gustaw.kramer 10.09.12, 11:25 Teatr Muzyczny Stacherczak (al. Kościuszki 1) wiem, że trudno się w tym połapać, ale ten lokal nazywa się obecnie Klub Muzyczny Stacherczak, chyba, żde w ostaniej chwili zmieniło się coś o czym nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Re: Kult, Lao Che, Armia, Strachy na Lachy, Luxto IP: 212.87.246.* 10.09.12, 11:58 a gdzie o the cuts w rurze 18.10.12? Odpowiedz Link Zgłoś
zabavnik Kult, Lao Che, Armia, Strachy na Lachy, Luxtorp... 10.09.12, 12:13 niech ktoś w końcu zaprosi do tego miasta Tomka Lipińskiego z Tiltem tyle lat czekania i nic choć muszę przyznać że oferta na to półrocze naprawdę fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kult, Lao Che, Armia, Strachy na Lachy, Luxto IP: *.ip.netia.com.pl 10.09.12, 17:26 zabavnik napisał: > niech ktoś w końcu zaprosi do tego miasta Tomka Lipińskiego z Tiltem tyle lat c > zekania i nic choć muszę przyznać że oferta na to półrocze naprawdę fajna To ten co za komuny śpiewał że jeszcze będzie przepięknie i normalnie? Teraz pewnie nie koncertuje bo się wstydzi tego co kiedyś śpiewał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Kult, Lao Che, Armia, Strachy na Lachy, Luxto IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.09.12, 17:49 Ten sam a czy się wstydzi?Wątpie przecież Donek to jego idol,a właściwie podstarzałe gwiazdy odcinające kupony to raczej na sylwestrowy wieczór na placach w miastach a nie do klubów! Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_online Kult, Lao Che, Armia, Strachy na Lachy, Luxtorp... 10.09.12, 19:33 I tak najlepsze zapowiedzi są pod tym linkiem: www.cz.info.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_online Kult, Lao Che, Armia, Strachy na Lachy, Luxtorp... 10.09.12, 19:40 Miało jeszcze być CETI z Grzegorzem Kupczykiem ale nie będzie, tak samo jak nie będzie koncertu MORDOR Odpowiedz Link Zgłoś
penitenziagite99 TURBO RZĄDZI!!! 10.09.12, 20:32 Mordor to stary,o ile dobrze pamiętam,częstochowski zespół.Jak dla mnie muzyczna jesień jest w Cz-wie niekiepska.Już nie mogę doczekać się koncertu polskiej,metalowej legendy-Turbo.Grali w klubie Zero(jeszcze na Bór) 2 lata temu;rok temu rozsadzali klub Rura,czadowo było,ogłuchłem na 2 dzionki :-) Odpowiedz Link Zgłoś