Dodaj do ulubionych

Mega Awans-Galeria Jurajska

06.11.09, 12:20
Witam. Prosiłbym o opinię na temat kadry tam pracującej , głównie to o
kierownictwo?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: pytek Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 14:05
      a co wybierasz sie tam do pracy? to daj sobie spokoj, slabo placa,
      kaza robic jak wol, a jak ci sie nie spodoba to rzuca takim miesem,
      ze stwierdzisz, ze lepiej siedziec w domu i ogladac kiepskich,

kiero jest niezle pojechany...
      • Gość: ano Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 14:34
        Na jakim dziale robisz?
        Pozdrawiam.
        • Gość: pytek Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 14:54
          ciezkie agd
          • Gość: ano Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 15:54
            Z czystej ciekawości pytam , jakie tam osoby pracują (kadra
            kierownicza).
            Czy są to osoby rzeczywiście stworzone do kierowania ludźmi o
            odpowiednich umiejętnościach , czy o osoby po znajomościach.
            Pozdrawiam.
            • Gość: ktos Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 07:27
              up
              • Gość: aa Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 08:48
                Jak się pracuje w MA, jakie warunki , jaka atmosfera ?
                Proszę o opinie , pozdrawiam.
                • Gość: aaa Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 11:22
                  Może ktoś się wypowie, jakieś neutralne wypowiedzi , ale szczere .
                  • Gość: Marek Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 11:40
                    ja tam pracuję i jestem zadowolony... z kasy też
                    • Gość: anonim Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 20:48
                      Na jakim dziale pracujesz ,można wiedzieć?
                      To napisz jakie stanowisko i jaka pensja .
                      • Gość: ano Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.09, 11:28
                        j.w
                        • Gość: a Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.09, 14:55
                          co Ty koleś robisz wywiad środowiskowy?? idź i sie na sklepie popytaj.. abo
                          ankiety rozdaj
                          • Gość: kierownik Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.alfanet24.pl 28.11.09, 15:36
                            2500
                            • Gość: opus Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.bb.online.no 28.11.09, 15:53
                              a odpieprz się od niego, chce wiedzieć to pyta
                              • Gość: gosc Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.54.169.200.tvksmp.pl 28.11.09, 16:18

to kierownik robi wywiad aby znalezć kogoś do odstrzału
                                • Gość: a Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.09, 08:56
                                  a
                                  • redogr Re: Mega Awans-Galeria Jurajska 06.12.09, 13:07
                                    Ja tam znam jednego kierownika,poprostu przerost masy nad
                                    rozumem,zainteresowani wiedzą o kogo chodzi-pozdrawiam pracowników.
                                    • Gość: aaaaaa Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.09, 17:32
                                      Dobre...tylko dlaczego ten pan jest na stanowisku kierowniczym ?
                                      Co przekonało osobę , żeby kierował jednym z działów .
                                      Reszta kierowników , jest lepsza od omawianego kierownika ?
                                      Pozdrawiam .
                                      • Gość: do regogr Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 12:09
                                        Czy odróżniasz sprzedaż piwa od sprzedaży sprzętu agd czy tv,czy
                                        potrafisz klientowi wytłumaczyc szczegóły o poszczegolnych pralkach
                                        oprocz tego co napisane jest w tytule dokumentacji.
                                        • Gość: bac Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 13:53
                                          stop.
                                          • Gość: aaa Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.09, 10:54
                                            START :)
                                            • Gość: taki Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.09, 21:53
                                              up:)
                                              • Gość: witam Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 11:27
                                                Może ,pociągniemy dalej temat ;)
                                                • Gość: klient528543286 Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 14:10
                                                  Poziom obsługi bardzo niski to znaczy mizerne wiadomości techniczne
                                                  jeśli się zapyta obsługę aby powiedziała coś więcej o danym
                                                  produkcie-telewizorze czy pralce.O kierownictwie to tylko pracownik
                                                  może coś powiedzieć bo forumowicz skąd ma znać te sprawy.Dlatego
                                                  wydaje mi się że post jest ciągniony przez mizernych pracowników od
                                                  których kierownictwo za dużo może wymaga.
                                                  • redogr Re: Mega Awans-Galeria Jurajska 09.03.10, 20:38
                                                    NO NO NIEZLE SIE DZIEJE W NASZYM MEGA AWANSIE JAK SIĘ PALETA NIE
                                                    ZNAJDZIE TO POLECĄ GŁOWY A TO PEWNIE WARTE Z 50 TYŚ,CIEKAWE KTO
                                                    POLECI MAGAZYN CZY OCHRONA?
                                                  • Gość: on Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 08:51
                                                    Niezła kpina , jak paleta może zginąć z towarem ...
                                                    Porażka...
                                                  • Gość: MEGA AVANS Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.rev.snt.net.pl 10.03.10, 11:43
                                                    Sprawdź w karcie porodowej czy tobie czegoś nie zgubili !!!

Jak chcesz podsycać temat którego nie ma - to idź do kościoła tam lubią takie
                                                    rzeczy !!!
                                                  • Gość: ble_ble Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.rev.snt.net.pl 10.03.10, 14:33
                                                    chociaż coś się dzieje ;)
                                                  • Gość: syta Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: 85.158.196.* 10.03.10, 19:12
                                                    Jak mogła paleta zginąc ,przeciez szefo to szpec od magazynu ;)
                                                  • Gość: men Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.rev.snt.net.pl 10.03.10, 21:51
                                                    szpec "z przerostem mięśni nad rozumem" taki rodzaj goryla ...:)
                                                  • Gość: Dyrektor Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: 81.219.92.* 11.03.10, 21:32
                                                    A u Ciebie ani tego ani tego :)

No cóż, tacy jak ty też są potrzebni !

• Gość: ktos Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.10, 07:39
                                                    potrzebni , ale nie powinni zajmować "wysokich stanowisk"...
                                                  • Gość: Intel Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.rev.snt.net.pl 12.03.10, 09:13
                                                    Wysokie stanowisko ty ty masz jak siadasz na 4 literach i udajesz że z ciebie
                                                    inteligencja wychodzi :)
      • Gość: bobas Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 09:01
        kiero - normalne , po znajomości..
        • Gość: Ciekawy Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: 81.219.92.* 11.03.10, 21:34
          A który kiero jet tam po znajomości i czyjej ?

Podziel się wiedzą - będziemy się pilnować !!
    • Gość: wojtus Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: 83.19.32.* 27.01.10, 14:05
      to zobaczcie skocz.pl/fotkki
    • Gość: no co wy Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.rev.snt.net.pl 04.02.10, 20:40
      Gadacie głupoty. Kierownictwo jest naprawdę bardzo fajne. Każdy ma
      swoje humorki - ale którz ich nie ma... Mnie się bardzo dobrze
      pracuje. Jak ktoś się opier..... to każdy kierownik dla niego będzie
      zły.
      • Gość: aaa Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 22:09
        wow , kim jesteś ?
        • Gość: abcdef Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 22:12
          Chyba jakimś "przydupasem" , który liczy na rozwój w tej firmie ?
          • Gość: hymm Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.147.15.53.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.02.10, 08:43
            Ja też pracuję w MEGA AVANSIE i jestem zadowolony, pensja jak wszędzie indziej,
            a co do kadry kierowniczej to spoko. Jak się wykonuje co do ciebie należy to
            nikt ci nic nie zarzuci. Wyluzujcie praca jak każda inna , jak komuś nie pasuje
            to niech się zwolni, a nie głupoty wypisuje.
            • Gość: haha Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.10, 08:53
              Po co się zwalniać , skoro pracujesz w MA to wiesz co się dzieje.
              Jeżeli wykonujesz swoje obowiązki to tak "zawsze jest jakieś ale"
              (tak jak wszędzie) , a pogadać zawsze sobie można . Ludzkiego
              gadania się nie zatrzyma , bo nie chodzi tylko kwestię finansową ,
              ale psychologiczną w pracy.
              Zawsze ludzie będą gadać :)
              • Gość: ccc Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.connect.netcom.no 06.02.10, 11:53
                a co ci ty kliencie jeden pracownik może o pralce powiedzieć, albo o innym
                sprzęcie, tyle co w instrukcji, przecież nie ma 17 pralek w domu. puknij się w głowę
                • Gość: opinia Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.rev.snt.net.pl 06.02.10, 21:48
                  Niektórzy, jednak ludzie tam pracujący nie powinni pełnić swoich
                  stanowisk.
                  • Gość: zainteresowany Re: Mega Awans-Galeria Jurajska-pustki IP: *.xdsl.centertel.pl 07.02.10, 01:08
                    ludzie wam to się nigdy nie dogodzi, nie umiecie szanować tego co macie i
                    nigdzie wam dobrze nie będzie, ja to bym się bardziej martwił tymi pustkami,
                    gdyż w porównaniu z Media Markt są widoczne, zresztą jak i w całej galerii.
                    Pozdrawiam wszystkich
                    • Gość: on Re: Mega Awans-Galeria Jurajska-pustki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.10, 12:58
                      No są pustki ,fakty mówią za siebie. Mała sprzedaż, przecież na to
                      się nie ma wpływu , ze strony pracowników.
                      • Gość: ... Re: Mega Awans-Galeria Jurajska-pustki IP: *.xdsl.centertel.pl 05.05.10, 16:08
                        Nie polecam zakupów w Avansie. Byłem zobaczyć w jakich cenach mają aparaty.
                        "Pani doradca" z tego działu najpierw rzuciła pytaniem "czym może służyć" mimo
                        że jeszcze nie sprawdziłem co mają do zaoferowania (strasznie denerwujące jest
                        gdy sprzedawca "rzuca się" na ciebie jak tylko przekroczysz dział lub drzwi
                        sklepu) to jeszcze twierdziła że jeszcze mają bardzo tanio, gdzie taki Auchan ma
                        już lepsze ceny na cześć aparatów, nie mówiąc o o FotoJokerze, który jest
                        liderem jeśli o ceny foto w Cz-wie
                        • Gość: ...... Re: Mega Awans-Galeria Jurajska-pustki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.10, 16:24
                          .... i tak plotka się rozpowszechniła na całą Częstochowę:) upadek Mega Awansu ....
                          • Gość: vvvvvvvvv Re: Mega Awans-Galeria Jurajska-pustki IP: *.xdsl.centertel.pl 08.05.10, 07:08
                            Przepraszam a kto mówi o upadku?
                            A to, że z ruchem jest nie zawsze ciekawie to chyba nie jest plotka?
                            Ja nikomu źle nie życzę, wręcz przeciwnie, chciałbym aby w tym mieście się coś
                            działo, ale fakty są inne. Pozdrawiam
                            • czarny-golota Re: Mega Awans-Galeria Jurajska-pustki 09.05.10, 09:50
                              Chyba długo nie pociągniemy-Media i Euro to potęgi na rynku:(
                              • Gość: ...... Re: Mega Awans-Galeria Jurajska-pustki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.10, 22:41
                                Witam ,to się okaże :)
    • Gość: a Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.10, 15:41
      Mysle ze firma jest w porzadku nie wiem jak kierownictwo .....
      • Gość: b Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 08:22
        ....
        • Gość: noone Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.xdsl.centertel.pl 12.05.10, 10:45
          Fakt, pustki na Galerii są zastanawiające. W Mega Avansie bardzooo biednie.
          Powinien powstać temat o kierownictwie w większości tych sklepów, mogłoby być
          wesoło ;-)
          • Gość: Marko Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.2.10.75.tvksmp.pl 26.05.10, 23:57
            To co myślicie o dyrektorze Mega Awansu?Czy myślicie że 3500zł dla kierownika
            działu to dobra kasa,słyszałem że niektórzy kierownicy mają nawet więcej!
            • Gość: jakiś Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 08:17
              fajny temacik....wiadomo że ktoś z pracowników go ciągnie ...:)
              • Gość: JA Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.2.10.75.tvksmp.pl 28.05.10, 22:47
                Szczury zawsze pierwsze uciekają z tonącego okrętu-ciekawe kto będzie
                największym szczurem,chodzą słuchy że słynny KM.
                • Gość: ja Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.10, 08:29
                  KM= Szczur ?:)
                • czarny-golota Re: Mega Awans-Galeria Jurajska 30.05.10, 11:19
                  Co tu dużo mówić ludzie szukają pracy lepszej lub gorszej .
                  • Gość: d Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.rev.snt.net.pl 30.05.10, 15:19
                    Można szukać ,ale co z tego ...
                    • czarny-golota Re: Mega Awans-Galeria Jurajska 01.06.10, 21:46
                      Najlepiej nakłamać w CV napisać że byłeś dyrektorem, prezesem,kierownikiem i tak
                      w Me... Aw.... Cię przyjmą tam nic nie sprawdzają więc może nawet zostaniesz
                      prezesem albo prezydentem:)życzę powodzenia:)
                      • Gość: haha Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 23:16
                        Tylko trzeba jeszcze mieć na to papiery że się było na wymienionych
                        stanowiskach.
                        Pewnie pracujesz w Me...Aw... co nie ?

Pozdrawiam .
    • supermacio Ludziom to się w pracy albo na urlopie nudzi. 12.05.10, 10:51
      Na cholere odpisujecie, skoro to albo pracownicy, albo kierownicy piszą. Ciągle te same ipy bez logowanych userów:
      internetdsl.tpnet.pl
      rev.snt.net.pl
      Spamerom mówimy stanowcze Ch%j wam w du%e
      • Gość: ... ... IP: *.xdsl.centertel.pl 28.05.10, 07:39
        Ludzie podobno w Avansie ma byc teraz bezvacie. Cos kombinuja bo widac ze ceny
        zostaly podniesione
        • Gość: aaa Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 08:12
          Standardowy proces ...
          • Gość: C Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.10, 08:54
            W jakim kierunku zmierza ten sklep? ( pytanie retoryczne)
        • Gość: aaa Re: ... IP: 213.76.167.* 31.05.10, 08:58
          Oczywiście,że kombinują z cenami.Przed weekendem ceny były dużo niższe, a teraz
          niby po odjęciu Vatu wychodzi drożej niż przedtem... cwaniaki i tyle...
          • Gość: haha Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 10:29
            Tylko powinno się to zgłosić do odpowiedniego urzędu czyli do UOKiK.
            Tylko komu się chce.
            • Gość: klient Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 12:54
              Pan Dyrektor , takiego Mega Awansu powinien się wstydzić . No właśnie
              , tylko powstaje pytanie , co to za "dyrektor". Może kolejny to
              kolejny pseudo dyrektor , doprowadzający do upadłości oddziału w
              Częstochowie. Z dnia na dzień podwyższyć średnio ceny o 30% całego
              asortymentu sklepu , to przecież powinna być kara, tak żeby się nie
              pozbierali . Po tym fakcie podwyższenia cen , pan Dyrektor "zrobił"
              akcję DeVatyzacji.
              Ze strony klienta cała kadra kierownicza tego sklepu jest do wymiany.
              Puste półki na sklepach koli to jak nie wiem .
              Ten sklep jest największą kpiną w całej Galerii Jurajskiej.
              • Gość: folk Re: ... IP: *.net.stream.pl 31.05.10, 19:40
                a ja skorzystałam na DeVatyzacji w MegaAvans i jestem bardzo
                zadowolona :))
                Ceny wzrosly na niektórych produktach, jak wszedzie. Ostatnio w
                Media wzrosly ceny a też coś chcialam kupić na -vat ale się
                skończyły modele i czekalam do nastepnej akcji. Z tymi cenami to
                przesadziłeś. jak jestes nieudacznik to nie moja wina ...
                • Gość: klient Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 20:09
                  Do folk , napisałem średnio, a oceniać to możesz sobie kogoś innego,
                  mnie nie życzę sobie. Jak bym Ciebie ocenił to mogło być "grubo". Oceny
                  tego typu pozostaw dla siebie .
                  Średnio ceny wzrosły o wartość 25% , wpisz sobie swój model sprzętu i
                  zobacz na www.ceneo.pl/ i potem porównuj .

• Gość: taki Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 07:34
                  Oczywiście że nie kupiłem nic na DeVatyzacji, skoro ceny droższe niż
                  Euro RTV-AGD.
                  • Gość: janusz Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 20:17
                    i tak jesteś głupi ,że tam kupujesz
                    A -zakupy przez neta!!!!
    • Gość: up Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:25
      up
    • Gość: pytajacy Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 07:40
      Pytanie:
      W jakim kierunku zmierza ta firma ?
    • Gość: gienek Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 09:00
      nie mam zdania
    • Gość: Maciek 2 Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: 79.139.31.* 17.06.10, 18:50
      a tam pracuję i jestem zadowolony.
      • Gość: marta Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 19:59
        Podobno mają wymienić tych zarządzających bo sklep pikuje w dół, nie
        mogli tego przewidziec wczesniej .Jaki fachowiec przyjmie szefowanie
        za takie pieniądze.
        • Gość: ktos Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 20:34
          Tylko czy to jest oficjalna informacja ? Ciekawe co będzie z kadrą
          pracującą.
          Ciekawe kiedy oficjalna informacja o zmianie nazwy firmy ?
          Może ktoś wie ?
          • Gość: mex Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 21:59
            Powinni zacząć od kadry, jakie zarządzanie taka sprzedaż.Ryba psuje
            się od głowy.
            • Gość: jakis Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 22:13
              Zgadzam się. Cała kadra zarządzająca jest do wymiany (kierownicy i
              dyrektor).
              • Gość: foka Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: 85.158.196.* 19.06.10, 15:43
                Stare przysłowie mówi najpierw trzeba kierownikiem i dyrektorem być
                aby nim być.
                • Gość: foto Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.10, 10:26
                  Nie polecam zakupów w Avansie. Byłem zobaczyć w jakich cenach mają
                  aparaty.
                  "Pani doradca"(ta pani masz coś z główką, myśli że jest ah oh) z tego
                  działu najpierw rzuciła pytaniem "czym może służyć" mimo że jeszcze
                  nie sprawdziłem co mają do zaoferowania (strasznie denerwujące jest
                  gdy sprzedawca "rzuca się" na ciebie jak tylko przekroczysz dział lub
                  drzwi sklepu) to jeszcze twierdziła że jeszcze mają bardzo tanio,
                  gdzie taki Auchan ma już lepsze ceny na cześć aparatów, nie mówiąc o
                  o FotoJokerze, który jest liderem jeśli o ceny foto w Cz-wie.

• Gość: Gienek Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.2.10.75.tvksmp.pl 20.06.10, 21:14
                Kierownicy już szukają pracy:(
                • Gość: olo Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.xdsl.centertel.pl 24.06.10, 00:44
                  Był u nas już kierownik z M.A.dwa dni przepracował i się zwolnił pewnie nawet
                  nie wiedzą w firmie że chciał zmienić pracę-nadaje się do kierowania swoimi
                  mięśniami!
                  • Gość: do Olo Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 07:02
                    Może Olo coś więcej napiszesz :) , bo to bardzo ciekawe.
                  • redogr Re: Mega Awans-Galeria Jurajska 25.06.10, 01:49
                    Czy to chodzi o km?
                    • Gość: ? Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 09:37
                      Nie
                  • Gość: Sczerość boli? Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.rev.snt.net.pl 12.07.10, 09:30
                    Pewnie bym został - ale jak miałem zacząć od zwalniania - to raczej lepiej dla
                    was że nie zostałem - cieszcie się i dziękujcie Bogu :)

Ale co wy możecie - tylko anonimowo potraficie kogoś obrazić i mu nawrzucać, ot
                    wyszła wasza inteligencja :)
                    • Gość: koti Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 21:56
                      Byłam w tym sklepie i jedno wiem że jesli nie wymienią goscia co tym
                      kręci to upadek gotowy.
                • Gość: pytanie Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.10, 10:18
                  Szukają , tylko kto ich przyjmie ? Skoro tak zarządzają działami , że
                  upadek gotowy.
    • Gość: kierownik RTV Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.10, 21:41
      oki :)
      • Gość: jakis Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.10, 14:28
        co tu tak cicho :)
        • Gość: boka Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 16:50
          Może coś o naszym szefciu Anatolu w okularach
          • Gość: hahaaaaa Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.rev.snt.net.pl 28.06.10, 19:50
            Po znajomości dyro jest?
            • Gość: mewa Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 23:43
              Jak przy takich obrotach go trzymają to cos jest na rzeczy.
              • Gość: onoon Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.10, 17:07
                Chyba ma dobre plecy.
    • Gość: Klient Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 23:08
      To trochę z innej beczki odnośnie omwianego sklepu...
      Kupiłem monitor (format 4:3), ale po kilku dniach zdecydowałem, że może jednak
      przerzucić się na 16:9 (postęp Panie, postęp...). Dzwonię i pytam się czy to
      możliwe, żebym wymienił na jakiś inny model - w tej samej cenie bądź droższy.
      Mówią, że nie ma problemu. Fajnie. Następnego dnia (zanim pojechałem) na wszelki
      wypadek dzwonię i pytam o to samo. Odpowiedź taka sama - "można". Super. Jadę,
      idę na sklep, rozglądam się, obsługa doradziła (pozytyw), wybrałem model droższy
      o 150zł, gość mówi, że przerzuci go od razu na serwis (bo tam nastąpi wymiana) a
      ja, żebym się udał do punktu obsługi klienta. No to idę i z uśmiechem (tak jakoś
      mam, że uśmiecham się do ludzi pracujących w sklepach:)) mówię co i jak (na
      wszelki wypadek akcentując, że chcę wymienić na droższy sprzęt:)). Na to Pani na
      poważnym stanowisku i z "poważną" miną mówi (cytuję): "To nie będzie tak łatwo
      jak się Panu wydaje". Hmm....poczułem się, że próbuję ich oszukać w jakiś
      sposób, ale co robić - grzecznie sobie stoję dalej. Dalej "Pani na ważnym
      stanowisku" mówi, że "Kierownik" musi zdecydować i zadzwoni po Niego. Dobra,
      czekamy. Po kilku minutach zjawia się "Kierownik", Pani mówi Panu Kierownikowi
      co ja tu robię, ja wręczam papiery, które Pan Kierownik wnikliwie analizuje i
      ponownie mówię co i jak. Pan Kierownik analizuje je tak wnikliwie, że mówi "No,
      niestety, to niemożliwe, nie przyjmujemy zwrotów". Trochę się zdziwiłem i
      nieśmiało mówię, że nie chcę wymienić, tylko zamienić na inny - droższy sprzęt
      (oczywiście po tym jak Państwo uznacie, że sprzęt, który chcę wymienić nie uległ
      zniszczeniu podczas paru dni pobytu u mnie). Pan Kierownik analizuje dalej i ze
      zbolałą i kompletnie niezdecydowaną miną rusza głową (najwyraźniej przekazując
      mi jakiś telepatyczny przekaz). Słaby jestem z telepatii, ale "Pani na ważnym
      stanowisku" mówi, żebym poszedł na serwis ze swoim sprzętem, żeby go sprawdzono
      (to domyśliłem się, że Pan Kierownik wyraził wstepną zgodę). Na serwisie
      zaskoczenie - super obsługa. Okazało się, że użytkowanego przez parę dni sprzętu
      nie zniszczyłem i można wymieniać. Podbudowany, wróciłem do punktu obsługi
      klienta i już 15 minut później opuszczałem sklep z nowym monitorem.
      Niestety (niestety niewątpliwie dla mnie) już na zawsze. Tak jakoś mam, że, jak
      zgodnie przepisami chcę dać zarobić sklepowi więcej, to lubię jak się do mnie
      usmiechają, a nie traktują jak potencjalnego przestępcę. Ale ja, widać, dziwny
      jestem...
    • Gość: cccr Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.07.10, 18:31
      Sami swoi.
      • Gość: ... Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.xdsl.centertel.pl 02.07.10, 20:11

30.06 była inwentaryzacja. Trochę dziwne bo w tym roku jakaś podobno była.
        Pewnie im coś nie wyszło albo mają beznadziejnych kierowników
        • Gość: koko Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.chello.pl 03.07.10, 00:27
          Co możecie powiedzieć o serwisie w MA ?
          • Gość: gość Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 18:25
            Czy ktoś wie,gdzie mogę kupić długi sztuczny kożuszek z kapturem.Prosze o informację.
        • Gość: gościu Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.2.10.75.tvksmp.pl 03.07.10, 15:41
          Ciekawe jak wyszła czy szef magazynu nadal na stanowisku ?
          • Gość: ktos Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.rev.snt.net.pl 04.07.10, 14:31
            Inwentaryzacja była to fakt ...
            • Gość: fgh Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.10, 08:48
              Dyrek jest po jednych pieniądzach , kolesi poprzyjmował na stanowiska
              kierownicze ,szkoda gadać
              • Gość: Anatol - Dyrektor Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.10, 15:48
                A teraz wszystkich pozwalniam i zamknę ten burdel !!! Tak podobno powiedział do
                wszystkich kierowników i zaczął od wczoraj po kolei zwalniać :)

Kierownika kas już nie ma
                Kierownika foto już nie ma

Kto dalej ?
                • Gość: aa Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.10, 20:10
                  Tak powiedział na zebraniu?
                • Gość: aaa Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.2.10.75.tvksmp.pl 23.07.10, 09:10
                  a dyrektor jeszcze jest ?
                • Gość: max Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 16:53
                  miałem możliwośc poznania tych osób i powiem krótko -w mojej firmie
                  dla nich nie widzę mozliwości pracy.
                  • Gość: do maxa Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.10, 17:40
                    Można wiedzieć co masz za firmę ?
                    • Gość: max Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 21:52
                      a dlaczego pytasz????
                      • Gość: do maxa Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.10, 22:08
                        Może kogoś potrzebujesz do pracy ?
                        Pozdrawiam .
                        • Gość: do maxa Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.10, 07:22
                          Powiem , krótko szukam pracy i dlatego właśnie pytam czy nie
                          potrzebujesz kogoś do pracy ?
                          • Gość: do maxa Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.10, 19:57
                            j.w
                            • Gość: jola Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 22:52
                              i przydupas damian.k
                              • Gość: ania Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 07:08
                                więcej jest przydupasów .
                                PS. MEGA AWANS MA UPAŚĆ
                                • xtreme121 Re: Mega Awans-Galeria Jurajska 19.08.10, 09:16
                                  Przydupasy to mało powiedziane a jak kierownik IT?? haha sokole oko
                • Gość: gość Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.146.224.171.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.08.10, 18:34
                  amen
          • Gość: jurek:) Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.10, 00:30
            Szef magazynu jeszcze jest na stanowisku i na poziomie, a co do nie których to ich poziom już się
            zrównał
            z podłogą albo jeszcze niżej(Rafał k.) i stwierdzam to na podstawie własnego
            doświadczenia.ŻENADA.

P.S. uważam ze ADAŚ KEBAB(comando foki) jest najlepszym kierownikiem na świecie.
            ADAŚ na Prezydenta,Polska na ciebie LICZY.

• Gość: ania Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.2.10.75.tvksmp.pl 08.09.10, 09:39
              Co do poziomu K.M. to chyba ktoś przesadził ,poziom to on ma wysoki ale sterydów .
              • Gość: aaa Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.10, 10:00
                K.M. ; K.R. ; R.R; A.B ; A.S ; D.K; K;K; O.W ; I.S .
                "Kompetentni ludzi " , doświadczeni , wykształceni .

To jednak ten burdel ( MA) musi upaść .
    • Gość: da Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 07:23
      jak tam w MA?
      • Gość: ona-on Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 12:14
        KIEDY CAŁY MAŁY MEGA AWANS ZAMKNĄ?

• Gość: ANO Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: 194.156.44.* 29.07.10, 14:41
          Jeszcze troche może pociągną ale to już raczej na dużym minusie:(
          • Gość: ona-on Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.10, 14:50
            LEPIEJ ZAMKNĄĆ W CHOLERĘ.
            • Gość: ona Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.2.10.75.tvksmp.pl 30.07.10, 09:35
              Pracownicy starają się jak mogą zwiększyć sprzedaż,nawet na allegro sprzedają
              towar który jest w sklepie>
              • Gość: Allegrowicz :) Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.rev.snt.net.pl 05.08.10, 10:00
                Daj linka - może coś kupie :)
                • Gość: ... Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.xdsl.centertel.pl 05.08.10, 21:33
                  sklep bedzie pomniejszony. do slupa gdzie sie zaczyna muzyka, by mniiej placic
                  za prad. zenada
                  • Gość: foka Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 21:48
                    zamiast wymienic szefa i dac szanse innemu to sklep pomniejszaja
                    • Gość: kolo Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.2.142.158.tvksmp.pl 07.08.10, 22:44
                      tyle, że szef akurat nie chciał tego sklepu zmniejszać...
                      • Gość: brita Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 22:05
                        To niech się weźmie do roboty bo lepsi czekają
                        • Gość: ktos Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.10, 07:53
                          Ten pan w ogóle wie co to jest praca ? Ważne żeby pensja wskoczyła .
                          Krakowski i spółka ....Mega Awans , chyba Mega Porażka...
                          • Gość: nika Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 23:18
                            Podobno dni ma facet policzone,zaczeli liczyc ile zysku wyrabia i
                            pokazał się minus z przodu
                            • Gość: nika2 Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.10, 09:22
                              Ten pan K . powinien być już dawno zwolniony , gdyby pan ten został
                              zwolniony to myślę ze z 3/4 osób by straciło pracę . Układ zdarzeń
                              powiązanych.
                              • Gość: olo Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.2.10.75.tvksmp.pl 14.08.10, 14:05
                                Ja bym wszystkich zwolnił i zaczął budować nowe oblicze tego sklepu choć może
                                nie ma czego budować bo przecież EURO jest w Galerii a to potęga taka że tylko
                                Media Markt może się im postawić i przebić ich cenowo .
                                • Gość: ziuta8 Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 00:03
                                  byłam dzisiaj w MA chciałam kupić aparat okazało się ze w Euro ten sam jest 100zł tańszy.Poza tym W euro non stop byli ludzie a w Ma świeciło pustkami :( jak czegoś nie zrobią to splajtują
                              • Gość: kaziu Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 00:07
                                ten pan już zwolnił 3/4 osób , przyjdzie zima i znowu zaczną zatrudniać bo się
                                nie wyrobią ,
                                • Gość: ktos Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.10, 09:45
                                  No to fakt zwolnił 75% ludzi.
                                  • Gość: qpa śmiechu Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.cable.quicknet.nl 16.08.10, 20:04
                                    Miałem wątpliwą przyjemność pracować w MA i muszę stwierdzić że chyba
                                    nigdy jeszcze nie spotkałem się z większą fałszywością i zakłamaniem.
                                    Chodzi mi głównie o parę "karierowiczów" pracujących na pewnym dziale.
                                    Pozdrowienia dla stonki i bukowego ;]
                                    • Gość: MA-mega żal Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.10, 20:27
                                      "Karierowiczów " po "konkretnej znajomości"...
                                    • Gość: ... Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.xdsl.centertel.pl 16.08.10, 20:45
                                      ja tez tam pracowalem. a kogo miales na mysli "karierowiczowie"
                                      • Gość: ktos Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.10, 19:57
                                        Odpowiedz na pytanie kogo uważasz za "karierowiczów "?
    • Gość: ggy Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 09:40
      Dyrek powinien konkretnie zamieść , "kierownika IT" trzeba zamieść ,
      ten małolat nic nie wie, kolejny do zwolnienia jest "wielki z RTV" .
      Chcemy ich "głów" na stos z nimi.
      Przecież w wymaganiach na kierowników , jako punkt 1 ) Realizacja
      planów sprzedażowych - czy oni je realizują ? ( Pytanie retoryczne ).
      2) wyższe wykształcenie , czy kierownicy je posiadają ?
      To po co te całe cyrki?

Niech już ten Awans upadnie , bo czas na kolejną firmę .
      • Gość: kita Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 20:41
        jak cienkich kierownikow przyjmuje cienki dyrek to wychodzi
        cienizna.Juz na pocztku forum ktos dobrze pisal ze gosc to polozy bo
        to byly magazynier i uwielbia magazynowac a tu trzeaba sprzedawac i
        pojawil sie pat i padaka.
        • Gość: kiks Re: Mega Awans-Galeria Jurajska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 20:48
          Tylko to zarząd powinien widzieć , jego wymienić na dyra z prawdziwego
          zdarzenia , powinni wymianę w zrobić Dyra i całej kadry zarządzającej.
          To moje zdanie .