2511p 27.03.11, 21:26 Urocze! Ja osobiscie posiadam pelna mozliwosc recyclingowania wszystkiego. To normalna rzecz w cywilizowanym swiecie. Mniej afektacji! Idea sluszna. Try Harder :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KICIKICI WRONA wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.11, 00:10 za Wrony wszystko było normalne: gazety opluwały ciągle władze i szarpały czy zasłużyła czy nie... teraz gazety nawołują do czynów społęcznych jak za PRL... o sorry.. zapomniałem że rządza komuchy.... czyżby to przypadek? prasa znów stał się organami partyjnymi? Odpowiedz Link Zgłoś
maga.5 Mnie się marzy miasto, gdzie dzieje się naprawdę 28.03.11, 10:57 A w mojej dzielnicy (Bór Wypalanki) nie ma ani jednego kosza na śmieci - nie mówiąc o koszach do segregacji odpadów. Na ulicach brud niewyobrażalny. A pan radny, który mieszka niedaleko też nie reaguje. Może dlatego, że reprezentuje dzielnicę podjasnogórską - nic wokół siebie nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REALista Re: Mnie się marzy miasto, gdzie dzieje się napra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 11:01 A ja nadal uwazam ze ci co wyrzucają smieci do lasu czy rowów to bezczelne gnoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: Mnie się marzy miasto, gdzie dzieje się napra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 11:48 A mnie marzy sie aby ci,ktorzy od lat zarzadzaja placowkami kultury przestali myslec tylko o tym jak nie utracic pracy a wypromowali kulture ,tworcow rowniez tych co dawno odeszli..Jak nie wiele jest artykulow od roku w artystycznych pismach o czest. tworcach i o wydarzeniach.Nie mozna chwalic sie ciagle tym samym od lat.Brak intersujacych wystaw,i in. wydarzen. Odpowiedz Link Zgłoś