Dodaj do ulubionych

Gdzie tanio kasetony podświetlane ???

09.10.13, 11:00
Witam, gdzie w Częstochowie mogę zamówić kaseton reklamowy podświetlany (świetlny) w rozsądnej cenie? Interesuje mnie większy wymiar, z góry dziękuję za wskazówki!
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.13, 19:40
      www.graf-art.net.pl
      • Gość: sww Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? IP: *.play-internet.pl 09.10.13, 21:08
        Kto jeszcze -stop reklamie własnej.
    • Gość: wk Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? IP: *.play-internet.pl 10.10.13, 18:21
      mam do sprzedania wymiar 150 x 50
      604437846
    • szymmarproducent Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? 25.03.14, 15:57
      Jesteśmy producentem kasetonów świetlnych i liter przestrzennych. Możliwy montaż w Częstochowie i innych miastach na terenie kraju. Zapraszamy do kontaktu www.szymmar.pl/
    • justkobra Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? 28.04.14, 11:35
      To ja się podepnę, sory za offtop, ale też dla firmy, może ktoś pomoże. Potrzebuję zrobić tabliczki magazynowe w dużej ilości. Ile to może kosztować zrobienie np. stu tabliczek w zakładzie tego typu?
    • eren231 Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? 10.09.14, 13:05
      Nie jest w Częstochowie ale to raczej nie jest duży problemy zobacz sobie firme pixel projekt reklamy swietlne mają szeroką oferte: kasetony z licem z pleksi, kasetony z dibondu, kasetony okrągłe z licem z pleksi, kasetony okrągłe z dibondu, podświetlane litery przestrzenne, kasetony specjalne o nieregularnych kształtach
      Kontakt e-mail: biuro@pixel-projekt.pl, tel. 506 996 229
    • amelka822 Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? 07.01.15, 15:00
      ja swój kaseton świetlny zamówiłam w studio reklamy Spring, www.studio-spring.pl w 2 alei. Ceny może nie są najniższe w mieście jesli chodzi o kasetony ale jakość rekompensuje wszystko, a temat kasetonów przerabiałam już kilkukrotnie przy różnych okazjach i nie warto robić max najtaniej, bo potem i tak trzeba będzie dołożyć po roku czy dwóch
    • amelka822 Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? 07.01.15, 15:02
      ja swój kaseton świetlny zamówiłam w studio reklamy Spring, www.studio-spring.pl w 2 alei. Ceny może nie są najniższe w mieście jesli chodzi o kasetony ale jakość rekompensuje wszystko, a temat kasetonów przerabiałam już kilkukrotnie przy różnych okazjach i nie warto robić max najtaniej, bo potem i tak trzeba będzie dołożyć po roku czy dwóch
    • karinka1114 Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? 21.01.15, 17:27
      Skontaktuj się z frwarszawa.pl/produkcja-reklamy/kasetony-reklamowe-podswietlane-reklamy-swietlne-led/ ja miałam dobrą cenę :) Tez pamiętaj, że cena zalezy od projektu i skomplikowania itd itd itppp :)
    • 1puchal Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? 16.01.16, 13:47
      ujjs
    • 1puchal Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? 16.01.16, 13:59
      Polecam firmę powerstudio.com.pl/ są dość znani na rynku i naprawdę konkretni a przy tym tani i zawsze można się z nimi dogadać. Po prostu dbają o klienta.
    • razbkili2 Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? 17.02.16, 08:56
      Polecam - kasetony reklamowe poznań możesz też zamówić podświetlane jak są ci takie potrzebne warto sprawdzić jak to wygląda.
    • fuzi88 Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? 22.03.16, 15:25
      Witaj. Jeśli bierzesz pod uwagę transport np kurierem, to dla swojej firmy wykonałem kaseton reklamy w Łodzi. Przesłali mi go kurierem do Krakowa, a montażem zająłem się sam. Wyszło mnie to taniej, niż z firm reklamowych na terenie Krakowa. W dodatku robią kasetony z profili PCV, czyli tańsze od aluminiowych, a trwałość podobno nie jest gorsza. Ich strona gdzie znajdziesz szyldy to www.reklamawlodzi.pl
    • karinka1114 Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? 14.05.16, 13:23
      świetne kasetony wykonał mi zespół fabryka reklamy i nawet nie spodziewałam się, że tak szybko zrealizują mój projekt. zachęcam do zapoznania się z ich ofertą frwarszawa.pl/kasetony-reklamowe-podswietlane-reklamy-swietlne-led/
    • omaticx Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? 25.11.16, 01:16
      Zamawiałem kaseton reklamowy podświetlany dibond czyli przedni w firmie ledpanels i nie spodziewałem się, że tak szybko zamontowaniy zostanie w naszej firmie. Standardowo wycena i trzeba poczekać trochę to minus, ale mija rok i kaseton jak nowy, goście są konkretni więc nie powinno być problemu z komunikacją Tekst linka
    • omaticx Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? 25.11.16, 01:17
      Zamawiałem kaseton reklamowy podświetlany dibond czyli przedni w firmie ledpanels i nie spodziewałem się, że tak szybko zamontowaniy zostanie w naszej firmie. Standardowo wycena i trzeba poczekać trochę to minus, ale mija rok i kaseton jak nowy, goście są konkretni więc nie powinno być problemu z komunikacją www.ledpanels.pl/#realizacje
    • kamilxxxxx Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? 26.06.17, 12:22
      Najlepiej tanie kasetony podświetlane kupić tutaj irmy.pl/czy-szyldy-podswietlane-to-dobry-pomysl/ , warto również się zastanowić nad jego wymiarami, a także poborem mocy, aby potem koszty nas nie zabiły. Dodatkowo warto je również umieścić w normalnym miejscu, po to by nie raziły w nocy kierowców po oczach.
    • klark207 Re: Gdzie tanio kasetony podświetlane ??? 30.09.22, 13:47
      Jest taka firma - Elspace i oni robią takie rzeczy na całą Polskę. elspace.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka