Dodaj do ulubionych

kolonie i obozy 2022- jakie biuro podróży???

19.01.22, 10:19
Cześć, chciałabym zapytać z jakiego biura podróży korzystacie wysyłając Wasze dziecko na obóz lub kolonię? Jestem mamą 10latka i 12latki. Dwa razy wysłaliśmy nasze dzieci na różne kolonie, ale organizacyjnie średnio nam się podobało. Może Wy macie coś sprawdzonego?
Obserwuj wątek
    • miraaa-waszczuk Re: kolonie i obozy 2022- jakie biuro podróży??? 16.02.22, 22:26
      @camille80 a powiedz co Ci sie nie podobało w dotychczasowych koloniach? to były jakieś większe biura czy raczej lokalne?

Mój syn wrócił z zimowego wyjazdu wlasnie w minione ferie zakupione przez wyszukiwarkę camply.pl. Zarówno on jak i my byliśmy zadowoleni - bardzo polecam! Co prawda tam jest wielu organizatorów i nie wiem jak reszta - ale u nas spisało się wszystko super, od momentu zakupi (Pan z tego serwisu wyjaśnił wzystko przed ostatecznym wyborem) a później sam wyjazd, kadra, opieka i zakwaterowanie bardzo dobre. Na koniec mamy możliwość wystawienia opini - co też jest myślę istotnym elemenetem, szczególnie gdy chodzi o wyjazdy dzieci.

Tutaj link do ich oferty: camply.pl/kolonie-i-obozy
      • miraaa-waszczuk Re: kolonie i obozy 2022- jakie biuro podróży??? 16.02.22, 22:32
        ale z tego co widzę to oferty się zmieniają dynamicznie, warto obserwować
    • kuba65656 Re: kolonie i obozy 2022- jakie biuro podróży??? 04.03.22, 11:37
      Jaworzyna Tour organizuje dla takich młodszych uczestników kolonie, może warto sprawdzić bo opinie mają bardzo dobre :)

jaworzyna.com.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka