Gość: nieznajomy IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:42 W cimno :) na spontana :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: soel Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.eranet.pl 13.07.06, 23:45 a cos wiecej o sobie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:53 o jak mi przykro desperat na forum szuka panny Odpowiedz Link Zgłoś
iwon_k_a82 Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) 14.07.06, 13:50 Dlaczego od razu desperat? Jak dla mnie to facet, który lubi poznawać ludzi. Wspólne wyskoczenie na piewo do niczego nie zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 13:51 ale sprowadza się do jednego ... bo z facetem mógłby sobie pogadać o Sławku, Zidanie itd. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 13:51 a to z jakiej okazji takie zaproszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:09 >Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) jak każdy... jak każdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:18 do sylwek - to co cie powstrzymuje przed tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:24 ano to właśnie, że na forum to wszystkie jesteście takie śmiałe i otwarte i same zachęcacie nas do zagadywania a jak sie podejdzie na ulicy to od razu "jakiś napalony albo desperat" , a żeby sie jeszcze wspólnie napić to już boshe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:27 bo głupie dziewczyny cie interesuje i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:34 wybacz moją śmiałość Ty przyjęłaś kiedyś zaproszenie od nieznajomego? mam wrażenie, jakbyście myślały (pisze ogólnie, ale Ty może jesteś inna), że kiedy facet zagaduje to szuka potencjalnej żony, jakoś brakuje myśli o tym, że np. w taki dzień jak dziś przyjemnie napić się zimnego piwka,a że razem lepiej smakuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Chetnie wyskocze z mila dziewczyna na piwko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:35 tak, moze nie było rewelacyjnie, ale przyjelam takie zaproszenie Odpowiedz Link Zgłoś