Dodaj do ulubionych

Myjnia samochodowa / Auto Detailing Czestochowa

09.12.20, 13:25
Czesc, jaka myjnie ręczną w Częstochowie polecacie? Zależy mi nie tylko na czyszczeniu wnętrza ale też na praniu skór i korekcie lakieru. Ktoś coś
Obserwuj wątek
    • adamsbad Re: Myjnia samochodowa / Auto Detailing Czestocho 18.01.21, 12:14
      Luned Auto Spa na Jagiellońskiej 19/21 chłopaki świadczą usługi na bardzo wysokim poziomie, także polecam!!
    • onilo30 Re: Myjnia samochodowa / Auto Detailing Czestocho 19.03.21, 11:01
      Ogarnij sobie preparaty premo.pl/kosmetyki-do-auto-detailingu - zapłacisz mniej niż na myjni a i na pewno lepiej zadbasz o swoje auto :)
    • oczkopan Re: Myjnia samochodowa / Auto Detailing Czestocho 01.04.21, 14:05
      A nie lepiej samemu? Teraz dobre są preparaty. Na przykład takie premo.pl - kiedyś tylko dla myjni a teraz także dla zwykłego użytkownika. Trzeba tylko mieć samozaparcie, żeby wyczyścić auto :)
    • martasuecka1986 Re: Myjnia samochodowa / Auto Detailing Czestocho 24.02.22, 09:14
      ja polecam zakupić kosmetyki do detailingu w pierwszym lepszym sklepie np. w detailing garage gdzie maja dobrej jakości produkty i samemu dopielęgnować samochód.
      sami wiecie jak ktoś się przyłoży do rboty zawsze coś zostaje a jak się dobrze popieści swoje autko to będzie super jakość i efekt wow.
      przesyłam kilka linków których polecam zarówno produktowych jak i miejsc w Częstochowie gdzie można się zaopatrzyc w akcesoria detailingowe
      Częstochowa

na ich blogu można przeczytać czym się zajmują

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka