Dodaj do ulubionych

szukam dobrego okulisty

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 07:41
muszę w końcu zadbać o wzrok, ale jest taki wybór że ciężko się zdecydować.
Który okulista jest naprawdę dobry przy dobieraniu okularów, najlepiej z
komputerowym badaniem. Może być prywatnie - proszę o namiary gdzie przyjmuje i
ewentualnie telefon.
Z góry dzięki i pozdrawiam :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: kati Re: szukam dobrego okulisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:48
      up
      • Gość: zc Re: szukam dobrego okulisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:00
        COMBI-MED, ul Dekabrystów
    • Gość: Vit Re: szukam dobrego okulisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:12
      Nie ma takiego w częstochowie. Polecam klinikę w Sosnowcu. Niestety nie
      pamiętam namiarów w tej chwili. Zdrowia życzę.
      • Gość: pacjent Re: szukam dobrego okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 09:25
        Wszedzie aby nie Cz-wa a zwlaszcza niesymoatyczna pani Kotkowska, brrr !!!
    • justylio Re: szukam dobrego okulisty 22.09.06, 15:47
      Dr Kotkowska jest swietna, przyjmuje na Czarnieckiego, juz przy al.JP, ale
      trzba sie umowic wczesniej telefonicznie
    • Gość: panda Re: szukam dobrego okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:02
      Specj. chorób oczu lek. med REZA FAKHARI, Czestochowa, ul. Loretańska 7 (przy
      kościele Św. Barbary).
      Rejestracje telefoniczna 24h: 034 360 54 80; 324 44 15
      kom. 608416059, 501201908

Powyższe dane spisałam z wizytówki, a polecam, bo byłam u niejednego okulisty
      (mam wadę wzroku) i uważam iż jest wart polecenia. W zeszłym roku płaciłam
      chyba 70 zł za wizytę.
      Lekarz to obcokrajowiec, ale mówi po polsku i jest bardzo miły.
      • Gość: kojo Re: szukam dobrego okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 19:40
        Przyjmuje też w Kłobucku, chodziłam do niego w tamtym roku. Bardzo mi pomógł.
        Szczerze polecam.
      • Gość: Basia Re: szukam dobrego okulisty IP: 80.50.253.* 22.09.06, 20:57
        Ja również go bardzo polecam,po kilku latach chodzenia po wielu okulistach w
        Częstochowie w końcu mam postawioną właściwą diagnozę
        • Gość: pacjent Re: szukam dobrego okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 18:37
          Gość portalu: Basia napisał(a):

> Ja również go bardzo polecam,po kilku latach chodzenia po wielu okulistach w
          > Częstochowie w końcu mam postawioną właściwą diagnozę

Popieram !
          Ale dr Kotkowska stanowczo odradzam, rowniez zbulwersowana bylam gburowatym
          panem ktory ze mna rozmawial telefonicznie, nie chce przeklinac oraz sie
          ponownie denerwowac, i na tym skoncze.
    • Gość: Olga Re: szukam dobrego okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 18:46
      Byłam u dr Kotkowskiej gdyż też mi ją ktoś polecił lecz wyszłam od niej bardzo
      rozczarowana i już więcej tam nie pójdę. Słyszałam o Klinice Okulistycznej w
      Tychach i znam ludzi co tam jeżdżą. Warto bo wizyta kosztuje mniej niż u dr
      Kotkowskiej. Klinika ta ma stronę w internecie.
      • Gość: Ola Re: szukam dobrego okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 09:07
        Gość portalu: Olga napisał(a):

> Byłam u dr Kotkowskiej gdyż też mi ją ktoś polecił lecz wyszłam od niej bardzo
        > rozczarowana i już więcej tam nie pójdę. Słyszałam o Klinice Okulistycznej w
        > Tychach i znam ludzi co tam jeżdżą. Warto bo wizyta kosztuje mniej niż u dr
        > Kotkowskiej. Klinika ta ma stronę w internecie.

Też na moje nieszczęście byłam u tej pani i z pewnoscia wiecej tam nie pojde.
        Dość, ze 100 zł. za wizytkę trzeba było /mało to chyba nie jest/ szybko dać, to
        na następną już tragedia aby się u tej pani zapisac, widać przez telefon kasy
        sie nie ma to klienta ma sie gdzies. A pan ktory telefon przewaznie odbiera jaki
        niemiły to szok.
        Nigdy wiecej tam nie pojde i moim znajomym bede zawsze odradzala, jest z
        pewnością wiecej i milszych lekarzy a i zapewne lepszych od tej pani.
        • tomasz7721 Re: szukam dobrego okulisty 08.12.06, 09:12
          No proszę ktoś w końcu coś docenił i napisał całą prawde !!!

Kiedyś wyczytałem taką opinię /jak poniżej załanczam/ i byłem pewien, że ktoś
          się reklamuje powtarzam reklamuje !!! bo żaden pacjent nie pisał by takich bzdur
          o grzeczności itp.:

"Polecam dr Kotkowska, ordynator na Parkitce, przyjmuje prywatnie w domu po
          telefonicznym uzgodnieniu terminu.Doskonaly
          fachowiec,przesympatyczny czlowiek.Potrafi ratowac wzrok nawet w ciezkich
          przypadkach, nie zamienilabym jej nawet na dr Gierkowa,
          potrafi wykonac wszystkie zabiegi, ktore wykonywane sa w renomowanych
          klinikach.A oprocz tego to sympatyczne podejscie do
          pacjenta.Takich lekarzy w tej chwili jest malo, wiec brawo jej za to """"

Bzdury, że hej !!!!!
        • Gość: Andrej Re: szukam dobrego okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:05
          100 zł. wiztya !!!
          Boże skandal, a wiedza zapewne do dupy !!
          O arogancji i gburstwie tez slyszalam.
          Pozdrawiam tych porządnych lekarzy.
    • Gość: x Re: szukam dobrego okulisty IP: *.hcz.com.pl 08.12.06, 09:25
      Polecam Szpital w Sosnowcu Plac Medyków . Odradzam natomiast szpital Pani Gierek
      , tam jest jak w ulu do wszyskich podchodzi się "taśmowo". Co do Pani dr.
      Kotkowskiej to chorobę rozpoznała bezbłędnie i to ona skierowała do przychodni w
      Sosnowcu z uwagi na to ,że mają lepszy sprzęt. Mam o niej bardzo dobre zdanie.
      Mogę polecić jeszcze gabinet Pani prof. Romaniuk w Katowicach.
      • Gość: majka Re: szukam dobrego okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 09:43
        Ja odradzam pania Kotkowska, tez z odrazajaca arogancja sie tam spotkalam i z
        pewnoscia nigdy tam sie juz nie zjawie.
    • Gość: Olga Re: szukam dobrego okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:05
      Polecam klinikę oklustyczną w Tychach - wizyta 80 zł wraz z szeregiem badań na
      różnych aparaturach. Wszystkiego można się dowiedzieć na stronie LENS-MED.
      Byłam i polecam. Od lat chodziłam do wielu lekarzy w Cz-wie lecz nie byłam
      zadowolona a szczegolnie z Pani dr Kotkowskiej. U niej wizytą i badaniem byłam
      bardzo rozczarowana.
      • Gość: Jacek Re: szukam dobrego okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:23
        Wizyta u dr Kotkowskiej to totalna porazka.
    • Gość: okular Re: szukam dobrego okulisty IP: *.centertel.pl 08.12.06, 12:12
      zdecydowanie dr n.med Krzysztof Muskalski, przyjmuje na biznes centrum.
      komputerowe badanie wzroku tez ma.
      Ma ukonczonych wiele stazy i kursów na swiecie. Swietny specjalista.
      tel. 601 919 619
      • Gość: Iwona Re: szukam dobrego okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 14:33
        Gość portalu: okular napisał(a):

> zdecydowanie dr n.med Krzysztof Muskalski, przyjmuje na biznes centrum.
        > komputerowe badanie wzroku tez ma.
        > Ma ukonczonych wiele stazy i kursów na swiecie. Swietny specjalista.
        > tel. 601 919 619

popieram bdb. specjalista,
        a osobiscie tez kiedys probowalam sie dostac do p. Kotkowskiej ale zaraz mnie
        odrzucilo jak jakis facet /niemily zreszta/ ze mna telefonicznie rozmawial,
        zachowywal sie jak jakis buc.
        • Gość: al Re: szukam dobrego okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 20:55
          Byłem w Klinice Św. Łukasza u Dr n.med. Olgi Domańskiej i jestem bardzo
          zadowolony. Profesjonalnie, miło i na dobrym sprzęcie Pani doktor zdiagnozowała
          mnie i myślę, że tak to powinno wyglądać. Przyjmuje tu wymieniany powyżej Dr
          Reza Fakhari.Ceny normalne a poziom górna półka.Polecam 034/3658 076
    • ptapti1 Re: szukam dobrego okulisty 08.12.06, 21:21
      Bernadeta Atłasik Moja mama leczyłą się u wielu nawet u Pani Gierek w klinice w
      Katowicach a jednak o Atłasik ma najlepsze zdanie. Skromna, konkretna,
      niekrępująca medycznymi wywodami. Mówi rzeczowo i na temat. |Ja także jestem
      Jej pacjętką, w okularach zaczełam chodzić jako dziecko a teraz po 15 latach
      zdiełam je zupelnie. Pani Atłasik ma także dostęp do specjaklistycznych badań,
      które w razie konieczności może zrobić na kase chorych.
      Napiszę Ci jeszcze, ze moja mama stawiając się na komisję ZUS przedstawiając
      dokumęty od Atłasik nie była wogole badana lecz lekarze orzecznicy bezwzględnie
      polegali na Jej opini. Ponoć jest nieprzekupna (ja tego nie próbowałam ale tak
      mówią).
      Szczerze polecam
      Przyjmuje na prywatnie Wolności numer telefonu znajdziesz w książce napewno.
      • Gość: promed Re: szukam dobrego okulisty IP: *.gre.pl 08.12.06, 21:59
        www.promedoptyk.com
        • Gość: xxx Re: szukam dobrego okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 22:08
          przebadaj oczy w jednym z salonów okulistycznych.
          Jeśli zakupisz okulary , to wizyta gratis. Natomiast sama wizyta to koszt 10-15zł.
          Ja chodziłam na Al.Pokoju, albo polecam salon w Auchanie. Wszędzie tam mają
          sprzęt do badań ( komputerowy ). W Auchanie wizytę miałam natychmiast bez
          wcześniejszego umawiania.
          Po co przepłacać. Na kliniki zawsze masz czas, jeśli wykryją coś poważniejszego.
          • ptapti1 Re: szukam dobrego okulisty 09.12.06, 11:57
            No nie wim czy to dobra rada.
            Mi rok temu w takim gabinecie w salonie dawali -2,5 na jedno oko i tez byłam
            badana komputerowo (tetraz zdejmuje okulary). Dla tych, którzy cenia sobie
            konfort dobrej diagnostyki to nie jest najlerszy pomysł.
            Poza tym np. polecana przezemnie pani Atłasik liczy sobie prywatną wizytkę 60zł.
            W takich salonach chca sprzedac własnie okulary i co robi okulista. Przepisuje
            je. czy sa potrzebne czy nie przepisuje.
            Ja np. dostawałam witaminy, krople, piguły nawet zastrzyki Szkła miałam
            zmieniane niezwykle rzadko. Dziś po 15 latach noszenia okularów na stałe,
            zakładam tylko do czytania Przyznasz, ze to jest naprawde duży postęp. Wadę
            mialam wrodzoną i skomplikowaną. Ta Pani dała sobie z nia rade, dlatego polecam

Gdy brakowało mi kasy chodziląm właśnie do salonów na wizytę wychodząc z
            założenia, ze to okulista i to okulista. Nigdy nie spotkałam się z przepisaniem
            recepty na środki pomocnicze, zawsze tylko szkła mi dawali. Gdy sugerowałam
            jakieś leki czy chociaż witaminy Pani, okulistka powiedziałą "głupot się
            naczytałaś najlepiej wade korygują szkła. To prawda korygują a do leczenia
            potrzebne jest coś jeszcze.
            Nie polecam!!! Ale to tylko moje zdanie
            • Gość: aga Re: szukam dobrego okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:54
              ja także polecam dr REZĘ FAKHARI SUPER SPECJALISTA NIC DODAĆ NIC UJĄĆ
              • Gość: Ju Re: szukam dobrego okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:25
                Koperski.
                • Gość: Iwona Re: szukam dobrego okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 15:31
                  Gość portalu: Ju napisał(a):

> Koperski.

Tak, a p. Kotkowska wraz ze swoim asystentem chyba mezem to sa mili jak im sie
                  placi za wizyte, a pozniej w dupie maja pacjenta ktory sie u niej leczy
                  /prywatnie w rzeczy samej/.
                  Nigdy juz tam moja noga nie stanie !!
                • ptapti1 Re: szukam dobrego okulisty 10.12.06, 20:36
                  Kiedyś był dobry. Ale rutynowiec.
                  Drogi. Mało dokladny. Nie wytłumaczy jak i co tylko tym swoim medycznym
                  żargonem leci.
                  Też u Niego załapalm parę wizyt.
                  Prywatnie przyjmowala gdzieś w okolicach Jasnej Góry, coś mi się majaczy, że
                  opodal Policji, ale pewna nie jestem bo było to dawno.
    • akowalskyy Re: szukam dobrego okulisty 27.11.19, 19:00
      Reza Fakhari
    • zonikxx Re: szukam dobrego okulisty 26.05.21, 20:58
      Polecam instytutoka.pl/, zespół najlepszych specjalistów. Pomogą w każdej sprawie związanej z oczami, chorobami oczu, wzrokiem itd.
    • sekolsals Re: szukam dobrego okulisty 22.01.23, 09:03
      Polecam zajrzeć na stronę znany lekarz wmh.agency/co-to-jest-marketing-medyczny/
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka