98542aaa 07.08.20, 17:05 Jaką stajnie w Czwie i bliskich okolicach polecacie? Ważne kwestie, to stosunek właścicieli do koni oraz klientów. Miło jakby była hala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkt4a Re: Stajnia stadnina koni 07.08.20, 20:22 Mamy teraz taki dobrobyt że można sobie kupić konia arabskiego ze stadniny w Janowie a nawet dwa , one w ostatnich 5 latach mocno potaniały :))) ------------------------------------- " Kościół na Warmii stanął przed prawdziwym kryzysem. Do seminarium duchownego w Olsztynie nie zgłosił się ani jeden kandydat na pierwszy rok studiów. Hierarchowie będą się zastanawiać, dlaczego." Odpowiedz Link Zgłoś
98542aaa Re: Stajnia stadnina koni 11.08.20, 20:51 pkt4a napisała: > Mamy teraz taki dobrobyt że można sobie kupić konia arabskiego ze stadniny w Ja > nowie a nawet dwa , one w ostatnich 5 latach mocno potaniały :))) > Nie ma to ja rzeczowa odpowiedź. Jakby mnie było stać na konia, pokarm dla niego oraz kompana (konie zwierzęta stadne nie powinno się trzymać w odosobnieniu), no i oczywiście lokum, to inaczej byłoby sformułowane pytanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwo.lewan Re: Stajnia stadnina koni 20.11.20, 21:34 Jak już kupisz sobie konia lub dwa to polecam karmić je najlepszą paszą dostępną na rynku z Gospodarstwa Rolnego BOGUSŁAWIE. Karmię nią swoje konie i szczerze polecam. Pasza jest najwyższej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś