Dodaj do ulubionych

Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja

19.09.09, 19:49
Brawo BMW Club Częstochowa! Następna impreza w której macie niemały udział.
Ciekawe co na to wasi "oponenci-malkontenci",zwłaszcza Ci co tak ostatnio was
krytykowali? Narzekać każdy potrafi, zwłaszcza anonimowo, ale coś zrobić....
Serdecznie pozdrawiam.
Babcia Odiego
Obserwuj wątek
    • Gość: heh Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.09, 22:29
      Moto-Dożynki
      • Gość: hihi Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: 212.87.240.* 20.09.09, 00:59
        elo! gościu! "heh" vel "hehe"!
        Tylko tyle?!
        I to przez półtorej godziny na dwóch wątkach?!
        Wow! Pewnie wena zdechła:-(
        • Gość: heh Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.09, 10:55
          A co tu pisać? inteligentni ludzie wyciągają wnioski i się śmieją, pozostali nie
          są warci uwagi.
    • Gość: gość Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.220.122.105.dsl.dynamic.eranet.pl 20.09.09, 12:28
      ciesze się, że w tym mieście wreszcie zaczyna dziać się coś dobrego. wreszcie
      jakaś duża impreza niezwiązana z JG. fajnie, że można pooglądać auta, które
      nieraz widzi się na ulicach i zobaczyć jak fajnie są stuningowane i ile pracy,
      wysiłku i pasji właściciele władają w każdy detal - od zmiany lamp po malowanie
      nadwozia. pozdro dla wystawców
    • Gość: arturro Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.czest.pl 21.09.09, 10:41
      pozdro BCC i pozdro RT. naprawdę dużo zaangażowania i wyszła świetna zabawa na 2
      dni w tym mieście. auta naprawdę piękne i aż cieszą oczy. ładnie też pewnie
      jeżdżą, no ale to tylko ten jeden minus, że nie było można zobaczyć jak jeżdżą,
      a takto impreza świetna. pozdro
      • Gość: stefan Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.09, 10:50
        impreza super, bylem z kolega i najbardziej spodobala nam sie ta czerwona astra,
        bardzo fajne podejscie do tuningu zero jakiejkolwiek wiochy wszystko zrobione ze
        smakiem, moj ojciec ma takie samo cacko, i chcialbym zeby zrobil je w podonym
        stylu...pozdro
        • Gość: O.n.a Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.alfanet24.pl 21.09.09, 11:25
          Targi udane, fajna impreza, pogoda dopisała...oby wiecej takich
          weekendów w Naszej Częstochowie:D Brawo BMW-maniacy!!
    • Gość: art Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 12:47
      wy chyba nie widzieliście targów motoryzacyjnych hehehehehe...
      na ale cóż, jakie miasto takie targi :) faktem jest, że tu nic się
      nie dzieje więc i taka impreza budzi zachwyt...
      • Gość: stefan Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.09, 13:16
        ozeja zaliczylem juz wiele targow, i moze faktycznie byly wieksze, ale u nas
        auta wzbudzily we mnie najwiekszy podziw...

• Gość: arturro Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.czest.pl 21.09.09, 13:24
        Art z całym szacunkiem ale narzekać każdy może... Jasne, że to nie były targi w
        ditrojt czy frankfurcie, ale zawsze to coś. mogłeś sobie zobaczyć sportowe auta
        częstochowian z dwóch liczących się w tym mieście klubów motoryzacyjnych. każde
        z aut było zmodyfikowane na dobrym poziomie i było co oglądać, oprócz jazdy
        oczywiście. miały być pokazy tańca i sztuk walki, ale ja akurat na to nie
        trafiłem. ciesze się, że ktoś sie bierze za to w tym mieście i motoryzacja
        zyskuje uznanie niezależnie od marki łączy zwolenników swoich. brawo dla dwóch
        klubów za pełną profeskę i starania. oby więcej takich imprez. pozdro
        • kierowfca Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja 21.09.09, 13:49
          Hehe, no faktycznie było na co popatrzeć ;) szkoda, że prawdziwi tunerzy zostali
          w domu,a byłoby na co popatrzeć...
          • Gość: marek Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 14:24
            Byłem - widziałem. Na giełdzie, nawet tak ubogiej jak częstochowska, jest co
            tydzień znacznie więcej do oglądania. Żenada.
            • Gość: bonzo Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 14:37
              Mi się podobała Klasa E merca w wersji coupe...
              Szkoda, ze nie było jazd próbnych, hehe dla każdego
              chętnego....dokoła placu bieganskiego...
            • Gość: Arturro Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.czest.pl 21.09.09, 14:42
              Cześć ziomal

Starasz się w tym swoim poście, ale Ci to trochu nie wychodzi. Daj szanse
              zwykłym tjunerom, oni też mają dużo do zaoferowania. To targi dla zwykłych
              ludzi, którzy wkładają w ten sport całe swoje życie a nie dla popierdółek z
              giełdy, które ledwo się po drodze toczą. Wiadomo, że na giełdzie i można zjeść
              kiełbachę, kupić kosiarkę do trawy z niemiec czy rower z garagesale z tego
              samego kraju. Ale tam ludzie sprzedają tylko auta, a tu możesz się dowiedzieć
              jak ktoś ogarnął temat modyfikacji, jakie ma fajne audio czy podświetlanie, ile
              mocy daje stożek, gdzie go zamontować i jak fajnie nisko stoi auto.
              • Gość: cze100chowianka Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.09, 15:22
                Wszystko ładnie pięknie. Tylko jak w większości przypadków o wydarzeniach w
                Częstochowie mieszkańcy dowiadują się po fakcie.
              • kierowfca Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja 21.09.09, 18:06
                no właśnie, tam można było zobaczyć tjuning a nie tuning :) w tym rzecz.
                • Gość: HUBERT286 Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 22:32
                  Na początku chciałbym podziękować wszystkim Częstochowianom za przybycie (tak
                  liczne) !!!
                  Co do organizacji targów faktycznie były to "moto-dożynki" (sam się z tego śmieje)
                  Włożyłem wraz z klubowiczami i Panią Anną Gabarską mnóstwo pracy i czasu ,
                  cieszę się że osiągnęliśmy sukces.
                  Niestety mieliśmy ograniczony budżet dlatego na drugi dzień sceną była
                  ciężarówka , a impreza nie była mocno rozreklamowana.
                  Patronat medialny obieła Gazeta "Życie Częstochowskie" na czele z Panią Teresą
                  Szajer.
                  Naprawdę trudno jest zrobić imprezę w naszym mieście ale udało się!!!
                  Każde słowo pochwały motywuje mnie do działania a słowa krytyki przyjmę jako naukę.
                  Na targach jak zauważyliście Państwo stawili się wszyscy , którzy mają do
                  czynienia coś z motoryzacją, głównym założeniem było promowanie Częstochowskiej
                  motoryzacji i ludzi którzy wkładają serce w swoje samochody i sport motoryzacyjny.
                  Co do agro-tunigu (tak nazywamy tuning przesadzony) to nie macie racji każde
                  auto było zrobione ze smakiem , a słowa krytyki wyrażone w poprzednich postach
                  uważam za nie uzasadnioną ,z doświadczenia wiem że nieprzychylnie wyrażają się
                  na nasz temat osoby , które o motoryzacji nie mają kompletnie pojęcia (no ale
                  cóż mamy wolność słowa każdy może wyrazić swoją opinie).
                  Na koniec chcę jeszcze raz podziękować: wystawcom , klubowiczom , Pani Annie
                  Gabarskiej , Teresie Szajer i wszystkim Częstochowianom .
                  POZDRAWIAM

HUBERT286 BMW CLUB CZĘSTOCHOWA
                  • Gość: hehe Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.09, 22:56
                    To gdzie były naprawdę ciekawe auta, których w Częstochowie widać na spotach czy
                    wieczorami nie? a zderzak czy nowy lakier to każdy może zrobić...
                    • Gość: HUBERT286 Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 23:12
                      hehe pisz gramatycznie.
                      Autka były super.
                      Szkoda że zabrakło klubu Mercedesa i Motoczewy których serdecznie pozdrawiam.
                      Tak jak mówiłem obrażają nas ludzie nie znający się na motoryzacji!
                      A czy wiesz drogi "hehe" że Daniel jest wicemistrzem Niemiec offroadzie i
                      startuje w najbardziej prestiżowych rajdach na świecie.
                      Tak więc nie skomentuje Twojej wiedzy , gdyż ja też się kiedyś uczyłem .
                      POZDRAWIAM Cię "hehe"
                      • Gość: hehe Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 07:27
                        Jedno auto warte pokazania, no to gruba impreza...
                        Niestety pozostałe 99% wystawionych samochodów nie miało zbytnio nic do
                        zaoferowania. Ale jeśli potrzebowałeś kilku lat, żeby dojść do tego poziomu
                        wiedzy o "przebudowach" aut... to nie mów tego głośno...
                        • Gość: HUBERT286 Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 08:18
                          Większość Bmw robiona jest na tz. "Cult Styl" jeżeli wiesz co to jest ?
                          A dwie z naszych Bawarek to repliki samochodów wyścigowych DTM
                          A co do czasu realizacji to nasz Club istnieje od roku i tak się szybko rozwijamy .
                          Hehe proponuje się spotkać to Ci wszysto wyjaśnie i opowiem o autachz mojego
                          klubu (przecież nie gryzę) !
                          Pozdrawiam
                        • Gość: Arturro Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.czest.pl 22.09.09, 10:20
                          chyba nic nie wiesz o tuningu. narzekasz, że jedno auto było dobre:/ chyba
                          żartujesz. były same culty oprócz tych włoskich aut i hiszpańskiego oraz 2 DTM
                          co dało się wyraźnie zauważyć. jak czytam te Twoje posty "hehe" to mam wrażenie,
                          że byłeś po prostu w innym miejscu niż ja, bo ja mnie to co zobaczyłem uspokoiło
                          i wierzę w naszą miejską scenę motoryzacyjną.
                          szacunek chłopaki za pracę włożoną w auta i za impreze. zawsze znajdą się
                          zakompleksieni ludzie nie wiadomo skąd, którzy będą zniechęcać. ale nie
                          poddawajcie się. bez BCC i RT motoryzacyjna Częstochowa nie była by taka sama, a
                          na pewno mniej oryginalna.
                          • Gość: stefan Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 10:27
                            dokladnie, boli cie to ze nie ktorzy robia cos ze swoim zyciem i zamiast pic
                            browar to pucuja swoje furki i mysla co przy nich zrobic, co do cultstyle mysle
                            ze wybraliscie jedna z najlepszych drog do tunnigu, strasznie sie jaram tym
                            stylem i widze ze jestescie na dobrej drodze zeby pokazac co to znaczy
                            cultstyle, graty
                            • Gość: hehe Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 10:54
                              Dla mnie tuning to wpakować silnik od M3 do e30, dołożyć ślimaka do jakiegoś
                              wolnego ssaka a nie założyć sprężyny czy dobra felgę, widać mamy różne pojęcia
                              tuningu.
                              • Gość: Arturro Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.czest.pl 22.09.09, 11:00
                                Widać strasznie sobie zawęziłeś pojęcie tuningu i co do marki i co do rodzaju
                                modyfikacji i uważasz to za jedyną dobrą drogę. nie mniej życzę powodzenia w
                                Swapie i uturbianiu E30 bo będzie to na pewno jeździć zacnie i czekam, aż
                                zacznie to jeździć po Częstochowie. Ale więcej tolerancji, gdyż spojlery, siatka
                                tuningowa, alufelgi czy neony to też tuning i widać, że chyba nie oglądałeś (co
                                mnie dziwi) F&F:/
                                • Gość: hehe Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 13:47
                                  Nic nie piszę o uturbianiu BMW, jedynie o wolnossących. Niemniej jednak jeśli
                                  ktoś ma wole i budżet może i to zrobić. BMW jest poza sferą moich zainteresowań
                                  tak więc na pewno w moim garażu takie E30 nie zagości. Ja tylko zwracam uwagę na
                                  fakt, że bardzo wielu ciekawych aut które można spotkać na Częstochowskich
                                  ulicach tam zabrakło. Każdy robi to co lubi, jedni wola mechanikę, inni zderzaki
                                  i spojlery. A F&F to dla mnie bajeczka a nie inspiracja, dodam również, że nie
                                  poruszam się MPK ani substytutem samochodu. pozdrawiam
                                  • Gość: ste Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 14:06
                                    to jestem ciekaw co gosci w twoim garazu, mysle ze kazde auto mozna w jakis
                                    sposb ztunningowac, znajomy zakupil wlasnie opla kadeta, moim zadniem ma on
                                    lekka linie sportowego coupe i mozna go niezle wystylizowac, a co do silnika
                                    raczej zostanie seria bo brak kasy, ale w sumie to ma byc auto do lanus...
                                    • Gość: Artek Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 15:15
                                      jak cie czytam "hehe" to smiac mi sie chce,pouczasz innych jak powinien wyglądac
                                      tuning a sam pewnie jakims padłem jezdzisz.Widzialem lepsze furki niz u nas na
                                      targach ale trzeba docenic to co mamy u nas w czestochowie a nie wytykac 'bo tam
                                      sa lepsze i wogole'.Jak bedą jeszcze robione u nas jeszcze Targi Motoryzacyje to
                                      zrobimy dla ciebie stoisko zebys mogł pokazac to posiadasz i jak wygląda ten
                                      twoj "tjuning":P.obysmy sie doczekali w tym wieku
                                      szczesliwy posiadacz bmw :)
                                  • Gość: hihi Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: 212.87.240.* 22.09.09, 16:54
                                    Do heh vel hehe:
                                    Noooo,gościu, aleś się rozwinął w tych swoich wywodach!
                                    Ha,niech zgadnę: wena wróciła!
                                    Mam tylko wrażenie, że gdybyś tę "parę" nie wpuszczał w gwizdek krytyki, a
                                    skierował w rozwój moto-techniki, to zamiast jeździć BMW już bym nim latała.
                                    Spotkaj się z tymi chłopakami, może wspólne działanie będzie bardziej efektywne
                                    niż to "okładanie" na forum.
                                    Masz chłopie zapał, to się przyłącz, a "mądrej głowie dość po słowie"
                                    • Gość: hehe Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 19:05
                                      Niemal codziennie zajmuje się motoryzacją jak widać mocno zaawansowaną w
                                      porównaniu ze spojlerami i zderzakami, podzieliłem się swoim zdaniem którego nie
                                      wiedzieć czemu nie potraficie zrozumieć obojętnie jak prostym językiem bym pisał
                                      i wkoło to samo piszecie, a ja ani nie przyjadę ani się nie pochwale czym jeżdżę
                                      bo nie mam najmniejszej potrzeby tego robić. Chcecie tak to się bawcie, ja
                                      zamiast tego odłożyłbym po prostu na mocniejszy model bez żadnych "upiększeń"
                                      kultów nie kultów itp. Źle robicie, że zakładacie że tylko Wy możecie mieć rację
                                      no ale nie mój problem. Z moto-dożynek śmieją się nawet poza miastem. Bez odbioru
                                      • Gość: art Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 20:04
                                        kurde to to były targi motoryzacyjne czy tuningowe??? o co wy się tu
                                        spieracie... jak pisałem, jakie miasto takie targi :) piszesz tu
                                        kolego że byli wszyscy co coś znaczą... no chyba przesadziłeś, a
                                        gdzie był Opel, Citroen, Fiat... można by wywmieniać dilerów różnych
                                        innych marek których nie było... wyszło jak wyszło, trącało wiochą i
                                        tyle, ale mimo wszystko to i tak dużo biorąc pod uwagę że w tym
                                        mieście to tylko pielgrzymki wychodzą :)
                                      • Gość: hihi Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: 212.87.240.* 22.09.09, 20:06
                                        Ludzki Pan...., podzielił się własnym zdaniem,(a jakże!) bawić się nawet
                                        pozwolił! Aaa! Porad jeszcze udzielił... i to za darmo!
                                        Doniósł także że się śmieją....hihi..za miastem.
                                        I chwała Ci za to dobry człowieku, a reszta jak w ostatnim zdaniu mojego postu,
                                        z naciskiem na "mądrej" i ostatnim twoim.
                                        Finis coronat opus
                • Gość: bonieq Re: Targi motoryzacyjne dziś i jutro-III Aleja IP: *.net.stream.pl 24.09.09, 22:48
                  hej "hihi" i "kierowfco" ... pewnie jezdzice maluchami przerobionymi
                  na vipera i tyle sie znacie. nie wszyscy musza gustowac w
                  technicznym tuningu, ja wole zainwestowac w wylad autka!! wezcie sie
                  lepiej zamknijcie jak wam sie nie podoba to nie przychodzcie na
                  takie imprezki!! kolek wam w oko!! i gwozdz w oponie!!
                  • Gość: hihi Re:do bonieq IP: 212.87.240.* 25.09.09, 09:08
                    > hej "hihi" i "kierowfco" ... pewnie jezdzice maluchami przerobionymi<
                    To było chyba do "haha" lub "heh"(ten sam IP)Mam nadzieję że to tylko literówka,
                    bo z treści twojego postu nie wynika bym była jej adresatem.
                    Natomiast w jak poczytasz uważnie, to znajdziesz w wątku czym (hihi..) jeżdżę, a
                    że impreza ma być cykliczna, to do zobaczenia w przyszłym roku;-)
                    • Gość: hihi Re:do bonieq IP: 212.87.240.* 25.09.09, 09:16
                      No tak przez te "hihoty" wkradł mi się błąd.
                      Oczywiście chodziło mi o "hehe" vel "heh",a nie "haha".
                      Pozdrawiam:"hihi"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka