Dodaj do ulubionych

Kierowane do Panów i nie tylko...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 07:55
Panowie proszę wytłumaczcie mi dlaczego tak jest z Wami. Czemu
pseudo-zakochany w kobiecie mężczyzna decydując się na współżycie w stanie
wolnym nie bierze pod uwagę, że sex jest związany z miłością? Dlaczego
idziecie do łóżka bez niezdolni do prawdziwego uczucia? A potem kiedy pojawia
się problem "wpadki" albo uciekacie od odpowiedzialności albo z przymusu
decydujecie się na ślub... kolejny etap- tuż po nocy weselnej zdrada na lewo i
prawo. Nie potraficie szanować tego, co posiadacie- moim zdaniem. Dla Was sex
to "rutynowy zabieg higieniczny", nic nie mający wspólnego z miłością. I
jeszcze jedno... będąc kawalerem chcecie mieć dosłownie każda, ale jeśli w grę
wchodzi małżeństwo- pragniecie poślubić dziewice. Jak to z Wami jest???
"Idealny dla kobiety mężczyzna to atki, który potrafi sam zapanować nad swoimi
popędami!" :)
Obserwuj wątek
    • gulonn Re: Kierowane do Panów i nie tylko... 01.08.06, 08:05
      Roksana dlaczego tak generalizujesz? nie kazdy jest takim facetem jakiego
      opisalas jak i nie kazda kobieta jest kur... Nie wolno nam generalizowac i
      uogolniac postaw mezczyzn i kobiet dajac przyklad negatywnego zachowania!
      • Gość: up! Re: Kierowane do Panów i nie tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 23:43
        up
    • Gość: Remek Re: Kierowane do Panów i nie tylko... IP: 217.97.0.* 01.08.06, 08:16
      Miłosc to fikcja - ludzie ją wymyslili usiłując tłumaczyć swoje odczucia
      względem innej osoby.
      Kobieta i męzczyzna są inni - choć to ten sam gatunek, to jednak kobieta
      pragnie od mężczyzny gwarancji bezpieczeństwa ( stały związek ) a męzczyzna -
      sexu.
      Tak było od początku, tak jest i tak będzie.
      Amen
      • Gość: _Tomasz_ Re: Kierowane do Panów i nie tylko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 08:20
        Wszystko jest kwestią wyznawanych wartości. Z pewnością większość facetów
        postępuje dokładnie tak jak to opisałaś ale kobiety nie są wcale lepsze.
        Osobiście miałem wątpliwą przyjemność przekonać się o tym nie raz i nie dwa...
        • Gość: Roksana do gulonna i reszty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 08:42
          Nie generalizuje tego, może tak poważnie zabrzmiało. Wiem także jakie potrafią
          być kobiety, ale proszę o szczerą odpowiedź na zadane przez mnie pytania, a
          błądzenie w diabelskim młynie:)
          • Gość: marcin_r Re: do gulonna i reszty IP: *.21.pl / *.21.pl 01.08.06, 21:16
            Gość portalu: Roksana napisał(a):

> Nie generalizuje tego, może tak poważnie zabrzmiało. Wiem także jakie potrafią
            > być kobiety, ale proszę o szczerą odpowiedź na zadane przez mnie pytania, a
            > błądzenie w diabelskim młynie:)

A Ty wierzysz, że wszystko jest czarne albo białe ?
            • Gość: Roksana do kruka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:30
              Udzielałeś się:) dzięki piękne:) nie wiem co mnie jutro czeka w pracy, ale mimo
              wszystko może wpadnę to na chwileczkę:)
            • notrendy Do: marcin_r 01.08.06, 21:31
              A Ty wiesz, że teraz oficjalna linia jest taka, że nikt nikomu nie wmówi, że
              białe jest białe, a czarne jest czarne? :P
              • Gość: Roksana do notrendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:33
                Dobrze powiedziane :) Bravo
                • Gość: Roksana Kierowane do Panów i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:43
                  Może nie mam wystarczająco dużo latek, może nie mam za sobą "wybitnych związków"
                  z facetami, ale życie dość wcześnie wystawiło mnie dość ciężkie próby. Nauczyłam
                  się czerpać z niego radość :). I tak naprawdę teraz jestem mu za to wdzięczna bo
                  wiem, że trzeba cenić to, co nie przychodzi bez trudu:). Mam swoje zdanie i
                  potrafię rozróżnić co wypada, a co nie... co można, a czego nie wolno... co
                  dobre, a co złe:). Dla mnie istnieje prawda i kłamstwo, nie ma rzeczy pośrednich
                  i nikt mi tego nie wmówi :D
                  • Gość: Roksana do notrendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:49
                    Czyżby płeć przeciwna do pięknej nie wiedziała jak nam odpowiedzieć na pytanka? ;)
                    Może się przestraszyli...;)
            • Gość: Roksana do marcina_r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:32
              Hej, źle zatytułowałeś wątek ;P
              Bo to pytanie kierujesz niby do mnie, a nie do reszty ;P
              Dla mnie nie ma czegoś pośredniego, jest albo czerń albo biel... albo tak albo nie:)
              • Gość: marcin_r Re: do marcina_r IP: *.21.pl / *.21.pl 01.08.06, 22:35
                Nie, nie żabko. Jestem ze starej szkoły Usenetowej (
                pl.wikipedia.org/wiki/Usenet )i tam się nie zmienia tytułów wątków, a że
                rozmowy schodzą nieraz na inny tor to druga sprawa.
                Poza tym nie oszukujmy się, ale każdego prawie faceta interesuje seks, często
                rozgląda się za babkami, bo taka jest jego wrodzona cecha. Gdyby tak nie było to
                często bolała by nas głowa i nie mielibyśmy chęci na nic innego, a przyrost
                naturalny maleje...
                • Gość: Roksana Re: do marcina_r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:40
                  Żabko?? no nie;) ha ha czemu akurat tak? :)
                  Poprawka: facet nie byłby facetem, gdyby nie interesował go sex.
                  Tylko co niektórzy za dużo o tym myślą:)
                  • Gość: Roksana do Wszystkich :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:11
                    Dziękuję moi kochani za dziś... dziękuje za uwagę, za pogawędkę... i mam
                    nadzieje, ze kiedyś( najlepiej jutro ha ha ) spotkamy się tutaj:)
              • Gość: sexy-ona Re: do marcina_r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 15:39
                Austriackie gadanie.
                Na świecie jest mnóstwo kolorów i odcieni. Nie tylko czerń i biel. To tylko
                skrajności i tyle.
              • Gość: to ja Re: do marcina_r IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 07.08.06, 07:11
                up
            • prowokator_ka Re: do gulonna i reszty 08.08.06, 21:19
              On oc tsej? Tkin ęis żuj ein ejusipw???
      • notrendy Re: Kierowane do Panów i nie tylko... 01.08.06, 09:17
        Teraz Ty generalizujesz. A co z kobietami, które lubią seks, i z mężczyznami,
        którzy pragną się "schronić" w małżeństwie?...
        • Gość: Roksana Re: Kierowane do Panów i nie tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:20
          Kto odpowie notrendy?
        • kruk_kot Re: Kierowane do Panów i nie tylko... 01.08.06, 09:31
          jakoś Roksana pominęła milczeniem to pytanie - ciekawe co by na to powiedziała,
          bo jest to bardzo trafna uwaga...
        • pettraa Re: Kierowane do Panów i nie tylko... 07.08.06, 23:37
          up
          • Gość: Roksana Re: Kierowane do Panów i nie tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:07
            Pozdrawiam Wszystkich Was tu zaglądających :D nie będzie mnie przez kilka chwil:)
            • prowokator_ka Re: Kierowane do Panów i nie tylko... 08.08.06, 10:08
              Cześć, Roxy. Widzę, że humorek dopisuje...
            • Gość: Roksana Re: Kierowane do Panów i nie tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:10
              Cześć prowokator_ka, humore jak zawsze ;)
              • Gość: aaa Re: Kierowane do Panów i nie tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:45
                aaa tu jestescie... Roxy mam do Ciebie sprawe, ale prywatna!
              • prowokator_ka Re: Kierowane do Panów i nie tylko... 08.08.06, 10:51
                No nie wiem, czy jak zwykle. Zdaje się, że niedawno chciałaś, żeby ktoś Ci
                humorek poprawił. A może się mylę?... ;)
            • pettraa Re: Kierowane do Panów i nie tylko... 08.08.06, 14:53
              Trochę długo jak na "kilka chwili"...
      • Gość: poopa Re: Kierowane do Panów i nie tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 14:58
        uppppp
    • rakow_czestochowa Re: Kierowane do Panów i nie tylko... 01.08.06, 08:46
      Decydujemy sie na slub - zle , nie decydujemy sie -tez zle.Wam to nigdy nikt
      nie dogodzi...
      • Gość: Roksana Re: Kierowane do Panów i nie tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 08:48
        Bo mężczyzna sex powinien mieć w głowie , a nie w rozporku.
        • Gość: _Tomasz_ Re: Kierowane do Panów i nie tylko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 08:51
          To dość zagadkowe stwierdzenie, możesz objaśnić co ono miało znaczyć ?
        • Gość: Roksana Re: Kierowane do Panów i nie tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 08:54
          To może prościej: kieruje Wami ( przeważnie) nie to co powinno. Tomasz, jesteś
          zadowolony z odp? :)
          • Gość: Roksana do kruka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 08:57
            Masz prawo mieć swoje własne zdanie, szanuję to :)
            Za to Twoja końcowa wypowiedź jest trafna :D
            A co do mojego ostatniego zdania w pierszych rozważaniach, to pomyślcie....
            • kruk_kot Re: do kruka 01.08.06, 09:03
              powiedz Roksano dlaczego facet który panuje nad sobą jest nieatrakcyjny dla
              kobiet? może dlatego, że nie stara się na siłę jej uwieść?
              • Gość: Roksana Re: do kruka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:08
                Tego nie wiem.. nie mogę mówić za ogół, niestety. Wiem jedno, ze ktos taki
                miałby uznanie w moich oczach i kto wie czy nie w serduszku:)
    • Gość: kruk Re: Kierowane do Panów i nie tylko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 08:52
      sex może być związany z miłością, ale nie musi. i to z obu stron - i mężczyzna
      i kobieta może tak do tego podchodzić. jeśli znajomość rozpoczyna się od seksu
      to i raczej na nim pozostanie - i nie ma co tu mówić, że tylko faceci tak
      podchodzą do sprawy...
      na drugą połowę tewgo tekstu można odpowiedzieć po prostu - instynkt i chemia
      mózgu. ma to też odniesienie do kobiet, im też się zdarza skok w bok będąc w
      stałym związku...
      a z twoim ostatnim zdaniem się nie zgodzę - idealnym mężczyzną dla kobiety jest
      taki który jest w stanie zapewnić jej i potomstwu odpowiednie warunki życia.
      • gulonn Roksana... 01.08.06, 09:04
        a Ty jak uwazasZ? napisalas tylko facy to zli sa faceci i jakie to bywaja
        kobiety... a jaka Ty jestes??? ;-) popatrz na swoje zachowanie i moze jednak nie
        jest to takie idealne hmmm ?? czy jest ??:D
        • Gość: Roksana Re: Roksana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:11
          Zarówno mężczyzna jak i kobieta to atkie dwa nieobliczalne bieguny. Zachowanie,
          podejście do spraw jakże przyziemnych, do spraw uczuć wynosi się z domu, ale
          także
          te wartości w pewnym stopniu mogą byc kształtowane przez środowisko, w którym
          się obracamy. Staram się byc aniołem;)... ale jak w życiu różnie to bywa.
          • Gość: Roksana Re: Roksana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:14
            Inni nie mają do mnei zastrzeżeń:D gulonn, a Ty co o sobie dobrego możesz
            powiedzieć?????
            • gulonn Re: Roksana... 01.08.06, 09:17
              dobrego... pod tym wzgledem bardzo duzo! az sie sobie dziwie bo kiedys bylo
              zupelnie inaczej ;) no ale czlowiek lat nabiera i z wiekiem zarowno sposob
              myslenia jak i zachowania sie zmienia :-) w szczegoly sie tutaj nie bede wdawal :))
              • Gość: Roksana Re: Roksana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:19
                Gulonn czyżbyś małymi kroczkami zbliżał się do 35 latek?? :D
                • gulonn Re: Roksana... 01.08.06, 09:23
                  35?? oj niee... jesli malymi kroczkami mam sie do tego wieku zblizac to naprawde
                  musza byc to bardzo malusie kroczki ;-)
                  • Gość: Roksana Re: Roksana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:25
                    Czyli koło 30 :)
                    • gulonn Re: Roksana... 01.08.06, 09:26
                      a co Ty Roksanko taka ciekawska?? hmm? moze swoje wiosenki zdradzisz??:D
                      • notrendy Do gulonna 01.08.06, 09:37
                        Gulonn, no powiedz, proszę... Jak szybko osiągniesz pułap 35 lat, co?...
                        • gulonn Re: Do gulonna 01.08.06, 09:44
                          notrendy nie predko,,, jeszce kilka latek brakuje ;-)
            • Gość: up Re: Roksana... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 15:26
              up
      • notrendy Do kruka 01.08.06, 09:33
        Nie szafujcie tak ocenami.
        Nie ma reguł. Czasami ze znajomości, która szybko przechodzi do sfery seksu,
        może zrodzić się bardzo udany związek, a potem małżeństwo.
        Kwestią jest natomiast to, czy idąc z kimś do łóżka, idziemy tylko po to, żeby
        pozbyć się napięcia, dla czystego seksu, żeby potem szybko zapomnieć zgodnie z
        zasadą "było miło, ale się skończyło", czy raczej seks, miłość fizyczną
        traktujemy jako możliwość oddania się, ukazania innego wymiaru relacji damsko-
        męskich, takiego "dawania poprzez branie i brania poprzez dawanie"... Ważne
        jest, czy jest coś więcej poza "pierwiastkiem cielesnym". Ja to
        nazywam "oddaniem duszy". I to jest dla mnie większym ekshibicjonizmem, a nie
        oddanie komuś ciała. To ma większy ciężar gatunkowy, a nie miłość cielasna - ta
        czysta, sama w sobie. Ciało to tylko ciało. Chociaż to nie oznacza, że trzeba
        każdemu wskakiwać od razu do łóżka, przed czym przestrzegam, bo naprawdę nie o
        to w tym wszystkim chodzi...
        I tylko mi nie próbujcie wmawiać, że tak myślą tylko kobiety, bo znam wielu
        mężczyzn, którzy właśnie w taki sposób traktują seks: jako dowód, sposób
        przekazania tego, co czują głową i sercem, a nie tylko "tamtą" częścią ciała.
        Ale jest też wiele kobiet "nowoczesnych", które chcą żyć "en vogue", a które
        prezentują sobą "męskie" podejście do tej sfery ludzkiego życia...
        :D
        • kruk_kot Re: Do kruka 01.08.06, 09:36
          amen :)

a ja i tak jestem na tyle nieidealny, że nie oceniam - za to lubię prowadzić
          ciekawe rozmowy ;)
          • notrendy Re: Do kruka 01.08.06, 09:53
            No to tak jak ja... Uwielbiam długie, gorące dyskusje... ;)
            • gulonn Re: Do kruka 01.08.06, 09:54
              gorace... dyskusje powiadasz... :D
              • kruk_kot Re: Do kruka 01.08.06, 09:59
                chyba Roksana uciekła bo nie widać postów od niej...
                • gulonn Ucieczka Roksany... 01.08.06, 10:01
                  KRUK ja spytalem o wiek... ;) no a wiesz jak na to kobiety reaguja ;) hehe
                  • kruk_kot Re: Ucieczka Roksany... 01.08.06, 10:07
                    pewnie wystraszya się twoich 30 wiosen na karku :p
                    ja na szczęście mam ich odrobinę mniej :]
                    • gulonn Re: Ucieczka Roksany... 01.08.06, 10:10
                      30? alez juz staro gadam :/ a jestem zdecydowanie mlodszy niz 30 ;-)
                      • Gość: Roksana Wielki powrót Roksany:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:13
                        Ach panowie, niczego sie nie przestraszyłam;P ... musiałam poświęcić swój cenny
                        czas klientowi, to wszystko:) mój wiek uroczo brzmi.
                        • Gość: Roksana Re: Wielki powrót Roksany:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:26
                          Czy ktos z Państwa wybiera się w przyszłym tygodniu w góry, konkretnie do
                          Zakopanego:)
                          • kruk_kot Re: Wielki powrót Roksany:D 01.08.06, 10:31
                            góry są fajne, ale zakopiec jest tak obrzydliwie modny, że żal tracić kasę na
                            odwiedzanie tego skądinąd ładnego miasta...
                            • Gość: Roksana Re: Wielki powrót Roksany:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:33
                              Będę noclegować w Murzasichle, niedaleko Zakopca, a chce jeszcze zobaczyć co
                              ciekawego zmieniło się w Małym Cichem od mojego poprzedniego pobytu :D
                    • notrendy Odpowiedź 01.08.06, 10:11
                      Jako osoba, która nie jest trendy, opowiadam, że mam 37 lat i wcale się z tym
                      nie kryję. Czuję się dobrze w swojej skórze. Pasuje mi ten wiek, to, jaka
                      jestem, i że mogę sama świadomie kształtować swoją osobowość.
                      A Wy, panowie? Tylko szczerze... :D
                      • gulonn Re: Odpowiedź 01.08.06, 10:15
                        bedac szczerym... 23 ;) i tez zdecydowanie moj wiek mi pasuje :D :D :D no a Ty
                        Roksanko ??;)
                        • Gość: Roksana Re: Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:16
                          Ja 22 :D gulonnku
                      • kruk_kot Re: Odpowiedź 01.08.06, 10:17
                        ja do swojego wieku nie przywiązywałem nigdy żadnej wagi... ale obecnie humor
                        mi psuje to, że kończę studia i szukam normalnej, uczciwej pracy :(

a latek mam zaledwie 25, ale i tak mogę szczerze powiedzieć, że całe życie
                        samodzielnie kształtowałem swoją osobowość nie licząc się z modami i
                        trendami :D
                        • Gość: Roksana Re: Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:19
                          Kruk to podobnie jak ja:D
                        • gulonn Re: Odpowiedź 01.08.06, 10:20
                          Roksana... no to wiek Twoj faktycznie bardzo ladnie brzmi... a moj jest zły
                          ??;-) notrendy jak to jest czy trendy czy nie trendy romanse z mlodszymi ??:D
                          • notrendy Re: Odpowiedź 01.08.06, 10:21
                            Gulonn, uważaj, bo to albo prowokacja, albo propozycja... ;)D
                            • gulonn Re: Odpowiedź 01.08.06, 10:26
                              nie odpowiesz na pytanie ??:D
                              • notrendy Re: Odpowiedź 01.08.06, 10:33
                                Nie wiem, co jest "en vogue" w tej kwestii. Ja nie jestem trendy.
                                Moim trendy jest "no-trendy". :D
                                Nie interesuje mnie, co jest modne, ale co jest wygodne dla mnie.
                                Nawet gdyby jakiś Gautier twierdził, że dla zdrowia psychicznego niezbędny jest
                                np. seks homoseksualny, to też się nie ugnę.
                                Nie wiem, jaka jest odpowiedź. Myślę, że to jest sprawa konkretnych dwóch osób.
                                Przecież wiek nie ma nic do rzeczy. Może być starsza kobieta i młodszy
                                mężczyzna, ale ona może być w tej relacji tylko pozornie bardziej doświadczona
                                czy dojrzalsza.
                                Wiek to tylko metryka.
                                Znam sporo młodszych ode mnie osób, które mają "równo ułożone pod sufitem" i
                                rozmawia mi się z nimi jak równy z równym, choć wcale nie jestem zarozumiała i
                                nie uważam się za alfę i omegę, co to zjadła wszystkie rozumy, a zwłaszcza
                                swój. ;)
                                • Gość: Roksana Re: Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:36
                                  Nie wiem w jakim mnie to postawi świetle, ale mama dobry wręcz doskonały kontakt
                                  ze starszymi:D ciekawe czemu? hmm:)
                                • kruk_kot Re: Odpowiedź 01.08.06, 10:41
                                  ja bym z chęcią wyjechał sobie choć na krótko na suwalszczyznę - okolice
                                  czarnej hańczy. piękna okolica i relatywnie mało turystów. ludzie tam też są
                                  fajni - nie nastawieni tak koszmarnie na zdzieranie kasy z turystów...
                                  byłem tam już kilka razy i z chęcią bym kolejny raz tam zawitał :)
                                  • Gość: Roksana Re: Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:43
                                    Szczerze jescze tam nie byłam, jestem miłośniczką przygód, górskiej wspinaczki:D
                                    • Gość: Roksana Wielka ucieczka gulonna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:44
                                      Jw.:D wreszcie sobie poszedł;)
                                      • Gość: Roksana do nexgena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:45
                                        Nie w tym poście:D
                                      • gulonn Re: Wielka ucieczka gulonna 01.08.06, 10:51
                                        i znow nikt nie teskni... ach ten okrutny swiat :((((((((((((((((( ;-)
                                        • Gość: Roksana Re: Wielka ucieczka gulonna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:53
                                          Gulonn, nie przesadzasz, za Tobą "ktosia" tęskni, za mną "niktoś" nie tęskni;)
                                          kocham wolność:D
                                          • gulonn wolnosc? 01.08.06, 10:55
                                            wolnosc... czyli jestes sama? a myslisz ze jesli ja z kims sie spotykam to
                                            oznacza to automatycznie ze mam ograniczona owa wolnosc??
                                            • Gość: Roksana Re: wolnosc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:57
                                              W pewnym sensie tak, nie mówie, że jest to całkowite ograniczenie wolności, ale
                                              np. wiedząc, że masz kogoś nie spotykałabym się z Tobą:)
                                              • kruk_kot Re: wolnosc? 01.08.06, 11:02
                                                wolność a związek... hmmm...

nie można powiedzieć, że związek cię ogranicza jeśli tylko jest on związkiem w
                                                pełni partnerskim... w innej sytuacji chyba nie ma to sensu, ale różnie to z
                                                ludźmi bywa
                                              • gulonn Re: wolnosc? 01.08.06, 11:04
                                                no tak ale ja nie traktuje to jako ograniczenia wolnosci. Chce byc z ta osoba i
                                                nie chce sie spotykac z nikim innym :) oczywiscie przyjaciol i znajomych tutaj
                                                wykluczamy :) po poznac kogos nowego, wyjsc na piwko i milo spedzic czas zawsze
                                                mozna :-) ale trzeba wiedziec gdzie jest granica - ja wiem. A nowe znajomosci...
                                                ja jestem otwarty - bo w Cz-wie nie mam prawie wcale znajomych - nie jestem w
                                                Częstochowy :)
                                                • Gość: Roksana Re: wolnosc? do gulonna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:05
                                                  Dobrze, że masz takie podejście :)
                                                  • gulonn Re: wolnosc? do gulonna 01.08.06, 11:10
                                                    tez tak uwazam ale narazie nic to nie daje ;-)
                                                  • Gość: Roksana Re: wolnosc? do gulonna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:12
                                                    Bo wiesz takie spotkanie różni ludzie różnie interpretują;)
                                          • Gość: Roksana Re: Wielka ucieczka gulonna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:20
                                            • gulonn Re: Wielka ucieczka gulonna 01.08.06, 11:47
                                              ale przeciez jest rozmowa ;-) i rozmowa sie wszystko wyjasni tak... zeby nie
                                              bylo zadnych nieporozumien :)
                                              • Gość: Roksana Re: Wielka ucieczka gulonna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:48
                                                Jest rozmowa :) Tylko wiesz kobiety są z reguły nadwrażliwe ;)
                                                Czemu Cię tak długo nie bylo, cio? Przyznaj się bez bicia:)
                                                • gulonn Re: Wielka ucieczka gulonna 01.08.06, 11:51
                                                  Nadwrazliwe? nie ma sie czego bac... :)
                                                  Nie bylo mnie bo mam tu troche pracy do zrobienia... no i trzeba jednak cos w
                                                  pracy robic zeby dalej do niej codziennie jezdzic ;) prawda?:D
                                                  • Gość: Roksana Re: Wielka ucieczka gulonna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:57
                                                    Prawda, święta prawda :)
                                                    W końcu kawalerowi kasa potrzebna:D
                                                  • gulonn Re: Wielka ucieczka gulonna 01.08.06, 11:58
                                                    kasa swoja droga... ale jakby tej pracy nie bylo to co ja bym robil codziennie
                                                    ???????????????!!!!!!!!!!!!!! dostałbym chyba do glowy albo same glupoty by mi
                                                    do glowy przychodzily :D :D :D
                                                  • Gość: Roksana Re: Wielka ucieczka gulonna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:02
                                                    Gulonnku, chłopcze, dobrze że pracujesz :) Popieram Twoją decyzję;)
                                    • kruk_kot Re: Odpowiedź 01.08.06, 10:49
                                      no na przygody to można tam liczyć :D szczególnie gdy postanawiasz iść na
                                      przełaj przez lasy i trafiasz po drodze na nieoznaczone bagienko gdzie się
                                      zadomowiły bobry, albo przez niedokadność mapki którą masz ze sobą robisz
                                      niewłaściwy zakręt a potem się dziwisz dlaczego podjeżdża do ciebie pan ze
                                      straży granicznej i radzi by zmienić kierunek wędrówki bo przez jezioro nad
                                      którego jesteś brzegiem przechodzi granica z białorusią :D
                                      • Gość: Roksana Re: Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:52
                                        Życie traktuje ajko wyzwanie, lubie takie wyprawy, lubie czuc adrenalinę... a
                                        tak wogóle jestem spokojną dziewczyną :D zakochałam się w górskich klimatach i
                                        nic na to nie poradzę, nie chce sie odkochać :D
                                        • kruk_kot Re: Odpowiedź 01.08.06, 10:58
                                          mnie w górach irytuje to, że albo idzie się w górą albo idzie się w dół ;)

ale to fakt - góry są fajne jeśli tylko nie rozdeptane przez turystów. miło
                                          wspominam czas jaki spędziłem w beskidzie żywieckim :)
                                          • Gość: Roksana Re: Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:03
                                            Góry to jedna z moich pasji :D nie irytują mnie:)
                                            Ja najmilej wspominam pewny burzowy wieczorek w Karpatach ;)
                                            Dziękuje mojemu wybawicielowi za uratowanie mi życia :*
                                            • Gość: nexgen... Re: Odpowiedź IP: *.prio139.trustnet.pl 01.08.06, 11:13
                                              A widziałas kiedys 4 pełne tecze na raz?

PS był to koniec pażdziernika... w zakopanym padała marznaca mżawka ok. 0stC
                                              wiał wiatr a chmury to na głowe dosłownie wchodziły... pogoda paskuda jak
                                              diabli.. w uwago na wiatr a i zkonczacy sie zezon nieczynna była tez kolejka na
                                              kasprowy...
                                              Lubie zawze polepszac sobie byt i to wyraźnie wiec ałozyłem peleryne i
                                              poszedłem piechta na kasprowy... na jego szczycie leżałem samiutenki w słoncu i
                                              opalałem sie.... zakopanego nie było widać .. przykryte było rózowym kremem...
                                              daaleko tylko sterczał malutki czubek Babiej Góry... cisza i cykanie jeszce
                                              owadów... słonko przypiekło i wygrzało..... popołudniu bo kilku godzinach bez
                                              zywej dusze zszedłem do Kuźnic i popukałem sie ludsziomw czoło narzekajacym na
                                              pogode.. jednoczesnie nie ufając juz wiecej tym co mówią po wiadomosciach o
                                              warunkach atmosferycznych:DDDDDDDD
                                              • Gość: Roksana Re: Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:15
                                                Nexgen, czy Ty przypadkiem nie chcesz mi się przypodobać? ;)
                                                • Gość: nexgen... Re: Odpowiedź IP: *.prio139.trustnet.pl 01.08.06, 11:18
                                                  Co niektórzy tu juz znaja moje podejscie to zycia i relacji z kobietami (jak sie
                                                  na nie zpatruję (moge z tobą pic do rana nawet ) ale jak sie przypodobam to nie
                                                  moje zmartwienie wtedy.. ja zyje bezkosztowo w tych kwestiach :DDDD
                                                  • Gość: Roksana Re: Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:20
                                                    A jeśli ja się Tobie spodobam, a Ty mnie nie? to co wtedy?
                                                  • Gość: nexgen... Re: Odpowiedź IP: *.prio139.trustnet.pl 01.08.06, 11:24
                                                    Czemu zakładasz taki czarny scenariusz? ;)
                                                    PS ja nie jestem do podobania sie tylko do delektowania:P

PS2 albo sie znów szaleju na kolacje najadłem albo mi do kawy wrzucono cos w
                                                    stylu " tabletki gwałtu" ;)
                                                  • Gość: Roksana Re: Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:25
                                                    to drugie;)
                                                • notrendy Do roksany 01.08.06, 11:31
                                                  Roxy, wybij sobie to z głowy. Nexgen jest ponad to.
                                                  • Gość: Roksana Re: Do roksany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:32
                                                    Notrendy nie martw się, jeszcze panuje nad sytuacją:)
                                                  • misiakilla Re: Do roksany 01.09.06, 12:38
                                                    A mnie spotkacie.. na jakies dobrej imprezce we flashu :D Albo.. na innych
                                                    dobrych imprezach tu i tam
                          • Gość: Roksana Re: Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:21
                            Twój wiek.. czy ja wiem, czy źle brzmi, zależy jak z niego korzystasz :D
                          • Gość: nexgen... Re: Odpowiedź IP: *.prio139.trustnet.pl 01.08.06, 10:22
                            "Taaacy saami!!!! a ściana między nami ...!!! " lalalaaalalallaaa
                            • Gość: Roksana Re: Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:22
                              Nexgen mua witam Cię:D
                              • Gość: nexgen... Re: Odpowiedź IP: *.prio139.trustnet.pl 01.08.06, 10:27
                                No witajcie wszyscy mili....
                                PS ta robota i te godziny nad kawą wcale nie sa takie złe jak mam dostep i
                                mozliwosc dyskucji z takimi rozmówcami jak Wy :)
                                no to: Wszystkiego najlepszego z okazji wtorku! :)

PS W sposób nieunikniony zbliza sie weekend :D
                                • Gość: Roksana Re: Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:29
                                  Nexgen, masz rację, chociaż nie mogę narzekać na swoją pracę, kontakt z ludźmi:)
                                  Wiecie ja nie lubię poniedziałku i cieszę sie , że mam go juz za sobą... kolejny
                                  poniedziałek za 6 dni nei licząc dzisiejszego dnia:D
                                • gulonn Re: Odpowiedź 01.08.06, 10:30
                                  mnie tez pobyt w pracy zdecydowanie umila wymiana pogladow na forum ;) bez tego
                                  byloby straszliwie nuuuuuuuuuuuuudno :/ ale tez nie zawsze jest mozliwosc :(
                                  • Gość: Roksana do gulonna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:31
                                    To jakie inne swoje poglądy jesteś w stanie nam tutaj zaprezentować? :D
                                    • gulonn poglady dla Roksany ;) 01.08.06, 10:36
                                      poglady... odnosnie kobiet,mezczyzn,pogody,kolorow samochodow, przekroczenia
                                      predkosci, zabawy, imprez, zycia, zdrowia, poszanowania drugiego czlowieka,
                                      godnosci, wdziecznosci, pieknosci, grzydoty, ignorancji, tolerancji, samotnosci,
                                      tesknoty, milosci, uwielbienia, zakochania, sumienia, postepowania, telefonii
                                      komorkowej, tipsow u kobiet ;-), solarki ;), alkoholu, seksu przedmalzenskiego,
                                      obrzezania, chodzenia w sandalach BEZ SKARPET przez facetow, stylu, ubioru,
                                      perfum, zmyslu dotyku,zapachu...malo ??;)
                                      • notrendy Re: poglady dla Roksany ;) 01.08.06, 10:38
                                        No to który temat teraz pójdzie na tapetę???
                                        • Gość: Roksana Re: poglady dla Roksany ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:41
                                          Gulonn wybierz temat do rozmowy :D liczę na Twoją kreatywność, tylko mnie nie
                                          zawiedź!:D
                                          • gulonn Re: poglady dla Roksany ;) 01.08.06, 10:43
                                            chyba notrendy mnie ubiegla - "o forum" mozna skoncentrowac sie narazie na tym
                                            :D chyba ze cos innego Ci wpadlo w oczko ??;-)
                                            • Gość: Roksana Re: poglady dla Roksany ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:46
                                              Skąd wiesz, że ktoś wpadł mi w oczko? ;)
                                              • notrendy Re: poglady dla Roksany ;) 01.08.06, 10:54
                                                Napisał przecież, że "coś" Ci wpadło w oko, a nie że "ktoś"...
                                                Kłania się czytanie ze zrozumieniem, bo nadinterpretujesz, Roxy. :D
                                                • Gość: Roksana Re: poglady dla Roksany ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:56
                                                  Wiem wiem, spradzam tylko czujnośc gulonna, ale widać, że przysnął:)
                                  • notrendy O forum! 01.08.06, 10:38
                                    A ja do tej pory uważałam, że na forum jest nudno. A nam od kilku dni taki
                                    piękny czacik wychodzi!
                                    Cymesik... mniam mniam... :D
                                    • Gość: nexgen... Re: O forum! IP: *.prio139.trustnet.pl 01.08.06, 10:44
                                      A co myslicie i jakie sa wasze pzrewidywania co do wielkosci zbiorów w tym roku
                                      ziemniaków w mazowieckim i ościennych? :)
                                      • notrendy Do nexgena... 01.08.06, 10:49
                                        Hihihihi!
                                        Ciebie to się żarty trzymają, Konradku!
                                        My o niebie, a Ty o... ziemniakach!
                                        • Gość: nexgen... Re: Do nexgena... IP: *.prio139.trustnet.pl 01.08.06, 10:56
                                          Niebo dla lotników... a pyry (te bryzgane tez) dla nas:)

ROksana pytała tu o góry....
                                          Ja jak wszystko dobzre pójdzie z pogoda to juz wczoraj pisałem ze w piatek
                                          wyskakuje na Orlą Perć
                                          • Gość: Roksana Re: Do nexgena... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:00
                                            Nexgen rozwiń wątek nieba.....;)
                                            Ja sie wybieram z bratem i przyjaciółką we wtorek:D
                                            • Gość: nexgen... Re: Do nexgena... IP: *.prio139.trustnet.pl 01.08.06, 11:06
                                              Roksi... doczytaj 2-5watków wyzej i oszczedz moje palce które teraz męczą sie z
                                              łyzeczka od kawy w kubeczku;)

Pisałem ze jade w piatek kwaterke mam na ul. Guty na Ustupie....(25zł) i
                                              uwielbiam ten klimat domku po ciezkich wyprawach... jade ze wspólnikiem i kolegą
                                              i kolezanką... zamierzam ich ostro zmeczyć (zawsze radze wszystkim jak z emna
                                              ida by zabrali ze soba w góry papier toalet.) ;) Planuje Granaty a po weekendzie
                                              musze szybciutko wracac do cz-wy, wrzesien znów podobny wyjazd ale wtedy
                                              obiecałem wyprawe od zawratu po kozie wierchy..
                                              • Gość: Roksana Re: Do nexgena... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:09
                                                Roksi...wow, nikt tak do mnie sie nie zwraca ;) Mieszaj spokojnie tą kawkę, mam
                                                troszeczkę czasu to poczytam te wątki, tylko muszę jeszcze umowę spisać:)
                                                • Gość: nexgen... Re: Do nexgena... IP: *.prio139.trustnet.pl 01.08.06, 11:14
                                                  Intercyza pzredmałzenska?;)
                                                  • Gość: Roksana Re: Do nexgena... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:17
                                                    Niestety to nie intercyza;)
                                                  • Gość: nexgen... Re: Do nexgena... IP: *.prio139.trustnet.pl 01.08.06, 11:22
                                                    Gdzie mi sie podziałą Paulinka?

Towarzycho zajeło sie chyba przyziemnymi robotniczymi sparwami...
                                                    A ja chciąłem zapytac... gdzie Wy chodzicie w wolnych chwilach jesli chodzi o
                                                    puby i tego gatunku lokale?
                                                    Wy to : Roksany, Pauliny, Gulony, "Abstynenty", Kruki,i inni towarzysze
                                                    kontemplacji :)
                                                  • Gość: Roksana Re: Do nexgena... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:26
                                                    No więc... gdzie można mnie spotkać? Tam gdzie jestem;)
                                                  • Gość: Roksana Re: Do nexgena... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:28
                                                    Spotkasz mnie na skałkach, na basenie, na rowerku, w parku, w sklepie z
                                                    ciuszkami, na uczelni, w hipermarkecie, na łonie natury, w pracy, w domu, na
                                                    domóweczkach, na lodach... :D
                                                  • Gość: kruk Re: Do nexgena... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:27
                                                    obecnie po zamknięciu kilku lakalów - nigdzie nie chodzę :( no chyba, że
                                                    naprawdę mam chęć na wybycie z domu to idę sobie na łąki nad wartę i leżąc w
                                                    trawie oglądam niebo :]
                                                  • Gość: nexgen... Re: Do nexgena... IP: *.prio139.trustnet.pl 01.08.06, 11:35
                                                    Z uwagi na porę "suchą" widuja mnie grzybiarze 2-3 razy w tygodniu jak szajbusa
                                                    w lesie późnymi ppołudniami na lezaku z szampanem w reku...

Jadam nalesniki w Bianco i pije piwo na bieganskiego...
                                                    A w cleopatrze mam juz rabat 15% ypracowany :DDDDDDDDDDD
                                                    czesto niedzielą mozna mnie spotkac z papierosem na wałach jasnogórskich
                                                  • Gość: Roksana Re: Do nexgena... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:36
                                                    To dla mnie jesteś spalony, nie lubię jak facet pali:D
                                                  • notrendy Re: Do nexgena... 01.08.06, 11:59
                                                    Naleśniki, nexgen?! Uwielbiam naleśniki! Zaproś mnie, co?!
                                                    Plissssssssssssssssssssssssss
                                                  • Gość: KaMilka Re: Do nexgena... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:56
                                                    Witam!... ooo prosze prosze jak tu milusio:)
                                                    pozdrawiam i zycze mielej pracy:)
                                                  • notrendy Re: Do nexgena... 01.08.06, 11:34
                                                    Jestem, Konrad. Kurczę, zanim podbiję świat finansowy, muszę trochę popracować.
                                                    hehehehe
                                                  • notrendy Re: Do nexgena... 01.08.06, 11:36
                                                    Ja niestety nie bywam. Nie mam za bardzo czasu, a i cenię sobie spokój
                                                    domowy... Kiedy dzieci śpią, mogę oddać się... forumowaniu, które wciąga, oj,
                                                    wciąga, aż nie do uwierzenia... hihihihi
                                                  • Gość: kruk Re: Do nexgena... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:39
                                                    notrendy - internet potrafi być strasznym nałogiem, wiem to z własnego
                                                    doświadczenia :]
                                                  • notrendy Do kruka 01.08.06, 11:43
                                                    Kruku, mnie nie wciąga Internet, tylko takie rozmowy, a to zasadnicza różnica,
                                                    ponieważ mogę je prowadzić (i prowadzę podobne!) w realnej rzeczywistości
                                                    pozainternetowej.
                                                    Ja się mogę uzależnić, ale tylko od ludzi... To takie wtrącenie na
                                                    marginesie... :D
                                                  • Gość: kruk Re: Do kruka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:48
                                                    notrendy - wierzę na słowo :)
                                                    ale mimo wszystko internet oferuje możliwość łatwego kontaktu z ludźmi i jednak
                                                    łatwo na tym poprzestać...
                                                  • Gość: Roksana Re: Do kruka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:50
                                                    Ja jakoś nie moge się przekonać do znajomości z netu ;) aż dziw bierze, że
                                                    jestem tu i teraz:D
                                                  • Gość: kruk Re: Do kruka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:52
                                                    faktycznie takie znajomości są trochę dziwne, ale to dobre miejsce na poznanie
                                                    ludzi których normalnie raczej nie ma się okazji poznać. a poza tym można
                                                    rozmawiać z kim się chce a nie z tymi wśród których przebywasz w danej chwili ;)
                                                  • Gość: nexgen... Re: Do kruka IP: *.prio139.trustnet.pl 01.08.06, 11:53
                                                    Traktuj net od dziendobry jako realny... a wtedy nie bedziesz miała rozterek co
                                                    do niego bo nie bedzie ci real kontarstował z imaginacją jakiej sie poddajesz
                                                    przy poczatkochych relacjach tutaj....
                                                  • notrendy Re: Do kruka 01.08.06, 11:58
                                                    Nexgen, znowu gonitwa myśli?
                                                    Ja też tak kiedyś myślałam, ale wiecie co? Kiedyś zdobyłam się na odwagę i
                                                    teraz mam kilka przyjaciół (prawdziwych, sprawdzonych przyjaciół!) w osobach, z
                                                    którymi znajomość zaczęła się właśnie tutaj. Dlatego jestem ostrożna w
                                                    uogólnianiu. Poza tym nauczyłam się chyba już rozpoznawać wartościowe kontakty
                                                    od śmieciowych, takich na chwilę, na jedną rozmowę...
                                                    Ale to może dlatego, Roxy!, że ja jestem z innego pokolenia, co??? ;D
                                                  • Gość: Roksana do notrendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:00
                                                    Nie zachowujesz się, jakbyś była z innego pokolenia :D