Dodaj do ulubionych

Jaki gabinet medycyny estetycznej w Cze-wie ?

04.10.12, 21:22
Cześć!

Czy może mi ktoś polecić jakiś gabinet medycyny estetycznej naszym mieście?

Szukam takiego w którym będą nowe lasery.
Mam pozostałości po wieku młodzieńczym i walki z naturą.
Przy okazji chciałam zrobić depilację.

Czy są w naszym mieście takie gabinety ?

Piszcie jak coś wiecie !

dzięki, pa
Obserwuj wątek
    • Gość: Ada Re: Jaki gabinet medycyny estetycznej w Cze-wie ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.12, 12:51
      Gabinetów mamy pod dostatkiem ;)

zerknij na wynik googla: Częstochowa medycyna estetyczna

Ja byłam w Klinice Bellazone na Kiedrzyńskiej. Usuwałam żylaki laserową metodą.
      Kontak telefoniczny bardzo dobry. Krótkie terminy oczekiwania.
      Obsługa pierwsza klasa. Higiena na bdb!
      A lasery mają i to chyba nawet 2 urządzenia - ale nie znam się na tym więc lepiej zadzwoń i się zapytaj.

• Gość: Ada Re: Jaki gabinet medycyny estetycznej w Cze-wie ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.12, 18:37
      Tutaj masz stronę kliniki Bellazone i tam masz opisane jaki mają sprzęt i co nim robią. Są nawet filmiki pokazujące zabiegi. Wydaje mi się, że całkiem nieźle jest to opisane. pa
      • herme.negilda Re: Jaki gabinet medycyny estetycznej w Cze-wie ? 08.10.12, 09:48
        Gość portalu: Ada napisał(a):
        > Tutaj masz stronę kliniki Bellazone i tam masz opisane jaki mają sprzęt i co nim robią. S
        > ą nawet filmiki pokazujące zabiegi. Wydaje mi się, że całkiem nieźle jest to op
        > isane. pa

Dzięki za linka.
        Przy okazji znalazłam tam coś takiego www.bellazone.pl/sub.php?sub=article&id=104&t_id=2
        Robiłyście sobie taki zabieg ? - działa to faktycznie ?

• spawatcher Re: Jaki gabinet medycyny estetycznej w Cze-wie ? 26.04.13, 10:04
      W Częstochowie, jak nigdzie chyba w Polsce jest całe mnóstwo gabinetów/klinik i pseudogabinetów paramedycznych prowadzonych przez panie kosmetolog, które chciałyby być lekarzami :) Niestety wiedzy im tylko brakło. Radzę sprawdzać, czy osoba jest LEKARZEM, czy ma jakieś certyfikacje, nie certyfikaty, bo tego nikt nie weryfikuje!!!
      A przede wszystkim medycyna, to nie zabawa i niezbędne jest DOŚWIADCZENIE!!!
      Chcecie być "króliczkami doświadczalnymi"?? Bo ja nie!
    • adriannawu Re: Jaki gabinet medycyny estetycznej w Cze-wie ? 22.03.17, 08:24
      Ja polecam klinikę Bieńkowscy - kilka razy już tam byłam na kwasach i świetny efekt po kilku zabiegach był. Skóra odmłodniała, bardziej nawilżona jest - naprawdę warto!
    • niepodbijanikt Re: Jaki gabinet medycyny estetycznej w Cze-wie ? 12.06.18, 12:52
      Najlepsza klinika w Częstochowie: www.klinikajurajska.pl/
    • werka1998 Re: Jaki gabinet medycyny estetycznej w Cze-wie ? 28.09.21, 19:23
      Jasne, ja mogę polecić Magiczną Klinikę. Mają w ofercie zabiegi nićmi liftingującymi, botox czy kwas hialuronowy. Możesz też pozbyć się blizn czy cieni pod oczami za pomocą nieinwazyjnego zabiegu. Wszystko przebiega sprawnie i praktycznie bezboleśnie. Efekty utrzymują się do 18 miesięcy, także warto. Później możesz go powtórzyć.
    • betka43 Re: Jaki gabinet medycyny estetycznej w Cze-wie ? 15.06.22, 15:24
      W Częstochowie to jak najbardziej Magiczna Klinika, przychodnia NeuroMedic mieści się przy ul. Średnia 12. Warto się wybrać i w końcu uporać się ze swoimi kompleksami z pomocą specjalistów :)

• paulinadyk Re: Jaki gabinet medycyny estetycznej w Cze-wie ? 19.06.22, 16:30
      Warto się skontaktować z magiczną kliniką, bardzo miła obsługa i na pewno pomogą w dobraniu odpowiednich zabiegów abyś mogła osiągnąć zamierzony efekt :)
    • kaja89013 Re: Jaki gabinet medycyny estetycznej w Cze-wie ? 30.06.22, 16:31
      Polecam Primoderm na Okulickiego. Nowoczesny sprzęt . Zabiegi wykonywane przez P doktor K Ociepę dermatologa , która jest bardzo miłą osobą . Byłam bardzo zadowolona z wizyty i wszystkich zabiegów.
      • bandona Re: Jaki gabinet medycyny estetycznej w Cze-wie ? 28.11.22, 22:12
        Olmedical na Krynickiej. Ja tam chodzę do doktor Anity Olek. Ostatnio zdecydowałam się na nici liftingujące, aby podnieść trochę owal twarzy oraz brwi. I muszę przyznać, że efekt bardzo mi się podoba :) Buzia wciąż wygląda naturalnie, ale jednak młodziej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka