Dodaj do ulubionych

Najlepszy adwokat w Czestochowie

23.11.11, 02:10
Przeczytalam wszystkie zarchiwizowane posty forumowiczow z roku 2007, na temat najlepszego adwokata w Cz-wie i wynika z nich, ze najlepiej oceniany jest mec marian Lipiec z Dabrowskiego. Czy obecnie ktos moze sie zgodzic z ta opinia. Zalezy mi, wiec jesli ktos z Was korzystal z jego uslug, to bardzo prosze o opinie. Slyszalam tez, ze Jaroslaw Kalus jest na prawde dobry, ale opinie o nim sa bardzo podzielone. Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: Najlepszy adwokat w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 12:08
      Ten adwokat o którym piszesz może i jest ,, dobry'' ale w przeciąganiu spraw i zagmatwywaniu ich, aktualnie z nim walczę , ale i tak przegra.
      • Gość: anty Re: Najlepszy adwokat w Czestochowie IP: *.as13285.net 23.11.11, 12:22
        heh wychodzi na to ze w czestochowie nie ma ani jednego uczciwego adwokata, co koszuli z ciebie nie zedrze, kazdy jeden napietnowany przez forumowiczow, naciagacz a do tego olewacz, wychodzi na to ze tylko poza czewka szukac takiego co to nie nalezy do czestochowskiego "towarzystwa"
        • Gość: mały Re: Najlepszy adwokat w Czestochowie IP: *.info.czestochowa.pl 23.11.11, 13:01
          dodam że lubi alkohol, i często przychodzi tak na sprawy
          • Gość: sofii Re: Najlepszy adwokat w Czestochowie IP: *.as13285.net 23.11.11, 16:20
            Ja proponuje zmienic tytuł wątku na Najgorszy adwokat w Cz-wie!!! Większość z nich (zwlaszcza tych z Dabrowskiego) zajęłaby ex aequo pierwsze miejsce. Wstyd panowie mecenasi!! Wstyd!! Taka opinie mieć, i tyle kasy brać, eh...
            • Gość: dd Tylko nie Kalus!!! IP: *.as13285.net 23.11.11, 16:39
              jak wyzej, jego ojciec byl rewelacyjny ale synek to zdzierca i w dodatku prostej sprawy nie potrafil wygrac
              • Gość: gość Re: Tylko nie Kalus!!! IP: *.as13285.net 26.11.11, 13:29
                zgadzam sie, ten człowiek to naciągacz pierwsza klasa, zresztą jak cała masa innych hien stacjonujących naprzeciw sądu, szukaj sobie adwokata poza miastem i tyle, to moja najlepsza rada
                • Gość: mir Re: Tylko nie Kalus!!! IP: *.getta.trustnet.pl 27.11.11, 22:19
                  Ja korzystałem z usług Pana Kalusa i jestem zadowolony fakt tani nie był ale sprawe karna wygrał
    • Gość: aaa Re: Najlepszy adwokat w Czestochowie IP: *.com.pl 01.12.11, 13:49
      aaa
      • adrianzrakowa Re: Najlepszy adwokat w Czestochowie 22.05.23, 12:37
        To ja wypowiem się w sprawie Mecemasa Kalusa, bo - w porównaniu to powyższych komentujących hejterów - prowadził moją sprawę karną, która była nie do wygrania. I co? Wygrał ją a wszystkie hieny tylko mówiły , że się nie da. Także ja polecam bo to jest skuteczny gość, może i oschły w obyciu ale rozegrał moją sprawe po mistrzowsku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka