Gość: mama IP: 195.117.41.* 03.08.06, 13:15 co sadzicie o tym lekarzu pediatrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:17 jesli chodzi o tego z zawodzia to bardzo dory lekarz i pozadny facet polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ira Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.21.pl / *.21.pl 04.08.06, 21:19 Leczę u P. Doktora córkę przez kilkanaście lat. Zawdzcięczam Mu wiele trafnych decyzji m.in.żaden laryngolog w Cz-wie nie poznał,że tzw. 3 migdał jest tak przerośnięty, że była już dość znaczna utrata słuchu. On swoim podręcznym laryngoskopem zbadał i dał namiary na Klinikę w Chorzowie.Mimo, że było to dość dawno i nie była podpisana umowa ze Śl.Kasą Chorych, a za zabieg musiałam zapłacić z własnej kieszeni, to nie żałuję. Od tamtej pory ( wycięcie migdała) P.DR Wójcik miał w stosunku do mojego dziecka same trafne decyzje.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra 03.08.06, 14:23 Ja też potwierdzam, że dobry. Prowadzi moich synków. Antybiotyki uważa za ostateczność. Widać, że lubi dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgred polecam każdemu - świetny człowiek IP: *.21.pl / *.21.pl 03.08.06, 14:39 nie naciąga na prywatne wizyty - w razie telefonu przyjazd uważa za ostateczność. Ma podejście do dzieci. I wogóle - super. Jest szybki więc jak ktoś sobie lubi z lekarzem pogawędzić i powałkować choroby wszelakie to może być niezadowolony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama [...] IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pediatra Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:55 zgłosiłaś się do Prokuratora a jeżeli to nie szczekaj na forum to nie pralnia Odpowiedz Link Zgłoś
paulatul Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra 04.08.06, 00:47 od kad pamietam zawsze chodze do dr Wójcika :) mam 17 lat i jestem z zawodzia :) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra 04.08.06, 07:28 Cześć, Paula. Cieszę się, że rekomendujesz doktora Wójcika. Choć niedługo przejdziesz do lekarza "dla dorosłych". Jeśli mogę, polecam doktora Tarcyzjusza Zębika. Super lekarz, dobrze diagnozuje, nie boi się wysyłać pacjenta na badania. W naszej przychodni są naprawdę dobrzy lekarze. Jest nawet dobry ginekolog z Parkitki, dr Jarosław Wiktor. Polecam Olmed - przychodnię na ul. Olsztyńskiej. P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 20:10 Zębika??????? ja chodzilem jako malolat do Wójcika pozniej nie chorowalem z 3 lata poszedlem pozniej do Zębika i mnie idiota zalatwil na 2 i pol tygodnia zamiast podac mi leki na przeziebienie wymyslil mi ze cos tam mam ajak po lekko ponad tygodniu poszsedlem do Dr. Kowalskiego to ten sie za głowe złapał i powiedzial ze tamten lekarz zalatwil mnie dodatkowo na tydzien aoc sie pozniej okawzalo moja choroba powinna zostac wyleczona w 5 -8 dni maxymalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 11:43 zastanowię się nad tym poważnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
adudi to moze Pani doktor Sojda 20.10.06, 14:12 to moze Pani doktor Sojda - dla mnie super lekarz, szczegolnie dla malych dzieci. bardzo dokladna. wizyta prywatna trwa nawet ponad pol godziny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 04.08.06, 21:19 Uważam,że jest w porządku.Nie naciąga na kasę, leki na recepcie też są w przyzwitych cenach .Poza tym nie wysywa pochopnych wniosków.Konkretny. !3 lat prowadzi dwoje dzieci, jestem zadowolona.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 21:30 słyszałam różne opinie o tym lekarzu, ale gdy moje dziecko w wieku 6 miesięcy miało dostać już trzeci antybiotyk to wezwałam na pomoc dr wójcika a ten bardzo sie zdziwił żę tak można leczyć malutkie dziecko! po pierwsze kazał zrobić podstawowe badania z których wynikało że antybiotyki śa nie potrzebne! (nikt wczeniej ich nie robił) Jestem BARDZO zadowolona z pana doktora! naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 21:49 bardzo dobry specjalista polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagienka Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 05.08.06, 00:54 Pan doktor leczy dwójkę moich dzieci; jesteśmy z niego zadowoleni, na pewno nie próbuje naciągać na kasę, jest przy tym miły, fachowy i dzieci go lubią. Polecamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 21:07 Super lekarz. Leczę u niego trzech synów. Widac, że lubi dzieci i dzieci lubią jego. Szybki, ale nie roztrzepany, konkretny, świetny fachowiec i bardzo pogodny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 00:47 od 1994 leczyłem dwójkę swoich dzieci u dr Wójcika. Trafne diagnozy, skuteczne leczenie, przemiły w kontakcie z małymi pacjentami i ich rodzicami. Ceny umiarkowane a dyspozycyjność pełna. Aż dziw bierze, że tak mało znany w Częstochowie. Z czystym sumieniem polecam tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagienka Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 12.08.06, 10:40 nie jest wcale tak mało znany, ludzie przyjeżdżają do niego nawet z okolicznych miejscowości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masia Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 13:58 mam pytanie czy dr przyjmuje prywatnie na hutników, jeżeli tak to w jakich godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masia Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 14:06 sorry!!! przeszukałam forum rok wstecz i zanalałam numer - przyjmuje od 17-18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja godziny przyjęć IP: 195.117.41.* 17.08.06, 14:58 pon-czw 17-18. Na pilny telefon także przyjedzie do gabinetu, bo mieszka niedaleko. z tego co wiem do domów nie jeździ(musi się oszczędzać po zawale chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: godziny przyjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 16:49 jUŻ JEZDZI DO PACJENTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
justyla Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra 17.08.06, 19:03 Od 9 lat jest naszym pediatrą,córka uwielbia chorować (na szczęście zdarza jej się to rzadko)i jeździć do doktora Wójcika.Bardzo trafne diagnozy,tanie leczenie,super człowiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda C Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:43 Również jestem bardzo zadowolona odkad dziecko chodzi do niego to nie choruje tak często. wcześniej chodziłam do Wieczorka teraz podobno zrobił doktorat, uważam , że powinien pracować z dorosłymi może na uczelni bo do dzieci to nie ma pojęcia. Oprócz tego nie zna sie nic na migdałach u mojego dziecka był straszny przerost on uważał że wszystko OK godzinę po wyjściu od niego mało co mi sie nie udusił jak go zobaczył laryngolog to się zdziwił, ze pediatra tego nie widzi bo jemu śmierdziało z buzi bo miał ropę. Paranoja..Może z wirusów to jeszcze ale inne sprawy... Wójcik jest OK, moje dziecko je go uwielbia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama_malucha Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 08:23 Bardzo prosze o namiary do tego lekarza.Moje malenstwo do tej pory nie chorowalo, nie mam pojecia do kogo isc i gdzie.Pomozcie! Odpowiedz Link Zgłoś
adudi Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra 20.10.06, 08:28 podaj maila to Ci powiem. nie bede podawac numerow telefonow na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 11:42 PRZEZ NIEGO MOJE DZIECKO ZNALAZŁO SIE W KLINICE W ZABRZU, a to na skutek leczenia jakie on podjął, leku jaki zapisał a jakiego jak później mi powiedziano w zabrzu dzieciom sie nie podaje!!!! Dodam jeszcze że dziecko po tym antybiotyku miało torsje a doktor powiedział że tak może być i żeby podawać dalej!! efekt jak na wstępie!! Doktor jest bardzo miły i tym potrafi zaskarbić zaufanie rodziców ale co do leczenia to ja ODRADZAM . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama 1 Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 13:39 ja zawsze byłam zadowolona z wójcika, chociaż kilka razy przeoisał dziecku antybiotyk ospen czy jakoś tak i zarasz choroba zniknęła - kiedy przy kolejnej chorobie pytałam czy nie mozna przepisać go powiedział mi, że to nie jest dobry lek - więc może wcześniej testował ...? ale generalnie jestem zadowolona z jego decyzji! tylko w jednym przypadku się denerwuję, gdy przychodzi na wizytę prywatną - to może trwa ona 5 min. z wypisaniem recepty - wg mnie to za mało, gdyż bardzo czesto mamy zostają same z pytaniami i trzeba później dzwon9ić i przepraszać za "dopytywanie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama 1 Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 13:40 przepraszam za literówki Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_anna Re: dr Krzysztof Wójcik-pediatra 21.02.16, 21:20 A dzięki szybkiej diagnozie doktora dziecko właśnie znalazło się w Zabrzu i mogło być leczone Odpowiedz Link Zgłoś