Dodaj do ulubionych

Cegielnia koło Koniecpola pełna śmieci

09.03.06, 11:45
Wszystko to świadczy o tym, że kontrole są niedokładne.
Obserwuj wątek
    • Gość: keraj Re: Cegielnia koło Koniecpola pełna śmieci IP: 209.29.12.* 09.03.06, 18:19
      Ja tez jelenia walne w leb a pozniej sprawdze czy mi sie oplaca wziasc
      pozwolenie na to.
    • Gość: mieszkanka Radosze Re: Cegielnia koło Koniecpola pełna śmieci IP: *.kabel.net.pl 10.03.06, 16:46
      ja mieszkam w radoszewnicy. pan pośpiech, nazywany we wsi "bystrym" jest
      naprawdę bystry i przebiegły. skoro on tylko sprawdzał opłacaloność nowego
      interesu, to przeciez nie mogł robić tego nielegalnie ??? co na to polskie
      prawo??? ja też mogę otworzyć sklep sprzedawać w nim np. alkohole . robić to
      nielegalnie, a w przypadku kontroli odpowiedzieć komisji kotrolenej ze tylko
      próbję opłacalność nowego interesu!!! ludzie zejdzmy na ziemie, pan pospiech to
      zwyczajny obywatel który łąmie prawo, pod przykrywką ze produkcja cegiel nie
      daje mu wystarczających zysków, nie płacąc swoim pracownikom, i wykorzystując
      nieletnią młodzież ze starego koniecpola... !!!! artykuł o cegielnianym
      interesie jest wart conajmniej jedną stronę w Waszej gazecie !!
    • Gość: Gość Re: Cegielnia koło Koniecpola pełna śmieci IP: *.kabel.net.pl 10.03.06, 18:07
      Cegielnia is the best!!!Bystry to spoko Koles!!!
    • Gość: takitam Spalanie. Dioksyny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:39
      Spalanie śmieci, odpadów, to krańcowa nieodpowiedzialność!!!
      Następuje skażenie środowiska dioksynami...

Tylko dla dorosłych:
      www.zb.eco.pl/inne/spalarni/dioks.htm
      • alagrunwald Re: Spalanie. Dioksyny. 03.06.15, 10:49
        Tu dioksyny.info można wiele poczytać o toksynach nas otaczających. Nie spodziewałam się, że jest ich tak duże stężenie w zabawkach i przedmiotach dla dzieci

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka