Dodaj do ulubionych

Dobry i niedrogi stomatolog

IP: *.hcz.com.pl 14.11.05, 10:08
Szukam dobrego dentysty,tzn. takiego, u którego nie zostawię połowy pensji za
wyleczonego zęba i który naprawdę dba o sterylne warunki w swoim gabinecie
(byłam juz u takich, gdzie do plomby możesz dostać gratis WZW typu C albo
inne ustrojstwo). Proszę piszcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Dobry i niedrogi stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 12:14
      polecam pana Łoniewskiego, przyjmuje na Gminnej.Starszy sympatyczny pan,
      przystępne ceny i bardzo dobre warunki.Sama chodzę i bardzo jestem zadowolona
      • Gość: Kasia Re: Dobry i niedrogi stomatolog IP: *.inds.pl / *.inds.pl 14.11.05, 16:22
        Od lat chodzę do pani dr Magdaleny Stolarskiej i jestem bardzo zadowolona.
        Przyjmuje prywatnie i na Kasę Chorych w przychodni na Armii Krajowej "pod
        filarami".
    • mazikkrzysztof Re: Dobry i niedrogi stomatolog 20.05.14, 21:41
      stomatolog-ewa.pl - mogę polecić, chyba najtańszy dentysta. Można umówić się on-line.
    • w_kwiecie_wieku Re: Dobry i niedrogi stomatolog 25.07.21, 15:39
      Polecam centrum medyczne medidens na ul. brata alberta 42 - na ich stronie: medidens.pl można poczytać więcej o zakresie usług i porównać cennik - sam po kilku rozmowach i upewnieniu się co do swojego wyboru wstawiałem górną piątkę i jestem bardzo zadowolony. Mają wielu specjalistów i nie naciągają na jakieś niepotrzebne rzeczy, a to co trzeba zrobić jest wykonane w pełni profesjonalnie, polecam.
    • papajkaaa Re: Dobry i niedrogi stomatolog 13.06.22, 18:44
      Ja również mam bardzo dobre wspomnienia z wizyty w gabinecie doktora Tomasza Olka w Olmedical. Pan doktor to sympatyczna i kompetentna osoba. Ja byłam u niego na leczeniu kanałowym dwóch zębów i wystarczyły dwie wizyty i zęby są uratowane.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka