Dodaj do ulubionych

Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:)

IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:42
W cimno :) na spontana :)
Obserwuj wątek
    • Gość: soel Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.eranet.pl 13.07.06, 23:45
      a cos wiecej o sobie:P
    • Gość: syla Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:53
      o jak mi przykro desperat na forum szuka panny
    • iwon_k_a82 Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) 14.07.06, 13:50
      Dlaczego od razu desperat? Jak dla mnie to facet, który lubi poznawać ludzi.
      Wspólne wyskoczenie na piewo do niczego nie zobowiązuje.
      • Gość: facet Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 13:51
        ale sprowadza się do jednego ...
        bo z facetem mógłby sobie pogadać o Sławku, Zidanie itd. :)
    • Gość: mimi Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 13:51
      a to z jakiej okazji takie zaproszenie?
    • Gość: sylwek Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:09
      >Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:)

jak każdy... jak każdy
      • Gość: mimi Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:18
        do sylwek - to co cie powstrzymuje przed tym?
        • Gość: sylwek Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:24
          ano to właśnie, że na forum to wszystkie jesteście takie śmiałe i otwarte i
          same zachęcacie nas do zagadywania a jak sie podejdzie na ulicy to od
          razu "jakiś napalony albo desperat" , a żeby sie jeszcze wspólnie napić to już
          boshe
          • Gość: mimi Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:27
            bo głupie dziewczyny cie interesuje i tyle
            • Gość: sylwek Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:34
              wybacz moją śmiałość
              Ty przyjęłaś kiedyś zaproszenie od nieznajomego?

mam wrażenie, jakbyście myślały (pisze ogólnie, ale Ty może jesteś inna), że
              kiedy facet zagaduje to szuka potencjalnej żony, jakoś brakuje myśli o tym, że
              np. w taki dzień jak dziś przyjemnie napić się zimnego piwka,a że razem lepiej
              smakuje ...
              • Gość: mimi Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:35
                tak, moze nie było rewelacyjnie, ale przyjelam takie zaproszenie

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka