Gość: Plamen IP: 83.16.17.* 23.05.06, 01:16 Całkiem fajny Turniej mieliśmy, naprawde było na co popatrzec:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CC Re: Siatkówka plażowa. Duety w Koniecpolu IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 23.05.06, 18:13 Może jestem w błędzie, ale wydaje mi się, że gazeta nie informowała o tym turnieju wcześniej. Przecież dla naszej publiczności była to nie lada gratka, a przez brak zainteresowania mediów, (nie chce wnikać kogo to wina- mediów czy organizatorów), większość zainteresowanych dowiedziała się o tej imprezie w poniedziałek. Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plamen Re: Siatkówka plażowa. Duety w Koniecpolu IP: 83.16.17.* 23.05.06, 19:11 do CC : ale to był tylko turniej pokazowy , fakt ze nie lada gratka zobaczyc 1wszo ligowców i przeciwko Nim wystąpić , w Kpolu ogłoszenia byly wszędzie ale szerzej to raczej nie było rozgłośnione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Siatkówka plażowa. Duety w Koniecpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 21:08 Mylisz się CC. Ja o tym czytałem w papierowej gazecie już w sobotę i gdyby nie były to tylko towarzyskie zawody to bym pojechał. Ale, że kisiłeś 1,5 w portfelu to nie wiedziałeś o turnieju. Więc nie bredź pajacu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CC Re: Siatkówka plażowa. Duety w Koniecpolu IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 23.05.06, 21:54 Nie wiem czy zauważyłeś ale mój post w przeciwieństwie do twojego nie był pisany w tonie agresywnym.Napisałem też,że mogę się mylić. Więc wypraszam sobie tego pajaca. Nie zamiarzam odpowiadać na twoje chore podejrzenia o skąpstwo, może leczysz w ten sposób swoje kompleksy. Tak się akurat składa, że czasem mieszkam w innym mieście i nie mogłem przeczytać papierowego dodatku,a internetowa gazeta jest dla mnie głównym źródłem informacji o Częstochowie i regionie. Dlatego też uważam, że taka informacja powinna być dostępna dla czytelników online. Odpowiedz Link Zgłoś