Dodaj do ulubionych

Czy po zdradzie mozna trwać w miłości?

09.04.06, 22:21
Osoba którą kocham zdradziła mnie po całej złości i naszym rozstaniu
uswiadomiłem sobie że dalej Ją kocham co mam zrobic czy zapomniec czy trwac w
uczuciu które doprowadza mnie powoli do obłedu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ona Re: Czy po zdradzie mozna trwać w miłości? IP: *.man.czest.pl 09.04.06, 22:47
      Moim zdaniem, jak raz nas ktoś skrzywdził, może zrobić to jeszcze raz. Wydaje mi
      się, że będzie w Tobie "siedzieć" obawa, że znowu Cię zdradzi i jeszcze raz
      będziesz przeżywał ten ból. Ale to Ty Ją kochasz nie ja.....
      • Gość: 12.12m Re: Czy po zdradzie mozna trwać w miłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:19
        prawdziwa milosc przetrwa wszystkie burze...
        • Gość: trudna Re: Czy po zdradzie mozna trwać w miłości? IP: 128.163.227.* 10.04.06, 03:35
          ja jestem osoba,ktora zdradzila,ale ja odeszlam,bo nie chcialam go wiecej
          krzywdzic,teraz zaluje,to juz dwa lata.Teraz wiem,ze on jest z kobieta,ktora
          zdradza z nim swego meza,sa razem,czy beda szczesliwi?Nie wiem,ale ja zaluje.
    • Gość: Magda Re: Czy po zdradzie mozna trwać w miłości? IP: *.dyn.optonline.net 10.04.06, 05:46
      Jezeli naprawde bardzo ja kochasz i potrafisz jej to wybaczyc to zapomnij o
      wszytskim i zacznijcie od nowa. Ale jezeli bedziesz o tym myslal i bedziesz jej
      wypominal to powinnisci sie zaczac spotykac z innymi ludzmi. Przedewszystkim
      porozmawiajcie i wspolnie podejmijcie decyzje(moze wtedy dowiesz sie jaki byl
      powod jej zachowania). Pozdrowka i powodzenia :)
      • Gość: DelAAT Re: Czy po zdradzie mozna trwać w miłości? IP: *.lentex.com.pl 10.04.06, 08:53
        Osoba ta mnie opuściła ja zastanawiałem sie czy to jest miłość milczałem przez
        pewien okres czsau do nocy kiedy mi się przysniła, wtedy zrozumiłem, że kocham
        tą osobe tylko co mam zrobić aby do mnie wrócił ponieważ po drodze naszego
        rozstania zrobiłem wiele rzyczy których teraz sie wstydzę. Nie chcę żałować do
        końca swego życia że poddałem się.
    • Gość: lilu Re: Czy po zdradzie mozna trwać w miłości? IP: *.com.pl 10.04.06, 10:16
      w pełni Cię rozumiem. spróbuj to naprawić, ale jeśli ona tego chce. to, że Ty o
      niej myślisz, marzysz pomimo, że zostałeś skrzywdzony wcale nie oznacza, że
      kobieta - powód Twych rosterek będzie chciał jeszcze raz spróbować.
      ALE WARTO POSTAWIC WSZYSTKO NA JEDNĄ KARTE
      przepraszam ale to ze przyśniła sie i dopiero wtedy uświadomiłeś sobie,że
      zależy ci na niej ...no nie wiem, nie wiem czy to świadczy o miłości. nie wiem
      czy dobrze to zabrzmiało, nie chciałabym abyś żle mnie zrozumiał-ale rozumiem
      że minął juz jakiś czas od waszego roztania i to że raz ci się przyśnila o
      niczym nie świadczy.
      napomknę, że Moje Słońce śni mi się co dziennie, zasypiam i budze się wciąż w
      jego ramonach, czuje zapach jego skóry i ciepły oddech na mym karku - minęło
      jednak już zbyt wiele czasu, straciłam z nim kontakt ale wciaż marze , usycham
      i tęsknie. cóż to on mnie skrzywdził, ale gdybym miała jeszcze jedną szanse nie
      wachałabym się i spróbowała jeszcze raz.

wszystkiego dobrego i dużo odwagi
      • Gość: trudna Re: Czy po zdradzie mozna trwać w miłości? IP: 128.163.103.* 12.04.06, 00:30
        Nie czekaj tylko zrob cos do licha i napisz!!!powodzenia
      • Gość: paweł "spróbuj to naprawić" - to jakiś absurd IP: *.21.pl / *.21.pl 12.04.06, 08:08
        On ma jeszcze coś naprawiać ?! No to przecież jego dziewczyna jest *(tu epitet)* a nie on. Kto mógł w ogóle napisać taką bzdurę?
    • przyladek.dobrej.nadziei Re: Czy po zdradzie mozna trwać w miłości? 12.04.06, 00:38
      delaat napisała:

> Osoba którą kocham zdradziła mnie po całej złości i naszym rozstaniu
      > uswiadomiłem sobie że dalej Ją kocham co mam zrobic czy zapomniec czy trwac w
      > uczuciu które doprowadza mnie powoli do obłedu.

Znajdź sobie nowy obiekt zainteresowań. Pamiętaj osiemnastki będą zawsze ;)
    • Gość: paweł Re: Czy po zdradzie mozna trwać w miłości? IP: *.21.pl / *.21.pl 12.04.06, 08:03
      Jeśli ten post nie jest prowokacją, to nie słuchaj rad kobiet, które radzą ci być z twoją byłą. Jeśli masz odrobinę szacunku do samego siebie powinieneś ją rzucić i to raz na zawsze. Po pierwsze, NIGDY nie zapomnisz tego co ona zrobiła, a podejrzewam że nie byłoby miłe całując ją kiedyś przypomnieć sobie co ona z innym facetem mówiąc ci że cię kocha (tu domysł). Po drugie, zachowując się jak facet przykładasz swoją cegiełkę do naprawiania tego qrewskiego świata, pokazując, że kobiety hmmm... delikatnie mówiąc "te co zdradzają" nie są niczego warte i powinny być na marginesie naszego zainteresowania. Chcą być traktowane porządnie, niech zaczną być porządne. Pamiętaj, że nawet jeśli ułożysz sobie życie z tą kobietą, za parę lat to wróci, jeśli nie naprawdę, to w twojej głowie. Powodzenia
    • Gość: noel Re: Czy po zdradzie mozna trwać w miłości? IP: *.prio138.trustnet.pl 16.04.06, 23:37
      jesli Cie zdradzila - miala powod. bez powodu nawet slonce nie zachodzi. zycie
      jest pelne upadkow, wzlotow, upadkow, wzlotow. i zycie jest ku..ko nieliniowe.
      zdrady nie da sie zapomniec i zdrada zawsze bedzie tkwila w was obojgu - w
      kazdym w inny sposob. tak a nie inaczej.
      nie mam zamiaru sie rozpisywac. i, choc to zabrzmi moze troche malo emocjonalnie
      - tego kwiatu to pol swiatu...

nie staraj marnowac sobie zycia, decyduj rozsadkiem, nie sercem, choc ono czesto
      oszukuje rozum

pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka