sloggi 09.03.06, 11:45 Wszystko to świadczy o tym, że kontrole są niedokładne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: keraj Re: Cegielnia koło Koniecpola pełna śmieci IP: 209.29.12.* 09.03.06, 18:19 Ja tez jelenia walne w leb a pozniej sprawdze czy mi sie oplaca wziasc pozwolenie na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Radosze Re: Cegielnia koło Koniecpola pełna śmieci IP: *.kabel.net.pl 10.03.06, 16:46 ja mieszkam w radoszewnicy. pan pośpiech, nazywany we wsi "bystrym" jest naprawdę bystry i przebiegły. skoro on tylko sprawdzał opłacaloność nowego interesu, to przeciez nie mogł robić tego nielegalnie ??? co na to polskie prawo??? ja też mogę otworzyć sklep sprzedawać w nim np. alkohole . robić to nielegalnie, a w przypadku kontroli odpowiedzieć komisji kotrolenej ze tylko próbję opłacalność nowego interesu!!! ludzie zejdzmy na ziemie, pan pospiech to zwyczajny obywatel który łąmie prawo, pod przykrywką ze produkcja cegiel nie daje mu wystarczających zysków, nie płacąc swoim pracownikom, i wykorzystując nieletnią młodzież ze starego koniecpola... !!!! artykuł o cegielnianym interesie jest wart conajmniej jedną stronę w Waszej gazecie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cegielnia koło Koniecpola pełna śmieci IP: *.kabel.net.pl 10.03.06, 18:07 Cegielnia is the best!!!Bystry to spoko Koles!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitam Spalanie. Dioksyny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:39 Spalanie śmieci, odpadów, to krańcowa nieodpowiedzialność!!! Następuje skażenie środowiska dioksynami... Tylko dla dorosłych: www.zb.eco.pl/inne/spalarni/dioks.htm Odpowiedz Link Zgłoś
alagrunwald Re: Spalanie. Dioksyny. 03.06.15, 10:49 Tu dioksyny.info można wiele poczytać o toksynach nas otaczających. Nie spodziewałam się, że jest ich tak duże stężenie w zabawkach i przedmiotach dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś