Gość: dydek IP: *.trustnet.pl 30.09.06, 08:10 oczekuje ofert .co do RESZTY dogadamy sie na gg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: szukam dodatkowej pracy po godzinach IP: 80.51.236.* 30.09.06, 23:35 Możesz się w dupsko ćwoku cmoknąć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava do xx Re: szukam dodatkowej pracy po godzinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 11:42 Otwieram i patrzę, czytam....."..Możesz się w dupsko ćwoku cmoknąć ???" i podpis "xx". Samemu sobie nie wierzę, oto ten ktoś, jescze niedawno do mnie wypisywał pierd....., gadał o kulturze....., a jest jednak sam olbżymim chamem. Ta odpowiedz mnie już pzekonałą z kim miałem do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dale ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 11:45 patrz na IP, to nie nasz pan doktor z Politechniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava - trudno Re: ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 16:03 nigdy nie patrze na IP, mnie to wcale nie obchodzi. Ważna myśl! Dziękuję za informacje! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś