.02.19, 10:19
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych na obozy organizowane przez AT Wonderlands. 30 lat doświadczenia, własny ośrodek wypoczynkowy w Borach Tucholskich, wykwalifikowana i doświadczona kadra. Specjalizujemy się w organizacji obozów przygodowych, ASG, paintballowych, fabularnych, militarnych i survivalowych. Trwa zimowa promocja!
Szczegóły aktywne-obozy.pl/
Obserwuj wątek
    • mlsport Re: Obozy dla dzieci lato 2019 15.02.19, 17:50
      Witam wszystkich. Zapraszamy na obozy stacjonarne (6-14 lat) i rowerowe (13-17 lat) organizowane przez MOVE LIFE SPORT. Pracujemy z dziećmi już od ponad 15 lat, a wyjazdami zajmujemy się od 10 lat. Jesteśmy mała firmę, a kadrę na obozach stanowią stali pracownicy firmy, jak i jej właściciel.
      Szczegóły można uzyskać pod numerem telefonu 503 604 864, mailowo info@mlsport.pl oraz w linkach poniżej:
      www.mlsport.pl/bikecamp/
      mlsport.pl/oboz-letni-2019/
      Serdecznie zapraszam do kontaktu.
      Łukasz Konarski
    • jagodapyrcioch Re: Obozy dla dzieci lato 2019 09.05.19, 14:42
      Ja polecam wyjazdy z www.gigancitravel.pl. Sprawdzone wyjazdy, dużo tematów, obozy z programowaniem i nie tylko! Moje dzieci co roku wracają zadowolone :)
    • pomorzanin_z_wyboru83 Re: Obozy dla dzieci lato 2019 30.06.19, 19:07
      Witam. jestem mieszkańcem Rzucewa, małej wsi na pomorzu gdzie swoje wyjazdy kolonijne organizuje biuro podróży Lutur z Lublina. Jesteśmy przerażeni tym co się dzieje na tych koloniach. Dzieciaki chodzą samopas, nie tylko po ośrodku kolonijnym, ale częściej można je spotkac gdzieś w krzakach na obrzeżach palące fajki i .... no właśnie, nawet nie wiem jak to nazwać, bo mowa ciągle o dzieciach- może 13-14letnich- zdobywających swoje pierwsze doświadczenia seksualne. szok, wychowawców nie widać. Czasami można ich spotkać z dzieciakami na plaży i tu o zgrozo, czy oni tam są czy ich nie ma to na jedno wychodzi. Plaża w Rzucewie jest niestrzeżona, a kąpiel wygląda tak... chmara dzieciakow biegnie na pomost, część od razu skacze do wody, po jakiś 10 min pojawia się opiekun (akurat tej grupki, bo jest tych opiekunów więcej, ale osobiście bylem swiadkiem sytuacji akurat z tym panem) Pan Tadzio- dzieci mówią mu po imieniu, ogolnie maja go w d... Pan Tadzio to bardzo leciwy Pan, na oko po 70, ma trudności ze schodzeniem po schodach. aż strach się bać gdyby któryś z małolatów zaczął tonąć- Pana Tadzia w roli ratownika jakoś trudno mi sobie wyobrazić. Dzisiaj 2 sytuacja, plaza malutka, dzieci pełno, nie tylko kolonistow. przychodzi na pomost kolonia z Lublina- chlopiec, lat moze 11-12 włacza sobie na tel tak wulgarny utwor, że dorosłym włosy sie jeza na glowie- ze strony wychowawcow zero reakcji, zareagował przypadkowy plazowicz proszac by dziecko to wylaczylo pod groxba utopienia telefonu. sprawdzilem sobie cene tych kolonii- fakt- zachecajaca, ale drodzy rodzice- jesli po wakacjach chcecie odebrac swoje dzieci całe, zdrowe i bez niespodzianki w postaci wnuków to 3 razy zastanówcie sie posylajac tu swoje dzieci. moje sa jeszcze małe, ale wiem ze na żaden oboz nie pojada po tym co tu obserwuję

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka