Dodaj do ulubionych

Pomóżcie gdzie kurs dietetyki???

12.10.13, 20:31
Niestety nie mogę znaleźć w necie firmy-instytucji organizującej kursy dietetyki. proszę o pomoc:) dziękuję!
Obserwuj wątek
    • karolinka19800 Re: Pomóżcie gdzie kurs dietetyki??? 14.11.16, 13:27
      Przy wyborze kursu, zwróciłabym głównie uwagę na placówki z akredytacją. Tam mamy pewność o wysokiej jakości kształcenia. Ja osobiście skusiłam się na kursy prowadzone przez Akademię Dietetyki. Odbyłam kurs podstawowy i jestem bardzo zadowolona, w planach mam też kurs zaawansowany.
    • paulinadunskalina Re: Pomóżcie gdzie kurs dietetyki??? 27.12.22, 14:59
      W internecie pełno jest szkoleń z zakresu dietetyki, ale to fakt, że niewiele z nich jest organizowane przez instytucje szkoleniowe, głównie to jakieś firmowe produkty, po których nie ma nawet dokumentu. Ja szukałam właśnie szkoły, która takie szkolenie by miała w ofercie i mi podpasowała oferta Polskiego Instytutu Dietetyki. Po trzech stopniach dietetyki uzyskałam dyplom z zawodem, który mi zaakceptowali w NFZ, gdzie chciałam się zatrudnić, więc jestem bardzo zadowolona. Uważałabym na firmy, które proponują tanie kursy, bo takie szkolenia można zrobić dla wiedzy własnej, a jak ktoś potrzebuje kwalifikacji to trochę szkoda pieniędzy na to.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka