Gość: maly75 IP: *.pl / *.net-komp.pl 03.08.06, 20:48 Może i zobaczymy ale czy pożyjemy? Najgorsze jest to ze zagrażają innym! STOP PIRATOM DROGOWYM!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kierowfca Policja <lol> 03.08.06, 21:00 Prawie padłem ze śmiechu jak to przeczytałem, kilka razy w tygodniu bywam pod Tesco w tych godzinach i jeszcze nigdy nie widziałem motocyklisty, no chyba że mają na myśli ten sklep,który tam sprzedaje motocykle, to faktycznie tam cały dzień się zbierają... Z tego co wiem to fotoradar robi zdjęcie z przodu, więc nie widze, żeby zagięcie tablicy rejestracyjnej miało wpływ na to, nie mówiąc o głośności, bo wystarczy założyć sportowy tłumik z europejską homologacją TUV na co raczej stać tych ludzi a nie "ścinać" i wtedy pan policjant sobie może. Ciekawi mnie też podstawa prawna do zmuszenia kogoś do skorzystania z danej stacji diagnostycznej, skoro obecnie nie ma rejonizacji i można jechać nawet do Warszawy na przegląd. Pozdrawiam częstochowską drogówkę i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Policja <lol> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:05 Może zaczną strzelać do motocyklistów? Do jednego już strzelali i trafili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Policja <lol> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:09 nadzieja w tym, ze oni nie bardzo potrafia strzelać, na 10 strzałów tak 1-2 trafne Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek co za debile to powtarzaja 04.08.06, 16:27 Strzalow bylo tak duzo, bo wiekszosc to byly strzaly OSTRZEGAWCZE - czy wy kretynie nie potraficie czytac ze zrozumieniem czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo [...] IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 04.08.06, 16:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Ścigać??? 04.08.06, 16:43 Policja boi się ich ścigać? Trochę pomyślunku! Po co ścigać - wystarczy pogonić, a z przodu szybko postawić patrol z kolczatką. Motocykliści pozabijają się na własne życzenie. → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: Ścigać??? 04.08.06, 16:59 Niestety, nasze pseudoliberalne prawo nie przewiduje użycia kolczatki w pościgu za motocyklem. Można go tylko "zagonić w kozi róg" a w uzasadnionych przypadkach (blokada)- zastrzelić. Odpowiedz Link Zgłoś
czeresniax Ja wypowiedziałem wojnę czereśniakom z autobusów!! 04.08.06, 17:16 Sprawdźcie sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Kraków: zawód miłosny, strzelanina i trzy ofiary . IP: 62.233.214.* 04.08.06, 20:52 \\\\ Kraków: zawód miłosny, strzelanina i trzy ofiary . Szymon Jadczak 02-08-2006, ostatnia aktualizacja 03-08-2006 10:17 Znany krakowski gangster Adam B. ps. "Goebbels" w środę postrzelił śmiertelnie dwie osoby i jedną ranił. Zgodę na broń dostał od policji. Tego nie potrafią zrozumieć krewni i przyjaciele zamordowanych.Było kilka minut po godz. 17. Przed osiedlowy bar Elena przy ul. Sarmackiej podjechała srebrna skoda. Wysiadł z niej wysoki ciemnowłosy mężczyzna. Dobrze znał tę okolicę, bywał tu wcześniej wielokrotnie. Kilka razy zdemolował lokal, odkąd trzy lata temu prowadząca go 29-letnia Eleonora O. odrzuciła jego względy. - Wiele razy jej groził, ostatnio dziewczyna zgłosiła na policję, że Adam B. straszy, że ją zabije - opowiadają bliscy Eleonory O.Wczoraj spełnił swoje pogróżki. Zszedł po schodkach do baru, wyciągnął pistolet Glock i strzelił dwukrotnie do ukochanej. Kule ugodziły ją w klatkę piersiową, kobieta zmarła na miejscu. Po chwili Adam B. wycelował broń w ojczyma Eleonory O. i przestrzelił mu kolano. Ostatni strzał trafił siedzącego przy tym samym stoliku Mariusza B. Po wszystkim Adam B. wyszedł przed bar, przyłożył pistolet do głowy i pociągnął za spust. Zmarł w karetce. Dwóch postrzelonych przez niego mężczyzn trafiło do szpitala. Mariusz B. zmarł po kilku godzinach, stan Jerzego O., ojczyma Eleonory, jest stabilny, ale jego bezpieczeństwa w szpitalu strzeże policja.Goebbels znany policji "Goebbels" był postacią dobrze znaną w krakowskim półświatku. Specjalizował się w lichwiarskich pożyczkach na astronomiczny procent. Od pół roku miał policyjną ochronę, po tym jak ktoś ostrzelał w marcu jego samochód przed supermarketem w Górce Narodowej. To właśnie w związku z tamtym zdarzeniem dostał pozwolenie na broń. Tego nie potrafią zrozumieć krewni i przyjaciele zamordowanych. - Jakim cudem ktoś dał mu prawo do noszenia broni? Przecież to był bandyta! Wielokrotnie groził Elenie i innym osobom w mieście. Pisaliśmy nawet w tej sprawie do ministra Ziobry, ale nikt nas nie słuchał - mówił wczoraj na miejscu zbrodni przyjaciel zamordowanej. Co na to policja? - Życie tego mężczyzny było zagrożone. A co, gdyby to jego ktoś zabił, bo nie wydalibyśmy mu pozwolenia na broń? - pyta retorycznie rzecznik małopolskiej policji mł. inspektor Dariusz Nowak. I dodaje, że w takich sytuacjach policja jest postawiona pod ścianą, nie ma dobrego wyjścia. Taka odpowiedź nie satysfakcjonuje bliskich Eleonory O. - Na pewno nie zostawimy tak tej sprawy - zapowiadają.Szymon Jadczak Tekst pochodzi z portalu Gazeta.pl - www.gazeta.pl © Agora SA ____________________________________________________________ Czy to na wskroś patologiczne środowisko krakowskich CBŚ-i , wsparło "Goebbelsa” w staraniach o pozwolenie na broń . Czy kapuś Tomasz Markiewicz ksywa Abdul , któremu również ostrzelano samochód , też miał pozwolenie na broń ? ____________________________________________________________ ,, Goebbels znany policji "Goebbels" był postacią dobrze znaną w krakowskim półświatku. Specjalizował się w lichwiarskich pożyczkach na astronomiczny procent. Od pół roku miał policyjną ochronę, po tym jak ktoś ostrzelał w marcu jego samochód przed supermarketem w Górce Narodowej. To właśnie w związku z tamtym zdarzeniem dostał pozwolenie na broń. ... ... Co na to policja? - Życie tego mężczyzny było zagrożone. A co, gdyby to jego ktoś zabił, bo nie wydalibyśmy mu pozwolenia na broń? - pyta retorycznie rzecznik małopolskiej policji mł. inspektor Dariusz Nowak. I dodaje, że w takich sytuacjach policja jest postawiona pod ścianą, nie ma dobrego wyjścia. " ____________________________________________________________ Gazeta Wyborcza 22.08.2003 r. Wacław Orlicki , nadal Z-ca Komendanta Miejskiego Policji w Krakowie - po spaleniu mieszkania na Radziwiłłowskiej . Nie ma zastrzeżeń do postępowania podległych funkcjonariuszy. Dziennikarz Ireneusz Dańko : ,,Czy przydzieli ( Orlicki ) policjantów do ochrony zastraszanego lokatora? Komendant Orlicki: - Bezpośrednia ochrona przysługuje świadkom koronnym - tłumaczy bezradnie.’’ Cały tekst : www.pawelwitkowski.krakow.pl/prasa_09.htm ____________________________________________________________ Czy w Polsce chronieni są wyłącznie bandyci ? PiS miał budować Państwo Prawa . Wyszło ... jak zwykle . Prezes Niezależnego Obywatelskiego Centrum Badania i Monitoringu Stopnia Zdeprawowania Demoralizacji i Patologii w Policji Paweł Witkowski TEL. 0 602 318 302 e-mail pablow0@op.pl Z ostatniej chwili : TVP 3 Kronika Krakowska i TVN - potwierdziły , że bandyta ,,Goebbels’’ był kapusiem ( tajnym współpracownikiem ) CBŚ . Nieudolni , niewydolni , skorumpowani i wiecznie pijani : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł [...] IP: 62.233.214.* 04.08.06, 20:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YB Re: Gdyby jeszcze udało się rozbić gang Kome IP: *.nott.cable.ntl.com 04.08.06, 21:22 czlowieku ty to masz zdrowqie Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Gdyby jeszcze udało się rozbić gang Kome 04.08.06, 22:04 Gość portalu: YB napisał(a): > czlowieku ty to masz zdrowqie Człowieku, gdyby on miał zdrowqie, to przynajmniej czasem pisałby na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Linka w poprzek ulicy - stara metoda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.06, 23:56 Dawniej tak załatwiano kolesi co płoszyli konie. Urwałoby pare nic nie wartych łbów i już nie mieliby tak wszystkich w d... I nie mówcie ze to morderstwo - to prewencja, bo tacy co ścigaja się po mieście to oni są mordercami - nie tylko ludzi ze swojej grupy ale i przypadkowych osób! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rider Re: Linka w poprzek ulicy - stara metoda IP: 80.54.200.* 05.08.06, 00:16 takiej krwawej i głupiej zawiść to chyba nawet dzierżyński nie miał razem z szelą i osamą... Cz-wa- święte miasto... dziś o 5:30 obudziła mnie wyjąca przez megafony pilegrzymka, która później zablokuje drogi uniemożliwiając dojechanie na czas lub zmuszając do przekroczenia prędkości... do pielgrzymów też byście strzelali? ile wypadków w mieście spowodowali motocykliści a ile samochodziarze i piesi? gdzie było więcej niewinnych ofiar? jakim prawem zapowiada się prześladowanie wszystkich motocyklistów? a nie np aut czerwonych lub fiatów? idąc tokiem rozumowanie internetówych katów, za ich posty też może należała by im się kula- za nawoływanie do zabósjtwa- rozciąganie linek stalowych , kij w szprychy. wypowiadacie sie jak bezkarne wszy co oblezą ciepłe ścierwo kundla aby na padlinie nażreć sie do syta, za ciężko im pomyśleć co zrobić aby poprawić bezpieczeństwo , ważniejsze żeby wyżyć sie na forum lub popatrzeć przez okno ja dzielni zomowcy bedą strzelać do motorków.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re:buractwo IP: 87.192.210.* 16.08.06, 19:35 tak to sa goscie z poza Czestochowy ktorzy przyjezdzaja do miasta aby zrobic wokol siebie duzo szumu a przy okazji poderwac panienki na motor,ja osobiscie mam honde cbr 04 i nic mi w niej nie wyje,jak chca sobie pochalasowac to na wioche wynocha buraki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ścigać??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.08.06, 17:51 ale wystarczy zbudować kilka progów (tzw. leżących policajów). Przez takie bardziewie to 30-tką niemiło się przejeżdza, a co dopiero 150-tką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O. Re: Ścigać??? IP: *.zab.nat.hnet.pl 04.08.06, 18:00 ahahhaahaha... nie wiedziales koleszko ze skakanie przez progi zwalniajace to teraz najlepsza zabawa na moto . Pozdro dla pozytywnie zakreconych na moto! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos1 Re: Ścigać??? IP: *.acn.waw.pl 05.08.06, 00:15 Pozdrowienia dla pozytywnych dawcow ogranow. Dobrze, ze od nich nie przeszczepiaja mozgow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka600 Re: Ścigać??? IP: 212.160.250.* 08.08.06, 23:22 a ja myslalam ze to sa raczej DAWCY ORGAZMOW.....hahahahaha.......pozdrawiam wszystkich zakreconych na moto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virago Re: Ścigać??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:07 celna uwaga hahahaa <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamisynek Re: Ścigać??? IP: 213.219.169.* 04.08.06, 20:08 A jednego wyeliminowalem ! W Szczecinie chcial mnie wyprzedzic na trzeciego, jechal grubo ponad 100 km/godz. Nieznaczny ruch kierownica i debil polecial w drzewa. Ja sie nawet nie obejrzalem. Mam nadzieje, ze zdechl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker klamiesz, synku IP: 70.19.14.* 04.08.06, 21:33 albo jestes kompletnie glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darwin Dobrze zrobil, czas na prawa jungli IP: 193.0.122.* 04.08.06, 23:43 Lepiej jak sie sami rozbija niz potem mieliby rozbic kogos. Taka samoobrona ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Ścigać??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 14:11 Nawet sie chlopie nie przyznawaj, bo pokazales jakim jestes otepialym idiota! Jak mozna nie pomoc?? Czemu mial sie wlec za Toba 60 jak mogl Cie wyprzedzic? Podaj numer rejestracji... :D poscigamy sie, zobaczysz jak przy 150 sie traci lusterka, albo przyjmuje buty na szybe... Aloha IDIOTO I kto wie moze MORDERCO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareike Sparwiedliwosc wszystkim! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 00:04 A moze tak kazdego kierowce olowiem poczestowac bo jezdza tymi blachami po pijaku, przekraczaja predkosc, lamia przepisy, wiekszosc wypadkow jest z ich winy :] a co tam, jeden zle postapil to wszystkich wystrzelac :] tak samo patrzycie na nas motocyklistow.Bo ktos tam zlamal jakis przepis to od razu wszyscy sa winni, zli, niedobrzy, dawcy i przestepcy! Zastanowcie sie nad swoim mysleniem w stosunku do nas! To ze jakis pseudomotocyklista szaleje na drodze to nie jest powod zeby zaraz kazdego tak samo traktowac.Jesli rowna miara jest dla wszystkich motocyklistow to dlaczego nie dla wszystkich katamaryniarzy? Przeciez to na tym ma polegac! PS.Nie nazywajcie nas dawcami, bo to zbyt mocne okreslenie :] zadne organy nie nadaja sie po takim dzwonie :] wiec tu tez nie macie racji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mafija Re: Widziałem już kilku martwych tych przygłupów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 17:24 bykom stop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca bombowca w obronie - a co z pijanymi kierowcami?? IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 04.08.06, 22:43 Nie rozumiem tego jadu, ja nie mam moto, poruszam się autem po mieście (tak dla jasności), Samobujcy, mordercy, dawcy organów - powariowaliście?? więcej wypadków i morderstw popełniają kierowcy po "piwku" - ilu z nas/was było obecnych przy sytuacji jak koleś czy sixa walneła piwko albo dwa i rozwiozła towarzystwo dalej?? wszystko było pięknie bo jest podwózka - nie?? Motocyklista nie ma najmniejszych szans na polskich drogach, w ciągu dnia "upszejmi" kierowcy w korku zajadą drogę, pan/pani w kapeluszu nie ustąpi pierwszeństwa przejazdu - nieważne - toć to dawca, żenada, większość organów wewnętrznych motocyklisty nie nadaje się do przeszczpów. Powiesz że wiedzą na co się piszą - wytłumacz to kolesiom na skuterach - prędkość 150km/h to abstrakcja a tacy też giną przez "nieuwagę" kierowcy. Jak Tobie szanowny kierowco kiedyś motocyklista skopie w korku lusterko to patrz za siebie - ja też będę nie miły. W cywilizowanych krajach gdzie motocykli jest o wiele więcej na drogach w korku tworzy się wirtualny pas ruchu dla jednośladów a tutaj?? Ty stoisz ito inni też muszą - ech dzieciaki - a mogłoby być tak miło Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: co za debile to powtarzaja 04.08.06, 17:19 piekny_romanek napisał: > Strzalow bylo tak duzo, bo wiekszosc to byly strzaly OSTRZEGAWCZE - czy wy > kretynie nie potraficie czytac ze zrozumieniem czy jak? Dwa były ostrzegawcze: te które zabiły młodzieńca. Jak motocyklista ucieka obrócony tyłem do myśliwego, to nie słyszy i nie widzi czy ktoś mu strzela w plecy, czy tylko w powietrze. Słyszy tylko huk wystrzału. Więc nie można mówić o strzałach ostrzegawczych, tylko o 10 strzałach w plecy. Jak ktoś by mi strzelał w plecy, to bym też bym uciekał. Czy motocyklistów, którzy szarżują na drogach powinno się zabijać? Nie! Przecież to są ludzie tacy jak my, tacy jak ja, tacy jak ty, chociaż niedojrzali i bez wyobraźni. Należy zagonić ich do przymusowej pracy w szpitalu, na oddziale na którym leżą ofiary wypadków drogowych. Taka lekcja powinna skłonić ich do myślenia. Gdyby ta prewencyjna kara nie pomogła, to dodatkowo skonfiskowałbym piratowi motocykl. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
redchili Re: co za debile to powtarzaja 04.08.06, 18:06 tjaa... najpierw go złap niewczesny obrońco debilów - ostatnio jeden się nominował do Darwin Awards. Czekamy na następnych. btw. zdecydowanie prawo jest zbyt liberalne - jazda z prędkością 150 km/h po mieście powinna być traktowana jak usiłowanie zabójstwa. Przy pomocy motocykla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michol Re: co za debile to powtarzaja IP: *.prio139.trustnet.pl 04.08.06, 18:15 > Czy motocyklistów, którzy szarżują na drogach powinno się zabijać? a po co im w tym pomagać? Sami się zabiją - trzeba im tylko dać trochę czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: co za debile to powtarzaja 04.08.06, 18:45 Ale przy okazji mogą zrobić krzywdę postronnym osobom, dlatego należy działać natychmiast, ale nie zabijać, ani nie strzelać "ostrzegawczo" w plecy. Liczę, że mądra Policja znajdzie skuteczne sposoby jak poskromić piratów drogowych. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWQ Re: co za debile to powtarzaja IP: 81.219.70.* 04.08.06, 21:55 A co za DEBIL (czytaj: frant3) napisał to: ****Jak ktoś by mi strzelał w plecy, to bym też bym uciekał.**** Sierotko boża, on zaczął uciekać zanim niebieski zaczął strzelać...jeśli masz pisać głupoty to lepiej wogóle się nie odzywaj....ludzie co za pierdoła...załamka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: co za debile to powtarzaja 05.08.06, 08:00 Przecież napisałem kretynie (czytaj PAWQ): "Jak motocyklista ucieka obrócony tyłem do myśliwego..." Jak masz problemy ze zrozumieniem tekstu, to poproś koleżankę - niech Ci wytłumaczy. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: co za debile to powtarzaja 05.08.06, 10:18 Nie napisałem, że chłopak jechał sobie motorem, a policjant zaczął ni z gruszki, ni z pietruszki do niego strzelać w plecy, dlatego chłopak zaczął uciekać. Opisałem fragment (chwilę) konkretnej akcji, która miała miejsce naprawdę. Chłopak w trakcie ucieczki o mało nie rozjechał policjanta, który próbował go złapać. Policjant się wściekł i zaczął strzelać mu w plecy. Czy chłopak miał zahamować, żeby policjantowi było łatwiej trafić?! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz-79 Re: co za debile to powtarzaja IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.06, 00:21 człowieku (o ile można cie tak nazwać?)zastanów sie co piszesz, najlepiej jak już coś napiszesz to przed wysłąniem przeczytaj jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin Re: Policja <lol> IP: 213.17.140.* 04.08.06, 15:37 bardzo dobry pomysł, skoro się nie zatrzymują do kontroli to policja ma prawo strzelać, niech się debile nauczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Policja <lol> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:43 na tym polega ich debilizm, że nigdy sie nie nauczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Policja <lol> IP: 81.219.149.* 04.08.06, 22:15 To należy strzelać do końca. Przeżyją tylko Ci, którzy zrozumieją, że należy się zatrzymywać. Prawo należy wymuszać siłą jak nie pomaga perswazja, dla dobra i bezpieczeństwa ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Policja <lol> IP: *.oc.oc.cox.net 04.08.06, 19:29 popieram . doskonaly pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinokio Re: Policja <lol> IP: 213.219.169.* 04.08.06, 20:02 I o to chodzi ! Wariatow trzeba wybic ! Wiedzial juz o tym i Stalin i Hitler. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łach cmentarny sposoby są proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:01 sami to zrobimy. trochę szkieł, gwoździ, oleju, linki stalowe i sami się wyłapią i wyniosą - na tamten świat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vidi Ostrżeżenie dla piratów motocyklistów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:26 W moim mieście jeździł taki jeden. Miał ok. 25-26 lat. Trwało to kilka lat. Terroryzował swoją jazdą mieszkańców. W końcu jechał któregoś dnia na swój sposób - "brawurowo" i zderzył się z autobusem. Już go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konopnyjasio Re: Ostrżeżenie dla piratów motocyklistów. IP: *.chello.pl 04.08.06, 20:48 Może tak chciał.Każdy żyje jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki lol Re: sposoby są proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 16:23 Człowieku, uważaj żeby tobie tak nie zrobili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legion Re: sposoby są proste IP: *.chello.pl 04.08.06, 17:06 Jetses imbecylem. Jakbys mi to powiedzial w oczy za..bym cie na miejscu. Wszyscy piszecie o motocyklistach jak o hitlerze zapominajac, ze to swoje zycie oni ryzykuja. Zycia postronnych ludzi duzo rzadziej. W zamian za glosna jazde jestescie w tanie zabic. Ktos ginie w wypadku, a wy sie cieszycie, ze zdechł bo... glosno jezdzil?? Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Re: sposoby są proste 04.08.06, 17:11 Gość portalu: Legion napisał(a): > Jetses imbecylem. Jakbys mi to powiedzial w oczy za..bym cie na miejscu. > Wszyscy piszecie o motocyklistach jak o hitlerze zapominajac, ze to swoje zycie > > oni ryzykuja. Zycia postronnych ludzi duzo rzadziej. W zamian za glosna jazde > jestescie w tanie zabic. Ktos ginie w wypadku, a wy sie cieszycie, ze zdechł > bo... glosno jezdzil?? Jesli wszyscy motocykliści prezentuja poziom podobny do twojego to należy coś z nimi zrobić zanim będzie za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: sposoby są proste IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 04.08.06, 17:32 tak, wymagana matura, może być giertychowa. już odpadnie 3/4 Odpowiedz Link Zgłoś
andzela1 Re: sposoby są proste 04.08.06, 18:08 Cieszę się. Wycofał swoje geny z puli ludzkości. Tym samym jest nadzieja, że ogólny poziom inteligencji w następnym pokoleniu nieco się podniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienadij Re: sposoby są proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 18:30 Skad wiesz czy nie spłodził juz potomków cwaniaro? Odpowiedz Link Zgłoś
andzela1 Re: sposoby są proste 04.08.06, 20:00 Trzeba czytać uważnie, szczególnie wypowiedzi rodzinki :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śpioch Re: sposoby są proste IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 04.08.06, 22:50 motocykliści na stos potem cykliści nastęnie homoseksualiści a zaraz potem cała masa różnych ... iści - i zostaną tylko zdrowi myśłący ludzie, jedna nieomylna partia, dwóch wodzów i jedynie słuszna rozgłosnia radiowa ... uszczypnijcie mnie, pls... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2k Re: sposoby są proste IP: *.acn.waw.pl 05.08.06, 00:18 > motocykliści na stos potem cykliści nastęnie homoseksualiści a zaraz potem cała > masa różnych ... iści - i zostaną tylko zdrowi myśłący ludzie, jedna nieomylna > partia, dwóch wodzów i jedynie słuszna rozgłosnia radiowa ... uszczypnijcie > mnie, pls... Ja jakos nie widzialem cyklistow, homoseksualistow czy innych -istow na....cych 150km/h po drodze narazajac innych na smierc. Wiec przestan histeryzowac. Rzecz dotyczy tylko idiotow na dwoch kolkach (a czasami na jednym). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śpioch Re: sposoby są proste IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 05.08.06, 00:37 a co z idiotami na czterech kołach, na dwóch nogach, na ... czym sobie tam wymyślisz?? To nie histeria - to strach przed tym że jak nam/wam coś nie pasi - czegoś nie rozumiemy - z czymś się nie zgadzamy - coś nam wadzi - to bez wachania do gazu ... ech ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz-79 Re: sposoby są proste IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.06, 00:47 jakiś czas temu (chyba w Warszawie?) facet wjechał w przystanek autobusowy i zabił kilka osób ... w zwiazku z powyższym zgłaszam wniosek aby strzelać do kierowców jadacych samochodami marki Ford !!! toz to potencjalni mordercy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapustow Re: sposoby są proste IP: 81.219.149.* 04.08.06, 22:20 Tego nie wiem, ale wiem napewno, że już więcej nie spłodzi, dla naszego dobra i dobra przyszłych pokoleń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: sposoby są proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 18:34 ciekawe jak bys sie czuł mieszkajac na pierwszym pietrze z oknami od strony ulicy (3 pasy jezdni w jedną i druga strone + 2 tory tramwajowe)...np po upalnym dniu chcesz sobie otworzyc okno i pocieszyc sie chłodniejszym powietrzem albo zasnąć przy otwartym oknie...ale niestety cała banda kolesi jezdzi w kółko i zagłusza swoimi zabawkami wszystkie twoje sprzety i mysli... piszesz ze ryzykuja przede wszystkim swoje zycie ale prawda jest taka ze sami sobą powoduja zagrozenie dla innych uzytkownikow ulic...nawet na pustych (wzglednie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondor Re: sposoby są proste IP: 81.219.149.* 04.08.06, 22:18 Tak palancie, głośno i szybko, tzn. za głośno i za szybko ćwierćgłówku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Moje i moich dzieci tez ryzykuja ... IP: 193.0.122.* 04.08.06, 23:53 I tego sobie nie zycze. Ostatnio przez takiego idiote musialem hamowac by w niego nie wjechac. Wyprzedzal na trzeciego prosto na mnie (jechalismy w przeciwnych kierunkach). Co gdyby mnie bujnelo na wybojach lub gosciu z tylu sie na chwile zagapil ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: Policja <lol> IP: 194.246.124.* 04.08.06, 15:33 Chętnie wzemę ciebie i twój motorek na swoją machę. Zobaczymy czy bedziesz tak pyskaty. Pamietaj, że inny motocyklista może zabić twoją dziewczynę, też ci bedzie do śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawasakiman Re: Policja <lol> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 16:03 Widać, ze nie uważałeś na fizyce :P Możesz wierzyc lub nie, ale gdybys przyjoł na maske moto jadące 150 km/h to z Ciebie i twojego autka teżby za wiele nie zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SISKO Re: Policja <lol> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:45 Zgadzam sie w 100% kto bedzie odcinal tlumik skoro stac go na nowy i homologowany... :P a wtedy policja moze najwyzej skoczyc... zabiora mi motor dlatego ze mam sportowy tlumik...?? chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ppo [...] 04.08.06, 16:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr-goblin Re: Policja <lol> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 19:44 hehe barddzo zbabawna sytuacja sam posiadam motor jezdze w podobnej grupie kilkunastu osub.Jezdzimy scigamy sie po głównych drogach w miescie lecz nigdy nie bylo problemu jezdzimy rozwwaznie moze i były skargi na nas ale było to w dzien oraz posaidamy motory od 5 lat nigdy z nas jeszcze nia miał wypadku ani nikomu nie zrobił krzywdy.Jeli ktos sie decyduje na mocniejszy motor widocznie nie boi sie go.Jezdzi rozważnie jak i bardzo szybko po to te motory produkuja.To nie wina kierowców lecz polskich dróg zapytajcie policji czy jezdzimy po drogach które sa diurwe np po 200km/h w miescie?.Gdyby drogi były w stanie choc dobrym u nas było by całkiem inczej nisz jest wybieramy te lepsze po których da sie jezdzic .A ludzie którzy jezdza np motorami takimi jak mz raczej nie maja prawajazdy wiec wyjezdzaja tylko w nocy i zasada jest to aby nie dac sie złapac! Policja nie jest w stanie nic zrobic mimo szczerych checi.To poprostu jest frajda dla nas jezdzic szybko po to wlasnie mamy motory o takiej mocy.Ludzie miejcie pretensje do naszego ministra transopru nie do nas to jest tylko sport dla naas.Patrzac w niemczech co sie tam dzieje na auto bahnie ? jeden drugiego i na trzeiego i jeszcze czwarty ich bierze a piaty czeka na okaze .Tam policja ma samochody specjalne aby scigac takich jak my jezdza samochodmai PORCHE mało tego maja one rasowane silniki bez problemu nas mog dogonic ale poco abysmy na ulice wyjerzdzali lepi8ej tam niz w miescie jakims .Wiec po co tyle krzyku tuningowane motorty wahahahaah smiechu warte ..................Motoru sie nie tuninguje lecz mnodernizuje moi drodzy koledzy policjanci .A przeglad jednak przechodza wiec jak chcecie zatrzymac dowody ?.A co z przestepcami mordercami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Policja <lol> IP: *.acn.waw.pl 05.08.06, 00:33 > Jezdzimy scigamy sie po głównych drogach w miescie lecz nigdy nie bylo > problemu jezdzimy rozwwaznie moze i były skargi na nas ale było to w dzien No jasne - bo w dzien to mozna. Co innego w nocy. > oraz posaidamy motory od 5 lat nigdy z nas jeszcze nia miał wypadku ani > nikomu nie zrobił krzywdy. Ten co sie zabil tez pewnie do tej pory nie mial wypadku. > Motoru sie nie tuninguje lecz mnodernizuje moi drodzy koledzy policjanci. Szkoda, ze nie mozna tuningowac mozgu .... > A co z przestepcami mordercami ? Wy wlasnie jestescie przestepcami i mordercami. Im szybciej zejdziecie tym wieksza szansa, ze inni kierowcy nie beda musieli sie bac. I tego wam zycze skoro sami nie umiecie rozsadnie myslec. Dla mnie wazniejsze jest zycie normalnego kierowcy niz jakiegos idioty, ktory kupil 'motór'. I obiecuje, ze przy wiadomosci, w ktorej bedzie napisane, ze wlasnie sie rozbiles i zostawiles rodzine postawie swieczke [i]. Mam nadzieje, ze ta swieczka bedzie dla ciebie najwieksza nagroda bo chyba o to wam wszystkim chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:10 STOP "POLICJI" strzelającej do ludzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marriu Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:25 UWażam ze policja dobrze robi ze strzela do uciekajacych lub nie zatrymujacych sie piratow drogowych. Na drogach obowiazuja przepisy wszystkich, wiec jesi ktos naraz zycie innych (w dupie mam zycie wariata) nalezy go wyeliminowac... i bedzie spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błazen Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.kwidzyn.mm.pl 04.08.06, 19:52 Będzie lament rodziców, bo znowu zginęło dziecko i winna policja. Wcale ni3e szkoda mi wariatów drogowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 20:27 Szkoda chłopaka, ale to on sam popełnił gdzieś błąd który go bardzo drogo kosztował. A co do zabaw tych motocyklistów to rece opadaja. Widocznie nie zależy im na własnym życiu jak i innych, są nieprzystosowani wiec możemy mieć nadzieje, ze selekcja naturalna sama rozwiąze sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valesh Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 00:21 co was ludzie wszystkich kompletnie pogieło?! Żaden sąd w europie nie ma prawa NIKOMU wlepić kary śmierci. A wy wszystcy tak ochoczo krzyczycie by puszczać płazem policji opróżnienie magazynka na delikwencie, który się nie zatrzymał do kontroli. Wyobraźcie sobie, że np. nie zauważyłeem gliniarza machającego lizakiem bo w pełni nie zdążyl z nim wyjść z krzaków. To co? On wywali mi 10 strzałów w plecy i wszystko będzie tiptop nie?? Przecierz byłem motocyklistą, dawcą nerek, hałasowałem wam pod oknem, dobrze, że zginąłem nie? a i gatunek ludzki będzie beze mnie "lepszy" i dobrze, że nie zdążłem się rozmnożyć (bo i takie głosy się tu pojawiały o_O) zasłużyłem sobie na to awarią tłumika i obudzeniem waszmościa bo stawiam, że własnie tym zasłużyli sobie na wasz wyrok wszyscy motocykliści świata. Zresztą większość z was krzykaczy pewnie nawet nie rozmawiała z żadnym, nie spotkała żadnego. Ale to wam wcale nie przeszkadza mieć o nich skrajnie negatywnych opinii. Gdzie tam opinii, życzenia śmierci! A jak przeczytałem tekst "nalezy go wyeliminowac..." to ąż mi sczena opadła...co to Stalina wskrzeszyli? Popatrzcie z racjonalnej strony, jakie szkody taki motocyklista może wyrządzić. Obudzi cię w nocy. Jak z niego denny kierowca to uszkodzi sobie motor zdrowie i komuś żywopłot/ogrodzenie, bo prawdopodobieństwo, że zagrozi czyjemuś zdrowiu jest skrajnie niskie. Jakby nie spojżeć ciężko jest kogoś rozjechać pojazdem o szerokości 30-50cm nawet kaleka uskoczy ci w samochodach śa jeszcze bezpieczniejsi najwyżej drzwi/maska im pójdą do blacharza. Za to np. dla porównania pijany kierowca może spowodować sążny karambol, wjechać na zaludniony chodnik ( a przed samochodem już sięnie uskoczy...) za to dla nich nie chowacie tyle nienawiści. Jakoś nie spotkałem się z pomysłem "eliminowania" takich na jakie to wpadaja przy motocyklistach... Właściwie to zyskują od was pewne przyzwolenie... Popatrzcie czasem od innej strony miast wyrobić sobie jedyną sluszną własną rację i skazywać na śmierćwszystkich, którzy się z nią nie zgodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amen Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.acn.waw.pl 05.08.06, 00:41 > Przecierz byłem motocyklistą, dawcą nerek, hałasowałem wam pod oknem, dobrze, że > zginąłem nie? Tak! Byles zagrozeniem dla innych normalnych uzytkownikow drogi! Zginales na wlasne zyczenie wiec nie miej do nikogo pretensji. Brutalnie mowiac: jednego idiote mniej. Prawo natury - osobniki slabe i glupie sa eliminowane. > Jakby nie spojżeć ciężko jest kogoś rozjechać pojazdem o szerokości 30-50cm > nawet kaleka uskoczy ci w samochodach śa jeszcze bezpieczniejsi najwyżej > drzwi/maska im pójdą do blacharza A co ma szerokosc skoro jedziesz 150km/h??? Co ma szerokosc skoro jakis samochod zeby nie wpasc na takiego idiote skreci i potraci pieszego? Myslisz troche czasami? Bo widze, ze wyobrazni brak. Nie dorabiaj ideologii do braku wyobrazni i glupoty. Idiotom motocyklistom mowimy "Spoczywaj w pokoju". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valesh Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 00:47 ehhh nie pomyślałeś, że nie wszyscy motocykliści są idiotami? pijani kierowcy to już szczyt intelektu? do nich tu większośc z wypowiadających się nic nie ma. Wy tu wszystkich zwolenników jednośladów wrzucacie do jednego wora i na wszystkie sposoby próbujecie zawartość tego wora uśmiercić i to mnie własnie zdeczka wkurza. Ale coś widze, że tu nie ma co więcej gadać wobec nieugiętego oporu zwolennikow jedynej właściwej racji... Odpowiedz Link Zgłoś
nowotka1 Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy 04.08.06, 15:31 BRAWO POLICJA!!! Tylko tak mozna z wygrac ze spaliniarzami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.08.06, 17:35 do ludzi, stop, ale do pajaców na motocyklach niech sobie strzelają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-ONA Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: 80.51.57.* 03.08.06, 21:10 proponuje wizyte na Al. Wyzwolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.czestochowa.agora.pl 03.08.06, 21:13 A ja zapraszam policjantów na Szajnowicza, Okulickiego i Obrońców Westerplatte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 03.08.06, 21:13 Nareszcie bo na Okulickiego jeżdżą codziennie po zmroku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwi1 Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.centertel.pl 03.08.06, 21:20 ciekawe co tez policje zmusilo do zainteresowania sie wariatami na motorach :-) jak dzwonilam na policje na poczatku lipca, pytajac czy zdaja sobie sprawe ze przez pol nocy slychac na parkitce ryk motorow to dyzurny bezczelnie powiedzial ze to pierwszy sygnal jaki otrzymal no i powiadomi odpowiednie sluzby, chyba juz Wronie zaczelo to przeszkadzac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:47 to dobra reklama Wrony bo piratów jest kilkunastu a ludzi w miescie 260 tysiecy i to ludzie cha spokoju. ja bym rozkładał kolczatki na jezdni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:14 mam pytanie do redakcji: czy podaliście do wiadomości Policji dane tego motocyklisty co otwarcie w waszym wywiadzie deklaruje się że będzie łamał prawo??? jeśli nie to 1/2 każdego krzyżyka z motocykli przypiszcie sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Policja .... Buahabuahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:14 Ciekawe czym nas dogonia .... polonesem z moze skoda fabią ....:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Policja .... Buahabuahaha IP: *.czestochowa.agora.pl 03.08.06, 21:18 Gość portalu: Adam napisał(a): > Ciekawe czym nas dogonia .... polonesem z moze skoda fabią ....:):) Karawanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ Re: Policja .... Buahabuahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:19 mam nadzieję ze gromnicą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek [...] IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 04.08.06, 06:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh też mam motor, ale bym ci nakopał do dupy 04.08.06, 15:04 szczylku z mlekiem pod nosem. gównarzeria. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Słyszałeś o groźbach karalnych? 04.08.06, 16:27 > szczylku z mlekiem pod nosem.? Jak nie, to poszukaj w googlach, a potem dawaj przemyślane odpowiedzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 pie...sz od rzeczy 04.08.06, 23:45 groźba karalna, żeby była karalną, musi być skierowana w stronę konkretnej, zidentyfikowanej osoby lub grupy osób. A do kogo twój przedmówca kieruje "groźbę"? Do innego anonimowego forumowicza. Parafrazując starą reklamę: - Trzeba używać Google, dziadku! - Trzeba używać Google i głowy, szczylku z mlekiem pod nosem! Odpowiedz Link Zgłoś
ppo No i po co się wpie...lasz? 06.08.06, 16:15 Super żeś się popisał. Już myślałem, że uda mi się utemperować jakiegoś patologicznego debila, ale oczywiście pojawił się drugi i wszystko mi zepsuł. Potrzebne to było? Lubisz idiotów na forum? Lubisz chamskie odzywki? Jeśli tak, to poszukaj jakiegoś forum dla czereśniaków i nie przeszkadzaj mi, jak próbuję "oczyścić" forum z dzieci neostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: No i po co się wpie...lasz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:22 a mnie tam bardziej od motocykli wkurzaja gowniarze na skuterach, zalozy taki pusty wydech i rzezi ta kosiarka. Motocykl ma przybnajmniej piekny dzwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromulus Re: Policja .... Buahabuahaha IP: *.chello.pl 04.08.06, 15:06 A może sam wjedziesz na blokadę dobrze widoczną z daleka, oznakowaną, z rozłożoną kolczatką. Jakbyś chciał zawrócić to jest już ucieczka, a chyba sam już wiesz co to oznacza... Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: Policja .... Buahabuahaha 04.08.06, 16:34 > Ciekawe czym nas dogonia .... polonesem z moze skoda fabią ....:):) Byś się zdziwił, ile potrafi mondeo V6 turbo. Nie mówiąc juz o policyjnych motocyklach. A zwłaszcza ich kierowcach szkolonych na zachodzie (był nawet na ten temat pare lat temu artykuł w "Świecie Motocykli"). BTW- nie mów "nas", bo mnie to obraża. Też jeżdżę motorem, ale nie mam nic wspólnego z waszą szczeniacką subkulturą. No i oczywiście zawsze zatrzymuję się do kontroli. Pewno dlatego byłem, kiedy ciebie jeszcze nie było i będę kiedy ciebie już nie bedzie. Hehe! Poprawia mi to humorek, nie powiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michol Re: Policja .... Buahabuahaha IP: *.prio139.trustnet.pl 04.08.06, 18:31 Bardzo rozsądny tekst - w pełni się zgadzam. Do jazdy motocyklem, tak jak do wielu innych rzeczy, po prostu trzeba dorosnąć. To jest "zabawa" dla mężczyzn, a nie zakompleksionych szczeniaków bez wyobraźni, ktozy myślą, że brawurową jazdą coś komuś udowodnią. Może testy psychologiczne przed wydaniem prawa jazdy na motocykl coś by zmieniły? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virago Re: Policja .... Buahabuahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 20:21 .. nie pierwszy i nie ostatni razprzez kilku gowniarzy obrywa cale srodowisko. Pamietam jak 2 lata tyemu zatrzymalem sie z kolega (na motocyklachh oczywiscie) na placu Bieganskiego podczas finalu WOSP. Ludziska cmokali z zachwytu i wrzucali grosiwo do puszek. Nasze zdjecie znalazlo sie nawet na pierwszej stronie GW ;-) Jeszcze wzcesniej osobiscie zbieralem moich kolegow i jechalismy pod centrum M1 pomagac zbierac kase na pompy insulinowe dla chorych dzieciakow... i znow zachwyty, artykuly jak to motocyklisci potrafia sie zorganizowac, jak potrafia pomoc i jaka atrakcje stanowili podczas calej imprezy. Wtedy bylo OK i nikt nie krzyczal ze to dawcy, debile itd. pozdrawiam wszystkich dla ktorychj jazda motocyklem jest zyciowa pasja, wszystkich tych ktorzy wiedza co to teren zabudowany no i wszystkich tych z wyobraznia. Virago - VS1499 "SEX, DRUGS OR GAS - NOBODY RIDES FOR FREE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawasakiman Re: Policja .... Buahabuahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 16:15 Tak, Częstochowska policja na ich wspaniałych Hondach CBX 750, na pewno dogoni maszyny grupy motocyklistów, której sie tak bardzo czepiacie, a której motorki są nawet 2 razy mocniejsze od tych policyjnych, takimi CBX'ami to policja może sobie co najwyżej pozwolić na pościgi za kierowcami samochodów, ewentualnie skuterów i motocykli klasy 125 ccm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>> Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:17 p.Moniko to chociaż mężowi wyszeptac upojnej nocy do uszka... przecież z resortu i piratów wyłapie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnipotentny przeciez to jacys idioci IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.08.06, 21:19 debile na motorach. ciekawe, skad maja kase na paliwo i motory? zarabija? to przeciez w 70% mafia i 30% przyszła mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: przeciez to jacys idioci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:27 jak coś napiszesz to przed wysłaniem przeczytaj, spróbuj zrozumieć o co ci chodziło, jesli nie masz pojecia to NIE wysyłaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-79 Re: nie zrozumiales? 03.08.06, 22:27 ja moglem nie zrozumiec , problem pojawia sie wtedy gdy sam autor nie wie co miał na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcingsf Re: nie zrozumiales? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:01 ja tez nie zrozumialem, ani ja ani zaden z moich znajomych nie jest z "mafii", wszyscy normalnie ciezko pracuja i ich po prostu stac, a jak cie zazdrosc sciska to sie wez do roboty albo doksztalc, balwanie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 czyli jesteś ciężkim idiotą 04.08.06, 23:54 w dzień ciężko pracujesz na to, żeby móc w nocy ciężko pracować nad tym, żeby innym ciężko pracującym nie pozwolić zasnąć. Zazdrość po prostu zapiera mi dech w piersiach. Ty to masz życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: przeciez to jacys idioci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 16:26 gul ci ćwoku skacze że kogoś po prostu stać??po prostu ludzie inteligentni zarabiają więcej niż ty na łopacie.Motocykle mam dwa a na paliwo mi nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
andzela1 Re: przeciez to jacys idioci 04.08.06, 18:12 Gość portalu: mo napisał(a): > ?po prostu ludzie inteligentni > zarabiają więcej inteligentni????????? ty to masz ale poczucie humoru ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Na paliwo ci nie brakuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 00:03 > Motocykle mam dwa a na paliwo mi nie brakuje Za to twojej matce zabrakło na aborcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: przeciez to jacys idioci IP: *.acn.waw.pl 04.08.06, 22:32 Czesc to mafia na emeryturze, tylko nie wiem ile procent :) A samochodowa mafia az tak nie lubi konkurencji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.realestate.net.pl 03.08.06, 21:25 Komuś się tu w głowie poprzewracało - to nie żadna WOJNA. To Wasz psi OBOWIĄZEK, aby bronić normalnych obywateli przed debilami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abz Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:40 Oczywiście, to obowiązek, tymbardziej, że w Alejach już przynajmniej od 10 lat jest zabroniony wjazd motocyklami. To należy tylko egzekwować. Nawiasem mówiąc - oni są wszedzie - ostatnio rajdy wykonują na ul. Legionów. Ja rozumiem, że gdzieś konkretnie jadą i motocykl jest ich pojazdem do przemieszczania się , ale nie jazda dla zakłócania spokoju ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYPD Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:04 Wyp... z miasta debile na motorach! Nareszcie ktoś się weźmie za tych kretynów:) Jednego już policja odpaliła, mam nadzieję, że kolejni walną się w te puste łby nim wpadną na kolejne genialne pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-79 Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy 03.08.06, 22:25 OK , idąc Twoim tokiem rozumowania... czy chciałbyś aby za np przekroczenie predkosci "policja" wymierzyła Ci kare smierci strzelając w plecy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubiss Re: Policja może piratom skoczyć . Niestety :-( 03.08.06, 22:41 A od kiedy to częstochowska Policja wypowiada wojny ? :-) ? Po pierwsze to obowiązkiem Policji jest zapewnienie bezpieczeństwa obywatelom . Za nieróbstwo i fikcyjne choroby drogówki płaci się pieniążkami podatników . Po drugie to jak można wywołać wojnę komuś , komu można praktycznie skoczyć ?:-)? ( mam na myśli ścigających się motocyklistów ) . To tak jak ułani :-) Z szabelkami poszli na czołgi Piractwo samochodowe i motocyklowe zaczyna być poważnym problemem ogólnopolskim. Warto by tutaj policzyć ile już było poważnych wypadków drogowych w tym roku o których było głośno w gazecie . Ile młodych ludzi straciło życie narażając swoje rodziny na cierpienie z tego powodu !..... Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Policja może piratom skoczyć . Niestety :-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:56 kubiss napisał: > . > Warto by tutaj policzyć ile już było poważnych wypadków drogowych w tym roku o > których było głośno w gazecie . Ile młodych ludzi straciło życie narażając > swoje rodziny na cierpienie z tego powodu !..... Kubiś Masz racje, lepiej nagłosnić wypadki, pokazac młodym i ich rodzicom (!) co moze sie stac. Czesto to rodzice sponsorują "mlodego wojownika", dają kase na sprzet, utrzymanie moto/samochodu i wydaje im sie ze synek pojezdzi po miescie i jest OK. później jest zal, rozpacz... przemawiać do ludzi pokazując co moze byc konsekwencją, a nie straszyć mandatami (które i tak dadzą tym którzy sie dadzą złapać). > > Piractwo samochodowe i motocyklowe zaczyna być poważnym problemem ogólnopolskim Powyzsze zdanie warte podkreślenia: "samochodowe i motocyklowe" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Policja może piratom skoczyć . Niestety :-( 04.08.06, 16:05 A tyle się pisze, że najgorsze jest piractwo plikowe... Odpowiedz Link Zgłoś
andzela1 Re: Policja może piratom skoczyć . Niestety :-( 04.08.06, 18:15 Głupota sama z siebie się nie bierze. Idioci wychowali debilów. Do rodziców tego typu hołoty nic nie trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregi Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.dsl.teksavvy.com 04.08.06, 18:44 Jeśli nie zatrzymujesz się na wezwanie policji, to tak powinieneś zostać odstrzelony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Do Gregi IP: *.szewita.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 18:58 wobec tego życze Ci z całego serca żebyś kiedyś wiózł samochodem umierająca osobe do szpitala i trafił na "inteligentny" patrol policji , który Cię zatrzyma.A jeżeli juz do tego dojdzie to sobie przypomi IDIOTO co napisałeś!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:27 Az mi jest polowy ludzi tutaj piszacych zal :/ Motory to jest ich srodek transportu, tak jak wasz to auto :/ Tylko ze oni w dzien w wiekszosci zapier**** zeby w uczciwy sposob miec pieniadze. Jezdza wieczorami bo wtedy maja chwile wolnego. A odnosnie " wyscigow " Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy 04.08.06, 15:35 > Jezdza wieczorami bo wtedy maja chwile wolnego. Proszę bardzo. Ale w zakresie przewidzianym przez kodeks drogowy. > Pozatym co taki jeden z drugim policjantem moga zrobic motocykliscie ? LOL! > Nie zatrzyma sie do kontroli, doda gazu, blacha zgieta i starym polonezem ich > nie dogonia :] Monitoring na ulicach? Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 jak to nikt nie ma pretensji? 05.08.06, 00:13 > wolnego. A odnosnie " wyscigow " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virago Re: jak to nikt nie ma pretensji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 14:20 > Jak cię stać na ten dosyć drogi w końcu sport, to na pewno stać cię również na > wynajęcie z kolegami jakiegoś toru wyścigowego i po problemie. Widzisz, dotknales tutaj sedna sprawy. W tym kraju po prostu NIE MA GDZIE JEZDZIC. Jedyny tor jest w Poznaniu, nastepny juz w Brnie. Podejrzewam ze gdyby wladzom chcialo sie wybudowac taki tor ktory oprocz tego moglby przeciez sluzyc do organizacji wielu przeroznych imprez problem stalby sie marginalny. Sam jezdze motocyklem, chopperem i mnie akurat nie kreca predkosci oscylujace wokol 200 km/h ale rozumiem tych ktorzy chca pojezdzic szybciej i po prostu nie maja gdzie. tylko, ze u nas zawsze idzie sie po najmniejszej linii oporu. Latwiej postawic zakaz wjazdu w alejach niz patrol ktory wlepialby solidne mandaty motocyklistom ktorzy chca tam sobie urzadzac wyscigi. Ale pozostali nie mieliby klopotow z dojazdem np. do empik-u. To samo teraz - latwiej wyzywac sie na wszystkich, niz pociagnac do odpowiedzialnosci faktycznych sprawcow lamiacych przepisy. A swoja droga, jestem ciekawy ilu spozrod rozgoraczkowanych "sprawiedliwych" zza klawiatury powiedzialoby te same slowa ktoremus z nas prosto w twarz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: 70.19.14.* 04.08.06, 18:57 powinienes sie wstydzic swojego jezyka. traci prowincjonalnym stadionem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RS Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:25 A nie można do nich po prostu strzelać, hę? Był niedawno taki precedens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasha Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:29 oni sa po prsotu frajerami..(przepraszam za wyrazenie) jak nie maja na czym jezdzic to niech jezdza na rowerze a nie zatruwaja srowdowisko...jak nie maja kogo zabijac to niech oddaja nerki dla ludzi potrzebujacych... idioci..!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:30 Uwierz mi ze bardziej wiekszosc aut " bujajacych " sie wieczorami po alejach bardzie zatrowa srodowsiko <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-79 Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy 03.08.06, 22:36 A kiedy "wypowiedzą wojnę" gó..arzom w 20 letnich BMW scigającym sie po alejach ??? dopiero jak któryś przejedzie pod domem Wrony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona:D Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:54 Kurcze a mi sie to podoba... i zadko widze jak sie scigaja.. niestety :/ mi to nie przeszkadza. a nawet przeciwnie, ale to jest tylko moja opinia. rozumiem ze moze to przeszkadzac komus, ja mieszkam na parkitce mam okna na ulice i mi nie przeszkadzaja motocyklisci. z checie bym sama sobie tak pojezdzila :D ale nie mam mozliwosci, a sama to bym nawet nie utrzymala takiego sprzeta :)) ja chlopakom zycze powodzenia :D pozdraniam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:45 gdzie takie kobiety sa ? no gdzie ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona:D Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 09:04 ano na parkitce :) i przewaznie znajduje sie tam gdzie nie jezdza na motorach :/ a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virago Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 20:26 no to znajdz sie wreszcie tam, gdzie jezdza ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona:D Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 20:51 no tak ale gdzie jezdza:P ja jakos trafic nie moge :P albo nikt mnie nie chce zaprosic :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.06, 01:06 daj jakiś namiar na siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona:D Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 10:57 moze byc na poczatku mail? malgorzata_k20@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ango7 Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy 03.08.06, 23:02 Policja potrzebuje usprawiedliwienia za skandaliczny błąd.Co to za kretyn strzela do motocyklisty na ulicy?Przypadek,że nie było więcej ofiar,gdzie trafiła reszta kul?Ten człowiek po postrzale stanowił śmiertelne zagrożenie, rowerzystka cudem nie zginęła na miejscu.Nie wolno było strzelać nawet do mordercy,bo ryzyko przypadkowych ofiar było niewspółmierne,a co dopiero do niewinnego człowieka.A teraz mamy problem złych motocyklistów,obawiam się,że większy to POLICJANCI POZBAWIENI FUNKCJI MYŚLENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 00:07 widać, że nie masz bladego pojęcia o temacie na jaki się wypowiadasz - chyba wychodzisz z założenia, że skoro kupiłem sobie komputer to gdzieś napiszę aby nie stał bezużytecznie. Na dodatek uważam, że czas najwyższy zrobić porządek z tymi głąbami na motorach i to definitywnie zanim jeden z drugim złamie komuś życie - teraz wielu takich wypowiada sie na forum będąc pewnymi siebie a w sytuacji wypadku sraliby w pampersa jak małe dzieci. Przykład choćby kierowcy, który na ul. Legionów zamordował niweinne kilkuletnie dziecko - spytajcie jedo jaki ma teraz podgląd na te sprawy i czy nadal jest na ulicy takim kowbojem. Niedawno w sieci był artykuł na temat "piratów drogowych" i jak wskazuje statystyka oraz treść artykułu tacy uliczni kowboje to impotenci, którzy w ten właśnie sposób odreagowują kłopociki "łóżkowe" ze swoimi malutkimi "interesikami" jakie kamuflują swoimi szybkimi motorkami. Dlatego każdemu debilowi na dwóch kółkach życzę jak najszybszego spotkania z nagle pojawiającym się na jego drodze drzewem, a wszystkim oczekującym na narządy jak największej ilości takich bohaterów (wszystko można z nich wykorzystać ale niestety nie móżgi gadyż jak widać nie nadają się do niczego)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kierowfca Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy 04.08.06, 06:27 Widać, że masz 15 lat, zdradziłeś się niewiedzą o tym, że wielkość penisa nie ma wpływu na udane pożycie. buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:47 u ciebie najwyraźniej jak widać ma i to decydujące - wyrazy współczucia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:36 od razu skoro zareagowałeś jasno wynika, że "wielkością" nie grzeszysz, a cdo do jakości to mam poważne obawy... - głębowkie wyrazy współczucia z tego powodu - dlatego jak widzisz musisz się wyładować na motorku bo od innych wyłądowań pewnie boli cię rączka prawda????? ... niepoytrzebne w sumie te znaki zapytania gdyż jest to oczywiste jak dwa plus dwa (ile to jest policz sobie bo pewnie masz jakiś kalkulator) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) [...] IP: 194.130.18.* 04.08.06, 16:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Policja wypowiedziała wojnę piratom na motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 17:54 Od kiedy?!!!!!! tak ci twoja pani mówi (o ile jest takowa). Oj łże wierutnie Odpowiedz Link Zgłoś