rozmowy_w_sieci 14.11.12, 15:18 Dobry ortopeda w Częstochowie, najlepiej wykonujący badania USG? Kogo możecie polecić? Naczytałam się o Makuchu, Kopczyńskim... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Dobry ortopeda w Częstochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 17:42 Makuch ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry ortopeda w Częstochowie? IP: *.trustnet.pl 20.11.12, 11:51 u Kopczyńskiego wizyty dopiero na luty dobry jest dr Pilecki przyjmuje na Worcela i w klinice Św Łukasza na Zaciszańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madam Re: Dobry ortopeda w Częstochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 20:44 Marcin Grabowski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry ortopeda w Częstochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 21:10 Makuch, Makuch Włodzimierz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Dobry ortopeda w Częstochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 16:02 Polecam pana dr Michała Mielnika, który pracuje w Piekarach a przyjmuje w przychodni w Kaletach, niestety nie w Częstochowie, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Dobry ortopeda w Częstochowie? IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 09:01 Dr Pilecki Odpowiedz Link Zgłoś
braxu Re: Dobry ortopeda w Częstochowie? 03.12.12, 20:53 W Lublińcu na Mickiewicza przyjmuje Jasiński z Piekar, ''reperował'' mi kolana i składał po wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
dagus-678 Re: Dobry ortopeda w Częstochowie? 04.12.12, 08:50 W Częstochowie nie ma dobrego ortopedy !!! dr Pilecki jest przereklamowany :) Szukaj na Śląsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dobry ortopeda w Częstochowie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.12.12, 18:40 Ja też nie polecam dr Pileckiego. Rodziłam w klinice Św. Łukasza. I na USG bioderek do niego trafiłam z córeczką 9 dni po porodzie. Zauważył przywiedzioną stopę. Zalecił ćwiczenie. Po 6 tygodniach znów u niego byłyśmy na kontroli. Zalecił buty ortopedyczne. Mam wielki żal, że nie skierował mnie od razu na prawdziwą rehabilitację na Sobeskiego. Być może teraz byłoby już dobrze, a tak nadal musimy ją rehabilitować i martwić się. U tak maleńkiego dziecka liczy się każdy tydzień. Do poradni zdecydowałam się sama zgłosić, bo ten but wydawał mi się podejrzany. I z diagnozy innych lekarzy wynika, że miałam rację, szukając dalszej pomocy gdzieś indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama... Re: Dobry ortopeda w Częstochowie? IP: *.96.233.196.tvksmp.pl 04.12.12, 21:12 ....w Częstochowie nie polecę, ale na 1000% polecam GALEN z dr Fickiem i Cholewińskim. FACHOWCY! Warto pojechać!!!! www.galen.pl/o-firmie,d10.html Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_w_sieci Re: Dobry ortopeda w Częstochowie? 22.10.13, 10:46 A np. Podchorecki? Odpowiedz Link Zgłoś
imbir-chili Re: Dobry ortopeda w Częstochowie? 22.10.13, 11:46 Grabowski, gabinet na Wolnej. Dzięki niemu (skierowanie do szpitala po złamaniu kości udowej) moja mama dostała szybko świetną endoprotezę (na NFZ). Wizyta chyba 80 zł, ale nie wiem na pewno. Cena sprzed kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dobry ortopeda w Częstochowie? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.10.13, 20:52 dr Janecki Paweł. Pracuje w Blachowni. Przyjmuje gdzieś prywatnie, ale niestety nie wiem gdzie ma gabinet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Dobry ortopeda w Częstochowie? IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.13, 22:05 Ja również nie polecam dr Pileckiego Odpowiedz Link Zgłoś
magdakowalczyk11 Re: Dobry ortopeda w Częstochowie? 22.10.18, 12:42 Najlepszy jest Arkadiusz Koniarski, przyjmuje w Medyk Centrum na Wolności. Przyjeżdzają do niego ludzie z całej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kicib Re: Dobry ortopeda w Częstochowie? 29.01.21, 09:07 Polecam dr n. med. Mariusz Radecki iortopeda.pl/. Świetny i profesjonalny specjalista. Po artroskopii kolana bardzo szybko wróciłem do pełnej sprawności. Gabinet znajduje się w Lublińcu, a zabiegi i operacje wykonywane są w Częstochowie w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś