Dodaj do ulubionych

ginekolog Robert Skalski gdzie przyjmuje?

05.01.11, 19:11
Witam przeglądałam ranking lekarzy ginekologów z Częstochowy na stronie znany lekarz i na 1 pozycji jest dr Robert Skalski. Nigdzie na forum nie mogę znalezć czy ten lekarz pracuje na kasę chorych w jakiejś przychodni i czy przyjmuje prywatnie? bardzo proszę o jakieś namiary i opinię.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja;) Re: ginekolog Robert Skalski gdzie przyjmuje? IP: *.xdsl.centertel.pl 06.01.11, 11:14
      witaj! dr Skalski ma dyzury w szpitalu na mickiewicza, ale nie przyjmuje w zadnej czestochowskiej przychodni. pracuje napewno w przychodni w Bogumilowicach i chyba w Bełchatowie ale tego nie jestem pewna
    • Gość: h Re: ginekolog Robert Skalski gdzie przyjmuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 23:20
      hhh
      • mama-zuzinki Re: ginekolog Robert Skalski gdzie przyjmuje? 21.03.11, 16:19
        Dr Skalski przyjmuje również w Działoszynie, ale tylko prywatnie
    • Gość: Gość;) Re: ginekolog Robert Skalski gdzie przyjmuje? IP: 193.138.242.* 26.03.11, 15:10
      Witaj. dr Robert Skalski przyjmuje prywatnie. W np. Bogumiłowicach , Działoszynie .
      • Gość: xsiondz Re: ginekolog Robert Skalski gdzie przyjmuje? IP: *.play-internet.pl 26.03.11, 19:10
        Do ginekologa? Pomódl się lepiej i idź do zakrystii - tam ci księża pomogą...
    • Gość: mnb Re: ginekolog Robert Skalski gdzie przyjmuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 21:01
      Polecam doktora - 601242113
      • Gość: zmorka Re: ginekolog Robert Skalski gdzie przyjmuje? IP: *.euronet.net.pl 04.07.11, 13:16
        a czy mogłaby mi któraś z Pań, powiedzieć ile kosztuje wizyta u tego pana?
    • Gość: bea Re: ginekolog Robert Skalski gdzie przyjmuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 13:21
      Uważam, że w wyborze lekarza nie powinno sugerować się żadnymi rankingami a bardziej opiniami znajomych, przecież nie każda pacjentka umieszcza opinie w internecie, taką pozytywną opinie może sobie ktoś napisać sam, przecież nie ma nad tym kontroli.......
    • mysterial3333 Re: ginekolog Robert Skalski gdzie przyjmuje? 27.08.22, 23:13
      Ten "specjalista" liczy sobie za wizytę dość sporo, a taka suma nie jest adekwatna do poziomu świadczonych usług. Traci się nerwy tylko na dość prymitywnym jak to niektórzy nazywają poczuciu humoru, a dla większości to po prostu brak empatii jaka lekarz KAZDY powinien okazać KAZDEMU pacjentowi ( jak nakazuje KEL - Kodeks Etyki Lekarskiej) czy chamstwo.
      Opinie często są kupowane, aby podbić sobie pozycje w rankingu, lub tez często jest tak, ze osoby niezadowolone nie wystawiają ich lub są zastraszane przez tego doktora , bo liczy tylko na opinie pozytywne prezentując niestosowne zachowanie czy komentarze nie na miejscu zupełnie nie na temat wizyty często sprawiając przykrość lub niepotrzebny przy konsultacji czy badaniu stres. Potraktuje Cię w zależności od humoru, od miejsca i od tego czy przychodzisz z partnerem czyli świadkiem wizyty lub innym członkiem rodziny.
      Nie każda pacjentka, która przychodzi sama jest samotna matka lub samotnie idzie przez życie, ale jeśli planujesz się wybrać to polecam mieć świadka może wtedy zostaniesz potraktowana odpowiednio i z godnością czy empatia jak na lekarza przystało.

Przyjmuje w Bocianie w Lodzi , ale tez w Bogumiłowicach wszystko prywatnie i dość drogo względem innych świetnych specjalistów.
      • niezapomniana Re: ginekolog Robert Skalski gdzie przyjmuje? 29.05.23, 10:06
        Podzielam Pani opinię. Czy miała Pani wykonywana zabieg usunięcia nadżerki u doktora?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka