Dodaj do ulubionych

gdzie kupic zaproszenia na ślub?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:56
proszę napiszcie jak najszybciej mozecie, gdzie robiliscie zaproszenia na
ślub/ z personalizacją/, zależy mi na cenie, jakości to jasne ale przede
wszystki na szybkim terminie realizacji
dzięki za odpowiedz
karola
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:00
      Na Równoległej jest drukarnia. Bardzo duży wybór a co ważne nie płacisz stałej
      opłaty za fakt drukowania, tylko za zaproszenia
      • Gość: jaja Do Marty IP: *.pl 14.09.05, 22:09
        a jak sie nazywa ta drukarnia?bo tam jest chyba ich kilka
      • czajkatarzyna Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 06.11.14, 12:46
        Mój mąż jest grafikiem, więc sam zaprojektował nasze zaproszenia na ślub i wesele, bo nie chcieliśmy korzystać z gotowych zaproszeń, które mają wszyscy… W sumie płaciliśmy więc tylko za drukarnię – drukowaliśmy w Mdruk i wyniosło nas to dużo taniej niż kupowanie gotowców, a wzór zaproszeń był wyjątkowy.
        • czajkatarzyna Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 06.11.14, 12:47
          To znaczy online ;)
        • aniazielona Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 14.01.15, 03:17
          my pojechaliśmy do Art.Design Studio w Warszawie...znakomitej jakości wzory zaproszeń, lepiej się prezentują niż na stronie www. My osobiście polecamy tą firme, zaproszenia odebraliśmy w 4 dni (miały być w 7 dni), bardzo miły kontakt i atmosfera współpracy.
          • rozmowy_w_sieci Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 25.02.15, 13:22
            Z Częstochowy jechać po zaproszenia do Warszawy?
            • marta7214 Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 25.02.15, 15:28
              polecam zaproszenia ślubne www.projekt-druk.pl leszno ja jestem zadowolona bardzo
              • franeczka_99 Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 31.07.15, 07:06
                Witam,

Ja polecam Manufakturę Mielec. Odbiór osobisty lub wysyłka.
                Pani Elżbieta nawet w środku nocy odpowiada na pytania, zamówienia realizuje z dnia na dzień.
                Całe zamówienie pod kontrolą i profesjonalnie zorganizowane!!!

Pozdrawiam
                Paulina z Połańca:)
    • Gość: karola Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:01
      up
      • Gość: eve_26 Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:23
        Na Krakowskiej są dwie drukarnie. Ja swoje kupowałam w pierwszej od strony
        katedry. Wybór spory choć ceny (moim zdaniem) też spore :)
    • Gość: nn Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:40
      ja robilam imienne na kantego 5

www.zaproszenia.czest.pl
      ile sie czeka, to zalezy, musialabys sie dogadac
    • Gość: ania Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:18
      ja kupowalam w salonie slubnym w III alei w bianco, tez mieli sporo
      • Gość: anatol Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.13, 12:43
        W kłobucku na ulicy ciemnej 34.
    • Gość: Karola Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 08:19
      Dzięki:)
      • aisza24 Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 07.09.05, 13:41

• adrasteaa Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 07.09.05, 13:56
          U Janusza Piątka piękne ręcznie robione z nadrukiem jeśli jesteś zainteresowana
          to poszukam numeru tel
          • Gość: ewa Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? IP: *.play-internet.pl 15.04.13, 09:06
            Słuchajcie! Ja mialam bradzo nieprzyjemną sytuację! Postawnowilam, ze zamówimy zaproszenia w salonie stacjonarnym, poniewaz mamy pewnosc jak i co wygląda. Szukalam w internecie różnych miejsc, gdzie drukowane są zaproszenia ślubne w Warszawie i zaczęła sie moja przygoda..Nie polecam www.kartkaodciebie.com.pl/ na Żelaznej!!!Miejsce gdzie zamawia sie zaproszenia jest na rogu Żelaznej w jakiejs kamienicy w 2 zagraconych pokojach. Zaproszenia takie sobie. Te które wybrałąm sobie przez internet i wyglądały najlepiej, niestety okazało sie ze cena jest 2 razy większa niz podana na str.(ok 6zl +persoanlizacja)No coz, wybrałąm więc troche tansze, ale juz zmęczona tym wszystkim dałam za wygraną "To wkoncu tylko zaproszenia"-pomyślałam. Papier niby ecru ale az wstyd dać takie zaproszenie. Wzięlam pod wplywem chwili i namową dwóch pań. Nie dość, że kobieta podala inną datę realizacji na miejscu, a inną jak juz złozylam zamóienie na maila, to jeszcze cena na str interntowej "niby" z personalizacją to nie jest cena ostateczna! Za personalizację trzeba dopłacic 1zl i za koperty! No cóz, odżałowałam, ale czułam sie juz oszukana. Ogólnie panuje tam zakłamanie strasznie! Gdy dowiedzialam sie juz w domu, ze realizacja trwa 2razy dłuzej (2 tyg) miałam juz dosyć!!!! powiedzialam tej pani grzecznie, ze rezygnuję! nie dosc, ze stracilam czas (nie decydowalabym sie gdybym wiedziala, ze realizacja trwa 2 tyg) to ponadto inne są terminy i ceny na str, a inne wysyłają na maila! Jak ta baba zaczela sie na m,nie wydzierac!! Czułam sie jak jakas uczennica! Ze to przez takich klientów jak ja sa takie rzeczy (a przeciez to ona przez swoje niedopowiedzenie sama zniechęca ludzi) a swoją drogą widocznie było takich osób więcej!! Czułam sie po prostu obrazana, zmieszana z błotem!!! Jak tak mozna traktowac klienta!! Zaczęła wykrzykiwac, ze jak chce miec brzydkie zaproszenia robione na mieście to będę sie ich wstydziła dać gosciom! Ja natomiast bezustannnie ze stoickim spokojem, mówie ze zostałąm wprowadzona w błąd i to z jej winy! Sraciłam swój czas (pół dnia zajął mi dojazd) a i tak jestem w punkcie wyjscia! Wydzwaniała do mnie jeszcze, ale ja juz potem nie odbierałam. Zaczęlam sie zastanawiać czy nie pójsc z tym na policję!! Po co mi dodatkowe stresy przed ślubem!! Czy nie mam dosyc wazniejszych spraw??? No szczezrze nie polecam!! Ile mi krwi napsuła to tylko ja wiem...Wkoncu zamówilismy w innym miejscu-przestronny salon piękny, wszyscy mili, chętnie doradzają, zaproszenia w albumach. Cza realizacji 3 dni robocze i o dziwo! zaproszenia przepiękne!! atłasowy papier i personalizacja 0,70 gr! Tamtej kobiecie z salonu na Żelaznej (róg Żelazna i Ogrodowa) zycze powodzenia, ale widzocznie przywykła, ze klienci sa niezadowoleni! Proszę PAni wystarczy dobra komunikacja!!!!!!
            • Gość: student Politech Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? IP: *.play-internet.pl 15.04.13, 12:13
              Wszystkie zaproszenia na każdą okazję można kupić w sklepie papierniczym na przeciwko Politechniki w Częstochowie Armii Krajowej.
              • Gość: Lolka Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? IP: *.86.multiplay.pl 01.06.13, 07:16
                Najlepszym wyjściem jest zakup przez internet.
                Wygodnie i szybko ;)

Polecam www.parka.com.pl/zaproszenia-slubne.php
                • Gość: prawdziwakicha1 ufielbiam smak spermy o poranku IP: *.30.43.27.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.06.13, 07:20
                • Gość: gość Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.13, 09:20
                  polecam www.kobis.com.pl
                • Gość: Rafał Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 12:47
                  My z żoną długo szukaliśmy zaproszeń ślubnych. Ja pewnie bym wybrał coś dość szybko ale jak to zwykle bywa ta druga połowa jest dużo bardziej wymagająca :). W końcu doszło do tego że sami zrobiliśmy zaproszenia na nasz ślub, później spróbowaliśmy robić je dla naszych znajomych - zachęceni ich opiniami postanowiliśmy robić zaproszenia również dla innych.

Nasze projekty możecie obejrzeć na stronie www.retropracownia.pl

Pozdrawiamy
                • marta7214 Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 10.03.14, 18:18
                  projekt-druk.pl POLECAM bardzo polecam ja byłam zadowolona :)
              • marta7214 Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 12.10.14, 10:47
                zaproszenia ślubne - leszno projekt-druk.pl/
    • martavsdarek Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 19.09.13, 21:16
      My kupiliśmy zaproszenia i teraz dobieramy dodatki w jednej pracowni. Tak aby pasowało wszystko kompozycyjnie www.sylwianadolska.com
      Wspaniały kontakt, oraz prześliczne zaproszenia. Goście dzwonią do nas gdzie takie kupiliśmy.
      Wszyscy już potwierdzili. Odpukać jak na razie nikt nie odmówił przybycia :)

pozdrawiamy Marta i Darek :)
      • Gość: do ćwoka Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.13, 22:27
        nie reklamuj sie jak juz ćwoku!!!!
    • kiszka.4 do w.w 09.01.14, 20:08
      za reklamy sie płaci kretynie.
    • grabowski-foto.pl Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 11.03.14, 15:31
      Jeśli chodzi o zaproszenia, to niestety nie pomogę, ale mogę polecić dobrego fotografa ;)
    • marta7214 Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 22.04.14, 21:43
      ja polecam zaproszenia ślubne projekt-druk.pl u tej firmy (własnoręcznie wykonane )
      • laserlightstudio14 Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 23.05.14, 15:28
        Witam Marto,

Ostatnio przygotowaliśmy piękne zaproszenia cięte laserowo. Dobieramy papier pod klienta. Jesteśmy w stanie wyciąć każdy motyw. Możemy przygotować przcę graficzną na podstawie rysunku lub opisu (pomysłów nam nie brakuje). Obecnie pracujemy nad dużym zamówieniem (360 osób + wszystkie dekoracje ślubne). Współpraca z klientką układa nam się świetnie ( w tym wypadku panna młoda jest odpowiedzialna za zaproszenia i dekoracje :). Mimo odległości, która nas dzieli (Olsztyn-Londyn) nie ma problemów z wymianą informacji.
        Pozdrawiam
        Karolina
        • 1amalgorzata Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 08.10.14, 12:28
          Najlepiej kupować ze sprawdzonego źródła. Mi poleciła przyjaciółka ^^, ) a znalazła w sumie przez przypadek na poralu społecznościowym. W ciągu zakupiłam w poniedziałek i wpłaciłam kase, wieczorem miałam projekt a następnego dnia wysłali. Nie jestem zwolennikiem promowania firm, ale siostra zamówiła zaproszenia z allegro.. i czekała na nie miesiac i jakoś była badziewna, aż się wstydziła je dać gościom..
          Dlatego i wam polecam z czystym sumieniem 4pliszka, dali mi koperty też gratis a i są tanie.
          www.facebook.com/pages/4pliszka-Zapro szenia-i-etykiety/1485555368346102?sk=timeline
          • 1amalgorzata Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 08.10.14, 12:31
            chyba link mi nie wskoczył. www.facebook.com/pages/4pliszka-Zaproszenia-i-etykiety/1485555368346102?sk=timeline

ooo przy okazji teraz znalazłam ich na allegro, ale chyba na fb mają wiecej tego? a moze mi sie tylko wydaje allegro.pl/sklep/21993374_4pliszka

Nie promuje jak inni, bo to nie moja brożka co kupicie i gdzie, ale jak moge z serca podpowiedzieć, to podpowiadam.
            • d0_0b Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 12.10.14, 11:36
              Najlepiej iść do pobliskiej drukarni ... zaprezentują projekt(ów) od groma bez żadnych przedpłat ... a że odbiór osobisty to i koszta niższe !!
              • borubar2222 Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 13.10.14, 08:28
                wpisz sobie w wyszukiwarkę zaproszenia ślubne częstochowa to wyskoczy ci ze 200 stron, na których będą wzory i ceny. Także samodzielnie sobie poradzisz.
    • ototurysta Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 02.03.16, 11:22
      Wiesz co znam taką dziewczynę co robi piękne zaproszenia wg. indywidualnego projektu i nie jest droga. Super babeczka :) i będziesz miała oryginalne zaproszenia na Face ma konto Pchełka - handmade

A jeśli będziesz planować podróż poślubną w Polsce to na stronie ototurysta.pl/ znajdziesz ciekawe noclegi.
      Na Twoje indywidualne zlecenie możemy również zaplanować Ci podróż poślubną (znaleźć nocleg, atrakcje, restauracje itd... :) za niewielkie pieniądze.

• moniapolaka30 Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 06.05.16, 13:54
      Jak wiadomo ślub to najważniejszy dzień w życiu każdego dlatego wszystko musi być idealne. Od wyboru sukienki, garnituru, kwiatów po kartki ślubne. Moim zdaniem najśliczniejsze są te ręcznie wykonane. Jest w nich coś takiego co od razu przyciąga wzrok. Sama chyba postawię na motyw z białymi różami i koronką.
    • angieszka12345 Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 03.06.16, 15:11
      Ja zamawiałam u firmy www.slubne-drobiazgi.pl. Bardzo polecam tą firmę. Dodatkowo kupiłam księgę gości :)
    • nateczka24 Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 08.11.16, 15:25
      My zdecydowaliśmy się na spersonalizowane zaproszenia z amelia-wedding.pl. Od początku stawialiśmy na to, żeby zaproszenia były "nasze" i całkowicie się to nam udało :) Po za tym wszystko jest wykonywane ręcznie, więc każdy detal zachwyca. Naprawdę polecam!
      • ewek87 Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 26.11.16, 22:04
        Polecam zakup zaproszeń, winietek , księgi gości itp na z-milosci.pl/. Kuzynka zamawiała i była bardzo zadowolona z ceny i jakości! Myślę że na swój ślub również skorzystam z tego sklepu online !
    • zuzi999 Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 08.03.17, 18:32
      Świetnej jakości zaproszenia slubne możecie zamówić u nich są świetni w tym co robią ! Wykonanie najlepszej jakości wszystko według tego jak sobie zaplanuje klient . Profesjonalna obsługa świetne podejście do klienta i kontakt. Jestem bardzo zadowolona z ich usług. ZAPROSZENIA
    • makaja12 Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 08.01.18, 13:12
      Witam wszystkie przyszłe Panny Młode
      Kochane mam wątpliwości co do moich zaproszeń ślubnych?
      Jakie trendy na 2018 obowiązują?
      Zastanawiam się nad motywem liścia monstery oraz kolorystyki biało czarnej. Pomysłów brak.
      Chciałabym aby było z klasą i nowocześnie. Znalazłam stronę www.najlepszezaproszenia.pl i wybrałam kilka wzorów, najbardziej podobają mi się np najlepszezaproszenia.pl/zaproszenia-eleganckie-czarna-perla/ , ale myślę jeszcze o dodaniu liścia, ewentualnie koloru zielonego, czy to wogóle będzie pasowało?
      • stronawesela Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 28.05.18, 10:26
        Jak zaproszenia to tylko na stronawesela - tanie zaproszenia ślubne. Nie dość że ich wzory są świetne to i cena mega atrakcyjna.
    • pgwpisynap Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 06.09.23, 19:20
      Zamawialismy w Tekst linku i bylismy bardzo zadowoleni. Wizualnie super, cena przystępna no i przede wszystkim nie musielismy rozdawac zaproszen tydzien przed samym wydarzeniem :D
    • artandchill Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 14.09.23, 17:40
      Hej, wykonuje projekty zaproszeń wraz zrealizacja. Zapraszam do kontaktu artandchill@o2.pl. Pozdrawiam, Weronika :)
    • wznw07 Re: gdzie kupic zaproszenia na ślub? 03.10.23, 09:40
      Ostatnio widziałam spory wybór kartek i zaproszeń w Carrefour- proszę zajrzeć .Duży wybór różnych innych kartek -chyba największy w Cz-we ,moim zdaniem . Trzeba sprawdzic .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka