GoĹÄ: Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 19:41 Byl Wlodar ,Niema wlodaru,klub bez perspektyw dalszego awansu,a co to mialo nie byc,brak kompetentych ludzi, w 3 lidze by was tam zjedli,zarówno Organizacyjnie jak czysto pilkarsko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: pp Re: Piłka nożna. Włodar coraz niżej w IV lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 20:56 Zgadzam się z tobą, w tym klubie nic się nie dzieje. Włodarczyk przyjeżdza tylko na mecz, a jak jest wynik do tyłu to wyjeżdza przed zakończeniem meczu. Przez swoją kadencję nic nie zrobił. Gdy prezesem był pan Ślęzak: zmodernizowano płytę boiska, zamontowano plastikowe siedziska ( ok. 500 sztuk ,zamontowano oświetlenie płyty boiska, położono w klubie płytki i panele, wymieniono okna na "plastiki", zakupiono "traktorek" do koszenia trawy, strojów było w klubie kilka kompletów markowych firm, ściągnął takich zawodników jak Ryś, Tanerski, Żebrowski, wywalczył awans do ligi okręgowej a potem do IV ligi...itd itd. A pan panie Włodarczyk, CO PAN ZROBIŁ DLA KLUBU ???? Zrobił pan tylko przekręt na ogrodzeniu stadionu Dźbowa. Jedyny człowiek który ma jeszcze zapał w tym klubie do pracy to jest pan FLIS. Wyrazy szacunku dla pana, panie FLIS. ZAWSZE WDZIĘCZNI OD LAT WIERNI KIBICE. DZIĘKUJEMY PANIE FLIS. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jowisz Re: Piłka nożna. Włodar coraz niżej w IV lidze IP: *.21.pl / *.21.pl 24.04.06, 06:38 Widzę ,że dużo wiesz, ale nie wszystko. Prezes Włodarczyk jest reprezentantem klubu,nie musi być w klubie każdego dnia.Ma za zadanie organizować poprzez swoje kontakty szmal i to robi.Brak jest ludzi w klubie do zwykłego , codziennego działania.Prawdziwych,bezinteresownych zapaleńców,działaczy[typu Flis].Jest to problem nie tylko Stradomia.Twierdzisz , że w klubie nic się nie dzieje,to nie prawda.Drużyna seniorów gra z powodzeniem[teraz kryzys]w IV lidze od 4 lat.Powstają nowe grupy młodzieżowe poprzez nabory,szkolenie profesjonalne jak na nasze warunki oczywiście.Nie jak dawniej bo musiały być.To przyniesie efekty,trochę cierpliwości. Nowa płyta [Ślęzaka ] jak twierdzisz po dwóch latach nadawała się do kapitalnego remontu [fuszerka] i jest ciągle remontowana a właściwie to powinna być zrobiona od nowa,z odwodnieniem i inną nawierzchnią. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pp-DLA JOWISZ Re: Piłka nożna. Włodar coraz niżej w IV lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 10:55 Widzę że ty też mało wiesz. Bo pan Ślęzak też był prezesem i nie tylko interesowało go "załatwianie" sponsorów i pieniędzy. Był np. przed meczem 3 godz. wcześniej i na mecz wszystko było dopięte na ostatni guzik. Jak trzeba było to sam wsiadał na kosiarkę i kosił boisko. A Włodarczyk wjeżdza na 5 min. przed meczem i ma wszystko w d...e. Sam widzisz jak załatwia z władzami miasta, wykupienie stadionu od pana Hatlapy. Nie kiwnął nawet palcem w tej sprawie jako prezes. Właśnie Ślęzak potrafił zjednać sobie ludzi do np. drobnych i grubszych prac porządkowych. A Włodarczyk jest chamem i ordynusem i dlatego ludzie odsunęli się od tego klubu. A jeśli chodzi o płytę boiska to chyba człowieku nie wiesz jak ona wyglądała 10-15 lat temu. Sam piach, popiół i żwir. Ciesz się że Ślęzak zrobił choć taką płytę która w minimalnym stopniu spełnia wymogi IV-ligowe. Napisałem poprzednio ile zrobił prezes Ślęzak. Więc napisz człowieku co przez te 4 lata grania w 4 lidze zrobił Włodarczyk ???? Wyremontował jakąś szopkę i zrobił z niej szatnię dla gości ( z której śmieją się wszystkie przyjeżdzające kluby )?????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jowisz Re: Piłka nożna. Włodar coraz niżej w IV lidze IP: *.21.pl / *.21.pl 24.04.06, 14:52 Nie chcę tu wyciągać brudów jakie były,powtarzam były.Ale skoro też tam byłeś , a liczą się ci co są.Za czyjej kadencji został sprzedany w nocy stadion Stradomia? Za kadencji prezesa Ślęzaka ,czyżby o niczym nie wiedział i ktoś go oszukał? Czemu tego nie rozgłosił, nie obalił lewej transakcji[chodzi o to że baraki stały się budynkami na papierze].Cenię ludzi którzy coś zrobili,robią i będą robić społecznie.SPOŁECZNIE nie ci co mienią się działaczami i biorą za to pieniądze.Cenię ludzi ,którzy dają kasę na sport, na piłkę. Nie chcę tu bronić nikogo, ale jakby Włodarczyk nie dawał kasy i wspólnicy to Stradomia by już nie było.Awans do 4 ligi był zrobiony gdy pan Włodarczyk pół roku dawał many,nie pamiętasz? szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pp Re: Piłka nożna. Włodar coraz niżej w IV lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 09:28 Po pierwsze, prezesem był wtedy pan Hatlapa, a Ślęzak był v-ce prezesem. Po drugie, to był prywatny teren zakładów Stradom i nie byli zainteresowani oddaniem terenu klubowi, który na mapach nie istnieje jako obiekt sportowy. A że mieli jako zakład problemy finansowe powiedzieli zarządowi klubu że noszą się z zamiarem sprzedaży tego terenu. Urząd Miasta nie był natomiast zainteresowany odkupieniem tego terenu od zakładów Stradom. Jeśli twoim zdaniem był to przekręt, sam jestem za tym aby sprawą zajęła się prokuratura. Następna sprawa. Jeśli posądzasz pana Ślęzaka o to że klub był dla niego źródłem dochodów i przekrętów, to powiedz mi jedno. Po co zakładał oświetlenie stadionu, kupował krzesełka plastikowe na trybuny itd., jeśli mógł tego nie robić i tą kasę schować do własnej kieszeni. Ale prosiłem cię o prostą odpowiedź i chciałbym ją usłyszeć. Skoro pan Włodarczyk jest takim wspaniałym działaczem, to powiedz mi co przez 4 lata swojej kadencji zrobił na tym obiekcie. Jedyne co potrafił zrobić, to rozwalił drużynę w Dźbowie którą przejęto razem z obiektem. A pieniądze którymi tak wielce dysponuje to nie są jego pieniądze. Są to pieniądze z Urzędu Miasta na rozbudowę stadionu w Dźbowie, są to pieniądze z Urzędu Miasta na szkolenie młodzieży, oraz pieniądze od większych sponsorów takich jak Domex, oraz od tych mniejszych sponsorów o których się nie wspomina. A powiem ci jeszcze jedno. Z tego co wiem, rodzice chłopców którzy grają w szkółkach muszą opłacać im treningi. Gdzie więc są pieniądze z UM przeznaczone na szkolenie młodzieży ???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Włodarczyk Re: Piłka nożna. Włodar coraz niżej w IV lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:11 Włodar to mój klub, a Wam od tego basta! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Stradom-fan Re: Piłka nożna. Włodar coraz niżej w IV lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:52 To zrób coś w tym klubie bo jesteś tam tylko figurantem. Przez 4 lata nic nie zostało zrobione, a co zostało zrobione to zrobił Flis. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jowisz Re: Piłka nożna. Włodar coraz niżej w IV lidze IP: *.21.pl / *.21.pl 25.04.06, 16:12 Gościu pp proponuję abyś wszedł na stronkę Włodara to sobie podyskutujemy na te tematy , zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pp Re: Piłka nożna. Włodar coraz niżej w IV lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:27 Z sługusami Włodarczyka nie rozmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pp Re: Piłka nożna. Włodar coraz niżej w IV lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 09:55 Kto mi wreszcie tutaj odpowie, co przez 4 lata swoich rządów w klubie Stradom, zrobił pan Włodarczyk ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pp Re: Piłka nożna. Włodar coraz niżej w IV lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:52 Brak odpowiedzi na moje pytanie. Rozumię więc że wielki pan Włodarczyk nic nie zrobił w klubie przez te 4 lata swojej kadencji. Ubliżacie panu Ślęzakowi ile to on nie nakradł w klubie, a sami nie potraficie wskazach choć jednej małej inwestycji wykonanej za kadencji pana Włodarczyka. Mocni to jesteście tylko w pyskach a nie w czynach. Ślęzak nic nie obiecywał a pomału budował i podnosił klub z ruiny. A Włodarczyk pierwsze co zrobił po obięciu prezesury, to dał wywiad do gazety co on to nie zrobi w tym klubie, włącznie z awansem do III-ligi. Na dodatek zostało zamieszczone zdjęcie jak siedzi na siedzeniach plastikowych, zamontowanych notabene przez Ślęzaka. Mógł się fotografować na tle tej pseudo szatni-szopki którą wyremontował, a z której śmieją się wszystkie przyjezdne kluby. Wejdźcie na stronę internetową Włodara i zobaczcie jakie to on budował i modernizował budynki, a tutaj zrobił szopkę jako szatnię. Taki to on właśnie wielki działacz i prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Re: Piłka nożna. Włodar coraz niżej w IV lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:38 Zobaczycie że ten Włodarczyk to was spuści do okręgówki, a potem do A-klasy. Podzielicie los Kościelca, Szczekocin, Konopisk i innych dawnych potęg na glinianych nogach. On zrobi z wami to samo. A podobno obiecywał III-ligę. Buuuuehehehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Boguś Re: Piłka nożna. Włodar coraz niżej w IV lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:29 Mój kumpel pracuje we Włodarze i trochę się nasłuchałem o jego szefie. Włodarczyk to podobno taki sknerus że za złotówkę to by loda zrobił. Dlatego czytając te posty, nie bardzo wierzę że na ten klub to on daje ze swojej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś