Dodaj do ulubionych

Czy ktos kupował co z bon prixa?

IP: 80.54.171.* 07.04.06, 09:11
Chciałabym kupic cos z ich katalogu,ale zastanawiam sie czy rzeczy zakupione
wygladają tak samo w rzeczywistosci.Jesli kupowałeś to napisz co sadzisz.
Obserwuj wątek
    • Gość: helcia Re: Czy ktos kupował co z bon prixa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 09:40
      owszem mozna powiedziec ze jestem ich klientka od lat paru, owszem zdarzylo sie
      ze sie rozczarowalam - ale tylko raz,to byl poprostu zly wybor,moj wybor...mam
      duzo ich ciuchow,jestem bardzo zadowolona, jakosc wporzo!!!
    • Gość: aga Re: Czy ktos kupował co z bon prixa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 09:44
      Ubarania zakupione z tego katalogu sa ok choc osobiscie godnym polecenia katalogiem jest Quelle lub
      Neckermann ,ale w kazdym z katalogow rozmiary sa zawyzone.Generalnie jakosciowo jest dobrze.
      Pozdrawiam
      • Gość: xxx Re: Czy ktos kupował co z bon prixa? IP: 80.54.171.* 07.04.06, 18:32
        Rozmiary sa zawyżone tzn ze jak nosze 38 to mam zamówic 36?
    • Gość: iwon Re: Czy ktos kupował co z bon prixa? IP: 80.50.221.* 07.04.06, 11:23
      kupowałam z katalogu bonprix i chcę ci powiedzieć ,że sa to fajne rzeczy.dobrze
      się noszą i nie zmieniają swego wyglądu po praniu .polecam.
    • Gość: mada54 Re: Czy ktos kupował co z bon prixa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 12:05
      Jstem bardzo zadowolana z zakupów,zdjęcia oddają rzeczywistość.
      • Gość: odinka Re: Czy ktos kupował co z bon prixa? IP: 87.207.106.* 18.04.06, 21:28
        ja zamówiłam właśnie kilka sweterków i topy,zobaczymy,napiszę o swoich
        wrażeniach.A jesli chodzi o quelle to nabyłam własnie jeden sweterek i jest ok;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka