Dodaj do ulubionych

Uwolnić Forum do Jaskóły !!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:06
Od pewnego czasu na forum pojawiają się posty pełne pompatycznej demagogi i
pustej retoryki (o populizmie nie będę wspominał). Temat ten sam w nich jest
popełniany "Precz z Władzami Miasta, bo czynią źle, Panie Leśnikowski odezwij
się". Sfrustrowanemu grafomanowi (??? a może to rzeczywiście strategia
przedwyborcza) przeszkadza prohibicja na ulicy Dekabrystów, Rektor Bień,
letnie upały (upławy też) i cykliści (ciekawe czy nastąpi rozwinięcie i
zacznie się nagonka na żydów i mniejszości). Forum jest tworem gdzie można
wyrażać swobodnie dowolne opinie (nawet tak jałowe jakie generuje pan
Jaskóła)...ale czy my mamy być skazani na bezwartościową paplaninę (nie ma jej
końca, a obserwując płodność –musi w jakiś sposób ona się objawiać niech
będzie to zatem forum- p. Tomaszka myślę, że niejednokrotnie nas na kolana
rzuci ;) ). Przypomina to jednak zrzędzenie starej dewotki użalającej się na
bezdomnych, którzy to o zgrozo na tacę nie dają, lub specyfikę bohatera
jednego z opowiadań pana Sławka Mrożka, który z wielkim namaszczeniem walczył
z systemem w miejskich szaletach.
Panie Jaskóła trochę konstruktywnych czynów, przestań pań zabawiać się
wirtualnego dr Judyma weź się pan do roboty...młodzież i życie stygnie
słowa to domena naszych polityków a ty tylko belefer jesteś co prawda
"profesor" :) (czy to nie nadużycie ?:) ...ale masz pprzykładem zionąć :)..a
nie ...:)
Obserwuj wątek
    • Gość: www.jaskola.pl Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:22
      Świetne ... :) przygotowywałeś się do Tego cały tydzień ...:) No to niźle. Tylko
      że niedgy nie napisałem "Precz z władzami miasta". Proszę mi to wskazać. Bardzo
      proszę. Poza tym jak zauważyłeś prawie każdy może logować się jako
      www.jaskola.pl. A tak poza tym to ... Wolny Kraj - nawet Rydzyk jeszcze
      wszytskiego nie może zatem ... Częstochowianin równeiż nie ...:)
      Co do konstruktywnych aspektów - masz rację. Zapraszam do AKCJI UWOLNIĆ KSIĄŻKĘ,
      w których będziesz mógł przeczytać o "prawie do wolno ści słowa" jako jednym z
      filarów demokracji ..:)_ Zatem zapraszam - i BARDZO PROSZĘ NIE ODCHODŹ Z FORUM
      .... :p:p:p:p

Z POWAŻANIEM
      Tomasz Jaskóła
      www.jaskola.pl
      dawniej aktywny Proczestochowa :P
      • Gość: Czesiek Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:31
        Panie Jaskóła po co Pan marudzisz na tym forum i podajesz link do swojej strony
        www na której nic nie ma???? Zajmij się Pan czym? pożyteczniejszym ...
        • Gość: www. .....:P. pl Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:53
          Czesiu .... przejrzyj dokładnie. A czekałeś na www.sex.pl? Zawiodłem - trudno
          ....Tam jest coś do czuytania a nie oglądania ..... :P:P:P:P
          • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:57
            o prosze hipokryzja :)...ale to rzekomo zdrowo czasami Tomaszku popatrzec :)
            uwalniasz wowczas nadmiar testosteronu :) i nie ma niepotzrebnych eksplozji :)
            • Gość: Tomasz Jaskóła Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:05
              Testosteron .... hmmm, no może .... może! Ale nie przypominam sobie, abyśmy
              przeszli na Ty? chyba że coś mi wypadło z pamięci? Mam rację?
              • Gość: Piastek Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:10
                Cytat:
                • Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                Gość: Tomasz Jaskóła 15.06.2005 14:48 + odpowiedz

Nie denerwuj się bo Ci żyła pęknie. Cieszę się że zostajesz i zapraszam na
                Uwolnić książkę. ....:)
                • Gość: TJ Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:13
                  Racja - przyznaję. :) Ale jakoś nie po imieniu jesteśmy. .... :P:P
                  • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:20
                    > Racja - przyznaję. :) Ale jakoś nie po imieniu jesteśmy. .... :P:P
                    :)...rozumiem ale ja twoim uczniem nie jestem :)...wiec troszke kultury panie
                    nauczyciel :)..
                    tak bardzo zabolało ?:)..to przepraszam :))))

• Gość: www.jaskola.pl Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:27
                      A gdzież tam ... trudno mnie obrazić ...:P:P:P spoko nie bolało, ale dzięki za
                      troskę. No patrz ... Pan nawet porafi się wczuć? A propos wczucia czy raczej
                      jego braku? Znudził się Panu wątek o dowlanaiu w wąskim gronie? Nie? Bo widzę,
                      że w tym braku konstruktywności to Pan tak od siebie troszkę mówi ... :P:P:P
                      Niech się Pan uśmiechnie ... A teraz idę na sapacer z córeczką ... Nie wyrzuć
                      mnie Pan w tym czasie z forum bo będę zawiedziony.
                      • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:32
                        biedne dzieciatko :)..tatus pelen dewiacji :)(prostuje zboczen zawodowych) i
                        flustrat :)(tu nie okreslam sie bo jedynie usmiechniete lico widzialem).

Widze wielka metamorfoza :)..Panie Jaskola :) umiesz sie Pan wstrzelic :)..ale
                        za duzo tego Pan Panie Jaskola :)
                        ...nie wyrzuce smutno bylo by bez.... (uwaga !!) Pana dodajesz kolorytu :)...a
                        moze egzotyki :)
                      • Gość: zjadacz jaskół po co komu jaskółki? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:23
                        tylko zenek jaskóła był wielką jaskółką,czyż nie?
              • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:17
                Gość portalu: Tomasz Jaskóła napisał(a):
                >Świetne ... :) przygotowywałeś się do Tego cały tydzień ...:) No to niźle. Tylko

hmmm:)...ja też nie :) Jaskóła :)ale chyba muszę odświeżyć pamięć :), rozumiem
                może to przypływ adrenalinki :)

ale cóż czasami nadmiar testosteronu +adrenalinka (taka kompilacja
                niebezpiecznych hormonów) może zaburzyć pamięć :) ...chociaż w tej sferze pan
                Duch by polemizował :)
                ....jednak wypadło ?:) bo nie chciałbym stwierdzić, że to zboczenie zawodowe
                :)...(w dzisiejszych czasach dewiacje nie są tolerowane Tomaszku) :)
                • Gość: www.jaskola.pl Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:21
                  Nadal nie jesteśmy po imieniu .... ! Może chce Pan uwolnić raem ksiązkę?
            • Gość: PACJENT Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.21.pl / 213.199.204.* 19.06.05, 09:05
              PO PROSTU PACJENT:)))
      • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:41
        hehe panie Jaskóła tej swoje arogancji :), którą kiedyś określiłem mianem
        narcyzmu chyba nigdy w życiu się nie pozbyjesz :)(pokora to twoje drugie imię ?
        )...ale, ale podoba mi się szybkość twoich reakcji :) tu rzeczywiście widać, że
        tygodni na przygotowywanie do popełniania psostów nie potrzebujesz :)....(biedne
        dzieciaki ich belfer gdzieś w sieci uwięziony, bacznie zerka i weryfikuje
        :))...ale jaki jest czasookres postów nie będących ripostami ?:)
        ...no nieźle :)..
        co do treści przemycanych w twoich postach sam panie nauczyciel wiesz, że nie
        wszystko musi być pisane tekstem jawny, :)...formę dyskretyzowaną też
        "posiadłeś" :) (cały czas zastanawiam się co związane jest z posiadaniem owej
        płodności) ...
        filarem demokracji jako post ?:) to są twe konstruktywne czyny, ba pozazdrości
        tej formuły pracy u podstaw :)...Jaskola bede na ciebie glosował :) bo zabawniej
        będzie niż w przypadku Jedrka Leppera i jego koleżanki Renatki Beger :)..a
        jesteś z nimi jakoś spowinowacony ?:) bo ten sam styl i szyk 

P.S nie odejde, lubie belfrów ....:)
        • Gość: Tomasz Jaskóła Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:48
          Nie denerwuj się bo Ci żyła pęknie. Cieszę się że zostajesz i zapraszam na
          Uwolnić książkę. ....:)
          • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:53
            hehe :)...prawda to dobra strategia :)...to z autopsji :) wiesz niejdnoktornie
            pękła :) ???
            Uwolnić książke i to ma być reprezenatywne ?:) rozumiem kolejny papierek do
            mianowania potrzebny :), a ja naiwny myślałem, że z pana magistra taki
            społecznik :).....

• Gość: abc Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:47
              O ulubomy forumowicz Błysnęło Zagrzmiało I nic się nie stało
              • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:55
                abc podziawiam ciebie :)...zaczynam sie zaswtanaiwac czy ty przypadkiem nie
                jestes :)...moim sumieniem :)..otwieram lodowe a tu abc :)
                • Gość: abc Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:46
                  Tak myśl! Zawsze jest abc i dalej Z uwagą czytam twoje wpisy na różnych
                  wątkach ale zawsze w tej samej tonacji.Konsekwencja to, czy monotonia
                  • Gość: czestochowianin :) Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:55
                    tak, tak ty jestes ta szczypta fantazji i pikanterii :)
                • Gość: gosc Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:58
                  oj jaskółka ja cie czytam to okresu dostaje przestań już starczy juz żałosnych
                  wywodów na tym forum reklamuj sie w radiu, gazecie a daj nam forumowiczom
                  odpocząć od polityki.
                  • Gość: Kubiś Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:10
                    > ja cie czytam to okresu dostaje przestań już starczy juz żałosnych
                    > wywodów na tym forum reklamuj sie w radiu, gazecie a daj nam forumowiczom
                    > odpocząć od polityki.
                    Jeżeli na wątki pana Jaskóły znajdują się chętni do odpisania to widocznie w
                    jakiś sposób chcą z nim polemizować lub ustosunkowywać do jego teorii .
                    Czyli forumowiczom odpowiada taki " Egzemplarz " forumowicza :-) :-)
                    Nie chcesz
                    Nie odpisuj
                    A sam w końcu zniknie ..... Kubiś
    • Gość: Wlodek Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.vf.shawcable.net 15.06.05, 18:57
      Gość portalu: czestochowianin napisał(a):

> Od pewnego czasu na forum pojawiają się posty pełne pompatycznej demagogi i
      > pustej retoryki (o populizmie nie będę wspominał).

Ja jestem ...przeciw.
      Gdzie znajdziesz lepszy dowod na to, z czlek z dyplomami szkol
      ponadpodstawowych moze zachowywac sie jak dziecko po zerowce:)))
      Lepperoidy i Giertychoidy nie biora sie z powietrza.
      "...Naomamiac, naplesc i nabujac" kazdy potrafi.
      Gorzej kiedy trza cus" zrobic.
      Albo wyrazic madre zdanie nt stacja krwiodawstwa, czy parada jednoplciowcow.
      A ksiazki uwalnia sie juz od ...i troche. Tylko kol J nie zauwazyl.
      Niestety.
    • Gość: adiunkt Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:39
      Jaskóła, Jaskóła coś słyszałem to taki częstochowski odpowiednik kukułki ?
      Podrzuca temat i znika ! Fakt pełno jego wszędzie. Jestem za Włodku. Forum
      należy odchwaszczać zacznijmy od Jaskóły !
      • Gość: expertum credere p Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 00:13
        nie trzeba zaczynać, wystarczy kontynuować.

- w podzięce wszystkim współpracownikom
        a.j.s.
      • Gość: Wlodek Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.vf.shawcable.net 16.06.05, 03:38
        Gość portalu: adiunkt napisał(a):

> Jaskóła, Jaskóła coś słyszałem to taki częstochowski odpowiednik kukułki ?
        > Podrzuca temat i znika ! Fakt pełno jego wszędzie. Jestem za Włodku. Forum
        > należy odchwaszczać zacznijmy od Jaskóły !

Odjaskulisz forum i co ???? Stracisz orientacje. Jak brakuje czarnego wegla, to
        i diament nie ma na tle czego swiec:)))
        To tak jakbys chcial zlikwidowac wzorzec metra. Mozna, ale pomiar w calach i
        milach do przyjemnych nie nalezy:)))
        Ma tez nasz Tomasz jedna zalete... Nie komentuje zawodow sportowych:)))
        Jeszcze!!!
        I za to mu chwala.
        Kukul to moze i nie jest, ale taki bluejay's to napewno. Kolorowy i smiszny,
        ale dziob drze jak te czorne na drzewach pod JG..
        Co do mnie, to niech se tam pozazuli zazul jeden. Tyle jego.

Najlepszego
        Wlodek
        • Gość: ...... Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 01:29
          ........
    • Gość: karla Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:38
      co wy chcecie od Pana Jaskóły, przeca on do Wodeckiego podobny. Trochę fałszuje,
      ale ten sam fryz i to mnie wystarczy !. Czytałam jego posty ale niewiele
      rozumiem bo ja tylko blondynka jestem, a on tak pięknie pisze ! Pan Tomek nie
      Wodecki. Trochę też i w pierwszych akapitach się pugubiłam. To się nazywa
      nadmiar formy nad treścią. A może z Pana Tomka zrobić posła. Oni też dużo gadają
      i nikt nie wie o co chodzi. Panie Jaskóła na prezydenta ! O też mi się udzielił
      nadmiar formy
    • Gość: Eugeniusz B. Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.zim.pcz.czest.pl 16.06.05, 14:41
      czy przypadkiem nie ma błędu w tytule ? czy ta pierwotna wersja nie powinna
      brzmieć uwolnić forum od Jaskóły ? Rzeczywiście uszczęśliwianie na siłę
      forumowiczów własnymi rozważaniami (bezwględu na ich walory merytoryczne i
      estetyczne) może być porównane do wymuszania czytania lektur obowiązkowych ale
      to p. T. J powiniene wiedzieć.
      Akcje przedsięwzięte przez p. Tomasza J. również mają charakter uprawiania
      własnego ogródka. Zdobycie wyższego wynagrodzanie w szkolnictwie wiąże się
      bowiem m.in z mianowaniem. To natomiast warunkowane jest inwencją twórczą
      młodego nauczyciela. I chwała mu za to. Konkluzja - proponuję wiecej umiaru p.
      Tomaszu J. i może jakiś wyjazd na wkacje pomoże.
      • Gość: ala Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:27
        Pytanie zatem ska to wiesz skoro nie klubisz go czytać? Dysonans czy tępota?
        • Gość: czestochowa Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:20
          nie alu :) obiektywna krytyka :).... zbyt szablonowo Alu postrzegasz swiat
          :)...skoro krytykuje to nie znaczy, ze nie czyta :)....rozumiem prostote twojego
          toku myslenia :) ale Alu czasami trzeba wyjsc poza sztywne ramy ograniczen :)
          nie nazwe ich ograniczeniami umyslowaymi :) bo geneze moze byc inna
          Alu..srodowisko :) klimat :)..geny :)....
          A wracajac do twoje inspirujacej uwagi (po pierwsze okresl do kogo ona jest
          skierowana) ...po drugie wyjasniam czytamy czytamy ale rownolegle ziewamy
          :)...kazdy z nas okresli tematy przewodnia postow naszego Jaskolki ...a to, ze
          nam sie nie podobaja to juz tak zwany efekt wtorny :)....czytajac twoje
          spostrzeznie tak np. pojawia mi sie efekt zwrotny :)....mam prawo tak reagowac ?:)
          zreszta twoje blyskotliwe uwagi alu ..zawsze na kolana mnie rzucaly :)..czytajac
          uwaznie alu ...zeby potem ktos zlowsliwy nie zarzucil ci, ze sroce spod ogona
          wypadalas :)
          • Gość: Ala Re: Uwolnić Forum od Jaskóły !!!! IP: *.prenet.pl 16.06.05, 18:43
            Czy aby ktoś nie myli Ali i ali? Muszę zmienić nick.
            A jeśli już weszłam w ten wątek, to każdy, czyli Tomasz Jaskóła także, może się
            wypowiedzieć. Dlaczego Mu tego prawa odmawiać?
            Pozdrawiam
            • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum od Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:49
              moze droga Alu (nie wiem, ktora jest wlasciwa..ale podejrzewam, "ala" to tylko
              imitacja) ale dlaczego ma umeczac forumowiczow swoim "patosem"...i pelnymi
              dygresji wywodami :)...a tak obiektywnie Alu czy nie widzisz, ze z niego niezly
              pozorant ???...nikt mu prawa do wypowiedzi nie odbierze jak widac na zalaczonym
              obrazku :)...slowopotok to jego dewiza....ale chodzi tu o zmobilizowanie tego
              delikatnego pacholecia do czynow a nie wiecznego utyskiwania nad stanem rzeczy :)
              • Gość: Ala Re: Uwolnić forum od Jaskóły !!! IP: *.prenet.pl 16.06.05, 19:01
                Wystarczy porównać IP oraz zapis. I wówczas masz jasność.
    • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:38
      to co uwalniamy ??:).......
      • Gość: xxx Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 10:46
        ja nie wiem
    • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:49
      raz jeszcze apeluje do zdrowego rozsadku :)....uwolnijmy forum od Jaskoly :)..
      cieszy mnie jedna rzecz, ze udalo mi sie sprowokowac tego "ulozonego" nauczyciela :)
      ....wyszlo szydlo z worka ??).....
      tez umie sie poslugiwac inwektywami (nieuzasadnionymi :)) tak np. dewiant :) ..a
      uwielbia bawic sie w maniupulacje ...smuci mnie natomiast, ze nauczyciel nie zna
      podstawowych zasad funkcjonowania forum .....i jest tak ma tak ograniczona
      wyobraznie :)..czestochowianin to jedna osoba :)...toz to potezne miato :)...
      dorgi Jaskola troche refleksji nad wlasna osoba przyda ci sie to :)....
      nie slyszy ...:) zylka z emocji pekla :) (tu pozwolilem sobie zacytowac mojego
      szanownego adwerszarza :))))
      • Gość: abc Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:56
        Ja zaś propnuję uwolnić forum od częstochowianina Nikt tak jadem nie zjonie
        chyba tylko smok Wawelski.NIkt tak nie obraża ludzi .Nikt tak bez szacunku
        wypowiada się na każdy temat Nikt tak nie wyszydza i poniża. Uwolnić forum od
        ludzi napastliwych
        • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:59
          abc :)...to bledne kolo :)....jestes z Krakowa :)....czy jeste moze
          czestochowianka :).....
          • Gość: abc Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:01
            A jakie to ma znaczenie I tu i tam ludzie nie lubią agresywnych obraźliwych
            wpisów I od takich mają prawo być uwolnieni
            • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:06
              hmmm no moze jestes stad :)...ale blyskotliwy nie jestes napisales uwolnic forum
              od czestochowianina :)...zatem pytam sie ty nim nie jestes ??:)
            • Gość: czestochowianin Re: do abc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:11
              a jezeli juz sprecyzujesz o kogo chodzi :)...to skoro forum zostanie uwolnione
              ode mnie to ty racji bytu na nim miec nie bedziesz :)....przeciez ty jak cien
              pojawiasz sie tam gdzie ja :)...i ja stanowie przyczynek do twojego zaistnienia
              :)....nigdzie nie ma twoich niezaleznych wpsiow :)...no tak jest i alternatywa
              :)...bedziesz czytal :).....
        • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:04
          a poaz ty marnie sledzisz moje posty :)...szanuje aktualna wladze Pana Wrone :)
          i cala jego grupe i pewnie nie doczytales ale zawsze wlasnie w ich obronie stoje
          :)... ale ty jak rasowy czestochowianin widzisz tylko swoje racje :)...to jest
          taki partykularyzm :)...alebo kołtunizm :)
          juz ostatnio zadalem ci pytanie czy czytasz selektywnie :)..kiedy to ala :)
          uzyla inwektywy pod adresem pewnego jegomoscia cyt "idioto" to nie wywolalo
          jakiejkolwiek reakcji ...natomiast gdy ja zaatkaowalem kobitke abc pojawil sie
          jak feniks z popiolow :)....przedstaw choc jedna sytuacje kiedy to atakuje bez
          przyczyny :)......troche obiektywizmu (rany w kolo Macieju :))) ..
          • Gość: abc Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:12
            Tak masz rację uważnie czytam Twoje wpisy W róznych wątkach Wiesz co piszesz I
            wiesz co o Tobie piszą.Kultura wpisów jest nazbyt widoczna.Niestey na Twoją
            niekorzyść. Na tym forum nikt nikogo nie atakuje ( z wyjątkiem Ciebie) Czasem
            ktoś ma inne zdanie .I ma do tego pełne prawo.Prawo wyrażone w cywilizowany
            sposób.A jeśli idzie o stosunek do poczynań władz Częstochowy to każdy
            mieszkaniec ma prawo mieć własne zdanie i z kulturą je wyrażać.Obraza jest
            karalna nie tylko jeśli chodzi o władze O obrażanie innych ludzi też!
            • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:24
              abc :)...no tak wystraszylem sie :)...obraza spersonalizowana :)...to jest
              aksjomat kodeksu :) ...
              a jak masz gwarancje :)...ze nick czestochowianin jest zwiazany relacja z jedna
              osoba juz to tlumaczylem :)))..odpowiedziales rowniez ..na wybiorcze fragment
              wygodnie tak :)))???..co do "kulturalnych opiniach" o wladzach Czestochowy
              ...znowu pojawia sie inna interpretacja :) tego terminu :)
              ...niewazne, ze sa pod ich adresem artykulowane sa inwektywy :)...to wowczas
              jest zgodne z obowiazujacymi normami ?:)bo adresatem sa urzednicy jak i aktualna
              wierchuszka miata :)(w mysl zasady nieobecni nie maja racji)...gdy te same
              inwektyw pwodowane jakas przyczyna zostana skierowane w strone krytykujacych
              wladze wowczas zauwaza sie agresje wypowiedzi :)
              ....prosze przypomnij sobie abc Morlanosc Dulskiej to ciekawa lektura :)...i
              ukierunkowana na twoje postrzeganie rzeczywistosci :).....rzeczywiscie jestes
              szablonowym czestochowianinem :)...nie odskakujesz od przecietnej :)...
              abc :)...chyba jalowa jest dyskusja z toba :)...tracisz hipokryzja :)...a to juz
              niedobrze :)
              • Gość: abc Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:46
                Moim celem nie było Cię straszyć ale poinformować Jeśli tego nie zrozumiałeś to
                nie mój problem Polemikę na tym poziomie kończę Co nie znaczy że pozwalam się
                obrażać i nie reaguję na Twoje wpisy
                • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 17:07
                  nie mam sily :)...tlumaczyc co to sarkazm :)...rzczywiscie nie wiele pojmujesz
                  :) ...nick adekwatny do osoby :)...tandeta i drozyzna :)...ale asortyment ubogi
                  :)...mozna by bylo dokonac prafrazy na poszczegolne cechy twojej osobowsci ..ale
                  ty i tak nie zrozumiesz ...zbyto doslownie pojmujesz swiat :)
                  :)....natomiast moje zalozeni okazalo sie prawdziwe :0...abc :)...czasami
                  mizerotki musza miec okazje zaistnienia :)..a taka okazje daja sytuacje
                  ekstremalne :)...ja jestem takim katalizatorem ?:)....
                  • Gość: Wlodek Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.vf.shawcable.net 18.06.05, 20:12
                    Chcialbym wacpanom przypomniec tytul watku.
                    Mialo byc o uwolnieniu forum od Jaskoly, a tymczasem sami wchodzicie w
                    Jaskulowe buty:)))
                    A Tomaszek sie cieszy, ze nie jest ..sam:)))
                    • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:31
                      dzieki kolego zapmnialem :)...abc troche wybil mnie z pantalyku :)...ale juz
                      wracam do meritum dyskusji :)...tylko okreslmy forme jak uwolnic forum od
                      ptaszyny :):)...powiesc pana Tomaszka za ...konsekwencje :)....ale czy je ma ?:)
                      • Gość: @ Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:39
                        No to Ty TROLL jesteś świrze Częstochowianinie .... :):):P)
                        • Gość: czestochowianin Re: małpko spójrz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:53
                          Netykieta

Netykieta to zbiór zasad savoir-vivre obowiązujących w dyskusjach w Internecie a
                          więc i na Forum Gazeta.pl.

Jak pisać:

Pisz zwięźle i na temat.
                          Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki.
                          Postaraj się, by tytuł wątku, który zakładasz był czytelny i zrozumiały.
                          Odpowiadając na post, cytuj tylko potrzebne fragmenty, a resztę wycinaj. Nigdy
                          nie cytuj sygnaturek (podpisów)!
                          Jeśli zadajesz komuś pytanie, sformułuj je precyzyjnie.

Czego unikać:

Nie przeklinaj.
                          Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców.
                          Nie podszywaj się pod innych.
                          Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe
                          lub wyznaczone fora.
                          Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach.
                          Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum.
                          Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub
                          podać link z odpowiednim komentarzem.
                          Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie
                          nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie,
                          możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_

Poza tym:

Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i
                          krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej
                          działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.
                          Uważaj z humorem i ironią! Mogą być niezrozumiałe albo obraźliwe. Możesz używać
                          "smileyów", czyli symboli oznaczających uczucia. Odczytuj je przechylając głowę
                          w lewo - uśmiech możesz przekazać jako :-) a "z przymrużeniem oka" jako ;-)
                          Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum.
                          Twoja sygnaturka (podpis), powinna mieć co najwyżej cztery linie. Może zawierać
                          np. imię i nazwisko lub pseudonim, adres e-mail, link do strony, ulubiony cytat.
                          Do testów i innych ćwiczeń z klawiatura służy wyłącznie forum testowe.
                          Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres
                          prywatny. Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś
                          początkujący!
                          • Gość: @ Trolu opisano Cię w netykiecie - Czestochowianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 23:04
                            Zatem kończymy i banujemy częstochowianina. No trudno stary. Stało się :):):)
                            • Gość: czestochowianin Re: Trolu opisano Cię w netykiecie - Czestochowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 23:19
                              cos urodziles ?:)....czy popusciles ?:)...ej bez takich wyznan :) obscenicznych :)
                    • Gość: czestochowianin Re:Wlodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 23:04
                      jak mamy uwalniac skoro tylu symaptykow Jaskoly zaczelo waczyc o nasz ptaszyne
                      :)...mozna byloby napisac ma chlop branie :).....
                  • Gość: . Częstochowianin znów ogląda sensacje ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 21:08
                    A częstochowianin znów ogląda sensacyjne filmy. A później znów podniecony do
                    kompa i zaczyna walczyć :) Rozumieny że adrenalina skoczyła. Rambo, małe
                    sensancje, wspólne "akcje antyterrorystyczne itd." Oj czestochowianinie opanuj
                    swoje samopodniecenie to tylko rzeczywistowść wirtulna .... :P
                  • Gość: abc Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 21:59
                    Już dzisiaj się cieszę jak zobaczę Twoją minę .Głupio ci będzie jak zobaczysz
                    tą "mizerotę" itd Pisałem nie obrażaj ludzi Ale do ciebie nic nie dociera Mogę
                    w Twoim styl porównać Twoją percepcję i procesy poznawcze do jeddnokomorkowców
                    ale wtedy byłbym bliżej ciebie A tego za nic nie chce
                    • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:50
                      wolisz bym napisal miernote abc :)...ok nanosze korekte :)...
                      i znowu kokieterja :)....porownuj :) skoro to ci pomoze w odnalezieniu wlasnej
                      wartosci :) ....silisz sie na polot :)...stad te ambiwalenten sformulowani :)

cieszysz, "ze zobaczysz moja mine" :)....az tak rozbudowana fantazja :)...czy
                      wyobraniza :)...byleby nie miala podloza freudowskiego :)...bo marzenia senne
                      moga miec swoje perturbacje :)...fnatzaj i marzenia o mojej skromnej osobie :)
                      ...a bylbym zapomnial abc :)...dla twojej wiadomości parada rownosci zakonczona
                      :)...
                    • Gość: cz-wianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 23:03
                      jak ladnie napisane abc percepcja ...prcoesy poznawcze ..zaczne podejrzewac, ze
                      jestes :)...sympatykiem biocybernetyki :)....albo uczniem Ducha :)
    • Gość: @ Częstochowianinie .... spójrz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:38
      Netykieta

Netykieta to zbiór zasad savoir-vivre obowiązujących w dyskusjach w Internecie a
      więc i na Forum Gazeta.pl.

Jak pisać:

Pisz zwięźle i na temat.
      Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki.
      Postaraj się, by tytuł wątku, który zakładasz był czytelny i zrozumiały.
      Odpowiadając na post, cytuj tylko potrzebne fragmenty, a resztę wycinaj. Nigdy
      nie cytuj sygnaturek (podpisów)!
      Jeśli zadajesz komuś pytanie, sformułuj je precyzyjnie.

Czego unikać:

Nie przeklinaj.
      Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców.
      Nie podszywaj się pod innych.
      Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe
      lub wyznaczone fora.
      Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach.
      Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum.
      Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub
      podać link z odpowiednim komentarzem.
      Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie
      nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie,
      możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_

Poza tym:

Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i
      krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej
      działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.
      Uważaj z humorem i ironią! Mogą być niezrozumiałe albo obraźliwe. Możesz używać
      "smileyów", czyli symboli oznaczających uczucia. Odczytuj je przechylając głowę
      w lewo - uśmiech możesz przekazać jako :-) a "z przymrużeniem oka" jako ;-)
      Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum.
      Twoja sygnaturka (podpis), powinna mieć co najwyżej cztery linie. Może zawierać
      np. imię i nazwisko lub pseudonim, adres e-mail, link do strony, ulubiony cytat.
      Do testów i innych ćwiczeń z klawiatura służy wyłącznie forum testowe.
      Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres
      prywatny. Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś
      początkujący!
      • Gość: czestochowianin Re: Częstochowianinie .... spójrz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:52
        ok ..dziekuje ...dostosuje sie do zasad...ogolnie przyjetych
        • Gość: czestochowianin Re: Częstochowianinie .... spójrz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:57
          pod jednym warunkiem rowniez sie dostosujesz :).....
    • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 23:25
      a moze jstes kolejnym wcieleniem Jaskoly :)........no tak :) jak Czarnecki
      przeciwnika wojna podjazdowa chcesz zniaszczyc :)...coraz bardziej mi sie to
      podoba :)
    • Gość: czestochowianin Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 00:21
      Jaskolka moja malpeczko :)
      • referee Re: Uwolnić Forum do Jaskóły !!!! 19.06.05, 00:46
        Chyba tak, cos Pan Jaskola, za bardzo szumi na forum Czestochowa.Daje za czesto
        o sobie znac jako spolecznie.I to juz na moje za sztuczne.Wiem, ze nauczyciel
        jest dobry.Ale po diabla, chce polityki.A moze tak wierzy w siebie, ze jest
        jakis szczegolny.A w koncu to zwykly nauczyciel, jakich w Czestochowie tysiace.
        Nauczyciel, ktory sie angazuje, i to cenie.Ale cos mi sie zdaje, ze chce
        polityki.
        Jak chce.Jego sprawa, ma do tego prawo.Tylko Panie Jaskola, bez ogrodek.Niech
        Pan wali prosto z mostu.
        Niby broni Pan pubow, a niby nie piwkuje.Niby to, niby tamto.Jako polityk musi
        Pan byc jak Jan Korwin Mikke.No ale to jest gosciowa.On sie nie p...li.Jakby
        kto co o nim nie myslal, gosc jest soba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka